ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Καλησπερα παιδια ειμαι 28 ετων , η εμπειρια απο τις μηχανες ειναι μικρη . Δηλαδη παιρνω κατα καιρους μηχανες φιλων (TDM 900,Z750,GSXR 600,VStrom 650) και κανω ειτε μικρα ταξιδακια ειτε βολτες εδω και 3-4 χρονια. Εφτασε η ωρα να παρω την δικια μου μηχανη και εxω ερωτευτει το s 1000rr της BMW ενω δεν πηγαινα για τετοια μηχανη. Να πω οτι οι λογοι που το θελω δεν ειναι για να το λιωσω . Ειμαι αρκετα συγκρατημενος σαν οδηγος και το θελω γιατι μου αρεσει σαν μηχανη (οπτικα) μου αρεσει που ειναι BMW που εχει τεχνολογια αιχμης και γενικοτερα που ειναι ενα πρωτοτυπο μηχανακι. Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για το αν θα επρεπε να παρω ενα τετοιο μηχανημα ή αν το βρισκεται ακρως επικινδυνο καθως δεν εχω εμπειρια απο 1000αρια. Θα λαβω ιδιαιτερα σοβαρα τις γνωμες σας ( για την επικινδυνοτητα) για το αν θα το αγορασω ή οχι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πιστευω οτι κανεις την καλυτερη επιλογη... Ειναι οτι πρεπει για σενα αυτη η μηχανη. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2010 από τον sakis_mar 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Η εντύπωση μου είναι πως τις όποιες μαλακίες κάνεις θα τις πληρώσεις ακριβά από κάθε άποψη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φιλαρακι κοιτα.. εγω θα σου ελεγα καλυτερα να κοιταξεις κατι αλλο και μικροτερο απο το 1000αρι της bmw... το μηχανακι αυτο ειναι απολυτο και οπως εχει πει ΕΝΑ ΜΟΝΟ περιοδικο (μια φορα που ειπανε και τι σωστο) ειναι οτι αυτο το οπλο προοριζεται μονο προς τους ηδη κατοχους ss1000 που το μονο που ζητανε ειναι καλυτερο πακετο φρενων αναρτησεων και λιγο επιδοσεων βεβαια εσυ εχεις και αλλο μεγαλο προβλημα.. αυτο της καρδιας που εχει βαρεσει κοκκινα στην σκεψη αυτης της κουκλας... τι να σου πω εσυ θα αποφασισεις τι θα παρεις.. αλλοι θα σου πουν παρτο.. αλλοι να μην το παρεις, its up to you my friend εγω θα ελεγα να παρεις κανενα 600αρι για αρχη να το μαθεις οσο μπορεις και μετα να το ξανασκεφτεις για πες μας και τι αλλα εχεις σκεφτει; Πιστευω οτι κανεις την καλυτερη επιλογη... Ειναι οτι πρεπει για σενα αυτη η μηχανη. Ελπιζω να το λες στην πλακα αυτο... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Δεν μας εφταναν τα δικα μας......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Εισαι σιγουρος????????για ψαχτω καλυτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Για να οδηγησεις μοτοσυκλετα 200 ιππων πρεπει να εχεις την σχετικη εμπειρία, τωρα εσυ δεν εισαι και μικρος νομιζω οτι εχεις την κατάλληλη ηλικια για αυτο το μηχανημα, αν δεν το παρεις στα 30 ποτε να το παρεις στα 40? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Εαν σου αρεσει τοσο πολυ και εχεις και τα λεφτα να το παρεις παρτο οτι και να σου λεει ο καθενας.Ετσι κι αλλιως εαν ειναι να πεσεις λογω απειριας πεφτεις και με κατι πιο αργο τουλαχιστον τα ss προσφερουν πολυ περισσοτερη ασφαλεια(εννοω αναρτησεις πλαισιο φρενα λαστιχα και τα λοιπα)απλα παρτο οποσδηποτε με το traction control και το abs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Το θεμα ειναι να σκευτεις αν σου κανουν μονο 1000 κυβικα... Υπαρχουν και περισσοτερα κυβικα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Νεο μελος... 1ο μηνυμα... 1η μοτοσυκλετα... BMW 1000 RR ??? Με αυτα τα συστατικα δεν δενει το γλυκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Παρε και ενα desmo16. Βολευει να πηγαινοερχεσαι στη δουλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 σε μικρογραφια ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Ουτε κάγκουρας ειναι το παιδί, ουτε 18 χρονών, ούτε οδήγαγε μπόμπο και πάει για ss1000... Είναι 28 χρονών και ρωτάει κάτι συγκεκριμένο. Γιατί ειρωνία δεν καταλαβαίνω........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Του τελειωσαν οι αρνητικες για σημερα, γραψτε ανετα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Του τελειωσαν οι αρνητικες για σημερα, γραψτε ανετα... Χα.. Αυτό είχε πλάκα τουλάχιστον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 λοιπον φιλε ... ας εξαιρέσουμε το οικονομικο ...και ας υποθεσουμε οτι το χεις! ... περνάμε στη ουσια και σιγουρα το ξερεις και ο ιδιος οτι ειναι καθαρη υπερβολη αυτο που θελεις να κανεις...αλλα.....αλλα...και γω αν ηθελα κατι παρα πολυ ..(και το εχω νιωσει αυτο)...θα προσπαθουσα να δω τα πραγματα απ τη καλη τους πλευρα!...και αυτη ειναι οτι το μηχανακι μπορει να αγγιζει τα 200 αλόγατα σε καποιες στροφες... αλλα η τεχνολογια που κουβαλαει το κανει πιο ασφαλή απο ολα τα SS της κατηγοριας!... ...εξαλου αυτη η τρομερη δυναμη που κρυβει, εμφανιζεται κοντα στις 12-13-14χιλιαδες στο στροφομετρο ...και δεν προκειτε να μπεις στο πειρασμο να το δοκιμασεις γιατι απ τις 10 κιολας θα νιωθεις τον σφιχτηρα σου να χανει σιγα-σιγα και ακούσια, μικροποσοτητες μεθανιου!(τουλαχιστον αυτο συνέβει σε εμενα) .... .... θα σου προτεινα ,αν την παρεις, να δωσεις πολυ χρονο στον εαυτο σου να εξοικειωθείς μαζι της , πριν δοκιμασεις στα ακρα της δυνατοτητες της !....εγω στη θεση σου αν το ηθελα τοσο πολυ ...θα το έπαιρνα!... η μηχανη ειναι ερωτας! και μαλιστα με την πρωτη ματια!...απλα θα προσεχα πολυ!...οσο μεγαλωνουν οι δυναμεις και τα αλογα ....τοσο περισσοτερη ωριμότητα , σύνεση και γνωση απαιτείτε απ τον οδηγο! .... .... γνωριζοντας ομως οτι η αληθεια ειναι οτι ειναι εργαλείο για τα αναλογα χερια και για χρήση σχετικα αγωνιστικη!...θα ναι κριμα να την βολταρεις απλα στη πολη! ... προσωπικα δεν σου κρυβω οτι την εκανα μια βολτα και ειπα να το αφησω οταν θα μεγαλωσω" λιγο ακομα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Για να οδηγησεις μοτοσυκλετα 200 ιππων πρεπει να εχεις την σχετικη εμπειρία, τωρα εσυ δεν εισαι και μικρος νομιζω οτι εχεις την κατάλληλη ηλικια για αυτο το μηχανημα, αν δεν το παρεις στα 30 ποτε να το παρεις στα 40? Δηλαδή τι έχουν τα 40? απ τις 10 κιολας θα νιωθεις τον σφιχτηρα σου να χανει σιγα-σιγα και ακούσια, μικροποσοτητες μεθανιου!(τουλαχιστον αυτο συνέβει σε εμενα) .... :clapping2: Χαχα μα πως τα λες, πως τα λεεεεεεεεεεες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Ας τα παρουμε απο την αρχη. Το περιμενα οτι θα ακουγα καυστικα σχολια!!! Κατ'αρχην δεν ειμαι νεο μελος , το οτι δεν γραφω δεν σημαινει οτι δεν διαβαζω και καιρο στο φορουμ. Ναι την μηχανη την γουσταρω οπως ειπαν καποιοι αρκετα και γι αυτο εφαγα κολλημα. Παιδια μακαρι να εβγαινε σε 600 να την επαιρνα. Το κολλημα μου δεν ειναι να παρω 1000αρι. Εξαλλου ποσοι εχουν πανακριβα αυτοκινητα και δεν τα πανε? Την μηχανη δεν την θελω για να κινουμε μεσα στην πολη . Την θελω να κανω και ταξιδακια και ωραιες διαδρομες οδηγωντας την στον ρυθμο που την χαιρομαι εγω.Ενοειται πως θα δωσω αρκετο χρονο στον εαυτο μου μεχρι να την μαθω γενικοτερα. Αδιαφορο αν καποιοι με κραζουν γιατι δεν ακουμπαω το γονατο κατω στις στροφες και γιατι δεν την παω ταπα. Εγω ρωτησα απλα αν ειναι επικυνδυνη λογω της μεγαλης ιπποδυναμης αν ειναι ευκολοδηγητη , και τι πιθανοτητες εχω οταν ειμαι προιδεασμενος και μετρημενος να παθω κατι απο ελλειψη εμπειριας. Ειναι ενα ασφαλες μηχανημα περα απο την δυναμη του? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Κοίτα φίλε κι εγώ από το beverly που πήγα στα 800cc έτσι έλεγα και δίσταζα και έλεγα ρε μπας και φάω τα μούτρα μου αλλα τελικά την πηρα γιατι αυτή μου άρεσε και τελος. Προσεκτικά και σιγούλια σιγούλια στην αρχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Κοίτα φίλε κι εγώ από το beverly που πήγα στα 800cc έτσι έλεγα και δίσταζα και έλεγα ρε μπας και φάω τα μούτρα μου αλλα τελικά την πηρα γιατι αυτή μου άρεσε και τελος. Προσεκτικά και σιγούλια σιγούλια στην αρχή. Καλα, αλλο 800c.c με 80-90 αλογα αλλο 800c.c με 150 αλογα....δεν εχουν να κανουν τα κυβικα οσο το τι κινητηρας ειναι, πολυστροφος;;;πολλα αλογα;;; τετρακυλινδρος; δικυλινδρος;;;; και αλλα πολλα...και το GS και το varadero 1000cc ειναι αλλα δεν εχουν καμια σχεση με το S1000RR... Για εμενα παντως καλα θα κανεις να το οδηγησεις, παρτο ενα test ride και δες και απο μονος σου, το μηχανακι εχει κορυφη φρενα και αναρτησεις που σου δινουν ασφαλη οδηγηση, οχι ομως σε απειρα χερια εαν δε το σεβαστεις....και οπως εχω πει και σε αλλα παρομοια θεματα ειναι ρισκο γιατι μπορει να σε τρομαξει και να μην μαθεις ποτε...τα φρενα αγκυρες που εχει μπορει να σε τρομαξουν ενω αντιθετως εαν ξερεις εισαι ευτυχισμενος που τα εχεις, εφοσον υποτιθεται οτι ξερεις να τα χρησιμοποιησεις και μπορουν να σε σωσουν απο πολλες καταστασεις.... ελπιζω να βοηθησα με αυτο το απλο παραδειγμα...βεβαια με το ABS θα μου πεις οτι εισαι ησυχος...ειπαμε..ΑΠΛΟ παραδειγμα γιατι υπαρχουν πολλα αλλα περι οδηγησης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Ποτε μα ποτε δεν εισαι καταλληλα προετοιμασμενος οταν αλλαζεις μηχανη και μαλιστα με μια σεβαστη διαφορα ιπποδυναμης (η πρωην με τη νυν).Ακου με,δεν μπορεις να φανταστεις πως θα συμπεριφερθει στο ανοιγμα γκαζιου (οχι αποτομο εννοειται). Θα σου πω ναι..εαν τη θες τοσο πολυ και ειναι ερωτας!!αλλα προσοχη οχι τοσο οσο στο γκαζι και την ιδια τη μοτοσυκλετα (οπως ακουμε ολοι να μας λενε) αλλα στον ιδιο σου τον εαυτο.Μαθε να του λες "οχι" και "σκασε μωρη"(σ αυτη τη μικρη φωνουλα που σε τσιτωνει για γκαζια :D).Πειθαρχια θες,και θα ερθει και η εμπειρια. Α,εχε κατα νου οτι πουθενα (τουλαχιστον εντος συνορων) δεν θα νιωσεις οτι "της πινεις το αιμα".Οτι λυσσας ρε παιδι μου!!που να το πας αυτο τερας με τετοιους δρομους και οδηγικη παιδεια γυρω σου.Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι αναφερομαι στο αισθημα που εχεις οταν πας στα κοκκινα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Παντως να αναφερουμε (απο οτι εμαθα δηλαδη, δεν το διαβασα εγω) πως και ενας αλλος ηθελε να παρει το ducati το 999 , 848;δεν θυμαμαι και πηγε και το τσακισε το μηχανακι σε μια στροφη γιατι τον προδοσαν τα καλα του φρενα.... ή κατι τετοιο παρομοιο (αν θυμαται καποιος το θεμα ας το δωσει με λινκ ) δηλαδη; τα καλα φρενα κλπ κλπ δεν αρκουν.. θελεις και την αναλογη εμπειρια... σκεψου το καλα πριν πας να δωσεις αυτο το σεβαστο ποσο που κανει το bmw και μετα το εχεις τσακισμενο στο γκαραζ και το χαζευεις... δεν στο παιζω ουτε εξυπνος ουτε κακος... απλα πανω στον ενθουσιασμοο μας μπορει να κανουμε λαθος αγορα...Ακομα και να εισαι επι 3 μηνες σωστος και ΄΄κοτουλα΄΄ μεχρι να το μαθεις δεν λεει κατι... οταν θα χρειαστει να δειξεις τι αξιζεις (φρενα πχ) μπορει ακομα και τοτε(πχ μετα απο 1 χρονο) το μηχανακι να σε προδωσει... ομως δεν θα φταιει εκεινο ... σκεψου το καλα και ζυγισε τα πραγματα ως εχουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Νεο μελος... 1ο μηνυμα... 1η μοτοσυκλετα... BMW 1000 RR ??? Με αυτα τα συστατικα δεν δενει το γλυκο. ενω εσυ για να παρεις το 1000 περιμενες να κανεις καμια 500αρια μηνυματα και να παλιοσεις στο φορουμ ? ρε τι ακουω εδω μεσα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Ποτε μα ποτε δεν εισαι καταλληλα προετοιμασμενος οταν αλλαζεις μηχανη και μαλιστα με μια σεβαστη διαφορα ιπποδυναμης (η πρωην με τη νυν).Ακου με,δεν μπορεις να φανταστεις πως θα συμπεριφερθει στο ανοιγμα γκαζιου (οχι αποτομο εννοειται). Θα σου πω ναι..εαν τη θες τοσο πολυ και ειναι ερωτας!!αλλα προσοχη οχι τοσο οσο στο γκαζι και την ιδια τη μοτοσυκλετα (οπως ακουμε ολοι να μας λενε) αλλα στον ιδιο σου τον εαυτο.Μαθε να του λες "οχι" και "σκασε μωρη"(σ αυτη τη μικρη φωνουλα που σε τσιτωνει για γκαζια :D).Πειθαρχια θες,και θα ερθει και η εμπειρια. Α,εχε κατα νου οτι πουθενα (τουλαχιστον εντος συνορων) δεν θα νιωσεις οτι "της πινεις το αιμα".Οτι λυσσας ρε παιδι μου!!που να το πας αυτο τερας με τετοιους δρομους και οδηγικη παιδεια γυρω σου.Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι αναφερομαι στο αισθημα που εχεις οταν πας στα κοκκινα Εχεις πολυ μεγαλο δικιο σ'αυτο φιλε μου. Το προβλημα ειναι ο εαυτος μας αυτη η μικρη φωνη που μας τσιτωνει . Πειθαρχια χρειαζεται σε μεγαλο βαθμο γι'αυτο και ειμαι αμφιταλαντευομενος στο τι θα κανω. Οταν νιωσω ετοιμος 100% τοτε θα το πραξω... Παντως να αναφερουμε (απο οτι εμαθα δηλαδη, δεν το διαβασα εγω) πως και ενας αλλος ηθελε να παρει το ducati το 999 , 848;δεν θυμαμαι και πηγε και το τσακισε το μηχανακι σε μια στροφη γιατι τον προδοσαν τα καλα του φρενα.... ή κατι τετοιο παρομοιο (αν θυμαται καποιος το θεμα ας το δωσει με λινκ ) δηλαδη; τα καλα φρενα κλπ κλπ δεν αρκουν.. θελεις και την αναλογη εμπειρια... σκεψου το καλα πριν πας να δωσεις αυτο το σεβαστο ποσο που κανει το bmw και μετα το εχεις τσακισμενο στο γκαραζ και το χαζευεις... δεν στο παιζω ουτε εξυπνος ουτε κακος... απλα πανω στον ενθουσιασμοο μας μπορει να κανουμε λαθος αγορα...Ακομα και να εισαι επι 3 μηνες σωστος και ΄΄κοτουλα΄΄ μεχρι να το μαθεις δεν λεει κατι... οταν θα χρειαστει να δειξεις τι αξιζεις (φρενα πχ) μπορει ακομα και τοτε(πχ μετα απο 1 χρονο) το μηχανακι να σε προδωσει... ομως δεν θα φταιει εκεινο ... σκεψου το καλα και ζυγισε τα πραγματα ως εχουν... Οχι δεν μου το παιζεις εξυπνος ουτε κακος , απλα λες κατι πολυ ειλικρινες. Απλα να σου πω την αληθεια πονταρω σε ενα πραγμα . Στο γεγονος οτι θα ασχοληθω θα ρωτησω θα διαβασω βιβλια θα μπω σε μια πιστα οχι για τον χρονο αλλα για ασφαλης οδηγηση , σωστες γραμμες και φρεναρισμα . Ετσι πιστευω οτι θα μπορεσω να αξιοποιησω ενα μερος της αλλα και θα οδηγω με ασφαλεια στους δρομους. Κατ'αρχην πρεπει να παω να κανω ενα Test ride . Αν δεν κανω λαθος Ηλια με ρωτησες σε προηγουμενο ποστ σου τι αλλες επιλογες εχω... Να σου πω την αληθεια αν δεν παρω αυτο δεν με καιει κατι συγκεκριμενα και μη σου πω οτι θα παω και σε αλλη κατηγορια.... Αρα το μονο σιγουρο ειναι ενα οτι προκειται για ερωτα απλα πρεπει να βαλω και λιγο την λογικη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Εγώ θα σου πρότεινα για αρχή να πας σε κάποιο 600αρι... Μου φαίνεται τουλάχιστον ριψοκίνδυνο να ξεκινήσεις με αυτό το θηρίο... Πιστεύω οτι χωρίς εμπειρία θα είναι επικίνδυνο και μάλλον δεν θα καταφέρεις να το χαρείς και να πάρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει... Όταν αποκτήσεις μια εμπειρία σε τέτοιες μοτοσυκλέτες τσίμπα το 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες