ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2006 (τροποποιήθηκε) Τζά ! :) Την καλησπέρα μου στην όμορφη παρεούλα ! Είμαι πολύ χαρούμενη και θα ήθελα να μοιραστώ και αυτήν την χαρά μου μαζί σας :D Τί με έκανε χαρούμενη?Ένα σέρβις! Λοιπόν ας αφησω το μπλά-μπλά και ας μιλήσω σοβαρά. Το ΚΤΜ-ακι μου συμπλήρωσε τα χλμ του και είπαμε να πάμε για σέρβις στον παλιό μας μηχανικό(λόγω μετακόμισης/μερικοί γνωρίζουν ) Όλη την ώρα λοιπόν ήμουν πάνω απο το κεφαλάκι του μηχανικού(ας μην σχολιάσω τί ερωτησεις έπεσαν) Και σας ρωτάω τώρα εγώ έτσι? Πόσοι απο τους μηχανικούς που υπάρχουν εκεί έξω θα δεχόταν τον καθένα μας απο πάνω απο το κεφάλι του? Δεν νομίζω να είναι πολλοί... Οι πιο πολύ θέλουν να είναι μόνοι τους να κάνουν βιαστικά το Σέρβις μας και να προλάβουν να πιάσουν κ άλλα μηχανάκια. Εγώ το πήγα στις 10.00 και τελειώσαμε στις 14.00. Τα έπιασε όλα ενα-ενα και μου εκανε φοβερή δουλειά! (Ρύθμισμα βαλβίδων,Μπουζί,Φίλτρο αέρος/λαδιού/βενζινης,Λάδια μηχανής,Καθάρισμα καρμπιρατερ βενζίνης...) Ούτε βιασύνες ούτε τίποτα! Έπιασε το δικό μου και δεν κοίταξε συγχρόνως άλλα μηχανάκια βιαστικά κάτι που κάνουν οι πιο πολλοί! Θα πρότεινα λοιπόν πάντα ταπεινά να ήμαστε δίπλα τους σε καθε Σέρβις γιατί έτσι και μαθαίνουμε αλλά και ήμαστε σίγουροι για την δουλειά που μας κάνουν! Φιλικά με σεβασμό και εκτίμηση Κ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2006 από τον ktm-isa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2006 Εγω θα συμφωνησω μαζι σου και μιας και ειμαι και ο ιδιος τεχνιτης οντως κανενας σοβαρος τεχνιτης και καθαροδουλης δεν παρεξηγητε απο την παρουσια του πελατη του τα υπολυπα του στυλ δεν μπορω να δουλεψω ειναι καραγκιοζιλικια για να κοροιδευουμε τον κοσμακη και κατι τελευταιο δεν ειναι αναγκη να πληρωνετε καποιος που δεν εχει κανει καλα την δουλεια του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jason 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2006 πριν αρχισω και σκαλιζω μονος μου τις μοτο κυριολεκτικα επριζα με ερωτησεις μεχρι να μάθω και ημουν συνεχως διπλα. Οχι τοσο για ελεγχο αλλα απο περιεργεια! ειναι παντως μερικοι που πραγματικά δεν μπορουν να συγκεντρωθουν οταν ειναι στην κουβεντα συνεχως με τον πελατη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2006 κι εγω από περιέργεια καθομαι δίπλα του....δεν κάνω πολλές ερωτήσεις αλλά...κοιτάζω...που ξέρεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2006 ...ΠΑΝΤΑ διπλα του!Κοιταζω και μαθαινω!(χωρις βεβαιως να ενοχλω... ) ...Και, καμμια φορα,προλαβαινω και "αβλεψειες"!!!! ;) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 λοιπόν το θέμα έχει ως εξής.... τις περισσότερεςε φορές ο μάστορης σε κόβει. Δλδ κοιτάει πάνω κάτω αν ξέρεις 5 πράγματα γύρω από μοτόρια....αν ξέρεις δεν έχει πρόβλημα γιατί γνωρίζει πως δεν θα του σπάσεις τα νεύρα με άστοχες και χρονοβόρες ερωτήσεις. Αν όμως σε κόψει ψιλοάσχετο σου δείχνει την πόρτα και συνεχίζει αγέρωχα τη δουλειά του....... Στην πρώτη περίπτωση κερδφίζει και αυτός κι εσύ, μα πάνω από όλους το μοτοσακό, στην δευτερη περίπτωση κερδίζει αυτός και κανείς άλλος...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Εγώ το πάω για βαλβίδες μόνο μια και στα άλλα τα καταφέρνω, το πρόβλημα είναι οτι πολλοί σου λένε άσε το και έλα μετά από δύο-τρεις ώρες να το πάρεις.Πρέπει να γίνεις σπαστικός για να κάτσεις να το δεις να το φτιάχνει ή να είσαι γνωστός. Όπως και να'χει είναι καλό να κάθεσαι να βλέπεις γιατί και μαθαίνεις και εποπτεύεις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Εγω "Ελα ρε ο Τριανταφυλλος ειμαι" Μηχανικος "Ελα μωρε παλιομαλακα, αναθεμα την ωρα που σου εφτιαξα το μηχανακι και εξαφανιστηκες, παλιο @@ ουτε για καφε δεν ηρθες" Εγω" Χααχαχαχ Τι μ@λ@κ@ς εισαι χαΧΑΧαχαχ λοιπον σου φερνω το παπι αυριο οκ?" Μηχανικος "Οποτε θες ρε μ@λ@κ@ χαχαχ" Αποσπασμα απο τηλεφωνικο διαλογο με το εξουσιοδοτημενο service... χΑΧαχαχ :lol: Απο τον παραπανω διαλογο διαπυστωνουμε οτι δεν υπαρχει περιπτωση και λογος να κατσω πανω απ΄το κεφαλι του! Και οχι ρε κορακια το μηχανακι το εφτιαξε οταν ΤΡΑΚΑΡΑ οχι απο βλαβες ΚΤΜ, λαμογια :lol: Ευτυχως ο μηχανικος ειναι γνωστος οποτε οταν δεν εχω χρονο (που δεν εχω την πολυτελεια να καθομαι πανω απ'το κεφαλι του λογω δουλειας) το παω εκει αντι να κανω εγω το service. Αλλα προτεινω αν υπαρχει χρονος να καθεστε πανω απ΄το κεφαλι τους, νταξ ειναι καποιοι μηχανικοι που δεν το γουσταρουν αυτο αλλα... καντε το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Απλά είναι ο λόγος που αλλάζω συνεργείο... Άκου εκεί απαγορεύεται η είσοδος....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Άκου εκεί απαγορεύεται η είσοδος....... <{POST_SNAPBACK}> Ελα ρε? Που εγινε αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο ποιός μπορεί να δουλέψει με δυό τρείς πάνω από το κεφάλι του που τον ζαλίζουν με ερωτήσεις τύπου Να βάλω εξαπίστονη στο παπί; κτλ Γι αυτό πρέπει να δέχεται οπωσδήποτε την παρουσία του πελάτη αλλά και αυτός να σκέφτεται και να σέβεται τον άνθρωπο που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά .του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Μην το ψάχνεις..Έχει και αυτοκόλλητο που απαγορεύει την είσοδο... Κάτι μου βρωμάει και δεν είναι τα πόδια του Alex_Under αυτή τη φορά.... 2 υποψήφια συνεργεία θα τσεκαριστούν εντός της εβδομάδος και βλέπουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 (τροποποιήθηκε) Εγω "Ελα ρε ο Τριανταφυλλος ειμαι" Μηχανικος "Ελα μωρε παλιομαλακα, αναθεμα την ωρα που σου εφτιαξα το μηχανακι και εξαφανιστηκες, παλιο @@ ουτε για καφε δεν ηρθες" Εγω" Χααχαχαχ Τι μ@λ@κ@ς εισαι χαΧΑΧαχαχ λοιπον σου φερνω το παπι αυριο οκ?" Μηχανικος "Οποτε θες ρε μ@λ@κ@ χαχαχ" Αποσπασμα απο τηλεφωνικο διαλογο με το εξουσιοδοτημενο service... χΑΧαχαχ :lol: <{POST_SNAPBACK}> Από αυτό κυρίες και κύριοι... Καταλάβατε πολύ καλά.... Ότι και ο Τριαντάφυλλος... είναι.... Κολητός Του Μάστορα Y.Γ. Τα πόδια μου δεν βρωμάνε Γιωργάκη....αλλά για τις κλανιές μου δεν παίρνω κι όρκο... :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2006 από τον Alex_Under Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Θα θελες! :P Ειδες απο ποτε εχει να με δει! Απο περσι τον Αυγουστο ... τσ τσ τσ σα δε ντρεπομαστε λιγο εδω μεσα.. ..τσ τσ τσ! :P ρε συ χωρις παρεξηγηση τωρα ε? Εμαθα το CB βγαινει και με υδρομασαζ... αληθευει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 (τροποποιήθηκε) Εγω θα πω οτι αν και καποια στιγμη γουσταρα πολυ ενα μοτο,δεν το πηρα λογω μαλάκα μαστορα εδω στην περιοχη μου...και μαλιστα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ!!!Απο κει και περα καλο ειναι να εμπιστευεσαι το μαστορα(να το αξιζει βεβαια)και ειτε εισαι παρων ειτε οχι να κανει αυτα που πρεπει και οχι παπατζοδουλειες... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2006 από τον Athos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Υδρομασάζ after-market? Μήπως ξέρεις πόσο κάνει και που θα το βρώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 xaXAxaxa :lol: Ρε σεις μαστορια ΔΕΝ εχουμε... ολοι ειναι πρωην τσιρακια τσιρακιων και παει λεγοντας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 πριν αρχισω και σκαλιζω μονος μου τις μοτο κυριολεκτικα επριζα με ερωτησεις μεχρι να μάθω και ημουν συνεχως διπλα. Οχι τοσο για ελεγχο αλλα απο περιεργεια! ειναι παντως μερικοι που πραγματικά δεν μπορουν να συγκεντρωθουν οταν ειναι στην κουβεντα συνεχως με τον πελατη... <{POST_SNAPBACK}> jason-άκο ναι εχεις απόλυτο δίκιο... Όμως μπορούμε καθε φορά να τον ρωτάμε και απο κάτι χωρίς να του πέρνουμε φυσικά την προσοχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreastt600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Για μενα καλο ειναι να ξερεις τον μηχανικο και τι δουλεια. κανει να υπαρχει καποια εμπιστοσυνη στο προσωπο του και στην δουλεια του καλο ειναι να τον αφηνεις μονο του αν τον ξερεις και εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα του . βεβαια μερικες φορες οι περισσοτεροι απο μας λογο χρονου μενουμε στον χωρο και λογικο ειναι να πεφτουν και οι αναλογες ερωτησεις απο κει και περα ειναι στην διαθεση του και στον χρονο του να κατσει να σου εξηγησει τι κανει αν για οποιοδηποτε λογο δεν εισαι ικανοποιημενος ειτε απο την δουλεια του ειτε απο την συμπεριφορα του αλλαζεις μηχανικο. βεβαια για μενα, η πειρα μου εχει δειξει οτι οι ποιο μυστηριοι ειναι παντα και οι ποιο καλοι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 βεβαια για μενα, η πειρα μου εχει δειξει οτι οι ποιο μυστηριοι ειναι παντα και οι ποιο καλοι.. <{POST_SNAPBACK}> Αν κ δεν εχω την πείρα θα συμφωνήσω μαζί σου πως οι παράξενοι κ μυστήριοι ειναι καλύτεροι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 τα υπολυπα του στυλ δεν μπορω να δουλεψω ειναι καραγκιοζιλικια για να κοροιδευουμε τον κοσμακη Πές τα χρυσόστομε!!! Επιτέλους! Βέβαια δεν διαφωνώ με πολλούς που λένε ότι υπάρχουν και άτομα τρελοί σπ@ζ@ρχίδ3ς, αλλά τα πράγματα έτσι είναι, ότι δουλειά και να κάνεις πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα σου σπάνε τα νεύρα, ειδικά όταν συναλλάσεσαι και με κοσμο. Έ τώρα για να μην πληρώσεις κιόλας, είναι λίγο τραβηγμένο...Γιατί μετά θα σε κυνηγάει με κανένα κλειδί ανα χείρας! Απλά δεν ξαναπατάς και το λές και στον κύκλο σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 -''Καλημέρα Γιάννη(ο...Μάστορας και γνωστός μου κιόλας)'' -''Καλώς τον Τζώνη'' -''Γιαννη,να κάνουμε ένα σερβισάκι το μοτοσακό ρε 'συ?!'' -''Ναι ρε,άφησέ το και έλα σε κανα 2ωρο'' -''Εντάξει αλλά επειδή είμαι ποδαράτος(και καλά ;) )θα κάτσω να πιούμε και ένα καφέ.Πάω στο περίπτερο,θές τίποτα?'' -''Όχι να 'σαι καλά φίλε,αλλά ξέρεις,δεν γίνετε να είσαι μέσα στο συνεργείο όταν δουλεύω'' -''Ο.κ. ρε Γιάννη!Καταλαβαίνω!Κάποια άλλη φορά τότε.Να 'σαι καλά.Τα λέμε!'' Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ φίλοι μου.Ετυχε να έχω γνωστό και με το που μου είπε μα μου,άντε γειαααα!Πρώτον μισή ντροπή δική του και μισή δική μου και δεύτερον άμα δεν γουστάρει έστω και σαν παρέα να κάτσω,να πά να γ@μηθεί.Δόξα το θεό,γνωριμίες τέτοιες,άπειρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Πόσοι απο τους μηχανικούς που υπάρχουν εκεί έξω θα δεχόταν τον καθένα μας απο πάνω απο το κεφάλι του? Δεν νομίζω να είναι πολλοί... <{POST_SNAPBACK}> .....όπως και δεν είναι πολλοί οι μηχανικοί που έχουνε την χαρά και την τιμή να έχουνε πελάτησα και όχι πελάτη Και ειδικά εσύ ρε Κατερίνα που αρχίζεις εκείνες τις χαριτωμένες ερωτησούλες είναι λίγο δύσκολο να σε κοιτάξει άγρια ο μάστουρας :D Πέρα από την πλάκα, νομίζω το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι καλό να είμαστε πάνω από το κεφάλι τους, αλλά με τρόπο και πάντα διακριτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jason 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 jason-άκο ναι εχεις απόλυτο δίκιο... Όμως μπορούμε καθε φορά να τον ρωτάμε και απο κάτι χωρίς να του πέρνουμε φυσικά την προσοχή <{POST_SNAPBACK}> έτσι! τα ξέρεις εσυ τα κόλπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CATMASTER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 (τροποποιήθηκε) -''Καλημέρα Γιάννη(ο...Μάστορας και γνωστός μου κιόλας)'' -''Καλώς τον Τζώνη'' -''Γιαννη,να κάνουμε ένα σερβισάκι το μοτοσακό ρε 'συ?!'' -''Ναι ρε,άφησέ το και έλα σε κανα 2ωρο'' -''Εντάξει αλλά επειδή είμαι ποδαράτος(και καλά ;) )θα κάτσω να πιούμε και ένα καφέ.Πάω στο περίπτερο,θές τίποτα?'' -''Όχι να 'σαι καλά φίλε,αλλά ξέρεις,δεν γίνετε να είσαι μέσα στο συνεργείο όταν δουλεύω'' -''Ο.κ. ρε Γιάννη!Καταλαβαίνω!Κάποια άλλη φορά τότε.Να 'σαι καλά.Τα λέμε!'' Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ φίλοι μου.Ετυχε να έχω γνωστό και με το που μου είπε μα μου,άντε γειαααα!Πρώτον μισή ντροπή δική του και μισή δική μου και δεύτερον άμα δεν γουστάρει έστω και σαν παρέα να κάτσω,να πά να γ@μηθεί.Δόξα το θεό,γνωριμίες τέτοιες,άπειρες. <{POST_SNAPBACK}> Ο τροπος του βασικα ειναι που σε διωχνει... Γνωριζετε ομως οτι υπαρχει κανονισμος ασφαλειας που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ατομα που δεν ειναι υπαλληλοι να βρισκονται εντος του χωρου εργασιας του συνεργειου? (στην ΕΕ υπαρχει σε καθορισμενη αποσταση απο το αναβατοριο μαλιστα) Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα για μενα να βλεπεις το μηχανικο να κανει σωστο σερβις στη μηχανη σου..μαθαινεις και αρκετα πραγματα.. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ @@ οτι απορια εχεις πριν η μετα το σερβις.. σε τελικη αναλυση ανθρωποι ειμαστε και αν του πιανεις τη παρλα την ωρα που αυτος σφιγγει ενα παξιμαδι η ρυθμιζει βαλβιδες θα φταιει αν ξεχασει κατι μονο αυτος?? Επισης η μαλ@κια του στυλ καθομαι απο πανω του γιατι δεν τον εμπιστευομαι ... ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Η ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.. Κολλητος μου που εχει συνεργειο (απιστευτος μαστορας ειλικρινα και το ιδιο και ο βοηθος του) τους αφηνει ΟΛΟΥΣ να βλεπουν και μαλιστα αν ερθει πρωτη φορα καποιος του λεει μη φυγεις κατσε απο πανω να σου πω και μερικα πραγματα..Τωρα τελευταια ομως το πραγμα εχει παραγινει ..παω την αλλη φορα στο μαγαζι και μου λεει τον πονο του..Ρε συ Ακη μου λεει σημερα ειχα στα δυο αναβατορια 2 CBR και απο πανω μου ηταν 4 ατομα..Ειχαν παει κομπανια..Καποια στιγμη δεν μπορουσα να περασω , τα πηρα και εγω στο κρανιο και τους φωναξα και στραβωσαν...Θα χωρισω με τζαμαρια το συνεργειο μου λεει να βλεπουν αλλα να μην μπαινουν μεσα.. Τωρα αυτος ο ανθρωπος εχει αδικο?? ;) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2006 από τον CATMASTER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες