vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Που βρήκες φωτογραφία μου, από την πρώτη μου χρονιά στα Μπολσόι ; 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Ρπστμ... δεν υπάρχει όμορφο μέρος που να μην έχει χτίσει το παπαδαριό εκκλησία και μοναστήρι! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) το επομενο ειναι αυτο? Μακάρι αλλά δυστυχώς άπιαστο όνειρο με τις σημερινές συνθήκες. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2012 από τον FZMAN Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καναρινακι..... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2012 από τον patapios 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) @ALX To μοναστήρι είναι μέρος της εικόνας, πάνε πακέτο ;) Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα (Άγιο Όρος, Πάτμος, Μετέωρα, Μέγα Σπήλαιο κτλ) τα μοναστήρια κι οι εκκλησίες μπορεί να είναι ακόμα και πιο "καυτό" τουριστικό προϊόν από τα μέρη που βρίσκονται! Αν δεν σ' αρέσει και σε χαλάει τόσο πολύ τι να πω. το σβήνεις και με φώτοσοπ, αλλά το να πεις ότι δεν συμφωνείς μ' αυτούς που το έχτισαν εκεί είναι σαν να λες ότι δεν σ' αρέσει η Ακρόπολη επειδή έχει τον Παρθενώνα πάνω. Κατά τα άλλα συνήθως οι άνθρωποι όταν πάνε να χτίσουν προτιμούν όμορφα μέρη. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο. Εσύ π.χ. θα πήγαινες ποτέ να χτίσεις σπίτι σκόπιμα κάπου δεν έχει ας πούμε θέα ή που να έχει γύρω βάλτους ή να είναι μέσα σε έρημο; :P :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2012 από τον Phorever 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΚ 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Εγκεφαλικο πρωι πρωι... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Καναρινακι..... motolover σε ζητανε!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Εδώ θα ήταν πιο σωστό το σκηνικό αν το μηχανάκι ήταν husqvarna κ είχαν κρύψει τα αλυσοπρίονα :P 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2012 από τον 4kings 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 . :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Mια πολη μεσα στην πολη που δεν σταματα να εργαζεται 24 ωρες το 24ωρο..... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) . :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Να δούμε ποιός θα πεί: "Ωραίος .....σκύλος!" Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2012 από τον korakas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 αχαχαχαχαχαχχααχαχχαααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Εγω παντως βλεπω 3 μπαζα να κρατανε ενα σκυλι 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Εγω παντως βλεπω 3 μπαζα να κρατανε ενα σκυλι Εγώ βλέπω 4 σκυλιά 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Εγω παντως βλεπω 3 μπαζα να κρατανε ενα σκυλι οχι φιλε μου δεν τα λες σωστα :D :D 3 σκυλιά κρατανε ενα σκυλι :P ..εγω βαραω το κεφαλι μου στην ιδεα του αν γνωριζαν τον παραλληρισμο που ηθελε να πετυχει ο φωτογραφος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) οχι φιλε μου δεν τα λες σωστα :D :D 3 σκυλιά κρατανε ενα σκυλι :P ..εγω βαραω το κεφαλι μου στην ιδεα του αν γνωριζαν τον παραλληρισμο που ηθελε να πετυχει ο φωτογραφος κάτι σαν το μνι σέρνει καράβι , ή ότι μερικές φορές τρέχουμε σαν τα σκυλάκια ? Αν είναι για 3 μνια τρέχω και εγώ έτσι Να μπεί και διακόπτης εκ τας διαχειρηστάς γιατί σπαμμάρουμε σε τόσο ωραίο θέμα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2012 από τον korakas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 'Η κατι πιο απλο "Οι σκυλες και ο σκυλος" ή "Τα σκυλια μου, μολις τους εκανα τα εμβολια" :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες