Jump to content

Recommended Posts

Eμενα το Κρυπτον που ηταν 2007 περασε πριν κανα δυο βδομαδες για να το πουλησω γιατι ηθελαν υποχρεωτικα στο υπουργειο καρτα κτεο.

Αυτό είναι τελείως γελοίο ! Αφού δεν έχει έρθει ακόμα ο καιρός για να περάσει !! Είναι σαν να λενε πως ναι μεν ένα αυτοκίνητο περνά ΚΤΕΟ για πρώτη φορά στα 4 χρόνια αλλά αν το πουλήσεις νωρίτερα πρέπει να το περάσεις ? Αυτά είναι τραγικά !! Δεν μου φτάνει όλο το τρέξιμο που πρέπει να κάνω για να κάνω τη μεταβίβαση τώρα που κατήργησαν τα ΚΕΠ πρέπει να τρέχω και στα ΚΤΕΟ τώρα !

Πάντως σε άλλους ζητούν ΚΤΕΟ και σε άλλους όχι . Εγώ την πούλησα σήμερα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταβίβαση γιατί είχε πέσει το σύστημα έτσι κατέφυγα στη λύση της εξουσιοδότησης σε κάποιον γνωστό του αγοραστή στο υπουργείο. Ελπίζω να μην πέσω σε λούμπα γιατί η εργοστασιακή έχει πωληθεί προ πολλού .

Τροποποιήθηκε από τον Harry

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα ΚΕΠ ειναι - ηταν ? η μονη δημοσια υπηρεσια που ηταν παρα πολυ εξυπηρετικη - χρησιμη κλπ για τους πολιτες

δυστυχως σε λιγο καιρο για λογους οικονομιας θα ειναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ ολα τα κεπ ....... ετσι μου ειπε φιλος εργαζομενος σε κεπ επαρχιας :ranting::ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε ενα μηνα που εκανα μεταβιβαση το TDM 06 νομιζω μηνας τεταρτος ηταν στην αδεια και δεν ηθελε να εχω περασει κτεο..

Πηγαμε στο υπουργειο κατω στο πειραια.. -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την προηγούμενη βδομάδα εκανα μεταβιβαση για λογαριασμο ενος φιλου σε ενα motard του 2001.αναγκαστηκα πηγαμε στο συγκοινωνιων και καναμε τσακ-μπαμ την μεταβιβαση δεν μας ζητησαν ΚΤΕΟ (το μηχανακι δεν εχει περασει ακομα)και ο υπαλληλος που μας ελεγξε τα χαρτια μας ειπε οτι ακομα δεν ζητανε επισημα ΚΤΕΟ στις μεταβιβαβεις μηχανων

. Εγώ την πούλησα σήμερα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταβίβαση γιατί είχε πέσει το σύστημα έτσι κατέφυγα στη λύση της εξουσιοδότησης σε κάποιον γνωστό του αγοραστή στο υπουργείο. Ελπίζω να μην πέσω σε λούμπα γιατί η εργοστασιακή έχει πωληθεί προ πολλού .

και μενα μου ετυχε να ειναι ''πεσμενο'' το συστημα αλλα εγινε η μεταβιβαση απλα πηρα την πρωσορινη ασφαλεια ,φωτοτυπια δηλαδη και οχι το πρασινο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την προηγούμενη βδομάδα εκανα μεταβιβαση για λογαριασμο ενος φιλου σε ενα motard του 2001.αναγκαστηκα πηγαμε στο συγκοινωνιων και καναμε τσακ-μπαμ την μεταβιβαση δεν μας ζητησαν ΚΤΕΟ (το μηχανακι δεν εχει περασει ακομα)και ο υπαλληλος που μας ελεγξε τα χαρτια μας ειπε οτι ακομα δεν ζητανε επισημα ΚΤΕΟ στις μεταβιβαβεις μηχανων

και μενα μου ετυχε να ειναι ''πεσμενο'' το συστημα αλλα εγινε η μεταβιβαση απλα πηρα την πρωσορινη ασφαλεια ,φωτοτυπια δηλαδη και οχι το πρασινο

στο Υπουργειο ποιας περιοχης πηγες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν είναι οριστικό αλλά φαίνεται πως οι μεταβιβάσεις στα ΚΕΠ είναι πλέον παρελθόν... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Περιστέρι ,μηπως ησουν και εσυ με DR?

οχι αδερφε,ειμαι νοτια προαστεια εγω σε αυτο στον Αλιμο.. ελπιζω συντομα να ειμαι με το DRακι μ εκει να το δωσω στον επομενο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα