NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 φοβερος πινακας οργανων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Ομορφο και απο οτι φαινεται πολυ δυνατο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zari 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Ομορφο και απο οτι φαινεται πολυ δυνατο! ωραιο ειναι αλλα μου θυμιζει πολυ το rsv.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 ωραιο ειναι αλλα μου θυμιζει πολυ το rsv.. και εμενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Eγω δεν κολλαω στην εμφανιση,καθως ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα.Στο μπροστινο πανεμορφο πηρουνι και τους ρυθμιστες του,κολλησα,και στα ηλεκτρονικα καλουδια.Τρια modes traction control,και τρια modes στη δυναμη που βγαζει κατω..... Και απο στησιμο πρεπει να ειναι μουρλια,με τετοιο πλαισιο-ψαλιδι.Για το μοτερ δεν αμφιβαλλω,kawa ειναι οποτε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) φέρνει σε aprillia πάρα πολύ.... και λίγο R6 το κενό ανάμεσα στα φώτα μπροστά.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2010 από τον nicos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Θα πεσει κλαμα φετος στα ss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 πιο γρηγορο απο το innova δεν ειναι αρα τι να το κανω.. :P (παρηγορω τον εαυτο μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 φέρνει σε aprillia πάρα πολύ.... και λίγο R6 το κενό ανάμεσα στα φώτα μπροστά.... οντος το runer της r6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Φωτιά είναι το εργαλείο ! Οι καθρέφτες πετάγονται λίγο σαν κέρατα ή μου φαίνεται ? Κάπως δυσανάλογοι μου φάνηκαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η εμφάνιση..ειδικά αν βγουν αληθινές οι φήμες,που έλεγαν θα είναι 20 άλογα πιο δυνατό από το bmw. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 H Bmw τους "πεταξε το γαντι" τους Ιαπωνεζους με το 1000rr και να οι πρωτες αντιδρασεις εξ ανατολης...Να δουμε ποσο ψηλα θα τον φτασουν τον πηχη οι κατασκευαστες των SS!!! Ωραια τα SS αλλα 200 αλογατα αναμεσα στα ποδια μου??..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Πανεμορφο ειναι..Μπροστα οντως θυμιζει aprilia.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Τα σπαει το νεο νιντζα...Ωραιο καινοτομο, και πολυ σεξουαλικο πηρουνι..Απο εμφανιση βεβαια ψιλοσκατα αλλα δεν ειναι κει το θεμα. Οσο για την κατηγορια οντως χαμος θα γινει. Να ξυπνησουν κι οι αλλοι Ιαπωνες γιατι πολυ αερα πηρανε βιοτεχνιουλες τυπου Aprilia :P ...να ξυπνησει και η yamaha να βγαλει το r1 με τον διπλο συμπλεκτη που εχει πατενταρει...να ξυπνησει και η suzuki και να βαλει και κατι ακομα εκτος απο αλογα στο gsx r (πχ φρενα :P )...Η Honda δε χρειαζεται να κανει τιποτα το cbr της ειναι υπερτελειο (οπως νομιζει η ιδια δλδ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Πραγματικα πολυ ωραιο το νεο ZX-10,η μονη μου ενσταση ειναι τα παρα πολλα αλογα πλεον που βγαζουν τα νεα χιλιαρια και την αξιοπιστια τους δεδομενου οτι δεν εχουν την πολυτελεια για ακριβοτερα μεταλλα λογω αναγκης συγκρατησης του κοστους σε ανεκτα επιπεδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! δεν ξεκιναει η καριερα του, παντως... :/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει 200 ροδα ο οποιοσδηποτε για μοτοσυκλετα δρομου η οποια να ειναι οδηγησημη απο τον καθενα και η οποια να εχει και καποια αξιοπιστια,τουλαχιστον οχι απο 1000 κυβικα.. Η συγκεκριμενη εταιρια ανακοινωνει τα 200 αλογα απο το ZZR1400 αλλα και το προηγουμενο ZX10R..αλλα απεχουν αρκετα ακομα.. μαλλον ειναι θεμα marketing τα αλογα γι'αυτους.. Κατα τα αλλα δειχνει πολυ φρεσκια εμφανιση και πραγματικα πιστευω πως στην πιστα θα κερασει παλυ τσαι..Βεβαια θα ηθελα να δω και γεωμετρικα χαρακτηριστικα του,καθως και τη λειτουργια της αναρτησης στη νεα θεση υπο πιεση και διαρκεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 στην EICMA με Ιταλικές πινελιές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 ο ρε μαναμ :dribble: μου βάλατε φωτιές! το πιο ωραίο ss που εχω δει και το μόνο που με παρακινεί να αλλάξω κατηγορία πανέμορφο design και θα είναι σίγουρα τούμπανο απο κινητήρα, της παναγιάς τα ματια μεσα έξω η μούρη όντως φερνει σε rsv4 αλλα και το ντεπόζιτο εχει αψογες γραμμες, το καντραν ειναι αλλού... τι να πρωτο πω γαμωτι μου, δεν ηθελα να ανακατευτω με τα ss αλλα τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! δεν ξεκιναει η καριερα του, παντως... :/ αυτά ειναι για τον καναδα μονο για τις δικές τους προδιαγραφές στην ευρώπη και ασία παραμένει full power οπως λέει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 αυτά ειναι για τον καναδα μονο για τις δικές τους προδιαγραφές στην ευρώπη και ασία παραμένει full power οπως λέει USA & Canada αφορα (Και δεν ξερουμε τι γινεται με τις νεες προδιαγραφες στην Ευρωπη..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 USA & Canada αφορα (Και δεν ξερουμε τι γινεται με τις νεες προδιαγραφες στην Ευρωπη..) Eδώ δεν έχουμε αυτό το θέμα. Και το 600 που έχω εκεί βγάζει μάξ 90 άλογα (στην ιαπωνία τα περιορίζουν στα 78!!!) Έχω μια απορία όμως, ισχύει τελικά η φάση του μοτέρ που δουλεύει στις 570 μοίρες και στο οτι θα έχει ηλεκτρομοτέρ για να κρατάει το ρελαντί ή όχι; Γιατί για αυτά μάθαμε πρώτα και τώρα δεν ακούγετε τίποτα. (άσε που είναι πολύ πιο δύσκολο να βγάλεις 200 άλογα απο ένα μοτέρ που δουλεύει έτσι σε σχέση με το κλασσικό.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Από εμφάνιση σε μαύρο είναι κουκλί, αλλά περί ορέξεως... Τώρα 200 αλόγατα με 170 τόσα στον τροχό ποιός θα τα φέρει βόλτα δεν ξέρω.... εκτός κι αν τα ηλεκτρονικά τους μαμάνε κ δέρνουνε.... Εμένα μου φαίνονται υπερβολή πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vourkoufales 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Εμένα μου φαίνονται υπερβολή πάντως. Φουλ Σύστεμ... Σλιπ Ον. . . www.leovince.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες