Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 fxαρα ρε δαγωτο γιατι ειναι οτι πιο κοντινο σε μηχανη απ τα παπια..το ειχα και θα το ξαναπερνα σημερα κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όπως τα λέει ο φίλος ο βάγγοςκόντι.. Αλήθεια φίλε εσένα τί τελική βγάζει? Εσύ φίλε με το cbr έχεις καλό φτιάξιμο, αλλά μάλλον με καρναβαλάκια ανοίγεις.. Γιατί ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ πλέον ν αβρεις Ζ-Νταινάμικ με καλό φτιάξιμο.. Γιατί εγώ ας πούμε με το Ζ μου έχω πατήσει σε 2(!) 400άρια Νίντζα 250.. και όχι 1, αλλά 2 ανοίγματα φίλε μου, για να μην είναι τυχαίο! Για μένα δεν παίζει ρόλο τι οδηγείς, αλλά περισσότερο το ΠΩΣ το οδηγείς! Ο πιλότος έχει κύριο λόγο, για μένα! Γιατί προχθές δίκασα σε αρχική με το σούπρα μου dinamik!! Απλά ο οδηγός φαινόταν ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΟΣ!!, και τον τσάγιασα! Καταλαβαίνεις.. Φιλικά! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) τωρα ετσι οπως το χω βγαζει γυρω στα 115 σε ευθεια κοντερισια οπου πραγματικα ειναι 105,αλλα ολο το μηχανακι μου εμενα ειναι μπαμ περισσοτερο δεν ειναι να βγαζει χιλιομετρα πολλα,το εχω μισο χιλιοστο ανεβασμενο αναγκαστικα γιατι εκανα %$&*^& και το κολησα [ειναι μεγαλη ιστορια το τι εγινε] παρολα αυτα ακομη και οταν μου κολλησε το προσεχα και το προσεχω ακομη οπως φαινεται αλλωστε πιστευω...σε κατηφοριτσα το κατεβαζει ολο το κοντερ αρκετα γρηγορα,εχει μια sebring που δινει αρκετα σε μπαμ στα χαμηλα περισσοτερο,μικρα λαστιχακια που κοψαν απο τελικη και δωσαν σε μπαμ και σκοπευω να του βαλω και ενα καρμπυρατερ απο μοντενας κριςς 115 που ειναι 18αρακι και μπαινει κομπλε στον μαμα λαιμο του αστρα με το μαμα ζιγκλερ του χωρις μετατροπες για να δωσει λιγακι ακομη και ειναι κομπλε ισα ισα να παρει λιγο δρομο και να τραβαει λιγο καλυτερα με δικαβαλια.Δηλαδη περα απο ενα πιστονι δεν εχει αλλαχτει τιποτα ολο το μηχανακι δουλευει μαμα,το μοτερ του δεν εχει ανοιχτει ποτε. επισης καποια πραγματα που ξεχασα στο προηγουμενο ποστ το στρωσιμο,οι καινουργιοι δισκοι[εμενα οταν του αλλαζω δισκους το μηχανακι οταν κανω αλλαγη φευγει μπροστα απο μονο του],επισης ποτε κανεις τις αλλαγες ουτε να κοφτιαζει ειναι καλο ουτε να τις κανεις πολυ γρηγορα [για οταν ανοιγεις με αλλους μιλαω] απο το πιο ασημαντο πραγμα μεχρι το πιο σημαντικο που μπορουν να κανουν τη διαφορα εστω και λιγο το καθενα αν τα βαλεις ολα μαζι... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Μια χαρά πένα το έχεις, φαίνεται άλλωστε! Όντως όλα παίζουν ρόλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KavalarhsFantasma 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Εχω ανοιξει με τρια ......και περασα τα δυο φιλε ενταξει απο το τριτο εφαγα 3 μηχανακια διαφορα......πολλα παιζουν ρολο οντως αλλα τα συγκεκριμενα πηγαιναν..δεν ητανε πιωμενα....το ενα απο αυτα τ περασα μονο μισο μηχανακι κ η κοντρα ητανε στα 400 ....στο αλλο που εριξα 4 ηταν στα 450 μετρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 με dinamik μονο εχεις ανοιξει? Κανα Ζ? Και ποσα χιλιοστα ητανε τα 3? Μπραβο παντως φιλε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KavalarhsFantasma 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Ζετ οχι γιατι ολα ειναι πειραγμενα εδω....τα Dinamik σου ειπα..ολα μαμα ητανε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Α οκ.. Και να τα πειραξεις τα dinamik βηματα ειναι ολα.. Άνοιξε με κανά Ζ για εμπειρία, φιλικά, να τα δεις όλα φίλε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Και τα 2 μια χαρά. To FX έχει ώραίο μοτοσυκλετίστικο πλαίσιο και συμπεριφορά (αν δεν βάλεις διαράκια ελαστικά) Και το Crypton είναι ένα όμορφο υδρόψυκτο ψεκαστό παπί. Θεωρώ και τα 2 πολύ ακριβά σαν μεταχειρισμένα σαν παπιά. Φήμες θέλουν το ΖΧ130 και το Xcite να είναι πιο γρήγορα από το Cryptonx (Δεν ξέρω απλά ακούω) αναλογα τους οδηγους...και τον καιρο...και το slipstream..αν τα βαλεις σε ξεχωριστες ευθειες το κρυπτον θα ειναι μπροστα..το καβασακι εχει προβληματικο καρμπυρατερ..εχει 24ncv υποπιεσης (βλακια) που λειτουργει σαν 18αρι..εχει και μικρο ζιγκλερ αερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris Xania 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Φιλαρακι πως γινετε να σε περασε σε τελικη το Dinamik???? Αυτα που λες δεν γινονται..... Εμενα και εκκινηση να μου φυγουν μετα τα μαζευω πολυ γρηγορα κ σε 1 μαλιστα εριξα και 4 μηχανακια γιατι ουτε εκκινηση δεν μου εφυγε Και θες να μου πεις οτι χανεις εσυ μ το FX που ειναι απο την μανα του πιστολι με διπλα εκκεντροφορια κ 4βαλβιδη κεφαλη ποσο μαλλον το δικο σου που ειναι φτιαγμενο???? Μια κολωνα επρεπε να τους ριχνεις σε αρπαγμα με περασε οχι σε τελικη(με 50χλμ ανοι3αμε) και το μηχανακι μου παει καλα γιατι τα εργοστασιακα fx τα περναω για πλακα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris Xania 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Kαταρχήν, ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ.. Δεύτερων, "με ειγαγωγη-εξαγωγη ανοιγμενη" τι ακριβώς ενοείς αδελφέ, δεν κατάλαβα.. Εισαγωγή του καρμπυρατέρ, ή βαλβίδων, αφού λες και εξαγωγής..? Τρίτον, για τα αστρεα που λές, εγώ έχω ένα σουπράκι, που πατινάρει κι όλας, και μετρημένο με V-STROM 600 έβγαλε 100 στης μηχανής το κοντέρ.. Άρα μάλλον δεν πας και τόσο κομάτια, με το συμπάθιο κι όλας.. Τέταρτον, "εργοστασιακο dinamik με καινουρια κυλ/πιστονα με παταει...στην εθνικη πηγαιναμε διπλα διπλα και ανοι3αμε και μου την ειπε..." τι ενοείς οτι σε πάτησε στην εθνική στην τελική ταχύτητα το δίχρονο???!!!! Κάτι δεν έχεις κάνει καλά φίλε μου.. εννοω οτι εχω μεγαλωσει τις τρυπες εισαγωγης-εξαγωγης της κεφαλης και τις εχω γυαλισει(ροικη αν εχεις ακουστα) και οι βαλβιδες ειναι ιδιες ακομα..και οταν λεω 85 εγω το εγραψα λαθως, 85 εννοω οτι παει οταν γραφει το κοντερ 100..και παω κομματια αν εχεις και αυτην την απορια..φιλικα παντα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Βαλβίδα εξαγωγής νομίζω ανοίγουμε μόνο για να πετάει το παπί, αλλά εσύ ξέρεις.. Τώρα θα με σωγχωρήσεις, αλλά το έχεις μετρήσει με άλλη μηχανή το φχ, και τελική έχεις μόνο 85 πραγματικά, την ώρα που εγώ με το αστράκι μου που πατινάρει τρελά βλέπω πάλι 100(πραγματικά με μηχανή δίπλα, μιας και κοντερ δεν δουλεύει)? Πιστεύω να έχεις τουλάχιστον καλό μπαμ, δεν εξηγείται αλλιώς.. Τί γρανάζωμα έχεις και στα πόσα μέτρα σπάει το μοτόρι σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 0αχα0χαχ0αχ0 τι εχω δει και γραφεται σε αυτο το θεμα ρε τι λετε?ακουσα 115 τελικη τι παπαριες ειναι αυτερ!μηχανακι σαν το FX δεν ξαναβγαινει παρτε το χαμπαρι!σε θεμα τεχνολογιας οκ χ αλλα το θεμα ειναι η ταχυτητα η αξιοπιστια οποτε!επισης σε fx οχι δικο μου η αληθεια ειναι αλλα το εχω τερματηση το κοντερ μανισιο βεβαια δεν πηγαινα με 160 αλλα με 10-20χμ πιο κατω!αυτα απο εμενα!σε ανοιγματα και παλι fx απο οση πειρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 0αχα0χαχ0αχ0 τι εχω δει και γραφεται σε αυτο το θεμα ρε τι λετε?ακουσα 115 τελικη τι παπαριες ειναι αυτερ! Απο εδώ φαίνεται οτι δεν το πολυκατέχεις αδελφέ.. Με κοντό γρανάζωμα μπορεί να έχει 115 τελική, αλλά να τα πιάνει μέσα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) αδελφε μου αμα βαλω και εγω με μικροτερα γραναζια θα πιανει πιο γρηγορα το fx με μανισια οχι ομως ετσι τα ξερω εγω διορθωσε με!και παλι 120 εχει!σορρυ ομως ειπα μαλακια και εγω δεν ηταν μαμα το fx! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον Gennaios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Μην ανχώνεσαι αδελφέ όλα καλά.. Και εγώ εφόσον δεν έχω το fx δεν μπορώ να ξέρω πόσο πιάνει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos fx 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 enoeite pos to fx eoinai poio grigoro me diafora 1.5 aloga kai ektos afta einai kai dokimasmeno 12 xronia. 0 zimies kai ta sxetikame kathari teliki 140 xiliometra ergostasiaka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 FX.. απο τα λιγα τετραχρονα παπια μαματα που ειναι τοσα γρηγορα.. αν ειχα λεφτα αυτο θα τσιμπαγα ανετα! ταχυτητα,αξιοπιστια,ποιοτητα κατασκευης και πανω απ ολα MADE IN JAPAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Όμως ανταλακτικά με το .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SocinPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπεριζω κι εγω απο την μερια μου... Εψαχνα για κατι ασχετο και βρεθηκα σε αυτη την σελιδα και ειπα να πω κι εγω κατι εστω κι αν το εχετε προαναφερει, διοτι δεν καθισα να διαβασω ολες τις απαντησεις του θεματος, ηταν ανωφελο ειλικρινα! Χωρις παρεξηγηση ομως ;) :D :P Εχουμε και λεμε. SUZUKI FX 125:5 ταχυτητες,συμπλεκτης στο χερι,2 εκκεντροφοροι,αεροψυκτο και οτι αλλο που μαλλον εχετε πει ειναι πανσωστοτατο και μπραβο σε οποιον τα επισημανε... Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι το σουζουκακι εβγαινε με καρμπυρατερ το 99' ενω το YAMAHA Crypton X 135 που κατεχει 4ταχυτο σασσμανακι, εναν εκκεντροφορο και ειναι υδροψυκτο, εχει σωμα ψεκασμου (injection) και πιστεψτε με δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ αυτων των δυο μηχανων. Εκτος αυτου το Κρυπτονακι ειναι θεοβαρο και σχεδιαστηκε για πιο ασφαλες οδηγηση αντιθετα με το Σουζουκακι που εξαιτιας του σκοτωθηκαν ποσα παιδια και εγιναν ποσα ατυχηματα... Για να μην τα πολυλογω το Κρυπτονακι για τα μειονεκτηματα που εχει οτι αφορα την ταχυτητα παει ΠΑΡΑ πολυ καλα ισως και τελεια... Αν καποιος θελει να το παρει ας το παρει για αυτο που ειναι και οχι για να το συγκρινει με ενα Σουζουκακι οπως το FX 125. Οδηγαω πολυ συχνα και τα 2 και τα ξερω πολυ καλα απο την μερα που γεννηθηκαν και τα 2 τους!!!! Αυτα απο μενα,οτιδηποτε λαθος ειπα ειμαι ανοιχτος να το συζητησω! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 από τον SocinPower Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) συμφωνω με τον @SocinPower. το crypton Χ ειναι το καλυτερο μηχανακι που εχει βγει μεχρι σημερα (και το λεω εγω που μισω τη yamaha). οταν το οδηγησα 1η φορα επαθα πλακα, γιατι ειναι πολυ σταθερο και ασφαλη! καλο ειναι και το fx (το οποιο μου αρεσει η συμπεριφορα του, γιατι ειναι σβελτο και ελαφρυ, αλλα δεν εκπεμπει ασφαλεια οπως και τα περισσοτερα της εποχης) αλλα λιγακι υπερεκτιμημενο ομως οπως και το Ζ. την εποχη που ειχανε βγει τα 2 τελευταια δεν ειχανε ανταγωνισμο γιαυτο αποκτησανε το "ονομα" που εχουν μεχρι και σημερα αν και αρχιζει σιγα σιγα να σβηνει (το οποιο ειναι λογικο) γιατι μιλαμε για 15+ χρονων μηχανακια. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 από τον vaggelisK8600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 το να σβηνει το ονομα εγω δεν το βλεπω πουθενα τωρα εσυ εκει που εισαι δεν ξερω τι παιζει παντως εδω ολοι εχουν να λενε τα καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Και εγω προσωπικα ψηφο στο fx. Συμφωνω σε οσα εχει αναφερει ο vagoskonti και το οτι σβηνει ενα ονομα δεν σημαινει κατι. Ολοι σχεδον και αν ρωτησεις γνωριζουν τι παει να πει astrea grand, ποιοτητα κατασκευης!!!! Οχι επειδη ειμαι κατοχος απλα σαν παραδειγμα. Επισης μην ακουω τρελες ταχυτητες για μαμισια fx δηλαδη 140 χλμ. Και τα δυο μετρημενα με gps βγαζουν 123-125 χλμ ψαρωμενος και με φιλτρο-γραναζι-εξατμιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lelos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 βάλε ένα μοτέρ από WR 125 στο Crypton X και βάλε κόντρα με FX... τοτε ειναι wr vs fx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες