Jump to content
themata

Honda CBR 250R

Recommended Posts

Τι ακριβως ειναι το cbs??

CBS = combined braking system

με λιγα λογια, οταν πατας ενα απο τα 2 φρενα, πατιεται και σε ενα ποσοστο και το αλλο. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα Japan 250άρια πριν καμμιά 20αριά χρόνια είχαν ,τετρακύλινδρα μοτέρια που στροφάριζαν στο θεό , αλουμινένια πλαίσια , 40 και βάλε άλογα ,ανάποδα μπροστινά ,διπλά δισκόφρενα εμπρός ...μετά από χρόνια έγιναν δικύλινδρα (νίντζα) και τώρα μονοκύλινδρα ; :2funny:Θα μπορούσε να το βαφτίσει κάπως αλλοιώς ώστε να είναι κάτι διαφορετικό ,αλλά CBR250R μονοκύλινδρο :uglystupid2:

Τι να πεις και τι να συγκρινεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα λογικο ειναι να ναι μονοκυλινδρο...Αφπυ την ξερετε την πιπιλα, η Χοντα δεν κυνηγαει επιδοσεις αλλα να ικανοποιησει το μεσο χρηστη με ενα μηχανακι αξιοπιστο με ευκολη και απλη συντηρηση :kaaaala::thumbsdown: Τσ τσ αυτη η εταιρεια δε θ αλλαξει ποτε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσο καιρο θελω να πω την γνωμη μου μιας και υποτιθετε οτι λογο ηλικιας και διπλωματος πρεπει να κοιταω μικρου κυβισμου μηχανες.

Για να ειμαι ειληκρηνης, ειμαι απογοητευμενος απο ΟΛΕΣ! τις εταιριες, βγαζουν μηχανες(κατα την γνωμη μου) χωρις νοημα.Τι θελω να πω, που πηγαν ολα τα παλια,τουμπανα και παραληλα αθανατα μηχανακια μικρων κυβικων? Εμενα ολα τα νεα μηχανακια μικρων κυβικων μου φαινονται πολυ ιστορια για τιποτα.Υποτιθετε πως ειναι μηχανες για να σε βαλουν στον κοσμο της μηχανης αλλα το εχουν ξεφτιλησει το θεμα απο δυναμη(κυριως 125ρια τετραχρονα)με κατι τιμες αντε γεια(3-4 χιλιαρικα).

Μακαρι να επεστρεφαν τα διχρονα μηχανακια μικρου κυβισμου(125-250),φθηνα,δυνατα και συντηρηση τιποτα.LONG LIVE 2 STROKES.

"Αθάνατα" δεν συμφωνω οτι ηταν τα 2χρονα,καθε χρονο κολλημενα ηταν ολα,επειδη εισαι μικρος και στην εποχη των NSR,RGV ησουν μωρο παιδι οποτε δικαιολογημενα δεν προλαβες καποιες καταστασεις εχω να σου πω οτι ειχαν σκοτωθει πολλα νεα παιδια ηλικιας 18-20 χρονων...

Γκαζι στα μικρα κυβικα ειναι κατι το εγκληματικο,καλυτερα που βγαζουν τετοια μοντελα,εδω στα 23-24 δεν εχει συνηθως ενας οδηγος "μυαλο",φαντασου στα 18 :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

166 κιλά; Σαν πολλά δεν είναι για 250cc ;

Και σίγουρα θα μας πουν και στεγνά κιλά.

Τροποποιήθηκε από τον nxcbr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Αθάνατα" δεν συμφωνω οτι ηταν τα 2χρονα,καθε χρονο κολλημενα ηταν ολα,επειδη εισαι μικρος και στην εποχη των NSR,RGV ησουν μωρο παιδι οποτε δικαιολογημενα δεν προλαβες καποιες καταστασεις εχω να σου πω οτι ειχαν σκοτωθει πολλα νεα παιδια ηλικιας 18-20 χρονων...

Γκαζι στα μικρα κυβικα ειναι κατι το εγκληματικο,καλυτερα που βγαζουν τετοια μοντελα,εδω στα 23-24 δεν εχει συνηθως ενας οδηγος "μυαλο",φαντασου στα 18 :)

τα διχρονα τα 250cc ηταν σκοτωστρες οντως ρε... αφου εβγαζε 60 αλογα. ΔΙΧΡΟΝΑ! Και οντως με την τρελα των 18 δεν ξες που πρεπει να κανεις αυτο που θα κανεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι πιο πιτσιρικαδες που ζητατε 2Τ μοτορια,και 50 αλογα, εχετε καβαλησει κανενα απο εκεινα τα ''εξωτικα'' που κυκλοφορουσαν???

Με βαση το μοτο-προφιλ που πιθανον θα εχετε διαμορφωσει, με τα σημερινης γενιας μηχανακια που ειναι 4Τ,και εχουν μακραν καλυτερα περιφερειακα,καλυτερο στησιμο-φρενα κλπ, αν καβαλησετε,θα εκπλαγειτε δυσαρεστα.Στα περισσοτερα,ειχες απλα μια αξιοπιστια,δεν ειχες φρενα,και για να στριψεις ηθελε χερια και καρυδια.Ανεβηκα σε RD 350, και με τρομαζει,ακομα.

Εδω τσαλακωνεται κοσμος με τα ''ηπια'' σημερινα,δεν θελω να φανταστω σημερα παλληκαρι 17 ετων, απο το παπι, να πηδηξει σε κανα αγριεμενο 2Τ,με το μυαλο που θα κουβαλαει.... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κολαγανε μεν αλλα ηταν ευκολο να αλλαξεις ενα πιστονι κτλπ.

Σιγουρα ενα 250ρι διχρονο ειναι πολυ γρηγορο, αλλα θα μπορουσαν να βγαζουν διχρονα που να ειναι σιγουρα πιο στροτα και γραμικα ετσι ωστε να μην σου ξεκολανε τα χερια σε καθε γκαζια ή θα μπορουσαν να εχουν εστω 125ρια διχρονα με 20 ατια ωστε να μην εχουν γκαζι του θανατα.

Χωρις αμφιβολια ομως τα λεω αυτα γιατι δεν εχω νιωσει πως ηταν τα παλια διχρονα(στριτ κτλπ) που το γκαζι τους παιζει οντως να ηταν απιστευτο.Οποτε η γνωμη σου υπερισχιει. :_thumbsup:

ΥΓ.Οταν ηταν αυτα τα μηχανακια στο δρομο 1980-1990 ουτε σπερματοζωαριο δεν ημουν, το 93 γεννηθηκα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα για αυτο λες ΣΩΣΤΑ οτι τα διχρονα ειναι αθανατα (οχι με την απολυτη εννοια φυσικα :_zeppelin: ) γιατι πρεπει καθε 20000-30000χλμ να αλλαζεις προληπτικα πιστονι και οχι να περιμενεις να σου κολλησει.Επισης,σιγουρα δεν φερεσαι σε ενα διχρονο με τον ιδιο τροπο που θα φεροσουν σε τετραχρονο..ελεος δηλαδη :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες πριν λιγο καιρο η honda ειχε και το vtr μην ξεχναμε, ριχνει λιγο στο ninja ειδικα μεχρι τα 140 το ninja ειναι πισο , δεν μπορω να καταλαβω γιατι το σταματησε πολυ δηνατο 250αρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2710105.jpg

2710101.jpg

δεν είναι και τοοοοσο πολυ αγριο στρεετακι! το cbr 125 2008 που εχω εγω έχει ποιο αγρια μασκα αφου ειναι και απο fireblade!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα μου αρεσε παντως.Το συνολο ειναι ομορφο και συγχρονο.Το μονο κακο ειναι οτι στην Αγγλια θα ξεκινησει γυρω στα 4600 ευρω, οποτε στην Σαρακακης-Ελλαδα παει για 5500 το λιγοτερο.... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα εγω να κανω μια "χαζη" ερωτηση ? Αφου το μοντελο λεγεται CBR , εμενα γιατι μου μου φαινετε ΟΛΟΙΔΙΟ με το VFR? Ειμαι ο μονος? Τι δεν καταλαβα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εισαι ο μονος, το εκαναν ιδιο με το VFR απλα με εναν CBR junior κινητηρα προφανως! εγω ετσι το αντιλαμβανομαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες πριν λιγο καιρο η honda ειχε και το vtr μην ξεχναμε, ριχνει λιγο στο ninja ειδικα μεχρι τα 140 το ninja ειναι πισο , δεν μπορω να καταλαβω γιατι το σταματησε πολυ δηνατο 250αρι.

hahahaaahaha μην τα λετε αυτα ρε παιδια θα πεσω απο την καρεκλα και δεν φοραω κρανος :2funny: :2funny: :2funny:

αν το πιστευεις ακομα δεν εχω προβλημα να ανοιξουμε :sopase:

και ρε παιδια ελεος τι σας αρεσει σε αυτο το μηχανακι ?

με το νιντζακι ψαρωνουνε ολοι . ακομα και οι πακιστανοι στα φαναρια !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα για τις επιδοσεις δεν μπορω να εκφερω γνωμη , αλλα αυτο οτι ψαρωνουν μεχρι και οι Πακιστανοι στα φαναρια το ειπες για καλο? :tooth:

Νταξει περα απο την πλακα το VTR ασχημο δεν το λες σε καμμια περιπτωση , προσωπικα παντα , τα γουστα του καθενος ειναι και διαφορετικα αλλα μου κανει "πολυ μοτοσυκλετα" το VTR γιατι ακριβως δεν εχει "πλαστικαρια" , αλλα Στρογγυλο φαναρι (ειπαμε γουστα ειναι αυτα) ,βλεπεις πλαισιο και τετοια

Α και να μην ξεχασω ,στα τευχη που μου εδωσε o Giorgos.gr με το συγκριτικο και την παρουσιαση του Θιβετιανου μου ειχα και παρουσιαση το VTR .....σωτηριον ετος 1998!!!

gs_vtr250_l-e1282993736530.jpg

ttr.jpg

vtr250_rhs_700p.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To vtr καλο ειναι αν και πισω με χαλαει πολυ .

αλλα οχι και το cbr πιο ομορφο απο το ninjaki !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επρεπε να φορουσε τον κινητηρα του CBR 250 του 94 με 40+ αλογακια. Εκει ειχε να πεσει γερος πονος. Παντως ειναι πολυ ομορφο και αν κανει λιγοτερο απο 5 χιλιαρικα θα το φαει το Ninja 250 σε πωλησεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επρεπε να φορουσε τον κινητηρα του CBR 250 του 94 με 40+ αλογακια. Εκει ειχε να πεσει γερος πονος. Παντως ειναι πολυ ομορφο και αν κανει λιγοτερο απο 5 χιλιαρικα θα το φαει το Ninja 250 σε πωλησεις

αν ειχε πανω απο 33 αλογα δεν θα μπορουσες να το οδηγησεις με το μικρο διπλωμα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hahahaaahaha μην τα λετε αυτα ρε παιδια θα πεσω απο την καρεκλα και δεν φοραω κρανος :2funny: :2funny: :2funny:

αν το πιστευεις ακομα δεν εχω προβλημα να ανοιξουμε :sopase:

και ρε παιδια ελεος τι σας αρεσει σε αυτο το μηχανακι ?

με το νιντζακι ψαρωνουνε ολοι . ακομα και οι πακιστανοι στα φαναρια !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ο αλλος δεν ξερει να ανοιξει δεν σhμαινει οτι ειναι μπροστα το vtr :_thumbsup:

δεν νομιζω να μην ξερει να ανοιξει , ωποσ και να εχει το vtr εχει καλυτερο κινητηρα απο το ninja , απλα εχει φερινγκ , για αυτο το vtr χανει στα πολλα kmh

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα