janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 ...εγω θελω να δω νεο μεγαλο ονόφφι τυπου Bαρκαδερο ..με το V 4κυλινδρο 1200αρι κινητηρα του νεου VFR, στραγγαλισμένο στα 135 περιπου αλογα ... και ελαφρομενο καμια 40αρια κιλα... Τα πρώτα παίζουν (βέβαια όχι για φέτος..) αλλά στα -40 μάλλον θα απογοητευτείς! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
e:scape 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 να φερει το σουπερ φορ και στην ευρωπη! πολλα ζηταω;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 να φερει το σουπερ φορ και στην ευρωπη! πολλα ζηταω;;; κυκλοφορει ενα (οχι ελλαδα) 400 με φαιρινγκ abs πολυ τσιλικο! αλλα πουυυυ να ρθει εδω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Εχω εμπιστοσυνη στην χοντα.Θα βγαλει παλι τα καλυτερα υπνωτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Varadero καινουργιο...ξεχαστετο Οι τυποι δεν παιζονται...ξαναβγαζουν το CBR600 F4 και το βαφτιζουν νεο μοντελο. Ναι καλα καταλαβατε,το γνωστο. Ελπιζουμε σε επανεκδοση του ΧΧ και γιατι οχι και της ΑFRICA TWIN,μπας και κλεισει ο κυκλος των βρυκολακων. Ζηλεψε η HONDA απο τα βρυκολακοσηριαλ των αμερικανων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Πω πω, όλοι οι γνώστες, οι γΛήγοροι, οι χεράδες και οι ψαγμένοι έχουν κάτι να πουν.......... Συμπληρώστε πρώτα καμιά πενηντάρα χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με τους ματρακάδες κα τις λαδιέρες σας, και μετά ξανακουβεντιάζουμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Πω πω, όλοι οι γνώστες, οι γΛήγοροι, οι χεράδες και οι ψαγμένοι έχουν κάτι να πουν.......... Συμπληρώστε πρώτα καμιά πενηντάρα χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με τους ματρακάδες κα τις λαδιέρες σας, και μετά ξανακουβεντιάζουμε. πσσσσσ!!Βαρβατιλα !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 ...εγω θελω να δω νεο μεγαλο ονόφφι τυπου Bαρκαδερο ..με το V 4κυλινδρο 1200αρι κινητηρα του νεου VFR, στραγγαλισμένο στα 135 περιπου αλογα ... και ελαφρομενο καμια 40αρια κιλα... ...αυτο θα ταν νεο!... ..Και γω κατι τετοιο ΘΑ! περιμενα, αλλα καλου-κακου, εχω βαλει να βραζει γλαροσουπα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Περιμενω με τρελλη αγωνια τα καινουρια 8 μηχανακια της Χοντα για να δω τι δικαιολογιες θα βρει αυτη τη φορα το ΜΟΤΟ για να τα παρουσιασει ως καλυτερα ολων των εποχων. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι Α) Ασχημα Β) Τα πιο ραθυμα στην κατηγορια τους Γ) Ευκολοδηγητα Δ) Χωρις χαρακτηρα Ε) Αξιοπιστα ΣΤ) Αξιοπιστα Ζ) Αξιοπιστα Η) Αξιοπιστα ΥΓ! Α και οποιος τα παρει και μεινει σε κοντρα 16 γειτονιες πισω μπορει να παρηγορηθει γιατι ειναι αξιοπιστα!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Τώρα κατάλαβα γιατί έχει τέτοιο σήμα η χόντα,γιατί κάθε φορά εύχεσαι-ελπίζεις-ονειρεύεσαι και στο τέλος καταλήγεις με τσακισμένα φτερά.Καθόλου τυχαίο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 "Εικάζεται ότι ένα από τα 8 νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Honda στο Μιλάνο είναι και ένα νέο maxi scooter στα 600 κυβικά για να ανταγωνιστεί το TMax 500 της Yamaha" απο εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Φαση εχει VFRoφερνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Μακάρι.. γιατί σαν mega-scooter, τα σπάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 αυτο θα είναι το 1 250cc 150cc Το φάντασμα το No2 To sccoter του vittorio Νο3 H Τσοπεριά το Νο4 shadow RS CRF250 το Νο5 Πιθανόν το cb1100 επίσημα προς πώληση το Νο6. Βάζω στοίχημα πως θα παρουσιάσει το CBF 600 με καινούργιο μούτρο όπως το CBF1000 to No7 Και για Νο8 το CBR600 που χρειάζεται ανανέωση χθές. Για να δούμε πόσα θα πιάσω σωστά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 μωρε αυτοι καλα τα βγαζουν τα λεφτα που ειναι ρε παιδια για να τα παρουμε φτωχεια καταραμεβη αχαχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 1 ερωτηση μονο ... ποτε με το καλο αυτη η εκθεση ?? :P 2-7 Νοεμβρίου. Ακούγεται έντονα για νέο cbr 250, το οποίο αν είναι ανταγωνιστικό τόσο σε χαρακτήρα όσο και σε τιμή σε σχέση με τον Νίντζα μου φαίνεται πρέπει να πιάσω δουλειά σύντομα. Αναμένουμε πως και πως την έκθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 "Εικάζεται ότι ένα από τα 8 νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Honda στο Μιλάνο είναι και ένα νέο maxi scooter στα 600 κυβικά για να ανταγωνιστεί το TMax 500 της Yamaha" απο εδω ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris81 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Πω πω, όλοι οι γνώστες, οι γΛήγοροι, οι χεράδες και οι ψαγμένοι έχουν κάτι να πουν.......... Συμπληρώστε πρώτα καμιά πενηντάρα χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με τους ματρακάδες κα τις λαδιέρες σας, και μετά ξανακουβεντιάζουμε. 52000 αδερφέ απο μένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! :uglystupid2: Κατι πρεπει να πινουν τωρα τελευταια οι γιαπωνεζοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Μου φαίνεται δεν θα βγάλει και τίποτα σπουδέο.. Πάντως μακάρι όλο αυτό το καιρό που περιμέναμε να άξιζει τον κόπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) H Τσοπεριά το Νο4 shadow RS Πιθανόν το cb1100 επίσημα προς πώληση το Νο6. :dribble: :dribble: πανεμορφα!!!!! "Εικάζεται ότι ένα από τα 8 νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Honda στο Μιλάνο είναι και ένα νέο maxi scooter στα 600 κυβικά για να ανταγωνιστεί το TMax 500 της Yamaha" απο εδω Αυτο το αισχος τωρα τι ειναι???? Και θα ανταγωνιστει το t Max???? χαχαχαχαχαχ ελεος! Ποιος θα την παρει αυτην την λουτζα??? (Ασε που εκτος απο ασχημο σαν κλασσικο Χοντα θα τον πινει στανταρ 2-3 φαναρια σε σχεση με το t Max, για ειναι ευκολοδηγητο απο τον αρχαριο και αξιοπιστο ... :tooth: :tooth: :P ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2010 από τον yamahakias666 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Να πω την άποψη μου είναι αρκετά πιο όμορφο απο το t-max,στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2010 από τον arellig Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Να πω την άποψη μου είναι αρκετά πιο όμορφο απο το t-max,στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. :P Πες μου που μενεις να σου στειλω τη διευθυνση απο ενα καλο οφθαλμιατρο!!! :P :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Δεν χρειάζεται ευχαριστώ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Ε μα πως! Θα τον πληρωσουμε κιολας! Το σκουτερ μου θυμιζει την παροιμια μιας και βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντεξι. Για τα αλλα ετσι και ετσι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες