Bamboo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ γαντέμικι... 3 καπάκια μέσα σε 7 μέρες.το τελευταίο μου κόστισε λίγες γρατζουνιές στα πλαστικά κ ενα σπασμένο φλασάκι...Αυτα τα λίγα. ¨ Προσοχή στις σούζες γιατί μπορεί να μην είσται τόσο τυχεροί όσο εγώ(Δν χτυπησα καμια φορα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δεν με λες...........κάνα κοριτσάκι παίζει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δεν με λες...........κάνα κοριτσάκι παίζει? Αφου το γραφει ρε...Gilera runner.. (Πλακιτσα..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bamboo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δεν με λες...........κάνα κοριτσάκι παίζει? Αραξε ρε φίλε κατευθείαν να με αποπάρεις...Και βέβαια παίζει κοριτσάκι...Απλα ήθελα να αναφέρω αυτό που έπαθα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Αραξε ρε φίλε κατευθείαν να με αποπάρεις...Και βέβαια παίζει κοριτσάκι...Απλα ήθελα να αναφέρω αυτό που έπαθα Ηταν αυτονόητο και αναμενόμενο αυτό που έπαθες........τι περίμενες ότι έτσι θα βγεις και θα το καντηλιάζεις χωρίς συνέπειες? Εχει μαλλιάσει η γλώσσα πολλών εδώ μέσα και σε άλλα φόρουμ και εκτός φόρουμ να λένε το ίδιο πράμα....αλλά δεν ακούει κανένας. Επεσες και ήρθες και μας λες μην κάνετε σούζες γιατί θα πέσετε? Ουυυαααου....... απορώ ρε πούστη μου....όταν στο λέει ο μισός πλανήτης γιατί δεν ακούς ..........πριν πέσεις? Τεσπά καλή τύχη και καλά χιλιόμετρα και καλά ΜΥΑΛΑ πάνω από όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Αρα...? Οι ασκοπες σουζες κανουν τσαμπα ζημειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 μπραβο. συνεχισε ετσι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δοκίμασε να βγάλεις λίγη πίεση απο το πίσω λάστιχο , να πατάει πιο πολύ επιφάνεια κάτω (όχι και φλάτ έ) για να είναι λίγο πιο εύκολο να το κρατάς στην ευθεία με λίγα χλμ. Και μην του σκάς γκαζιές για να το κρατήσεις, αν του σκάς γκαζιές είναι 10 φορές πιο εύκολο να φάς καπάκι, προσπάθησε να έχεις το γκάζι σταθερό και να δίνεις/μειώνεις σιγά σιγά για να μένεις στο σημείο ισσοροπίας. Αν δείς οτι δεν σου έκατσε καλά η σούζα απο την αρχή , ρίχτο και σήκωσε ξανά, μήν προσπαθήσεις να την σώσεις. Καλό θα ήταν να φοράς κανένα μπουφάν με προστατευτικά, αν δεν παίζει τουλάχιστον πάρε μια τσάντα πλάτης και βάλε μέσα ρούχα για να είναι μαλακή έτσι ώστε όταν σκάσεις με την πλάτη να μήν πάθεις κανένα κοκομπλόκ στην σπονδυλική.(Το κράνος εννοείτε.) Τέλος έχε τον νού σου ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι το μηχανάκι θα ζεματάει, αν έχει ψυγείο έχει καλώς, αν όχι πρόσεχε μην σου κολλήσει και φάς ήττα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 από τον anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bamboo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Ηταν αυτονόητο και αναμενόμενο αυτό που έπαθες........τι περίμενες ότι έτσι θα βγεις και θα το καντηλιάζεις χωρίς συνέπειες? Εχει μαλλιάσει η γλώσσα πολλών εδώ μέσα και σε άλλα φόρουμ και εκτός φόρουμ να λένε το ίδιο πράμα....αλλά δεν ακούει κανένας. Επεσες και ήρθες και μας λες μην κάνετε σούζες γιατί θα πέσετε? Ουυυαααου....... απορώ ρε πούστη μου....όταν στο λέει ο μισός πλανήτης γιατί δεν ακούς ..........πριν πέσεις? Τεσπά καλή τύχη και καλά χιλιόμετρα και καλά ΜΥΑΛΑ πάνω από όλα. Θέλω να μου πεις που εγραξα,"Μην κανετε σούζες γιατί θα πέσετε"" οχι θέλω να μου πείς ...Αν εχεις επιθετική διαθεση να πας να γράξεις σε άλλο θέμα και όχι στο δικό μ...Μπορούσες καλιστα να το διαβασεις αλλα να μην ποσταρεις τιποτα(δεν σε υποχρεωσε κανενας)Τις υπόλοιπες 2 φόρες έβαζα τα πόδια στο έδαφος και ξαναπηδούσα πανω στο μηχανακι απλος σημερα δεν ειμουν τόσο τυχερός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 οκ φιλε μου απλα να προσεχεις αλη φορα να μην παθεις τιποτα παραπανω και παντα καλα να εισαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Εγω ειμαι γαματος! Κανω σουζες, περναω μπροστα απο τους μπατσους με κωλιδια και σταματαω στο φαναρι με εντο και δεν πευτω ποτε! Και σκευτομαι. "Ποιος ειμαι ρε πουστη μου? Φαντασου να ειχα και διπλωμα............." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω ειμαι γαματος! Κανω σουζες, περναω μπροστα απο τους μπατσους με κωλιδια και σταματαω στο φαναρι με εντο και δεν πευτω ποτε! Και σκευτομαι. "Ποιος ειμαι ρε πουστη μου? Φαντασου να ειχα και διπλωμα............." ο εξκαφεας εισαι :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 από τον sprinter-man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Εγω ειμαι γαματος! Κανω σουζες, περναω μπροστα απο τους μπατσους με κωλιδια και σταματαω στο φαναρι με εντο και δεν πευτω ποτε! Και σκευτομαι. "Ποιος ειμαι ρε πουστη μου? Φαντασου να ειχα και διπλωμα............." μαλλον εισαι ο διδιμος αδελφος μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Τις υπόλοιπες 2 φόρες έβαζα τα πόδια στο έδαφος και ξαναπηδούσα πανω στο μηχανακι απλος σημερα δεν ειμουν τόσο τυχερός. Προσεξε το, γιατι μπορει την επομενη να εισαι λιγοτερο τυχερος και απλα να μην υπαρξει 5η φορα! (Mακρυα απ'ολους μας και απο σενα βεβαια, αλλα προσπαθησε να σκεφτεσαι με το πανω κεφαλι!..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες