Jump to content
vagelis-

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Recommended Posts

Στρητγουαηζ οδηγησες μηχανακι απο σοβαρη εταιρεια κι επαθες πλακα ε? Μπομπακια χωστου ανελεητα!

Αστον στον πονο του μωρε!μολις τωρα διαπιστωσε τι χρεπι και χαρχαλο εχει!και σου εχω πει ρε streetwise μην χαλας λεφτα σε παπιες!δεν αξιζουν!

:rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι είναι αυτά ρε!

Πάρε εδώ φωτό!

1 ωρα πριν καθόμουν κάτω απο ενα μπεκ που κατεβρεχε τα πευκα και αλλαζα σαμπρελα :_zeppelin:

(Υ.Γ. η κληση ήταν τετοια που μολις ανέβικα στο ποδηλατο και προσπαθησα να κουμπωσω τα παπουτσια εφυγα κωλοτουμπες :uglystupid2:

οταν σηκωθηκα ψαχθηκα απειρες φορες για να πιστεψω οτι δεν ειχα ουτε μια γρατζουνια!!!! :wacko: )

P1010245.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλό τα Κ Τ Μ , πολυυ μουράτο , πολύ γκάζι , στρίβουν ναι , φρενάρουν ναι , περιφερειακά κορυφαία ΑΛΛΑ θέλω τις ΤΡΙΤΕΣ να είμαι με την μηχανή καμιά βόλτα και όχι με πεζό 2 ! ! !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ 2010.

η παρακατω φωτο ειναι απο Advrider.com,την τραβηξαν 2 φιλοι (οχι δικοι μου) που εφτασαν ως εκει.

παρατηρηστε την καλα,ειναι μαγικη θεωρω!ευκολα μπορειτε να καταλαβετε την καθημερινοτητα των ανθρωπων.σιγουρα μονο ευκολη δεν ειναι.Δειτε ομως κ το χερι του αριστερου πιτσιρικα,δειχνει το σημα της νικης.Τελικα ποιοι ειναι νικητες?

-εμεις που ανηκουμε στις λεγομενες δυτικες κοινωνιες που θεωρουνται ανεπτυγμενες κτλ..κτλ κ ειμαστε μονιμα με την πλατη στον τοιχο?

Η'

αυτος ο μικρος που δειχνει γεννημενος μαχητης κ εχει την δυναμη να πιστευει στην νικη απο τοσο νωρις?

bikepics-2242979-full.jpg

Τροποποιήθηκε από τον TRANTEN
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερινη!!!!!!!Ξυλινα κουφωματα ο ΜΑΚΗΣ,μεταφορα δωρεαν στον χωρο σας!!!!!!!!! :tooth:

dsc00679uk.jpg

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

NIRVANA

imag0119ez.jpg

(η ποιότητα του της κάμερα του τηλεφώνου την χαντάκωσε ;( )

Τροποποιήθηκε από τον Toumpas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...