Jump to content
vagelis-

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Recommended Posts

74227_302923229808451_727157668_n.png

Ενταξει μετα απο αυτη τη φωτο εχω μπει στο προφιλ "karioles tou fb" και διαβαζω τα σχολια διπλα απο τις φωτο.........κλαιωωωω :crazy: .. :tooth: :tooth: :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον 4kings
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μόλις συνειδητοποίησα ότι ίσως να μην είναι και τόσο πρέπον πόστ...όποιος διαχειριστής μπορεί ας το διαγράψει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και άμα είναι ''αληθινά'' τα ποστ,εγώ ''πατάω'' τον Rossi...

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις συνειδητοποίησα ότι ίσως να μην είναι και τόσο πρέπον πόστ...όποιος διαχειριστής μπορεί ας το διαγράψει :_thumbsup:

οταν λες πρεπον τι εννοεις??....σε τι ηλικιες αναφερομαστε εδω μεσα??.....ισα ισα εγω το ποστ σου το βρηκα πολυ ενδιαφερον γιατι μου κινησε την περιεργεια να μπω σε αυτο το προφιλ και πραγματικα για πρωτη φορα να δω μαζεμενη ολη μαζι σε μια σελιδα τη σαρα τη μαρα και το κακο συναπαντημα (με μερικες εξαιρεσεις)....πρεπει να βλεπουμε και λιγο παραεξω τι γινεται για να μην λεμε μετα "πωπω κοιτα που φτασαμε" οταν η ζωη της αλλης ειναι πως θα τρεξει να βαφτει σαν κλοουν να βαλει "μισο" φορεμα και με τη γλωσσα εξω να μου ποζαρει λες και βρισκεται σε πορνοφωτογραφηση ,να ξερουμε τι μας περιμενει αυριο μεθαυριο.....και που σαι ακομα !!! που λεμε...

εγω παντως με τις φωτο εχασα τη μπαλα γιατι αλλο να ακους και αλλο να βλεπεις :pray: :pray:...απο το κακο στο χειροτερο :wallbash: :wallbash:

..και με μερικα σχολια πεθανα στο γελιο! :crazy:

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν απο μερικες ημερες το κοντερ του αυτοκινητου εγραψε

bikepics-2484041-full.jpg

εχουν περασει ηδη 6,5 χρονια απο την αγορα του κ ομολογω οτι δικαιωσε πληρως την επιλογη καθως εχει εξαψηφιο αριθμο χιλιομετρων χωρις ιχνος βλαβης!

ζητουσα κατι απλο,οικονομικο,με αποθηκευτικους χωρους κ σαφως Γιαπωνεζικο.

ιδου λοιπον...

nissan_almera_n16_1.jpg

• Like 7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...