Jump to content
Bamboo

Καπάκια

Recommended Posts

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ γαντέμικι... :waycon1: 3 καπάκια μέσα σε 7 μέρες.το τελευταίο μου κόστισε λίγες γρατζουνιές στα πλαστικά κ ενα σπασμένο φλασάκι...Αυτα τα λίγα. :kaaaala: ¨

Προσοχή στις σούζες γιατί μπορεί να μην είσται τόσο τυχεροί όσο εγώ(Δν χτυπησα καμια φορα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν με λες...........κάνα κοριτσάκι παίζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν με λες...........κάνα κοριτσάκι παίζει?

Αραξε ρε φίλε κατευθείαν να με αποπάρεις...Και βέβαια παίζει κοριτσάκι...Απλα ήθελα να αναφέρω αυτό που έπαθα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αραξε ρε φίλε κατευθείαν να με αποπάρεις...Και βέβαια παίζει κοριτσάκι...Απλα ήθελα να αναφέρω αυτό που έπαθα

Ηταν αυτονόητο και αναμενόμενο αυτό που έπαθες........τι περίμενες ότι έτσι θα βγεις και θα το καντηλιάζεις χωρίς συνέπειες? Εχει μαλλιάσει η γλώσσα πολλών εδώ μέσα και σε άλλα φόρουμ και εκτός φόρουμ να λένε το ίδιο πράμα....αλλά δεν ακούει κανένας.

Επεσες και ήρθες και μας λες μην κάνετε σούζες γιατί θα πέσετε? Ουυυαααου....... απορώ ρε πούστη μου....όταν στο λέει ο μισός πλανήτης γιατί δεν ακούς ..........πριν πέσεις?

Τεσπά καλή τύχη και καλά χιλιόμετρα και καλά ΜΥΑΛΑ πάνω από όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε να βγάλεις λίγη πίεση απο το πίσω λάστιχο , να πατάει πιο πολύ επιφάνεια κάτω (όχι και φλάτ έ) για να είναι λίγο πιο εύκολο να το κρατάς στην ευθεία με λίγα χλμ.

Και μην του σκάς γκαζιές για να το κρατήσεις, αν του σκάς γκαζιές είναι 10 φορές πιο εύκολο να φάς καπάκι, προσπάθησε να έχεις το γκάζι σταθερό και να δίνεις/μειώνεις σιγά σιγά για να μένεις στο σημείο ισσοροπίας.

Αν δείς οτι δεν σου έκατσε καλά η σούζα απο την αρχή , ρίχτο και σήκωσε ξανά, μήν προσπαθήσεις να την σώσεις.

Καλό θα ήταν να φοράς κανένα μπουφάν με προστατευτικά, αν δεν παίζει τουλάχιστον πάρε μια τσάντα πλάτης και βάλε μέσα ρούχα για να είναι μαλακή έτσι ώστε όταν σκάσεις με την πλάτη να μήν πάθεις κανένα κοκομπλόκ στην σπονδυλική.(Το κράνος εννοείτε.)

Τέλος έχε τον νού σου ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι το μηχανάκι θα ζεματάει, αν έχει ψυγείο έχει καλώς, αν όχι πρόσεχε μην σου κολλήσει και φάς ήττα.

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηταν αυτονόητο και αναμενόμενο αυτό που έπαθες........τι περίμενες ότι έτσι θα βγεις και θα το καντηλιάζεις χωρίς συνέπειες? Εχει μαλλιάσει η γλώσσα πολλών εδώ μέσα και σε άλλα φόρουμ και εκτός φόρουμ να λένε το ίδιο πράμα....αλλά δεν ακούει κανένας.

Επεσες και ήρθες και μας λες μην κάνετε σούζες γιατί θα πέσετε? Ουυυαααου....... απορώ ρε πούστη μου....όταν στο λέει ο μισός πλανήτης γιατί δεν ακούς ..........πριν πέσεις?

Τεσπά καλή τύχη και καλά χιλιόμετρα και καλά ΜΥΑΛΑ πάνω από όλα.

Θέλω να μου πεις που εγραξα,"Μην κανετε σούζες γιατί θα πέσετε"" οχι θέλω να μου πείς ...Αν εχεις επιθετική διαθεση να πας να γράξεις σε άλλο θέμα και όχι στο δικό μ...Μπορούσες καλιστα να το διαβασεις αλλα να μην ποσταρεις τιποτα(δεν σε υποχρεωσε κανενας)Τις υπόλοιπες 2 φόρες έβαζα τα πόδια στο έδαφος και ξαναπηδούσα πανω στο μηχανακι απλος σημερα δεν ειμουν τόσο τυχερός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ φιλε μου απλα να προσεχεις αλη φορα να μην παθεις τιποτα παραπανω και παντα καλα να εισαι... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειμαι γαματος! Κανω σουζες, περναω μπροστα απο τους μπατσους με κωλιδια και σταματαω στο φαναρι με εντο και δεν πευτω ποτε!

Και σκευτομαι. "Ποιος ειμαι ρε πουστη μου? Φαντασου να ειχα και διπλωμα............."

:kaaaala::kaaaala::kaaaala::kaaaala::kaaaala::kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειμαι γαματος! Κανω σουζες, περναω μπροστα απο τους μπατσους με κωλιδια και σταματαω στο φαναρι με εντο και δεν πευτω ποτε!

Και σκευτομαι. "Ποιος ειμαι ρε πουστη μου? Φαντασου να ειχα και διπλωμα............."

ο εξκαφεας εισαι :_zeppelin: :P

Τροποποιήθηκε από τον sprinter-man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον εισαι ο διδιμος αδελφος μου.. :yeahright::_thumbsup::afro1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις υπόλοιπες 2 φόρες έβαζα τα πόδια στο έδαφος και ξαναπηδούσα πανω στο μηχανακι απλος σημερα δεν ειμουν τόσο τυχερός.

Προσεξε το, γιατι μπορει την επομενη να εισαι λιγοτερο τυχερος και απλα να μην υπαρξει 5η φορα! :yes:

(Mακρυα απ'ολους μας και απο σενα βεβαια, αλλα προσπαθησε να σκεφτεσαι με το πανω κεφαλι!..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα