Jump to content
Sign in to follow this  
streetakias

Mεταφορικη εταιρια απο Αγγλια για Ελλαδα.

Recommended Posts

Εχω βρει μια μοτοσυκλετα χωρις πινακιδες για χρηση πιστας σε τιμη πολυ καλη για τα δικα μας δεδομενα. Μπορειτε να μου πειτε καποιες εταιριες μεταφορων οι οποιες να αναλαμβανουν τετοιες μεταφορες? Ενα ενδεικτικο κοστος αυτης, και αν επειδη δεν θα χρησιμοποιειται σε δημοσιο δρομο, αν θα χρειαστει εκτελωνισμους και αλλα τετοια. Δεν με ενδιαφερει να την κυκλοφορησω ποτε στον δρομο, και αν αργοτερα πουληθει θα πουληθει ως μοτοσυκλετα πιστας, αν και οποτε. Το θεμα πωληση δεν με απασχολει καθολου.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υ.Γ. Οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη. Αν παλι καποιος εχει να μου προτεινει κατι- εταιρια κοκ για να μην θεωρηθει διαφημηση ας μου στειλει πμ. Θα προτιμουσα οι απαντησεις να ειναι απο ανθρωπους που ξερουν και οχι του τυπου ακουσα, μαλλον ετσι πρεπει να ειναι κοκ. Οσο το δυνατον πιο εγκυρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λοιπόν έχω την εντύπωση οτι εκτελωνισμό και τέτοια δεν κάνεις επειδή δεν βγάζεις πινακίδες

για μεταφορική δεν έχω ιδέα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε υπαρχουν μεταφορικες που κανουν την δουλεια που θες... Για ενα πακετο μεγαλυτερο απο μοτο και βαρους 150 κιλωn μου χαν πει 150 ευρω...

ειχα βρει τοτε που το θελα 2 αλλα αυτη την στιγμη ειμαι εξωτερικο και δεν θυμαμαι...

θα επανελθω.

αυτη η τιμη ηταν απο την αποθηκη τους στην Αγγλια στην αποθηκη τους στην Ελλαδα. οχι να πανε να το παρουν.

εδιτ:

click 1

click 2

click 3

click 4

αυτα με ενα γρηγορο ψαξιμο στο νετ. αυτη που χρεισιμοποιησα εγω δεν την βρηκα. Σε ολες ομως τηλ και συννενοηση. μην μεινεις μονο στο σιτε. παιζουν και παζαρια...

Τροποποιήθηκε από τον koukou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε υπαρχουν μεταφορικες που κανουν την δουλεια που θες... Για ενα πακετο μεγαλυτερο απο μοτο και βαρους 150 κιλωn μου χαν πει 150 ευρω...

ειχα βρει τοτε που το θελα 2 αλλα αυτη την στιγμη ειμαι εξωτερικο και δεν θυμαμαι...

θα επανελθω.

αυτη η τιμη ηταν απο την αποθηκη τους στην Αγγλια στην αποθηκη τους στην Ελλαδα. οχι να πανε να το παρουν.

εδιτ:

click 1

click 2

click 3

click 4

αυτα με ενα γρηγορο ψαξιμο στο νετ. αυτη που χρεισιμοποιησα εγω δεν την βρηκα. Σε ολες ομως τηλ και συννενοηση. μην μεινεις μονο στο σιτε. παιζουν και παζαρια...

Σ΄ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. Και εγω εξωτερικο ειμαι, και οι τιμες εδω ειναι παρα πολυ καλες για αγορα μοτοσυκλετας.

Παιδια με τελωνεια τι γινεται? Την θελω για πισταδικη. Πως την δηλωνω? Πληρωνω μεγαλους φορους η τιποτα? μιας και η μηχανη δεν θα πατησει ποτε σε δημοσιο δρομο. Για πειτε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως εχω την εντυπωση πως αν την φερεις για ανταλλακτικα την δηλωνεις ετσι, και πληρωνεις ελαχιστα. Που μπορω να μαθω σιγουρα παιδες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το βλεπω να γλιτωνεις τους δασμους και τα κερατιατικα σε εκτελωνιστες,ανεξαρτητου χρησης.Εκτος αν τη φερεις σε κομματια... :think: Αλλα και αυτο συμφερει??? Μπα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα