Jump to content
SADON!!!

Σημαντικη ερωτηση....

Recommended Posts

καλημερα σε ολους!

λοιπον,προχθες μου πηραν το διπλωμα για παραβιαση απαγορευεται(μπηκα αναποδα στο λιμανι) και καλα μου καναν...

ερχομαι και ρωταω τωρα,ισχυει και για το διπλωμα του αυτοκινητου που ειναι στην ιδια καρτα η μονο μοτοσυκλετας?

δηλαδη μπορω να οδηγω αυτοκινητο πλεον ή οχι............ειναι ενα περιεργο θεμα καθως η παραβαση εγινε με μηχανακι και οχι με αυτοκινητο...

ευχαριστω εκ των προτερων :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

To διπλωμα ειναι ενα και ενιαιο. Δεν επιτρεπεται να οδηγεις ουτε αυτοκινητο.

Εχε υποψη σου οτι στην περιπτωση που αποφασισεις να οδηγεις κανονικα (ενω σου εχουν παρει το διπλωμα) και εμπλακεις σε ατυχημα, η αντιμετωπιση απο την ασφαλιστικη ειναι σα να μην εχεις βγαλει διπλωμα, αρα εισαι στην ουσια και ανασφαλιστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα σε ολους!

λοιπον,προχθες μου πηραν το διπλωμα για παραβιαση απαγορευεται(μπηκα αναποδα στο λιμανι) και καλα μου καναν...

ερχομαι και ρωταω τωρα,ισχυει και για το διπλωμα του αυτοκινητου που ειναι στην ιδια καρτα η μονο μοτοσυκλετας?

δηλαδη μπορω να οδηγω αυτοκινητο πλεον ή οχι............ειναι ενα περιεργο θεμα καθως η παραβαση εγινε με μηχανακι και οχι με αυτοκινητο...

ευχαριστω εκ των προτερων cheers.gif

Δεν ξέρω να σου πω, αλλά αφού δεν έχεις την κάρτα, είναι σαν να μην έχεις τίποτα. sad.gif

Αυτό που με εξοργίζει είναι η αδικία. ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ ΠΟΙΝΗ για είσοδο στο γ@μωλιμάνι τους (σιγά τον ιερό χώρο μη χέ....), ενώ θα μπορούσαν να δώσουν μια απλή κλήση. Δεν είναι και λίγο, θα σ' έτσουζε.

Και απ' την άλλη, όλοι οι Βολευτάδες μέχρι πρωθυπουργοί, βουτηγμένοι στα shit.gif απ' τα σκάνδαλα μεγατόνων και ούτε από απολογία δεν περνάνε. shoot.gif

ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ.

Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. mB_faskelo.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω να σου πω, αλλά αφού δεν έχεις την κάρτα, είναι σαν να μην έχεις τίποτα. sad.gif

Αυτό που με εξοργίζει είναι η αδικία. ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ ΠΟΙΝΗ για είσοδο στο γ@μωλιμάνι τους (σιγά τον ιερό χώρο μη χέ....), ενώ θα μπορούσαν να δώσουν μια απλή κλήση. Δεν είναι και λίγο, θα σ' έτσουζε.

Και απ' την άλλη, όλοι οι Βολευτάδες μέχρι πρωθυπουργοί, βουτηγμένοι στα shit.gif απ' τα σκάνδαλα μεγατόνων και ούτε από απολογία δεν περνάνε. shoot.gif

ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ.

ΧΑΧΑΧΑχαχαχαxaxaxaΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ξεράθηκα στα γέλια με την υπογραφή σου. Ποσο καιρό έχω να δώ αυτή τη φάτσα!!!!!! Έλιωσα, τέλειο μοντάζ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ.

αυτη η λογικη ειναι εντελως λαθος!!!! το κρατος ειναι μπ@υρδελ@ δεν ειναι δικαιολογια όμως για εμάς να τα ισοπεδώνουμε καταλαβαινω την αγανακτηση σου αλλα με αυτη την λογικη φτασαμε εδω που είμαστε

αμα τα κανει σκατα το κρατος τα κανουμε σκατα και εμεις.. μετα τι? η κολαση? ασε τι κανει το Κρατος και οι αλλοι κοιτα τι κανεις εσυ (οχι εσυ προσωπικα) να προσπαθουμε να ειμαστε μερος της λυσης και οχι του προβληματος ...

αν ητανε ενα κουτι που πηγαινε αναποδα και χτυπαγε ενα μηχανκι θα εβριζες τις αρχες που δεν κανανε την δουλεια τους

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ.

Τώρα τι σχεση έχει η δημοκρατία με το ότι ο φίλος μας παραβίασε το απαγορευτικό :_unsure:

Βάση ΚΟΚ παραβίαση απαγορευτικού είναι:

200 ευρώ πρόστιμο, αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων για 20 μέρες, και 5 πόντοι από το δίπλωμα....

Σελίδα 186 ΚΟΚ

Τροποποιήθηκε από τον Drakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτη η λογικη ειναι εντελως λαθος!!!! το κρατος ειναι μπ@υρδελ@ δεν ειναι δικαιολογια όμως για εμάς να τα ισοπεδώνουμε καταλαβαινω την αγανακτηση σου αλλα με αυτη την λογικη φτασαμε εδω που είμαστε

αμα τα κανει σκατα το κρατος τα κανουμε σκατα και εμεις.. μετα τι? η κολαση? ασε τι κανει το Κρατος και οι αλλοι κοιτα τι κανεις εσυ (οχι εσυ προσωπικα) να προσπαθουμε να ειμαστε μερος της λυσης και οχι του προβληματος ...

αν ητανε ενα κουτι που πηγαινε αναποδα και χτυπαγε ενα μηχανκι θα εβριζες τις αρχες που δεν κανανε την δουλεια τους

Μάλλον δεν έπιασες το πνεύμα των γραφομένων μου.

Εννοώ ότι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ να εξαντλείται όλη η αυστηρότητα των νόμων στο κεφάλι του λαουτζίκου που δεν έχει αξιώματα από κείνα που δεν τους αγκίζουν Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Αν εφαρμοζόταν το δίκαιο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, δε θά 'χα καμμία εντελώς ένσταση.

Τώρα τι σχεση έχει η δημοκρατία με το ότι ο φίλος μας παραβίασε το απαγορευτικό _unsure.gif

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΙΣΟΝΟΜΙΑ = ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ winking.gif

Βάση ΚΟΚ παραβίαση απαγορευτικού είναι:

200 ευρώ πρόστιμο, αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων για 20 μέρες, και 5 πόντοι από το δίπλωμα....

Σελίδα 186 ΚΟΚ

Ωραία. Τέλεια. Δε διαφωνώ. _thumbsup.gif

Μπορείς να μου βρεις σε παρακαλώ και τα αντίστοιχα άρθρα του Ποινικού Κώδικα περί κλοπής Δημοσίου Χρήματος, Απιστία σε βαθμό κακουργήματος, εκβίαση, σύσταση συμμορίας κλπ?

Εκτός κι αν φτάσαμε να θεωρούμε έγκλημα το να μπεις ανάποδα σε μια αλάνα όπως το λιμάνι, και το να κλέψεις την περιουσία ενός ολόκληρου λαού, τον οποίο μάλιστα μετά υποχρεώνεις να τα πληρώσει κιόλας με συχνά επακόλουθα την οικονομική και φυσική καταστροφή (αυτοκτονία) τεράστιου αριθμού πολιτών, να είναι ανάξιο λόγου.

Μήπως έπρεπε να τον πυροβολήσουνε κιόλας επιτόπου τον φίλο μας? Να ξεμπερδεύουμε από κάτι τέτοιους τεντυμπόϋδες.

Και για να είμαι απόλυτα σαφής:

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ

Ε-ΠΙ-ΛΕ-ΚΤΙ-ΚΑ

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον δεν έπιασες το πνεύμα των γραφομένων μου.

Εννοώ ότι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ να εξαντλείται όλη η αυστηρότητα των νόμων στο κεφάλι του λαουτζίκου που δεν έχει αξιώματα από κείνα που δεν τους αγκίζουν Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Αν εφαρμοζόταν το δίκαιο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, δε θά 'χα καμμία εντελώς ένσταση.

Και για να είμαι απόλυτα σαφής:

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ

Ε-ΠΙ-ΛΕ-ΚΤΙ-ΚΑ

Κωστα και στον φίλο μας έκπτωση του κάνανε. Κι εγώ διαφωνώ με αυτό αλλά η λογική "αφου παρανόμησε αυτός και δεν τον έγραψαν θα το κάνω κι εγώ" είναι τελείως λάθος. Άποψη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα και στον φίλο μας έκπτωση του κάνανε. Κι εγώ διαφωνώ με αυτό αλλά η λογική "αφου παρανόμησε αυτός και δεν τον έγραψαν θα το κάνω κι εγώ" είναι τελείως λάθος. Άποψη μου.

Επειδή λοιπόν είσαι και λατρεία Κρητικός, biggrin.gif ξέρεις τί δημοσιεύτηκε στις 06/09/2010 με ΦΕΚ?

Έργο: "Αναδιοργάνωση των τουαλεττών του Αερολιμένα Ηρακλείου".

Κόστος (Εγκεκριμένο, όχι Προϋπολογισμός): 1.700.000 ευρώ !!!!!!!!!!!!!!

(Απ' τα οποία προβλέπονται 200.000 ευρώ για "απρόβλεπτα έξοδα τουαλεττών").

Γι' αυτά δεν υπάρχουν Νόμοι? Εεεεε? devil.gif

ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟΤΑΤΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ.

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κοπέλια, biggrin.gif

ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥ.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ - ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ - ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ. Τ-Ε-Λ-Ο-Σ.

ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ thumbsup.gif

ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ plaf.gif ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ.......

Sorry απ' τον Sadon για το offtopic.gif

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5 βαθμοι απο το διπλωμα??????

και στους ποσους καιγομαι????????

οχι ρε φιλε....επειδη μπηκα απλα απο την εξοδο για 10 μετρα για να μην κανω τον γυρο θα παθω τετοια ζημια γαμω το λιμανι και τους λιμενοφυλακες......................

και μπηκε την ωρα που με γραφανε και ενας αλλος και τον χαιρετησανε.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5 βαθμοι απο το διπλωμα??????

και στους ποσους καιγομαι????????

οχι ρε φιλε....επειδη μπηκα απλα απο την εξοδο για 10 μετρα για να μην κανω τον γυρο θα παθω τετοια ζημια γαμω το λιμανι και τους λιμενοφυλακες......................

και μπηκε την ωρα που με γραφανε και ενας αλλος και τον χαιρετησανε.......

Αυτός ήτανε λίιιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο ίσος από σένα. mB_faskelo.gifmB_faskelo.gifmB_faskelo.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στους 35 σε 3 χρόνια ή δεύτερη ίδιας βαρύτητας παράβαση σε 1 χρόνο (μην ξαναμπείς στο λιμάνι και μην ξεπεράσεις το όριο ταχύτητας κατά 30 χαω για τον επόμενο χρόνο!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω κατι σχετικο-ασχετο. Οι λιμενοφυλακες σου πηραν το διπλωμα ή ηταν τροχαιοι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω κατι σχετικο-ασχετο. Οι λιμενοφυλακες σου πηραν το διπλωμα ή ηταν τροχαιοι?

Η αστυνόμευση των λιμανιών, και για τροχαία, ανήκει στους λιμενικούς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα σε ολους!

ευχαριστω εκ των προτερων :cheers:

Εννοείται ότι δεν μπορείς ούτε αυτοκίνητο να οδηγήσεις. Τιμωρείται ο οδηγός, όχι το όχημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται ότι δεν μπορείς ούτε αυτοκίνητο να οδηγήσεις. Τιμωρείται ο οδηγός, όχι το όχημα.

+900 δυστυχως ετσι ειναι αμα σου κανουν αφαιρεση διπλωματος τοτε ισχυει για ολα τα οχηματα που σε καλυπτει το διπλωμα_thumbsup.gif

κουραγιο πηγαινε πληρωσε το προστιμο και ζητα απο τον διοικητη να σου κανει την χαρη να στο δωσει.... αμα πας κιολας με ρουχα της δουλειας(δεν ξερω τι επαγγελμα κανεις βεβαια) και σε δει κουστουμαρισμενο ή με βρομικα ρουχα(τεχνικου πχ) ισως στην κανει την χαρη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα