Jump to content
vittorio

Η Honda θα παρουσιάσει 8 νέα μοντέλα

Recommended Posts

...εγω θελω να δω νεο μεγαλο ονόφφι τυπου Bαρκαδερο ..με το V 4κυλινδρο 1200αρι κινητηρα του νεου VFR, στραγγαλισμένο στα 135 περιπου αλογα ... και ελαφρομενο καμια 40αρια κιλα...

Τα πρώτα παίζουν (βέβαια όχι για φέτος..) αλλά στα -40 μάλλον θα απογοητευτείς! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

να φερει το σουπερ φορ και στην ευρωπη! πολλα ζηταω;;; :mB_kalo_e:

κυκλοφορει ενα (οχι ελλαδα) 400 με φαιρινγκ abs πολυ τσιλικο! αλλα πουυυυ να ρθει εδω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Varadero καινουργιο...ξεχαστετο

Οι τυποι δεν παιζονται...ξαναβγαζουν το CBR600 F4 και το βαφτιζουν νεο μοντελο.

Ναι καλα καταλαβατε,το γνωστο.

Ελπιζουμε σε επανεκδοση του ΧΧ και γιατι οχι και της ΑFRICA TWIN,μπας και κλεισει ο κυκλος των βρυκολακων.

Ζηλεψε η HONDA απο τα βρυκολακοσηριαλ των αμερικανων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω, όλοι οι γνώστες, οι γΛήγοροι, οι χεράδες και οι ψαγμένοι έχουν κάτι να πουν..........

Συμπληρώστε πρώτα καμιά πενηντάρα χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με τους ματρακάδες κα τις λαδιέρες σας, και μετά ξανακουβεντιάζουμε. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω, όλοι οι γνώστες, οι γΛήγοροι, οι χεράδες και οι ψαγμένοι έχουν κάτι να πουν..........

Συμπληρώστε πρώτα καμιά πενηντάρα χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με τους ματρακάδες κα τις λαδιέρες σας, και μετά ξανακουβεντιάζουμε. :whistling:

πσσσσσ!!Βαρβατιλα !! :vava:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...εγω θελω να δω νεο μεγαλο ονόφφι τυπου Bαρκαδερο ..με το V 4κυλινδρο 1200αρι κινητηρα του νεου VFR, στραγγαλισμένο στα 135 περιπου αλογα ... και ελαφρομενο καμια 40αρια κιλα...

...αυτο θα ταν νεο!...

..Και γω κατι τετοιο ΘΑ! περιμενα, αλλα καλου-κακου, εχω βαλει να βραζει γλαροσουπα!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιμενω με τρελλη αγωνια τα καινουρια 8 μηχανακια της Χοντα για να δω τι δικαιολογιες θα βρει αυτη τη φορα το ΜΟΤΟ για να τα παρουσιασει ως καλυτερα ολων των εποχων. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι Α) Ασχημα Β) Τα πιο ραθυμα στην κατηγορια τους Γ) Ευκολοδηγητα Δ) Χωρις χαρακτηρα Ε) Αξιοπιστα ΣΤ) Αξιοπιστα Ζ) Αξιοπιστα Η) Αξιοπιστα

ΥΓ! Α και οποιος τα παρει και μεινει σε κοντρα 16 γειτονιες πισω μπορει να παρηγορηθει γιατι ειναι αξιοπιστα!!!! :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα κατάλαβα γιατί έχει τέτοιο σήμα η χόντα,γιατί κάθε φορά εύχεσαι-ελπίζεις-ονειρεύεσαι και στο τέλος καταλήγεις με τσακισμένα φτερά.Καθόλου τυχαίο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Εικάζεται ότι ένα από τα 8 νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Honda στο Μιλάνο είναι και ένα νέο maxi scooter στα 600 κυβικά για να ανταγωνιστεί το TMax 500 της Yamaha"

honda_maxi_scooter.jpg

απο εδω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο θα είναι το 1

2011_Honda_CBR250RR_Yellow.jpg

250cc

35357055_d.jpg

150cc

Το φάντασμα το No2

Honda_V4_Crossover_teaser_01.jpg

To sccoter του vittorio Νο3

H Τσοπεριά το Νο4 shadow RS

11_ShadowRS_RedWhtBlu.jpg

honda-shadow-rs-750-3_460x0w.jpg

CRF250 το Νο5

Termignoni-587x412.jpg

Πιθανόν το cb1100 επίσημα προς πώληση το Νο6.

46267807_d.jpg

Βάζω στοίχημα πως θα παρουσιάσει το CBF 600 με καινούργιο μούτρο όπως το CBF1000 to No7

Και για Νο8 το CBR600 που χρειάζεται ανανέωση χθές.

Για να δούμε πόσα θα πιάσω σωστά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μωρε αυτοι καλα τα βγαζουν τα λεφτα που ειναι ρε παιδια για να τα παρουμε φτωχεια καταραμεβη αχαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 ερωτηση μονο ... ποτε με το καλο αυτη η εκθεση ?? :P

2-7 Νοεμβρίου.

Ακούγεται έντονα για νέο cbr 250, το οποίο αν είναι ανταγωνιστικό τόσο σε χαρακτήρα όσο και σε τιμή σε σχέση με τον Νίντζα μου φαίνεται πρέπει να πιάσω δουλειά σύντομα.

Αναμένουμε πως και πως την έκθεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Εικάζεται ότι ένα από τα 8 νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Honda στο Μιλάνο είναι και ένα νέο maxi scooter στα 600 κυβικά για να ανταγωνιστεί το TMax 500 της Yamaha"

honda_maxi_scooter.jpg

απο εδω

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! :uglystupid2: :uglystupid2:

:plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

52000 αδερφέ απο μένα

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου φαίνεται δεν θα βγάλει και τίποτα σπουδέο.. Πάντως μακάρι όλο αυτό το καιρό που περιμέναμε να άξιζει τον κόπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H Τσοπεριά το Νο4 shadow RS

11_ShadowRS_RedWhtBlu.jpg

Πιθανόν το cb1100 επίσημα προς πώληση το Νο6.

46267807_d.jpg

:dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :surrender:πανεμορφα!!!!!

honda_maxi_scooter.jpg

απο εδω

Αυτο το αισχος τωρα τι ειναι???? Και θα ανταγωνιστει το t Max???? χαχαχαχαχαχ ελεος! Ποιος θα την παρει αυτην την λουτζα??? (Ασε που εκτος απο ασχημο σαν κλασσικο Χοντα θα τον πινει στανταρ 2-3 φαναρια σε σχεση με το t Max, για ειναι ευκολοδηγητο απο τον αρχαριο και αξιοπιστο ... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :P )

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω την άποψη μου είναι αρκετά πιο όμορφο απο το t-max,στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. :P

Τροποποιήθηκε από τον arellig

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω την άποψη μου είναι αρκετά πιο όμορφο απο το t-max,στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. :P

Πες μου που μενεις να σου στειλω τη διευθυνση απο ενα καλο οφθαλμιατρο!!! :P :) :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε μα πως! Θα τον πληρωσουμε κιολας! Το σκουτερ μου θυμιζει την παροιμια μιας και βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντεξι. Για τα αλλα ετσι και ετσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα