Jump to content
Sign in to follow this  
champion88

Προβλημα με φιλτρο μαλλοσι PIAGGIO NRG DD

Recommended Posts

Γεια σας παιδες.Ειμαι νεος στο φορουμ και ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα μικροπροβλημα που εχω με το NRG μου.Συγκεκριμενα εχω ενα Piaggio NRG DD 2008 μοντελο με κυλινδροπιστονο mallosi(82cc) και μια εξατμιση gianelli.Το προβλημα που προεκυψε ειναι εδω και περιπου 2 μερες που εβαλα ενα φιλτρο μαλλοσι(ενα κοκκινο ειναι) στην θεση του βρωμικου εργοστασιακου φιλτρου.Απ την πρωτη βολτα που εκανα με το μηχανακι το εβλεπα να μπουκωνει και να μην τραβαει οπως πριν,ειναι σαν να πνιγεται απ τον πολυ αερα??Ισως....Σημειωση οτι το φιλτρο το εβαλα οπως ηταν χωρις να το λαδωσω η κατι παρομοιο λετε να φταιει αυτο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το οτι δε το λαδωσες δεν εχει σχεση , ριξε του παντως λιγο λαδακι , καλο θα του κανει .

Σε ποιο σημειο του γκαζιου στο κανει το προβλημα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μ εχω το gilera scimonselli 50 το εχω μανησιο μονο μια leovice zx και κανενα μηνα πριν αγορασα το ιδιο φιλτρο malossi και μ παρουσιασε το ιδιο προβλημα ....το μοτο σ μπουκωνει γιατι παθαινει ατροφια ...δηλαδη τι θελω να πω...το καρμπ σου ειναι ρυθμισμενο να τραβαει <χ> βενζινη περνωντας <ψ> αερα τωρα εσυ αφου του βαζεις ενα ανοιχτο φιλτρο το κανεις τα τραβει <χ> βενζινη με <ω> αερα δηλαδη η βεζινη που τραβαει δν του αρκει για να αποδωσει αναλογα με τον πολυ αερα που περναει....αν πας και βαλεις ενα μεγαλυτερο ζιγκλερ θα εισαι τζετ....γιατι ετσι θα αφηνεις να περναει και παραπανω βενζινη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μ εχω το gilera scimonselli 50 το εχω μανησιο μονο μια leovice zx και κανενα μηνα πριν αγορασα το ιδιο φιλτρο malossi και μ παρουσιασε το ιδιο προβλημα ....το μοτο σ μπουκωνει γιατι παθαινει ατροφια ...δηλαδη τι θελω να πω...το καρμπ σου ειναι ρυθμισμενο να τραβαει <χ> βενζινη περνωντας <ψ> αερα τωρα εσυ αφου του βαζεις ενα ανοιχτο φιλτρο το κανεις τα τραβει <χ> βενζινη με <ω> αερα δηλαδη η βεζινη που τραβαει δν του αρκει για να αποδωσει αναλογα με τον πολυ αερα που περναει....αν πας και βαλεις ενα μεγαλυτερο ζιγκλερ θα εισαι τζετ....γιατι ετσι θα αφηνεις να περναει και παραπανω βενζινη....

Ακριβως :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω αυτο υποψιαστικα οτι θα εφταιγε γιατι πριν με το παλιο το φιλτρο ηταν μια χαρα ενω με το που εβαλα το μαλλοσι αμεσως το ενιωσα σαν να πνιγεται απο τον πολυ αερα.Και το κανει ιδιαιτερα αν ανοιξω τερμα το γκαζι αντι να τα χωνει και να επιταχυνει μου κανει αυτο το πνιξιμο.Οποτε το παω στον μαστορα και μου το ζιγκλερωνει οπως πρεπει και θα ειμαι κομπλε πιστευω..Ευχαριστω για την βοηθεια guyz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aκριβως οπως τα λεει το παιδι ειναι....! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω αυτο υποψιαστικα οτι θα εφταιγε γιατι πριν με το παλιο το φιλτρο ηταν μια χαρα ενω με το που εβαλα το μαλλοσι αμεσως το ενιωσα σαν να πνιγεται απο τον πολυ αερα.Και το κανει ιδιαιτερα αν ανοιξω τερμα το γκαζι αντι να τα χωνει και να επιταχυνει μου κανει αυτο το πνιξιμο.Οποτε το παω στον μαστορα και μου το ζιγκλερωνει οπως πρεπει και θα ειμαι κομπλε πιστευω..Ευχαριστω για την βοηθεια

φιλε αν το πηγες στο μαστορα πες μου αν θες ποσο σου κοστισε το ζιγκλερομα...γιατι αυτη τη στιγμη δν εχω πολλα χρηματα αλλα και πολυ χρονο ....

Τροποποιήθηκε από τον nikos gate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα παω αυριο Δευτερα να ρωτησω ποτε μπορει να μου το φτιαξει και με την πρωτη ευκαιρια θα σου πω ποσο μου κοστισε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως δια μαγειας το μηχανακι 2 μερες μετα απο το ποστ που εκανα εδω σχετικα με το φιλτρο και χωρις να το παω στον μαστορα εστρωσε και δεν κανει τα μπουκωματα που εκανε στην αρχη ,δεν ειναι βεβαια το τελειο αλλα παει πολυ καλα και ετσι ειπα να το τρεναρω και να μην το παω για ζιγκλερωμα τουλαχιστον οχι ακομα.Παντως καποια στιγμη θα το παω και για το ζιγκλερ και για βαριατορ,μπιλιες και τα σχετικα.Πως το εξηγειται εσεις αυτο το γεγονος?Δηλαδη οτι εφτιαξε ουσιαστικα απο μονο του??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα