Jump to content
zb00p

zb00p's KTM and Husaberg

Recommended Posts

Κάτσε να πάρω το Beverly :wub: που θέλω για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά και βλέπουμε για το sx-f. :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΥΓ4. Καλά εσύ αν αποκτήσεις 4 μηχανάκια [3 ψηλόφτερα + Beverly] και δεν σε κάνει πακέτο η μόλις στεφανωμένη σου γυναίκα να σε στείλει πίσω στην μάνα σου πρέπει να μας εξηγήσεις πως το κάνεις.... :bop::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όνειρο ζωής... το 640 μου, (1) το μπέργκ σουπερμοτο (2) και ένα sx-f (3) να τα οργώνω όλα. ζητάω πολλά?

Κάτσε να πάρω το Beverly :wub:(4) που θέλω για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά και βλέπουμε για το sx-f. :devil:

Άρα, αν ξέρω να μετράω σωστά, μιλάμε για 4 μοτόρια. :shock:

ΚΤΜ LC4 SM 640 2006

Husaberg FC 501 2000

SX-F

Beverly

Κι εγώ 4 θα ήθελα να είχα: :rolleyes:

- σκούτερ με επίπεδο πάτωμα

- ΧΤ 550 ανασκευασμένο

- CBF 1000

- Γουρούνα

:rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε τι σπαμμερ εισαι εσυ ρε!χειροτερος και απο μενα πριν απο κατι μηνες...

Έτσι είναι φιλαράκι. :beee: Το θέμα δεν είναι αν είσαι απ' την αρχή πρώτος σε κάτι, αλλά αν μπορείς με κόπο και ιδρώτα :sweatdrop: να γίνεις πρώτος και να τρώνε τη σκόνη σου τα γατάκια. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ4. Καλά εσύ αν αποκτήσεις 4 μηχανάκια [3 ψηλόφτερα + Beverly] και δεν σε κάνει πακέτο η μόλις στεφανωμένη σου γυναίκα να σε στείλει πίσω στην μάνα σου πρέπει να μας εξηγήσεις πως το κάνεις.... :bop::tooth:

Για το beverly (παίζει και το carnaby πολύ), έχει ήδη συμφωνήσει. Για τους 6 μήνες που δουλεύω ΚΑΙ στο ξενοδοχείο (το μυστικό που λέγαμε), κάνω περίπου 1000χλμ το μήνα. Αν τα κάνω με το ΚΤΜ, τότε έχουμε 18ε βενζίνη κάθε 130χλμ, λάδια στα 2,500χλμ και σερβις στα 5,000χλμ. Οπότε αυτά τα 6,000χλμ μεταφράζονται σε 800ε βενζίνη και περίπου 150ε η αλλαγή λαδιών και το σέρβις. Και δεν υπολογίζω τα λεφτά για τα λάστιχα? Ένα 300άρι σκούτερ είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει πολλά λιγότερα λεφτά για να κάνει 6,000χλμ. Επίσης, το τελευταίο που θέλω είναι να περιμένω 5-10 λεπτά στις 7 το πρωί να ζεσταθεί το ΚΤΜ για να ξεκινήσω να πάω σπίτι (έχω να σηκωθώ στις 10.30 για να ξεκινήσω την πρωινή δουλειά)

Δεν υπάρχει λοιπόν μυστικό, υπάρχει όμως σταθερή δουλειά όλο το χρόνο και μια δεύτερη για 6 μήνες, όπου και μου βγαίνει το λάδι. Θα μπορούσα να μην την κάνω την δεύτερη δουλειά, αλλά όταν θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα, τότε πιέζεσαι, και αν δεν πιεστείς όταν μπορείς και όταν υπάρχουν οι ευκαιρίες, τότε πότε θα πιεστείς? Προσέχω για να έχω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

177406_10150878145796434_1657148584_o.jpg

Θέλει 155 ζιγκλέρ γιατί έχει 158 πάνω τώρα.

Νομίζω πώς δεν χωράει άλλες επεμβάσεις το μηχανάκι, αφού δεν θέλω να πειράξω το μοτέρ.

Αυτή τη στιγμή φοράει FCR41MX, ολόσωμη Akrapovic και DNA φίλτρο αέρος.

Αυτή τη στιγμή το μπέργκ πάει για σερβις αναρτήσεων μπρος-πίσω και μετά θα γίνει πάλι σουπερμοτο και θα του φορέσω το μπλε κουστούμι πακέτο με νέα γραφικά που παράγγειλα σήμερα.

Σκούτερ δεν πήρα και δεν θα πάρω γιατί δεν έχω καμμία όρεξη να πληρώνω ασφάλεια και σήμα για δεύτερο μηχανάκι.

SXF θα πάρω κάποια στιγμή, το πιο πιθανόν όμως είναι να πάρω 250 και όχι 450.

Αυτά προς το παρόν, θα ανεβάσω φωτογραφίες με το ανανεωμένο μπέργκ όταν είναι έτοιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δεν παίρνεις ένα παπί να κάνεις τη δουλειά σου;; Την ασφάλεια τη βγάζεις μόνο για τους 6 μήνες που πας στο ξενοδοχείο. Πόσο είναι για παπί στη Ρόδο;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικά, το άλλο πρόβλημα είναι ότι ο δρόμος για τη δουλειά είναι λεωφόρος με διπλή λωρίδα και από εκεί περνάει το μεγαλύτερο ποσοστό της κίνησης του νησιού. οτιδήποτε κινείται βραδύτερα από αυτοκίνητο, εκτελείται επί τόπου.

Με παπί, θα με προσπερνάει αμάξι μέσα στη λωρίδα και την ίδια στιγμή θα προσπερνάει άλλος αυτόν που προσπερνάει εμένα. Το έχω ζήσει παλαιότερα αυτό και δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω, για αυτό άλλωστε το ξανασκέφτηκα και άφησα το σκούτερ κατά μέρος. Άσε που δεν είναι και ότι καλύτερο να πηγαίνω 16 χιλιόμετρα και να γυρνάω άλλα τόσα με παπί... Και τέλος, η διαφορά πέρυσι με φέτος είναι ότι ξεκίνησα να δουλεύω 1 μήνα αργότερα και προς το παρόν δουλεύω 4ωρο.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, προτιμώ να μείνω ως έχω και να μαζέψω κανά φράγκο και να πάρω το sxf το χειμώνα. Αν βέβαια με βρεί ο χειμώνας στην Ελλάδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οοο δώσε πόνο αδερφέ, καλύτερο μαυτό να βγάζεις και γούστα :P Τι να το κάνεις το παπί, και γω έτσι έλεγα να πάρω κάνα παπί ή σκούτερ, αλλά δεν με βλέπω να το κάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία.........καμπύλη..... :grin:

Και 51 αλογάκια νομίζω είναι μια χαρά.

Για πες όμως, γιατί να το φτωχύνεις;

Δεν τα ξέρω κιόλας αλλά το A/F Ratio δεν πρέπει να είναι ανάμεσα σε 12 και 13;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα το φτωχύνω για να φτάσει το ratio πιο κοντά στο 13 αφού τώρα είναι κομματάκι πλούσιο. Και σκέψου ότι άνοιξα και μια τρύπα στο πλαινό καπάκι για να παίρνει περισσότερο αέρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχαχα, το μυαλό μου για άλλη μία φορά τα αντέστρεψε.

Έχεις απόλυτο δίκιο, πλούσιος είσαι, όχι φτωχός όπως νόμισα αρχικά [για βενζίνη μιλάμε ε, όχι για ευρώ...].

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλει 155 ζιγκλέρ γιατί έχει 158 πάνω τώρα.

Νομίζω πώς δεν χωράει άλλες επεμβάσεις το μηχανάκι, αφού δεν θέλω να πειράξω το μοτέρ.

Αυτή τη στιγμή φοράει FCR41MX, ολόσωμη Akrapovic και DNA φίλτρο αέρος.

Θυμασαι τι βελονα εχει ?

Γαματη η καμπυλη παντως , ουτε τρυπες ουτε τιποτα και ωραια διαρκεια ψηλα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα είδα τις απαντήσεις.

@smias δεν έχω ιδέα τι βελόνα φοράει ρε φίλε και το καλύτερο είναι ότι δεν έχω ιδέα πως να το κοιτάξω!

@nikolakiss εμείς εδώ έχουμε δροσούλα από τη θάλασσα, άσε που τώρα το καλοκαίρι, η μηχανή κυκλοφορεί κυρίως το βράδυ που πάω στη δουλειά και στις 7 το πρωί που γυρνάω. Την υπόλοιπη μέρα, αράζει.

Εκτός αυτού, το μείγμα είναι ήδη πλούσιο, δεν θα γίνει φτωχό αν αλλάξω το ζιγκλέρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@smias δεν έχω ιδέα τι βελόνα φοράει ρε φίλε και το καλύτερο είναι ότι δεν έχω ιδέα πως να το κοιτάξω!

Βγαζεις σελα & τεποζιτο , βλεπεις το πανω μερος του καρμπ. , το καρμπ. μενει πανω στο μηχανακι , για να αλλαχθει μια βελονα δεν υπαρχει λογος να βγει .

βγαζεις τις δυο αλενοβιδες οπως στο βιντεο , μετα με ενα αλεν παλι βγαζεις τη βιδα που κραταει τη βελονα στο σλαϊντ , με ενα τσιμπιδακι/λαβιδα βγαζεις τη βελονα και βλεπεις τι ειναι .

Τα κλιπ τα μετραμε απο πανω προς τα κατω .

π.χ αυτη ειναι στο 3'ο κλιπ απο τα 7 που εχει η βελονα .

398f72d3_vbattach7993-8.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε , σιγα το δυσκολο , υπηρξαν μερες που το εκανα 2-3 φορες τη μερα οταν ειχα πολυ ορεξη να βρω συνδιασμο βελονας-θεση βελονας & κυριου ζιγκλερ :crazy:

Τωρα πια βαριεμαι να κουνησω..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5895cd22d8cf11e1a38712313820476f_7.jpg

Μπλέ πλαστικά, καινούρια γραφικά, καινούριες προστατευτικές μπάρες και καινούρια τρόμπα

Ένα γεμάτο Σάββατο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καυλα!αλλα το χαλαει λιγο το ντεποζιτο,που ειναι κιτρινο και κανει αντιθεση

Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω αυτοκόλλητα και για το ντεπόζιτο, αλλά χαλάνε λόγω των αναθυμιάσεων και το βασικότερο, δεν ταιριάζουν με τα άλλα γραφικά/πλαστικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω αυτοκόλλητα και για το ντεπόζιτο, αλλά χαλάνε λόγω των αναθυμιάσεων και το βασικότερο, δεν ταιριάζουν με τα άλλα γραφικά/πλαστικά

ισως τοτε ενα βαψιμο σε μαυρο; θα πηγαινε πολυ και επαιρνε πολλα ακομα + σε θεμα ομορφιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα