A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Γεια σας παιδιά! Πριν λίγο καιρό είχα ποστάρει ένα θέμα, ότι έχω ένα πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων, με το συχρονιζε μου είχε πει το honda συνεργείο. Βέβαια πριν κάποιες μέρες, μου είδε την μηχανή, ένα παιδί το οποίο είχε παλιότερα Honda συνεργείο παρομοίως, και αυτό που έκανε ήταν να μου "σηκώσει" τον συμπλέκτη ποιο ψιλά (με λιγότερο τζόγο), με αποτέλεσμα οι ταχύτητες να κουμπώνουν καλύτερα από πριν αλλά το πρόβλημα παραμένει! Η ερώτησή μου είναι αν αξίζει να φτιάξω το κιβώτιο ή αν είναι καλύτερα να αγοράσω ένα καινούργιο και το μόνο που θα μένει είναι να μπει στην μηχανή! 1. Τι λέτε εσείς για αυτό? 2. Πόσο κάνει ένα νέο κιβώτιο (έστω ενδεικτική τιμή) 3. Η εργασία είναι η ίδια σε διαδικασία και χρήματα και για τις 2 λύσεις ή όχι? Συγνώμη αν κούρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Υ.Γ: Αν το θέμα μπήκε σε λάθος κατηγορία, παρακαλώ να το αλλάξετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Αν εννοεις να παρεις ''σακουλα'' κιβωτιο απο την αντπροσωπεια, μαλλον δεν ξερεις απο τιμες Honda. Αν εννοεις να παρεις μεταχειρισμενο,ασε καλυτερα, Οποτε γιατι δεν την ψαχνεις βρε αδερφε,να δεις τι ακριβως ανταλλακτικα χρειαζεται η επισκευη,και ποσο θα κοστισει το εργατικο μερος??? Και στην τελικη, παρε και μια τριτη γνωμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Αν εννοεις να παρεις ''σακουλα'' κιβωτιο απο την αντπροσωπεια, μαλλον δεν ξερεις απο τιμες Honda. Αν εννοεις να παρεις μεταχειρισμενο,ασε καλυτερα, Οποτε γιατι δεν την ψαχνεις βρε αδερφε,να δεις τι ακριβως ανταλλακτικα χρειαζεται η επισκευη,και ποσο θα κοστισει το εργατικο μερος??? Και στην τελικη, παρε και μια τριτη γνωμη. Αυτο ακριβως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_oik 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Αν εννοεις να παρεις ''σακουλα'' κιβωτιο απο την αντπροσωπεια, μαλλον δεν ξερεις απο τιμες Honda. Αν εννοεις να παρεις μεταχειρισμενο,ασε καλυτερα, Οποτε γιατι δεν την ψαχνεις βρε αδερφε,να δεις τι ακριβως ανταλλακτικα χρειαζεται η επισκευη,και ποσο θα κοστισει το εργατικο μερος??? Και στην τελικη, παρε και μια τριτη γνωμη. Συμφωνώ απόλυτα. Ένα καλό μηχανικό να βρεις μόνο. Λεπτοδουλειά ένεκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Αυτό που μου είπε το το συνεργείο είναι πως η επισκευή είναι στα 400 ευρο! Αλλα θα πληρώσω την εργάσια, μιας και το ανταλακτικό δεν είναι ακριβό, αλλά ο ίδιος είπε πως δεν αξίζει να την επισκευάσω, γιατί είναι πολλά τα λευτά, και να την χαρώ 1-2 χρόνια και να την δώσω! Και το άλλο παιδί που την είδε είπε πως δεν χριάζεται να κάνω τπτ γιατι ειναι καλα! Μόνο να βάζω οσο καλυτερα μπορω τις ταχύτιτες! Εγω πάλι δεν θέλω να είναι ψιλο χαλασμένη για πολλούς λόγους! Και προσπαθώ να βρω την καλυτερη λυση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Αυτό που μου είπε το το συνεργείο είναι πως η επισκευή είναι στα 400 ευρο! Αλλα θα πληρώσω την εργάσια, μιας και το ανταλακτικό δεν είναι ακριβό, αλλά ο ίδιος είπε πως δεν αξίζει να την επισκευάσω, γιατί είναι πολλά τα λευτά, και να την χαρώ 1-2 χρόνια και να την δώσω! Και το άλλο παιδί που την είδε είπε πως δεν χριάζεται να κάνω τπτ γιατι ειναι καλα! Μόνο να βάζω οσο καλυτερα μπορω τις ταχύτιτες! Εγω πάλι δεν θέλω να είναι ψιλο χαλασμένη για πολλούς λόγους! Και προσπαθώ να βρω την καλυτερη λυση! Εεεε για αυτο σου λεω να παρεις μια τριτη γνωμη φιλαρακι.Μπορει και να εκπλαγεις ευχαριστα.Στο πρωτο συνεργειο μαλλον εψαχναν ζεστο κ...λο,και μαλλον ηταν αντιπροσωπεια.Ακου εκει,400 ζεστα γιατι ρε??? Αφου λες οτι το ανταλλάκτικο δεν ειναι ακριβο,μπορεις να βρεις καποιον καλο μαστορακο που τιμαει το μεροκαματο και την φορμα που φοραει,με πολυ λιγοτερα λεφτα,σιγουρα.Κανε τον κοπο,για να ησυχασεις και για να μην τιναξεις την τσεπη σου.Τι διαολο,κινητηρα απο Scania θα κατεβαζαν οι καραγκιοζηδες ή τοσα τους ελειπαν??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Εεεε για αυτο σου λεω να παρεις μια τριτη γνωμη φιλαρακι.Μπορει και να εκπλαγεις ευχαριστα.Στο πρωτο συνεργειο μαλλον εψαχναν ζεστο κ...λο,και μαλλον ηταν αντιπροσωπεια.Ακου εκει,400 ζεστα γιατι ρε??? Αφου λες οτι το ανταλλάκτικο δεν ειναι ακριβο,μπορεις να βρεις καποιον καλο μαστορακο που τιμαει το μεροκαματο και την φορμα που φοραει,με πολυ λιγοτερα λεφτα,σιγουρα.Κανε τον κοπο,για να ησυχασεις και για να μην τιναξεις την τσεπη σου.Τι διαολο,κινητηρα απο Scania θα κατεβαζαν οι καραγκιοζηδες ή τοσα τους ελειπαν??? ναι αντιπροσωπεία είναι! και φυσικά δεν το αφισα, μαλαμας δεν ειμαι ακομα ευτιχως! χεχε! το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κανενας καλος μηχανικος εδω! αν μου προτινεις κανεναν χοντακια καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Δεν μας λες και τι ζημιά σου είπαν οτι είναι ακριβώς που δεν χρειάζεται ν'ασχοληθείς;Έτσι για να μαθαίνουμε;Εντύπωση μου κάνει!Ζημιά στο κιβώτιο και σου λένε άσ'το;Δεν το καταλαβαίνεις στις αλαγές και θα το πουλήσεις χωρίς να πάρει χαμπάρι ο άλλος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν μας λες και τι ζημιά σου είπαν οτι είναι ακριβώς που δεν χρειάζεται ν'ασχοληθείς;Έτσι για να μαθαίνουμε;Εντύπωση μου κάνει!Ζημιά στο κιβώτιο και σου λένε άσ'το;Δεν το καταλαβαίνεις στις αλαγές και θα το πουλήσεις χωρίς να πάρει χαμπάρι ο άλλος; Το εχω γράψει ποιο πάνω, και μου είπαν πως είναι το σιχρονιζε του κιβωτίου! Και δεν είναι κάτι το οποίο είναι απολύτως αισθητό! Πχ κάποιος έμπυρος θα το καταλάβει! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2010 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Εσυ το εχεις γραψει παραπανω αλλα κι εγω σου ειπα οτι τα σασμαν των μηχανων δεν εχουν συγχρονιζε. Ή που σου ειπαν κατι αλλο και δεν το θυμασαι ή που σε δουλευουν ψιλο-γαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εσυ το εχεις γραψει παραπανω αλλα κι εγω σου ειπα οτι τα σασμαν των μηχανων δεν εχουν συγχρονιζε. Ή που σου ειπαν κατι αλλο και δεν το θυμασαι ή που σε δουλευουν ψιλο-γαζι. Μπορεί και να με δουλεύουν! :P Να πω τα συμπτώματα τότε! Όταν κινούμε με υψηλές στροφές στον κινητήρα αν αλλάξω απο 5 σε 6 τότε κάποιες φορές, αλλά όχι πάντα μπορεί να την πετάξει την ταχύτητα και να πάει 5η πάλι η ανάμεσα 5-6 και να ακουστεί ήχος γραναζιών! Επίσης σε κατεβάσματα για να φτάσω στο φανάρι "κολλάει" το κιβώτιο και πρέπει να αφήσω ποιο ψιλά τον συμπλέκτη για να κατεβεί η ταχύτητα (πάντα κατεβάζω 1-1 τις ταχύτητες) αλλά και πάλι το κάνει! Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα δυστυχώς :/ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2010 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos_CB1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Φιλε γνωμη δικη μου ειναι ειτε να βρεις εναν καλο μηχανικο για Honda είτε να το δωσεις και με αυτα που θα παρεις να αγορασεις ενα αλλο μηχανακι σιγουρα δεν θα πιασεις πολλα αν το πουλησεις αλλα υπολογισε οτι σε περιπτωση που δωσεις χρηματα να το φτιαξεις αν δεν γινει σωστη δουλεια θα εχεις χασει και τα χρηματα της επισκευης Δωστο να ηρεμησει το κεφαλι σου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Δωστο να ηρεμησει το κεφαλι σου ! Δε μου αρεσει ιδιαιτερα η λογικη 'χαλασε; το φορτωνουμε σε αλλον και ξεγνοιαζουμε' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Εγω ρε μαγκες ναουμε, δε καταλαβαινω ποσο διαστημικη ειναι αυτη η ζημια στο κιβωτιο. Τι διαλο να ναι δηλαδη. Ενα γραναζι? Δυο γραναζια? Δυο γραναζια και κατι ακομα? Τι διαλο μπορει να εχει αυτο το κιβωτιο που να θελει 400 ευρω. Οπως ειπαν και οι αλλοι, καποιος απο αθηνα που εχει κανα μηχανικο της προκοπης ας σε παρει απ το χερι να το δει ο αθρωπας, εστω να παρεις μια τριτη γνωμη καποιου πιο 'γνωστου' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Εγω ρε μαγκες ναουμε, δε καταλαβαινω ποσο διαστημικη ειναι αυτη η ζημια στο κιβωτιο. Τι διαλο να ναι δηλαδη. Ενα γραναζι? Δυο γραναζια? Δυο γραναζια και κατι ακομα? Τι διαλο μπορει να εχει αυτο το κιβωτιο που να θελει 400 ευρω. Οπως ειπαν και οι αλλοι, καποιος απο αθηνα που εχει κανα μηχανικο της προκοπης ας σε παρει απ το χερι να το δει ο αθρωπας, εστω να παρεις μια τριτη γνωμη καποιου πιο 'γνωστου' Να σου πω απλά ότι γρανάζι 6ης για DT200 έβγαινε 160 ευρώ νομίζω... Αν δηλαδή θέλει 2 γρανάζια και κάτι ακόμα, είναι καλή τιμή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Δε μου αρεσει ιδιαιτερα η λογικη 'χαλασε; το φορτωνουμε σε αλλον και ξεγνοιαζουμε' Θα συμφωνίσω.Μην πανικοβάλεστε ρε παιδιά με την πρώτη.Το κρατήσει ή το δώσει,θα χάσει έτσι κι αλλιώς.Μάλλον πιο πολλά θα χάσει στην πώληση. Αυτή η ιρωνεία πάλι;Σαν μια παρέα συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον και καταλήγουμε στο συμπέρασμα να το πουλήσουμε και να κοροϊδέψουμε καναν άσχετο.Σκέψου λέει να το πάρει κανένας απο εδω μέσα και να δούμε κανα καινούργιο πόστ:'πρόβλημα σε σασμάν...μόλις το πήρα'.Πούλα το φίλε να το ξεφορτωθείς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Να σου πω απλά ότι γρανάζι 6ης για DT200 έβγαινε 160 ευρώ νομίζω... Αν δηλαδή θέλει 2 γρανάζια και κάτι ακόμα, είναι καλή τιμή... Δε ξερω τιμες απο γραναζια κιβωτιου η αληθεια ειναι, αλλα για να του ειπαν 400 στην αντιπροσωπεια σιγα μη θελει δυο γραναζια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μπορεί και να με δουλεύουν! :P Να πω τα συμπτώματα τότε! Όταν κινούμε με υψηλές στροφές στον κινητήρα αν αλλάξω απο 5 σε 6 τότε κάποιες φορές, αλλά όχι πάντα μπορεί να την πετάξει την ταχύτητα και να πάει 5η πάλι η ανάμεσα 5-6 και να ακουστεί ήχος γραναζιών! Επίσης σε κατεβάσματα για να φτάσω στο φανάρι "κολλάει" το κιβώτιο και πρέπει να αφήσω ποιο ψιλά τον συμπλέκτη για να κατεβεί η ταχύτητα (πάντα κατεβάζω 1-1 τις ταχύτητες) αλλά και πάλι το κάνει! Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα δυστυχώς :/ Επισης το πρωτο συμπτωμα ειναι περιεργο οντως, αλλα το δευτερο ειναι φυσιολογικο. Σε οτι μηχανακι εχω οδηγησει ως τωρα καμια φορα πρεπει να αφησεις ελαχιστα συμπλεκτη για να εμπλακουν τα γραναζια και να κατεβασει ταχυτητα. Αυτα φυσικα απο ελαχιστη εως και μηδενικη ταχυτητα ε? Δε μιλαμε να εχεις χλμ φορτωμενα και να μη κατεβαινει η ταχυτητα! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2010 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Πριν αλλαξεις σασμαν, εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις τους δισκους σου και να τους αλλαξεις. Δεν ειναι κατι δυσκολο και αν εχεις και κανενα φιλαρακι που να το εχει ξανακανει να σε βοηθησει, ακομα πιο ευκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Δε μου αρεσει ιδιαιτερα η λογικη 'χαλασε; το φορτωνουμε σε αλλον και ξεγνοιαζουμε' Σωστό! Αλλά αν το πούλαγα θα ήταν ενήμερος ο υποψήφιος αγοραστής για τα όποια προβλήματά του! Δεν θα ήθελα να την πατήσει όπως και εγώ! Αλλά επειδή δεν θέλω να την πουλήσω ακόμη και επειδή θέλω να την έχω στην πένα για αυτό θέλω να την επιδιορθώσω! Εγω ρε μαγκες ναουμε, δε καταλαβαινω ποσο διαστημικη ειναι αυτη η ζημια στο κιβωτιο. Τι διαλο να ναι δηλαδη. Ενα γραναζι? Δυο γραναζια? Δυο γραναζια και κατι ακομα? Τι διαλο μπορει να εχει αυτο το κιβωτιο που να θελει 400 ευρω. Οπως ειπαν και οι αλλοι, καποιος απο αθηνα που εχει κανα μηχανικο της προκοπης ας σε παρει απ το χερι να το δει ο αθρωπας, εστω να παρεις μια τριτη γνωμη καποιου πιο 'γνωστου' Αυτο ακριβώς φίλε μου! Αν ξέρετε κανέναν θα ήταν καλό να μου το πείτε να πάω έστω για μια γνώμη και όχι για άμεση επισκευή! +1 Θα συμφωνίσω.Μην πανικοβάλεστε ρε παιδιά με την πρώτη.Το κρατήσει ή το δώσει,θα χάσει έτσι κι αλλιώς.Μάλλον πιο πολλά θα χάσει στην πώληση. Αυτή η ιρωνεία πάλι;Σαν μια παρέα συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον και καταλήγουμε στο συμπέρασμα να το πουλήσουμε και να κοροϊδέψουμε καναν άσχετο.Σκέψου λέει να το πάρει κανένας απο εδω μέσα και να δούμε κανα καινούργιο πόστ:'πρόβλημα σε σασμάν...μόλις το πήρα'.Πούλα το φίλε να το ξεφορτωθείς εισαι μεγάλος :rotfl: Επισης το πρωτο συμπτωμα ειναι περιεργο οντως, αλλα το δευτερο ειναι φυσιολογικο. Σε οτι μηχανακι εχω οδηγησει ως τωρα καμια φορα πρεπει να αφησεις ελαχιστα συμπλεκτη για να εμπλακουν τα γραναζια και να κατεβασει ταχυτητα. Αυτα φυσικα απο ελαχιστη εως και μηδενικη ταχυτητα ε? Δε μιλαμε να εχεις χλμ φορτωμενα και να μη κατεβαινει η ταχυτητα! φυσικά με πάρα πολυ μικρή ταχύτητα! Δηλαδή οταν σταματάω σε ένα φανάρι σιγα σιγα! Από εμού έχει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CL1000 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Βασίλη καλημέρα. Δεν ξέρω σε ποιους είχες πάει και τι σου είπαν. Είναι 1 μάστορας της honda (εξουσιοδοτημένος) στη Χρήστου Μπέκα (περιγεριακός Σπάτων, δλδ κοντά σου ). Βιτωράτος Κώστας λέγεται, στο ύψος που έχει ανοίξει το sprinter είναι απ το άλλο ρεύμα (αν κατάλαβες που σου λέω). Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ο άνθρωπος είναι εγγύηση στη δουλειά του , τώρα από τιμές δεν ξέρω. Άλλά στην τελική φαντάζομαι ότι μια ματιά μπορεί να του ρίξει και να σου πει την άποψή του. (Πες του αν θες ότι πας από τον αδερφό του SMF με το vstrom το 1000, καθότι δεν ξέρει το όνομά μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Βασίλη καλημέρα. Δεν ξέρω σε ποιους είχες πάει και τι σου είπαν. Είναι 1 μάστορας της honda (εξουσιοδοτημένος) στη Χρήστου Μπέκα (περιγεριακός Σπάτων, δλδ κοντά σου ). Βιτωράτος Κώστας λέγεται, στο ύψος που έχει ανοίξει το sprinter είναι απ το άλλο ρεύμα (αν κατάλαβες που σου λέω). Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ο άνθρωπος είναι εγγύηση στη δουλειά του , τώρα από τιμές δεν ξέρω. Άλλά στην τελική φαντάζομαι ότι μια ματιά μπορεί να του ρίξει και να σου πει την άποψή του. (Πες του αν θες ότι πας από τον αδερφό του SMF με το vstrom το 1000, καθότι δεν ξέρει το όνομά μου) ναι ξερω ακριβως που πρεπει να είναι! γιατι περναω σχεδον καθε μερα απο εκει! σε ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChaosHelmet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 τελικά τι έκανες μεγάλε το διόρθωσες ? Αφού θες να το χαρείς 2-3 χρόνια ακόμα η όσο θες λίωσε το,δηλαδή κάνε το στην τρίχα διορθωσε οτι θελει ,δωσε του να καταλαβει να σου αρεσει αυτο που κανεις δωσε οτι χρειαστει ,και μετα θα εισαι σιγουρος οτι θα το παρει καποιος :) Γιατι θα το εχεις φτιαξει εαν ειναι χαλασμενο ?! Δεν νομιζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 σου απανταω εδω και απο το αλλο θεμα που ειναι ιδιο ουσιαστικα! ναι το βελτιοσα λιγο λασκαροντας την ντιζα του συμπλεκτι ετσι μπενουν ποιο καλα οι ταχυτιτες αλλα αυτο το θεματακι το εχουν γενικα τα cbr 125 αλλα λαδοσα και την βαση του λεβιε και ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες