ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 10 γιατί το έχει τόσο καιρό στο συνεργείο ! και δεν λέει κουβέντα !! και 10' γιατι ειναι yamahaaaaaaaa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 10 γιατι ειναι Γιαμαχα 10 γιατι αυριο ερχομαι ετοιμαζε καφε...!! :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 χαχαχαχ σωστόςςς !! μεχρι τις 12 ειμαι μαγαζί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10 επειδή και τα 2 είναι κούκλες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10 γιατι ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 :P 10 γιατί είναι "μεγάλη αδερφή" της δικής μου... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosohli 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 8 γιατι ειναι πολυ πρακτικη μοτοσυκλετα σε καλα κυβικα για κοντινες βολτες και δεν καιει πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10 γιατί ονείρωξη (ειδα χτες ενα απο κοντα και μου ετρεξε το σαλακι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 8 Γιατί μ ένα τέτοιο είχα γυρίσει πιτσιρικάς όλη τη Χαλκιδική δικάβαλος χωρίς να κάνει ούτε τσικ. Επίσης γιατί για σκούτερ με μικρά ροδάκια στρίβει πολύ καλά!!!...και φυσικά οικονομικότατο! Αν ήταν το 200 θα έβαζα 9!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) 8 Γιατί ποτέ δεν θα πει όχι, αλλά κάνει τα πάντα λίγο μέτρια. (1150gs έχω τώρα) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2011 από τον kostas_1100gs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10 γιατι ειναι πιο καλο απο το 1200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10........... Πραααααααααααααααααααααααααααα (1η) πραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα (2α) πραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα (3η) αααααααααααααααααααανννννννν (κλείνει γκάζι) μπαμμμμμμμμμ μπουυυυυμμμμμμ πααααααο (.......) πρα πρα πρα πρα πρρρρρρρρ πρα πρα πρα (ρελαντί) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10 γιατί μ'αρέσει το μοτόρι και όπως λες Είμαι NINJA και το κέφι μου θα κάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 9 Γιατί είναι κούκλα, αλλά αλλά άμα ήταν και πιο φτηνή 400€ θα την είχα και εγώ τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10' γιατί τα δίχρονα ποτέ δεν πεθαίνουν (και νεκρούς ανασταίνουν!). :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10 γιατι μαρεσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10........... Πραααααααααααααααααααααααααααα (1η) πραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα (2α) πραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα (3η) αααααααααααααααααααανννννννν (κλείνει γκάζι) μπαμμμμμμμμμ μπουυυυυμμμμμμ πααααααο (.......) πρα πρα πρα πρα πρρρρρρρρ πρα πρα πρα (ρελαντί) χαχαχαχαχαχ :2funny: ετσι ακριβως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Και μενα με αρεσει το εντουρο σου ! θελω και εγω ξανα ενα καθαροαιμο εντουρο....πως ειπες ? ναι αγαπη μου το Sherpa ειναι μια χαρα!! :lol: 10ρι δαγκωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 9 γιατι πρεπει να ειναι αρκετα ανετο και μου αρεσε το στυλ του!() Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10 για τη δουλεια που του εχεις ριξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefanoscb1300volos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 8 Γιατί ειναι πολύ γρήγορο για μένα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10 κλασικα για την ροπη σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10 γιατί τα κάνει όλα και συμφέρει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 10 γιατί θα την ηθελα στο Garage Μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 9 για τον ιδιο λογο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες