HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπον το παπι (modenas kriss 125) ειναι ετοιμο, μενουν μονο καποιες λεπτομεριες ή οποιες ειναι καθαρα για λογους εμφανησης(αυτοκολητα,σηματακι) λοιπον ακολουθει η λιστα των ανταλλακτικων που ζητησα μασκα φανου 26,45 ( η οποια η 1η μου εσπασε απο μονη της λογο κατασκευαστικου λαθους, πηγα και μου την αλλαξαν χωρις πολλα πολλα ανευ χρεωσης)μασκα κοντερ μαυρη 22.47φανος εμπροσθιος 39.41βαση κοντερ μεταλλικη 5.62βαση μασκας -φανου μεταλλικη 1,70ποδια πλαισιου μαυρη 27.79 (την οποια τελικα επεστρεψα μιας και επισκευασα την παλια)φτερο εμπρος ασπρο 21.52 (χωρις το πισω το μαυρο)ποδια αριστερη 39.83ποδια δεξια 39.83ποδια εμπροσθια 19.79 (αυτο ειναι το μικρο πλαστικο κατω απο το φαναρι)διακοπτης τιμονιου αριστερος 31.86διακοπτης τιμονοιυ δεξιος 34.05κοντερ πληρης 75.73 (στο οποιο εκανα πατεντα και εβαλα τον παλιο χιλιομετρητη και ετσι εχω τα δικα μου ΄΄παλια΄΄ χλμ )τρομπα εμπροσθιου φρενου Nissin 133.92 (δεν τη πηρα)πιρουνι εμπροσθιο πληρες με τον σταυρο 159.17 (δεν τα πηρα, τα εστειλα για καλυμπρα)τιμονι 27.84καθρεφτες 22.18 μην κανετε το συνολο..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Πω ρε συ Ηλια ακριβα σου βγηκε τελικα η ζημια ρε συ! Γαμω την μοντενας μου γαμω Εκανα το συνολο απο περιεργεια και μονο..... 408,28 + το κοστος της καλιμπρας στο μπροστινο ( ε στην ξεφτιλα δεν ειναι ενα 50αρικο? ) Ποτε ξανα Ηλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) + το κοστος της καλιμπρας στο μπροστινο ( ε στην ξεφτιλα δεν ειναι ενα 50αρικο? ) 70 για την ιστορια του θεματος.... να εισαι καλα Μιχαλη για τα μισα και λιγοτερα στο address θελεις κοντα 300 ευρω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 70 για την ιστορια του θεματος.... να εισαι καλα Μιχαλη για τα μισα και λιγοτερα στο address θελεις κοντα 300 ευρω Ελα ρε συ ποιο ακριβη η suzuki απο την Kawasaki-modenas? Κατι εμαθα και σημερα.....γι'αυτο παρτε ολοι astrea grand δεν σπανε δεν χαλανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Μια χαρά τιμές μου ακούγονται για τόση ζημιά.. Άμα ήταν κάνα Innova να βλεπα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Α αν ειναι ευκολο καποιος συντονιστης ας βαλει στον τιτλο οτι προκειται για το modenas kriss 125 για να το βρισκουν ευκολα οι ενδιαφερομενοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 to μπροστινο ειναι ενταξει ? το οδηγησες? στην modenas σου κανανε 10%? καλοριζικο Ελα ρε συ ποιο ακριβη η suzuki απο την Kawasaki-modenas? διαφορες εχουν και μεταξυ τους kawasaki- modenas πχ ο διακοπτης φωτων να ειναι πιο φθηνος στην kawasaki 25-35 αλλα θελει να απομονωσεις ενα καλωδιο για να μπη στο modenas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 to μπροστινο ειναι ενταξει ? το οδηγησες? στην modenas σου κανανε 10%? καλοριζικο ναι ενταξει παει καλυτερα και απο οταν ηταν καινουριο και για λαδακια τελικα δεν εβαλα 20 αρι γιατι δεν βρηκα εβαλα 15αρι και μιλαμε εσφιξε το μπροστινο και παει καρφι στην ευθεια δεν χανει καθολου.... (ενταξει βεβαια δεν ηταν και πολυ μεγαλο το στραβωμα ) οσο για την εκπτωση δεν μου εκαναν οτι και αν ειπα.... δυστυχως λεει κανουν μονο στα συνεργεια τελος παντων τι να κανω δεν πειραζει... παντως Λευτερη σε ευχαριστω για ολα φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Για έκπτωση, άλλη φορά με φόρμα συνεργείου, μουντζούρες και όνομα συνεργείου "Τσιμπλιμπλης" , ΑΦΜ 3-11, 3-12,3- και πάρτα τα φρύδια μου... πίστεψε με πιάνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 λεω και γω ρε γμτ.. τοσο φθηνα για το tdm? και απο την αλλη σκεφτηκα πως γινεται να εβαλες το δικο σου χιλιομετρητη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 λεω και γω ρε γμτ.. τοσο φθηνα για το tdm? και απο την αλλη σκεφτηκα πως γινεται να εβαλες το δικο σου χιλιομετρητη! καλα ρε Γιαννη δεν ειδες την κατηγορια που το εβαλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 οχι ρε αφου οταν πατας προβολη νεων θεματων δε γραφει την κατηγορια μονο τεχνικα θεματα γραφει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 +1 Για τον κόπο σου να κάτσεις και να τα καταγράψεις.. χρειάζονται αυτά. Thx. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 +1 Για τον κόπο σου να κάτσεις και να τα καταγράψεις.. χρειάζονται αυτά. Thx. ευχαριστω και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Το busa πιο φτηνα θα μου ερχοταν να το φτιαξω! :D Μπραβο Ηλια, ωραιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 κλειδαρια 60 ευρω(καπου εκει) δισκοπλακα μπροστα 110 η χρυση κ 57 η απλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες