Jump to content
Ntik

ξυλοσομπα

Recommended Posts

κατατοποιστικοτατος,,αλλα δεν ειναι γνησια βεργινα αυτη,,κι απο τι βλεπω στο δωματιο που θα την βαλω θα γινεται της ποπης απο την σταχτηpopcorn.gif2funny.gif

δεν είναι βεργίνα, αλλά syrios. http://www.syrios.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=101&category_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=el

βρήκα καλύτερες φωτό !

PA170058.jpg

PA170063.jpg

PA170064.jpg

η στάχτη λογικό είναι, να ψιλο....βρωμιζει εκει γυρω.

αλλά δεν γίνεται αλλιώς !

_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν είναι βεργίνα, αλλά syrios. http://www.syrios.gr...temid=1&lang=el

βρήκα καλύτερες φωτό !

PA170058.jpg

PA170063.jpg

PA170064.jpg

η στάχτη λογικό είναι, να ψιλο....βρωμιζει εκει γυρω.

αλλά δεν γίνεται αλλιώς !

_thumbsup.gif

κι αυτη φαινεται πολυ καλη σομπουλα,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να θυμάσαι... "ένα ξύλο ποτέ δεν καίγεται μόνο του"

(Άναψα τζάκι, πριν από λίγο, έβαλα ουϊσκάκι, άραξα απέναντι από τη φωτιά και σε θυμήθηκα! :) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορει ναχεις παρει ηδη σομπα αλλα θα πω την αποψη μου. μην κοιτας μαρκες δεν εχουν καμια σημασια. το μαντεμι ειναι το πιο φτηνο υλικο. ενα καλουπι εχουν ριχνουν το μαντεμι και αυτο ηταν. οσο πιο βαρια τοσο μαντεμενια ειναι. εγω ειχα μια σομπα μαντεμενια 20χ20 ποντους. και σε 20 τετραγωνικα σπιτι που την ειχα οχι φουρνο αλλα σαουνα το εκανε. τα 60 σου για πλακα τα εχει η δικια μου σομπα. επαναλαμβανω δεν χρειαζονται οι μαρκες γιατι εκει πληρωνεις αερα κοπανιστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θες ζεστη και απ'ολα τοτε παρε μαντεμενια....κατι ξερανε οι παλιοι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορει ναχεις παρει ηδη σομπα αλλα θα πω την αποψη μου. μην κοιτας μαρκες δεν εχουν καμια σημασια. το μαντεμι ειναι το πιο φτηνο υλικο. ενα καλουπι εχουν ριχνουν το μαντεμι και αυτο ηταν. οσο πιο βαρια τοσο μαντεμενια ειναι. εγω ειχα μια σομπα μαντεμενια 20χ20 ποντους. και σε 20 τετραγωνικα σπιτι που την ειχα οχι φουρνο αλλα σαουνα το εκανε. τα 60 σου για πλακα τα εχει η δικια μου σομπα. επαναλαμβανω δεν χρειαζονται οι μαρκες γιατι εκει πληρωνεις αερα κοπανιστο.

οχι δεν εχω παρει ακομα σομπα φιλε μου,και νασαι καλα_thumbsup.gif_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθαβω αυτο το θεμα μια και προσανατολιζομαι στην αγορα της μασινας βεργινα και θα ηθελα εντυπωσεις απο τους κατοχους της.

Το μονο που με προβληματιζει απο τις φωτο τουλαχιστον ειναι το μικρο πορτακι και χωρος καυσης της αν θα με ταλαιπωρησει στην τροφοδοσια και δεν χωρανε τα ξυλα και θελει να τα κοβω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως όταν παραγγείλεις ξύλα θα πρέπει να πεις ότι είναι για μασίνα, δε ξέρω αν έχει παραπάνω χρέωση λόγω περισσότερης εργασίας (κόψιμο). Πάντως στο χωριό θυμάμαι να φέρνουν ξύλα που χωρούσαν στη μασινα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν είναι βεργίνα, αλλά syrios. http://www.syrios.gr...temid=1&lang=el

και μετα απο 12 χρόνια, εμφάνισε 2 ρωγμές.

Μια απο πάνω και μιά στο πλάι.

Μικρές, αλλά ρωγμες...

Δεν επεσε νερό, δεν χτυπήθηκε, γενικά είναι πολυ ήπια η λειτουργία της.

Δεν υπάρχει διαρροή καυσαερίων - ακομη δεν εχω παει να την δω, με ενημερωσαν- και με ενα κομματακι αλουμινόχαρτο κλείνουν .

Το πιο πιθανό ειναι οτι θα κολληθεί + θα πάει σε άλλο χώρο, οπότε ψαχνω πλέον για ξυλόσομπα .

2 προτασεις που βλεπω =

Μισαηλίδη Α702

Τ-130 Αφοι Ψαρρή.

Τι λένε σαν εταιρείες ?

Εχει κανεις εμπειρία απο χρηση τετοιων μοντελων ή παρεμφερων ?

Φυσικα ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα