Jump to content
spad

Το V-Strom δε σπάει...

Recommended Posts

Καλημέρα συμφορουμήτες!!

Εν συντομία, είπε κανείς ότι το Stromα δε σπάει??

για δείτε τι έκανε κάποιος...

.

photo0020zh.jpg

photo0021pq.jpg

.

photo0022q.jpg

Η μοτοσυκλέτα είναι.. ήταν με 50.000 χιλιόμετρα, λαδια, service κανονικότατα στην ώρα τους

ίσως να το έσκιζε λίγο.... :whistling:

edit: sorry για τις εικόνες, δεν ξέρω πως γίνονται μικρότερες...

Τροποποιήθηκε από τον spad

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αυτο είναι στουκαρισμένο.....

Ki εγω δεν μπορω να καταλαβω απο τις φωτο... Και τι θα πει ο ιδιοκτητης? ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ?

ΤΕΛΟΣ.... ο Chuck Norris ΔΕΝ τρωει ξυλο KAI τα Vstrom ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ!!!!!! :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι εγινε, η μπιελα βγηκε απο το πλαϊ???

ολα σπανε αλλα πως??? δηλαδη τι του εκανε και εφτασε σε αυτο το σημειο?

αμα το προσεχεις δεν εχεις κανενα προβλημα, αλλα αν το γραφεις θα σε γραψει και αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, πρώτα πρώτα μια περιγραφή.

Αυτό που βλέπουμε είναι -ήταν- ο μπροστά κύλινδρος.

Κόπηκε η μπιέλα και καθώς ο κινητήρας συνέχιζε να δουλεύει, ανακάτευε μέσα του όλα τα εντόσθια...

Το πιο πιθανό είναι σε κατεβάσματα, απ ότι μ είπε ο μηχανικός, αν το έσκιζε για 50.000 χιλιόμετρα, και κατέβαζε 2-2 τις σχέσεις, κάποια στιγμή το είπε το ποίημα...

"τα v-strom δε σπάνε" εγώ σπασμένο το βλέπω.... :whistling:

edit: το σημείο που είναι σπασμένο το κάρτερ, είναι ακριβώς πίσω απ τη μίζα.... δεν είναι από στούκα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το έσκιζε για 50.000 χιλιόμετρα, και κατέβαζε 2-2 τις σχέσεις, κάποια στιγμή το είπε το ποίημα...

"τα v-strom δε σπάνε" εγώ σπασμένο το βλέπω.... :whistling:

Ειναι σα να κολυμπαω με το κινητο στην τσεπη της βερμουδας ...ΚΑΙ να πηγαινω στον ΓΕΡΜΑΝΟ να κανω παραπονα οτι το κινητο δεν ανοιγει... :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πολύ τον ανέχτηκε τον ιδιοκτήτη του λέω εγώ.

Ρε μπας και είναι το δικό σου και παριστάνεις το κουφό λιοντάρι? whistling.gif

Ελλατωματικά είναι τα προϊόντα που ενώ τους φέρεσαι όπως πρέπει και προβλέπει ο κατασκευαστής, αυτά παρόλ' αυτά χαλάνε αδικαιολόγητα και σε μεγάλη συχνότητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως, τετοια κατασταση εχει ξαναπαιξει με V-Strom.. :/ (Το ειχε βαλει ο ALX, αν θυμαμαι καλα..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ορισμενοι το κουραζουν αυτο θεμα δεν μπορω να καταλαβω, υπαρχει κατι που να το δημιουργει ο ανθρωπος και να μην

χαλαει;;;; Ολα χαλανε ολα βγαζουν βλαβες, ειδικα οταν η χρηση τους ειναι υπερβολικη με καταπονηση. Απο εκει και περα

για εμενα ολα τα αλλα ειναι απλα για να περναμε την ωρα μας αμα δεν εχουμε τπτ καλυτερο να κανουμε...Αλλα βγαζουν

περισσοτερες ζημιες και ειναι πιο ευπαθη αλλα οχι και αντεχουν περισσοτερο, τα παντα ομως μπορουν να συμβουν παντου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως τι ιδιο εχει παθει συναδελφος φιλου σε οδικη μ ενα Diversion 400...Το παθε απο τις κατεβασιες (κατεβαζε 2-3 μαζι) και βγηκε η μπιελα απ τον κυλινδρο εξω....Αρα μαλλον δε φταει το στρωμα αλλα ο σιδεροφαγος αναβατης του (οχι οτι θελω να υποστηριξω το V Strom δεν το γουσταρω καθολου το μηχανακι, αλλα η αληθεια να λεγεται!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα μου μοιαζει παντως σα να ειχε στροφες κοντα στα κοκκινα και αντι να ανεβασει ταχυτητα κατεβασε. Κατι τετοιο μου μυριζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ίσως πάθενα κι εγώ το ίδιο μια φορά που είχα 2τερα σχεδόν κόφτη και κατέβασα πρώτη???

το μοτέρ έκανε σαν R1 !!! ( που πάει 13-14 χιλιάδες στροφές !!! )

τελικά τα Crypton X δεν σπάνε.... :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως, τετοια κατασταση εχει ξαναπαιξει με V-Strom.. :/ (Το ειχε βαλει ο ALX, αν θυμαμαι καλα..)

Ακριβώς την ίδια ζημιά. Σπασμένη μπιέλα και τρύπημα από αυτή του σώματος του κινητήρα. Ακριβώς πάνω από το ψυγείο λαδιού στον μπροστινό κύλινδρο. Την ίδια ζημιά έχω μάθει την έχουν πάθει κι άλλα βιστρόμια αργότερα (όχι πολλά, αλλά κάποια την έπαθαν)

Τυχαίο... δε νομίζω.

img0742hk.jpg

36ωρο 2006. Κατά τον τερματισμό στην Χαλκίδα και μετά από ξερογκαζιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι σα να κολυμπαω με το κινητο στην τσεπη της βερμουδας ...ΚΑΙ να πηγαινω στον ΓΕΡΜΑΝΟ να κανω παραπονα οτι το κινητο δεν ανοιγει... :surrender:

Εγώ αυτό κάνω... έχω το Samsung που δε σπάει με τίποτα!! :_zeppelin:

χμ χμ χμ γνωστο μωσαικο στο πατωμα βλεπω. χμ χμ χμ

για συνέχισε... είσαι γνωστός ΜΝαπάς??

Ρε μπας και είναι το δικό σου και παριστάνεις το κουφό λιοντάρι? whistling.gif

:lipssealed: :lipssealed: Ευτυχώς όχι....

Ελλατωματικά είναι τα προϊόντα που ενώ τους φέρεσαι όπως πρέπει και προβλέπει ο κατασκευαστής, αυτά παρόλ' αυτά χαλάνε αδικαιολόγητα και σε μεγάλη συχνότητα.

δε διαφώνησε κανείς.... :whistling:

Γιατι ορισμενοι το κουραζουν αυτο θεμα δεν μπορω να καταλαβω, υπαρχει κατι που να το δημιουργει ο ανθρωπος και να μην

χαλαει;;;; Ολα χαλανε ολα βγαζουν βλαβες, ειδικα οταν η χρηση τους ειναι υπερβολικη με καταπονηση. Απο εκει και περα

για εμενα ολα τα αλλα ειναι απλα για να περναμε την ωρα μας αμα δεν εχουμε τπτ καλυτερο να κανουμε...Αλλα βγαζουν

περισσοτερες ζημιες και ειναι πιο ευπαθη αλλα οχι και αντεχουν περισσοτερο, τα παντα ομως μπορουν να συμβουν παντου!

Νόμιζα είμαστε μια παρέα εδώ, που ο σκοπός της δεν είναι μόνο να μάθουμε, να καθοδηγηθούμε ή να καθοδηγήσουμε...

Σκοπός επίσης είναι να ρίξουμε λάδι στη φωτιά και να κάτσουμε να κοιτάμε τα πυροτεχνήματα... :popcorn:

Αρα μαλλον δε φταει το στρωμα αλλα ο σιδεροφαγος αναβατης του (οχι οτι θελω να υποστηριξω το V Strom δεν το γουσταρω καθολου το μηχανακι, αλλα η αληθεια να λεγεται!)

Εννοείται ότι δε φταίει το στρώματάκι!! Είναι το καλύτερο μηχανάκι!! καλύτερο και από τα bmw!!! :popcorn:

Μια ερώτηση για να μαθαίνουμε κιόλας, πειράζει πχ εαν έχουμε 6 ταχύτητα πχ με 6000 στροφές στο δικό μου, κρατήσω πατημένο τον συμπλέκτη και κατεβάσω σε 4 ταχύτητα πατώντας δύο φορές ξεχωριστά το πετάλ ενώ πατάς και φρένο ταυτόχρονα και δουλέψει στις 7000-8000 στροφές; Αυτό εννοείτε όταν λέτε 2-2 τις ταχύτητες;

Πειράζει αν ξεπεράσεις τις στροφές στις οποίες θα δούλευε σε λογικά πλαίσια ο κινητήρας σου!

Αυτό γίνεται όταν κατεβάζεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ποιός είναι ο μηχανικός σου???

καλά τα λες πάντως....

και 5 μαζί να κατεβάσεις, δεν έχεις πρόβλημα αν κινείσαι στο εύρος στροφών που δεν δημιουργείται πρόβλημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΛΑ τα μηχανακια σπανε, αν ειναι δυναντον... Δεν μπορεις να πεις οτι δεν σπαει καποιο, ουτε οτι σπαει, αναλογα την χρηση που του κανεις... Καλο ειναι ΟΧΙ να μην πηγαινει στα κοκκινα αλλα να μην τα πλησιαζει κιολας, ειδικα σε απλα μηχανακια οπως το v-strom. Δεν ειναι και κανα SS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΛΑ τα μηχανακια σπανε, αν ειναι δυναντον... Δεν μπορεις να πεις οτι δεν σπαει καποιο, ουτε οτι σπαει, αναλογα την χρηση που του κανεις... Καλο ειναι ΟΧΙ να μην πηγαινει στα κοκκινα αλλα να μην τα πλησιαζει κιολας, ειδικα σε απλα μηχανακια οπως το v-strom. Δεν ειναι και κανα SS

ναι ρε παιδιά... όλα σπάνε... λογικό.. αλλά το v-strom δε σπάει!!!! :tease:

εμένα μου είπε μέχρι και στις 8.000 να πηγαίνω ταξίδι, δεν έχει ανάγκη.... αλλά τα λογικά είναι μέχρι 140-160 Km....

και όταν λες απλό μηχανάκι τι εννοείς?????? :katana:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω τις επιφυλάξεις μου με το ιστορικό κάθε μηχανής.

Προχθές σε έναν μηχανικό συναντάω ένα παλικάρι με 950adv. Μέσα στην τσατίλα και τα καντήλια. Ένα κολάρο κάπου στην αντλία τα έφτυσε και έσταζε νερό. Του λέω χαλάρωσε ρε αδερφέ, σιγά.. Μου απαντά, με έχει μαμήσει το μοτόρι μέχρι και ανακατασκευή μοτέρ κάναμε..

Τώρα για πολλά άλλα το 950adv είναι γνωστό αλλά για κολλημένους κινητήρες όχι.

Εκ των υστέρων μου είπε ο μηχανικός ότι το έτρεχε 3 μέρες τσίτα, με το λαμπάκι των λαδιών αναμένο. Το μοτόρι φταίει πάντα.. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα αυτό λέω κι εγώ! Το μοτόρι είναι άσπαστο και τέλειο.. απ τη στιγμή που έχω κι εγώ το ίδιο και μάλιστα στο ίδιο χρώμα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εκ των υστέρων μου είπε ο μηχανικός ότι το έτρεχε 3 μέρες τσίτα, με το λαμπάκι των λαδιών αναμένο. Το μοτόρι φταίει πάντα.. :whistling:

Αν δεν κανω λαθος, μολις αναψει λαμπακι λαδιου, πρεπει να ακινητοποιησουμε την μηχανη ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη για να καταλαβω... ισχυριζεται κανεις οτι υπαρχει μοτερ που δεν σπαει???

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΠΑΝΕ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα