gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2011 9, γιατί είναι το τελευταίο πράσινο macho oldschool superbike. Έχει χωρους, σέλα συνεπιβάτη κάνει ταξιδάκια και με ένα κινητήρα διαμάντι. Θέλουμε τα 1000αρια να φαίνονται σαν 1000αρια οχι σαν 600αρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SeCReTSeQueNce 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2011 9 επειδη σκοτωνει γρια στο μισο μετρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2011 10 γιατί το σιγκεκριμένο Klx το χω αγαπήσει...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 10000! Γιατί ειναι ΧΤ τα κάνει ολα και συμφέρει! (και γιατι το εχω και εγω :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Τώρα που μπήκε για service του βάζω 10 με τόνο! (βέβαια αν τολμήσω να βάλω χαμηλότερο βαθμό ο ιδιοκτήτης θα μου κόψει την καλημέρα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 παλιο αλλα γερο! 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 2 παπάκι με φέρινγκ. έλα να δούμε λίγο μίσος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 2 παπάκι με φέρινγκ. έλα να δούμε λίγο μίσος! 10....mega έρωτας η Σφήκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 10....mega έρωτας η Σφήκα 9 Αντιστοίχως. DRZ κοίταζα πριν την πάρω! Αλλά είπα ΜΙΣΟΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είμαι μετρίος μέτριος και σ΄όλα μετριμένος 6 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2011 από τον mm 2 1/2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 2 παπάκι με φέρινγκ. έλα να δούμε λίγο μίσος! κλαψ κλαψ! τα παπακια τα αφηνω πισω...και στροφες στον διονισο με "γονατο" ουτε που το σκευτοντε... οσο για την δικη σου... σταθερη αξια! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 8 γιατί δεν μου αρέσει ο συγκεκριμένος αγώνας αλλά το σέβομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 8 γιατί δεν μου αρέσει ο συγκεκριμένος αγώνας αλλά το σέβομαι 8,5 γιατι καποτε σκεφτομουν να το παρω, και γιατι ακομα και τωρα δεν θα με χαλαγε να εχω ενα τετοιο παρεα με το δικο μου. Θα του εβαζα 9 αν δεν υπηρχε το tiger 800 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SeCReTSeQueNce 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 9 γιατι εχει πανεμορφα φαναρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 10 γιατι ειναι ο μεγαλος αδερφος του δικου μου ,( αλλα το δικο μου ειναι πιο "καλτ" :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 10 γιατι ειναι ο μεγαλος αδερφος του δικου μου ,( αλλα το δικο μου ειναι πιο "καλτ" :P ) 8 γιατί δεν ξέρω...:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 9 γιατί είναι ψηλόφτερος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Enduras1 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 10 γιατι το εχει στην πενα και τα παω πολυ τα ρετρο σκραμπλερακια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fanis-honda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 9 γιατι ειναι KAWA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 9 γιατί πάει παντού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 9 γιατί είναι ευρωπαίος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 9 μεχρι να βαλεις την εξατμιση.... μετα 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 20 γιατί σε έχω συμπαθήσει για κάποιο παράξενο λόγο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 20 γιατί σε έχω συμπαθήσει για κάποιο παράξενο λόγο :D ανταποδιδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 10 μηχαναρα λεμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες