Jump to content
themata

Honda CBR 250R

Recommended Posts

τωρα μολις το διαβασα στο μοτοτριτι !! πραγματικα απιστευτο! μονοκυλινδρο ομως!! δεν μας χαλαει!! το μονο κακο και λογικο ειναι οτι η εκδοση με cbs δεν θα ειναι σε αυτην με τον νιντζαρο! θα ξεφευγει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κουκλι ειναι!!! επιτελους ενα ομορφο street 250αρι !!! :clapping2: (προσωπικα εμενα το ninja 250 δε μου αρεσε ποτε)

αντε σιγα σιγα να βγαλει και η yamaha με τη suzuki και να παρει η κατηγορια φωτια!!! :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κουκλι ειναι!!! επιτελους ενα ομορφο street 250αρι !!! :clapping2: (προσωπικα εμενα το ninja 250 δε μου αρεσε ποτε)

Μην το λες αυτο! Εχει απο τα πιο ομορφα καντραν!! :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην το λες αυτο! Εχει απο τα πιο ομορφα καντραν!! :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:

ε ναι και απτα πιο πρωτοπορειακα σε design! ολα ψηφιακα! :_zeppelin::uglystupid2: χεχε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορώ να πω οτι απογοητεύτικα λίγο thumbsdown.gif ... Το περίμενα πιο όμορφο γιατί είχε γίνει τόσος ντόρος με το 250αρι της honda που θα ήταν η απάντηση στο επίσης άσχημο ( για μένα πάντα ) ninja... Νταξ,δεν είναι και τελείος άσχημο αλλά δεν το λες και ωραίο... Άντε να μπουν και οι άλλες εταιρίες στο χορό μπας και δούμε κάτι καλύτερο...

Υ.Γ. Πότε θα επαναφέρουν τα 400αρια οεο;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί μονοκύλινδρο;;; :thumbsdown:

Αφού η honda λέει ότι έφτιαξε τον κινητήρα από την αρχή, δεν μπορούσε να το κάνει 2κύλινδρο όπως είναι το νιντζάκι;;;

Τεσπα από κανένα XR250 θα το πήρε το μοτέρ και μας το μοστράρει για καινούργιο... :thumbsdown:

Πάντος από design μια χαρά είναι... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσο καιρο θελω να πω την γνωμη μου μιας και υποτιθετε οτι λογο ηλικιας και διπλωματος πρεπει να κοιταω μικρου κυβισμου μηχανες.

Για να ειμαι ειληκρηνης, ειμαι απογοητευμενος απο ΟΛΕΣ! τις εταιριες, βγαζουν μηχανες(κατα την γνωμη μου) χωρις νοημα.Τι θελω να πω, που πηγαν ολα τα παλια,τουμπανα και παραληλα αθανατα μηχανακια μικρων κυβικων? Εμενα ολα τα νεα μηχανακια μικρων κυβικων μου φαινονται πολυ ιστορια για τιποτα.Υποτιθετε πως ειναι μηχανες για να σε βαλουν στον κοσμο της μηχανης αλλα το εχουν ξεφτιλησει το θεμα απο δυναμη(κυριως 125ρια τετραχρονα)με κατι τιμες αντε γεια(3-4 χιλιαρικα).

Μακαρι να επεστρεφαν τα διχρονα μηχανακια μικρου κυβισμου(125-250),φθηνα,δυνατα και συντηρηση τιποτα.LONG LIVE 2 STROKES.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ πιο αδυναμο απο τη νιντζαρα μ :P θα μπω σ διαδικασια συγκρισης μονο οταν βγει δικυλινδρο με 34 αλογα κ ιδια τελικη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ HONDAKIAS ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ 26.4 ΑΛΟΓΑ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Η HONDA?? ΩΣΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ Η ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ HORNET!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι ειναι πανεμορφο (γνωμη μου)

Τα αλογα αν ειναι "ροδα" ειναι καλα! (δεν θα ειναι , δυστυχως)

Το βαρος ειναι πολυ μεγαλο για 250

Ο Σαρακακης θα το Ξε#$%σει στην τιμη αν και οταν το φερει

Αυτα.Δεν εχω διαβασει τα ποστ ακομα

α και να μην ξεχασω το ελεγα πριν αρχισουμε να βλεπουμε τα νεα μοντελα απο τις εκθεσεις

ΔΥΟ-ΜΙ-ΣΑΡΙΑ,ΔΥΟ-ΜΙ-ΣΑΡΙΑ!!! :clapping:

Τροποποιήθηκε από τον pantheman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανεμορφο και με εχει βαλει ηδη σε σκεψεις αλλα μολις δω το 5χιλιαρο που θα ζητανε θα παρω κανενα 600αρι 4ετιας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Japan 250άρια πριν καμμιά 20αριά χρόνια είχαν ,

τετρακύλινδρα μοτέρια που στροφάριζαν στο θεό ,

αλουμινένια πλαίσια ,

40 και βάλε άλογα ,

ανάποδα μπροστινά ,

διπλά δισκόφρενα εμπρός ...

μετά από χρόνια έγιναν δικύλινδρα (νίντζα)

και τώρα μονοκύλινδρα ; :2funny:

Θα μπορούσε να το βαφτίσει κάπως αλλοιώς ώστε να είναι κάτι διαφορετικό ,

αλλά CBR250R μονοκύλινδρο :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε και συγκρινε , και αυτο CBR 250 ειναι αλλα ειναι RR και μαλιστα JAPAN!!!

μας εχουν γ!@#$σει στο δουλεμα μου φαινετε :mB_faskelo:

cbr250rr.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε και συγκρινε , και αυτο CBR 250 ειναι αλλα ειναι RR και μαλιστα JAPAN!!!

μας εχουν γ!@#$σει στο δουλεμα μου φαινετε :mB_faskelo:

cbr250rr.jpg

Ακριβώς.

Θα γράψει και ο ειδικός τύπος το πόσο φφφφφοβερό είναι το νέο μοντελάκι και όλα καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω και εγώ τη γνώμη μου αφού σε αυτή τη κατηγορία κατευθύνομαι λόγο διπλώματος

Όμορφο το cbr 250 αλλά περίμενα ίσως κατι διαφορετικό. Είναι σίγουρα ΠΟΛΥ πιο όμορφο απο το ninjaρο αλλά τα -8 άλογα και -1 κύλινδρος είναι κάπως περίεργα..

Περιμένω να δω τιμή αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα χτυπήσει τόσο εύκολα το ninja έχοντας ως κύριο ατου την ομορφιά μόνο και μόνο λόγο ομορφιάς

Η εξάτμιση πάντως είναι.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα