Jump to content
Sign in to follow this  
cityzen

Ασφαλεια για 50cc

Recommended Posts

Ηρθε η ωρα για ανανεωση του συμβολαιου μου στην πρωην AIG, δε θυμαμαι τη νεα της ονομασια, και βλεπω οτι αυξηθηκε κατα 20κατι ευρω , συγκεκριμενα απο 116 περιπου πηγε στα 140 με μια ασφαλεια κλοπης και καποιες ακομα επιπλεον καλυψεις.Πιστευετε οτι αξιζει να συνεχισω στην εν λογω εταιρια ? Οσοι εχουν 50cc θα ηθελα να μου πουν στο περιπου ποσα πληρωνουν και αν μενουν σε καποια "μεγαλουπολη" ή σε καποιο χωριο γιατι παιζει και αυτο σημαντικο ρολο . Επισης ακομα και καποιος με μεγαλυτερη μηχανη αν εχει εμπειρια,ειτε θετικη ειτε αρνητικη, απο την συγκεκριμενη εμπειρια θα ηθελα να την γραψει . Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ πριν από ένα μήνα ακριβώς πλήρωσα 120 ευρώ στην Εθνική (Αθήνα), πολλά ε? :rolleyes:

Η AIG από όσο γνωρίζω δεν έχει κλείσει απλά δραστηριοποιείται ως ALICO στην Ελλάδα. Πολύ μεγάλη εταιρεία με αρκετή αξιοπιστία στον χώρο.

Τα 140 τα βρίσκω μάλλον φυσιολογικά δεδομένου της έξτρα ασφάλειας κλοπής. Φυσικά υπάρχουν κ πιο οικονομικές προτάσεις, προφανώς με αμφιλεγόμενη αξιοπιστία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

165 ευρω το χιλιαρι ΜΕ ασφαλκεια κλοπης οδικη κτλ κτλ.

Επαρχια βεβαια αλλα αν σκεφτεις οτι το καλυπτομενο ποσο ειναι 4000€ ενω το 50αρι βαρια να ειναι 1000€ μονο τοτε μαλλον θεωρω οτι πληρωνεις πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για της απαντησεις. Φουρναρη στα 2500ευρω (2650 αν θυμαμαι καλα) το εχω ασφαλισμενο , αν ειναι το ποσο που αναγραφεται στο ασφαλιστηριο...Εννοειται ετησιο συμβολαιο,νεος οδηγος και ειμαι Θεσσαλονικη , με ο,τι αυτο συνεπαγεται...Αν εχει και καποιος αλλος να πει κατι για την AIG θα το εκτιμουσα .

Τροποποιήθηκε από τον cityzen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την AIG, δεν ξερω κατι να σου πω, αλλα εγω ασφαλισα το παπι (125cc) Ιντερσαλονικα για 4 μηνες, 40 ευρω... Επισης νεος οδηγος, Θεσσαλονικη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω για το sprinter 50,πληρωνω στην ionian star 60 ευρω το χρονο(ειναι απο τις ποιο φτηνες ασφαλιστικες!) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα