NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 ..... Πωωωωω!!! Κουκλιά είναι!! Να σου ζήσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Τον βρηκα σημερα πρωι-πρωι σε παραδρομο της εθνικης. Σουλατσαριζε ανεμελος και απο τυχη δεν τον πατησε κανενα αυτοκινητο. Χειροφρενο τον μαζεψα και αφου το εκανα βολτα σε ολη την αθηνα(μεχρι την βαρκιζα εφτασε), επιστρεψαμε σπιτι. Ειναι αρκετα φοβισμενος αλλα ηπιε γαλατακι και τωρα κοιμαται γιατι κουραστηκε ο ταλαιπωρος. Το σαββατο θα τον παω στον κτηνιατρο για ενημερωση και συμβουλες. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 είναι ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 ο Πώ, μεγάλη μούρη λέμε ο αλητάκος: Και όπως τον βλέπω πέφτει πολύ τσαμπουκαλίκι με τα υπόλοιπα αρσενικά της περιοχής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δείτε ρε παιδιά ένα τσογλανάκι τι έκανε. Έπαθα μ΄αυτό που είδα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2011 από τον tre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Τον βρηκα σημερα πρωι-πρωι σε παραδρομο της εθνικης. Σουλατσαριζε ανεμελος και απο τυχη δεν τον πατησε κανενα αυτοκινητο. Χειροφρενο τον μαζεψα και αφου το εκανα βολτα σε ολη την αθηνα(μεχρι την βαρκιζα εφτασε), επιστρεψαμε σπιτι. Ειναι αρκετα φοβισμενος αλλα ηπιε γαλατακι και τωρα κοιμαται γιατι κουραστηκε ο ταλαιπωρος. Το σαββατο θα τον παω στον κτηνιατρο για ενημερωση και συμβουλες. Μπράβο σου που τον μάζεψες τον αλητάκο! Τον πήγες στον κτηνίατρο; Πως είναι τώρα, ξεθάρεψε; Θα τον κρατήσεις; +1για την πράξη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το thread με συγκινείτε παλιόπαιδα!Να τα χαίρεστε τα μωρά σας Αυτή τη φορά την παράσταση έκλεψε το κουτάβι του kosths! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MoToSaKoS 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 εγω εχω αρχισει να κανω μονο παρεα με ζωα και οχι με ανθρωπους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
turkey17 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Αυτη ειναι η Μουσταρδα! Εδω σε στιγμες χαλαρωσης, με μια.. εχμ.. μεγαλοπρεπη πρωινη φραπα :) και με το απαραιτητο πλυσιμο μετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Χαχαχαχαχα ρε τον γατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Μπράβο σου που τον μάζεψες τον αλητάκο! Τον πήγες στον κτηνίατρο; Πως είναι τώρα, ξεθάρεψε; Θα τον κρατήσεις; +1για την πράξη σου Μπράβο, χίλια μπράβο!!!! :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) κατι γατακια στην αυλη μου :) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2011 από τον sorips 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 μπραβο σας ρε παιδια!να μας ζησουν τα μωρα ολων μας, ειναι ευτυχια κανονικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ο Naki τρέχει με τέσσερα τεχνητά πόδια! Έχασε τα δικά του όταν «κόλλησε» στον πάγο Ο Naki τραυματίστηκε σοβαρά όταν ήταν κουτάβι. Είχε βρεθεί μαζί με τη μάνα και τα αδέλφια του στη Νεμπράσκα. Είχε πατήσει σε πάγο και τα πόδια του... είχαν κολλήσει εκεί. Καταφύγιο ζώων ανέλαβε τον τραυματισμένο Naki μέχρι να επουλωθούν οι πληγές του και στη συνέχεια μία εταιρεία που εξειδικεύεται σε ορθοπεδικά είδη για ζώα σχεδίασε τα προσθετικά μέλη που θα έδιναν στον άτυχο σκυλάκο και πάλι ζωή. Αφού συγκεντρώθηκαν δωρεές ετοιμάστηκαν πρώτα τα δύο πίσω προσθετικά πόδια και λίγο αργότερα η εταιρεία δώρισε τα δύο μπροστινά. Σήμερα ο Naki μπορεί να τρέχει, να κολυμπά και να παίζει κανονικά όπως όλα τα σκυλιά. Βίντεο υπάρχει στο www.newsbeast.gr κάνε κλικ πάνω στο σύνδεσμο για να το δεις... Είναι απίστευτο το τι μπορούμε να πετύχουμε όταν θέλουμε! Πολλά σε αυτούς που ασχολήθηκαν και το βοήθησαν να περπατήσει ξανά... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2011 από τον NERRY 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 ενα ποντ(ικ)ακι απο μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 οσοι εχετε σκυλια εχετε και αυτοκινητο? εγω το πουλησα και τωρα θελω να παω για μπανιο με το κοριτσι η καμια βολτα και δεν ξερω πως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 πονεμενη ιστορια Αλμπαντεηρος. εγω δεν εχω τουτου και οκ οταν ειχα τη μια, την επαιρνα μαζι μου οπου κ να πηγαινα. Τωρα που εχω δυο, ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 οσοι εχετε σκυλια εχετε και αυτοκινητο? εγω το πουλησα και τωρα θελω να παω για μπανιο με το κοριτσι η καμια βολτα και δεν ξερω πως ρώτα την Αθηνά (Ασχετη) να δεις πως με το XRάκι κάνει ολόκληρα ταξίδια με το σκύλο της αγκαλιά!!!! Εχω ξετρελλαθεί μιλαμε και θέλω να το δω και live το σκηνικό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 οσοι εχετε σκυλια εχετε και αυτοκινητο? εγω το πουλησα και τωρα θελω να παω για μπανιο με το κοριτσι η καμια βολτα και δεν ξερω πως Αλ, δες την εκδρομή του VFR forum Hellas στην Λίμνη Πλαστήρα και πάρε ιδέες.............. EΔΩ. Σελ. 5 ή 7, πώς ο "οβελίξ" κουβαλούσε την Ήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 αλλα η δικια μου ειναι 25 κιλα βλεπω kenel και χταποδια στην ουρα (της μοτο οχι της σκυλας) η αν μαθει στην ποδια του σκουτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ! Το πρώτο μου θέμα στο myBike! Τελικά πήρα αμάξι!http://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=pa090068.jpg&res=medium 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ! Το πρώτο μου θέμα στο myBike! Τελικά πήρα αμάξι! και εγω για εκει παω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Μπράβο σου που τον μάζεψες τον αλητάκο! Τον πήγες στον κτηνίατρο; Πως είναι τώρα, ξεθάρεψε; Θα τον κρατήσεις; +1για την πράξη σου Λοιπον την πηγα στον κτηνιατρο και καναμε ολα τα απαραιτητα. Ειναι πανεξυπνη και εχω κολλησει μαζι της. Τη βαφτισα κιολας και το ονομα της ειναι "Evita". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Μοντέλο ο δικός σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες