Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Τα μερομήνια πάντως, δεν λένε για βροχές στις αρχές του Οκτωβρίου. Για να δούμε κατά πόσο θα πέσουν μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Για να δικαιολογήσω το υστερόγραφο (για σίδεροκωλους) Ρίχνω πρόταση για διαδρομή δεύτερης ημέρας. Μπαίνουμε Εγνατία και κάνουμε αριστερά για Κουτσελιό-Πετροβούνι-Προσήλιο-Πράμαντα-γεφύρι Πλάκας –Βουργαρέλι- Γέφυρα Τατάρνας-Καρπενήσι… Από κει και πέρα όποιος νιώθει κούραση πάει για Λαμία- Αθήνα ή πάμε Κρίκελλο- Πλάτανος – Σίμος -Ναύπακτος …… Από κει όποιος θέλει πάει από Ε.Ο (μαύρη η ώρα της) Αθηνών –Πατρών ή πάμε από παραλία για Αράχοβα-Αθήνα Εγώ Χαλκίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Εγώ δεν έχω πρόβλημα (και το ξέρεις) σε ό,τι διαδρομή κι αν ακολουθήσουμε, απλά όμως πιστεύω είναι πολύ extreme αυτή Νίκο. Δεν είναι για όλους και είναι δύσκολη γενικώς. (μιλάω γι' αυτή που βάζεις μέσα και ορεινή Ναυπακτία) Το πρώτο κομμάτι που αναφέρεις (μέχρι Καρπενήσι) είναι 300χιλ περίπου. Από 'κεί μέχρι Αθήνα αν πάμε κατευθείαν από Λαμία και ΕΟ μετά, είναι άλλα 280. Σύνολον 580 περίπου. Μια χαρά (και πιστεύω η προτιμότερη διαδρομή για την περίπτωσή μας) Το άλλο κομμάτι που λες (να μπούμε δηλαδή ορεινή Ναυπακτία) για μένα είναι πολύ δύσκολο διότι, ...και τα χιλιόμετρα θα αυξηθούν... και η διαδρομή είναι δύσκολη και αργή... αλλά το κυριότερο πρόβλημα θα είναι η ώρα αναχώρησης από Μέτσοβο. Για να πάμε από 'κει δηλαδή, σημαίνει ότι το πρωινό ξεκίνημα της Κυριακής, πρέπει να είναι πολύ νωρίς (max 8πμ) για να φτάσουμε μια ανθρώπινη ώρα στα σπίτια μας. Δηλαδή, αξίζει να το κάνουμε αυτό? Να είμαστε δηλαδή αγχωμένοι με το ξεκίνημα της Κυριακής? Εγώ λέω όχι. Να ξυπνήσουμε μεν πρωί, αλλά να πιούμε το καφεδάκι μας με την ησυχία μας και κατά τις 9 - 9:30 φεύγουμε και να πάμε μετά το Καρπενήσι κατευθείαν Αθήνα. (πρέπει να σκεφτούμε κι αυτούς που δεν την παλεύουν στα πολλά δύσκολα χιλιόμετρα) Ούτε θα είναι ωραίο να διασπαστούμε πηγαίνοντας κάποιοι από 'δω και κάποιοι από ΄κει. Δεν ξέρω... τι λένε και οι άλλοι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δέχομαι πιέσεις……………. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Εγω παντως δεν ειμαι υπερ της επιστροφης απο Ορεινη Ναυπακτια, την βαριεμαι την διαδρομη ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, ειδικα το κομματι Ναυπακτος-Ιτεα-Διστομο-Αθηνα κανω εμμετο μονο που το σκεφτομαι....το κανω επι 4 χρονια τωρα 2-3 φορες τον μηνα μεσο ορο ετησιος, οποτε καλως η κακως ΔΕΝ γουσταρω να το κανω ακομη μια φορα, απο την αλλη ειπαμε...ειναι υπερβολικα κλειστο κομματι το Καρπενησι - Ναυπακτος, απο Θερμο κτλ... Θελει ρε παιδες ενα 2ωρο αυτο το κομματι χωρις σταση για καφεδες ή οτιδηποτε αλλο, αν θα πρεπει να κανουμε στην βολτα μας 36ωρο εγω δεν ψηνομαι, γουσταρω να κοιμηθω σαν ανθρωπος και να σηκωθουμε να φαμε το πρωινο μας και να πουμε μια μλκια γιατι μετα δε θα ξαναβρεθουμε ευκολα ολοι μαζι (ειδικα αν θα εχουμε και συμμετοχες απο αλλα μερη οπως Θεσσαλονικη-Λευκαδα κτλ), μερα επιστροφης ειναι, πολλα πολλα με φαγητα δε θα παιξουν (προσωπικα ειμαι εκτος λογο οικονομικου, προτειμω να φαω ενα σαντουιτσ δηλ), οποτε για αυτους τους λογους εγω δεν ψηνομαι, αν το θελετε βεβαια απο εμενα no problem, εγω ισως δε θα ακολουθησω απο εκει... Υ.Γ. Νικο, η διαδρομη ειναι σουπερ αν εισαι σε φαση για χλμ, δε το συζητω, απλα ειπα τους λογους που στην παρουσα φαση δεν με ψηνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Και εγώ λέω να μην το παρακάνουμε με πολλά χλμ. Να υπάρχει χρόνος για κουβέντα,κρίμα είναι... Πάντως θα περάσουμε όμορφα! Πόσες μείνανε_ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Εγω παντως θα σας βρω με τον Γιαννη στο Μετσοβο,μια και θα γυρναμε απ παρασκευη πρωι,και θα γυρισουμε χαλαρα Δευτερα.Οποτε Μετσοβο για μασα κρασι και κουβεντα.Αντε λιγες εμειναν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
on the road 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 το παλευω να ερθω κι εγώ.ολα εξαρτώνται αν θα με πληρωσουν απο την δουλειά εν αναμονη λοιπόν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Μέχρι Παρασκευή μεσημέρι στις 12, πρέπει να έχουμε οριστικοποιήσει τις συμμετοχές μας, για να πάρω τηλέφωνο τον ξενώνα και να κλείσω τα δωμάτια. (Δεσμεύτηκα στη γυναίκα που μίλησα, ότι θα το κάνω) Το μόνο που θέλω, είναι αφού οριστικοποιήσετε τις συμμετοχές σας, να πείτε και τι δωμάτιο θέλετε και με ποιους θα μείνετε παρέα. Υπενθυμίζω ότι έχει 2κλινα-3κλινα-4κλινα με τιμές 30-40-50 € αντίστοιχα. Τώρα βέβαια αν όλοι θελήσουν 2κλινα, ίσως να μην υπάρχουν διαθέσιμα για όλους, καθώς ο ξενώνας έχει 13 δωμάτια συνολικά. Πιστεύω βέβαια θα τα βρούμε σε αυτό το θέμα. Εγώ θα μείνω με τον Θάνο, αλλά δεν έχω πρόβλημα να μείνει και κάποιος ακόμα μαζί μας σε τρίκλινο ας πούμε αν πρέπει να γίνει έτσι. Άρα έχουμε από τους σίγουρους: 1) ALX-Θάνος μαζί + αν θέλει και κάποιος άλλος. 9 και σήμερα λέμεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) 1) ALX-Θάνος μαζί + αν θέλει και κάποιος άλλος. 2) Εγώ ο αδελφός μου και ο Τάκης 3κλινο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 από τον nikoskkk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Εγώ είμαι μέσα Αλέξη...... Είμαι μόνος και δεν έχω πρόβλημα να είμαι μαζί με άλλους, με σένα και το Θάνο πχ........μου έχουν πει πως ροχαλίζω καμιά φορά όμως.....χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Κι εγώ μόνος μου είμαι, οπότε με όποιον και να μπω δεν έχω πρόβλημα. Θα προτιμούσα 3κλινο ή 2κλινο, τώρα αν κάτσει 4κλινο οκ... Υπ'όψιν ότι στον ύπνο μου, τρίζουν τα δόντια μου, ροχαλίζω δυνατά και αερίζομαι αβέρτα. Α... και καμιά φορά υπνοβατώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Εγώ είμαι μέσα Αλέξη...... ........μου έχουν πει πως ροχαλίζω καμιά φορά όμως.....χαχαχα Ο επομενος υποψηφιος παρακαλωωωωωωωωω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Υπ'όψιν ότι στον ύπνο μου, τρίζουν τα δόντια μου, ροχαλίζω δυνατά και αερίζομαι αβέρτα. Α... και καμιά φορά υπνοβατώ. Με τον Κατεμά να κοιμηθείς. Σ' έχει πετάξει απ' το φωταγωγό στο πιτς φυτίλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Ο επομενος υποψηφιος παρακαλωωωωωωωωω... Για καλό και για κακό, πάρτε μαζί και καμιά ωτασπίδα εσείς οι ευαίσθητοι.......εγώ δεν έχω πρόβλημα, στο στρατό ήμουν σε έναν θάλαμο με άλλους 60 και κοιμόμουν τσακ μπαμ.....οι άλλοι βέβαια δεν ξέρω..... χοχοχοχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Aν τελικά έρθει και ο baba (δεν είναι συμφορουμίτης) θα πάμε 3κλινο ALX-Θάνος-baba. Παρόλα αυτά, νομίζω δεν θα τα χαλάσουμε στη μοιρασιά. Οι γνωστοί και φίλοι θέλουν λίγο πολύ να είναι μαζί. Θα τα βρούμε εκεί πως θα κοιμηθούμε. Η παρέα πάντως προβλέπεται σούπερ (αν έρθουν όλοι αυτοί που είπαν, αλλά και κάποιοι που δεν είναι mybikήτες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Aν τελικά έρθει και ο baba (δεν είναι συμφορουμίτης) θα πάμε 3κλινο ALX-Θάνος-baba. Παρόλα αυτά, νομίζω δεν θα τα χαλάσουμε στη μοιρασιά. Οι γνωστοί και φίλοι θέλουν λίγο πολύ να είναι μαζί. Θα τα βρούμε εκεί πως θα κοιμηθούμε. Η παρέα πάντως προβλέπεται σούπερ (αν έρθουν όλοι αυτοί που είπαν, αλλά και κάποιοι που δεν είναι mybikήτες) Πας να τον γλιτώσεις τον GkS ε? Μέχρι και "εξωφορουμίτες" επιστράτευσες..... Τον Αλή-baba και τους 40 κλέφτες σε βλέπω να φέρνεις. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δεν πάω να γλιτώσω από κανέναν. Άλλοι πρέπει να γλιτώσουν από μένα. Όταν είμαι κουρασμένος, κάνω σαν το GS με αρύθμιστες βαλβίδες που χτυπάει πυράκια όταν κοιμάμαι Απλά οι άλλοι δύο με έχουν συνηθίσει από τα 36ωρα (ειδικά ο bάba που ήμασταν σχεδόν πάντα συγκάτοικοι σε αυτά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Παιζει το στανταρ δικο μας δικλυνο να γινει και 4κλινο εαν λυσει το μηχανικο προβλημα που εχει με το μηχανακι του ο Τακης (Pedrosa)! Καλα θα περασουμε ΣΟΥΠΕΡ λεμε!!!!! Για καλό και για κακό, πάρτε μαζί και καμιά ωτασπίδα εσείς οι ευαίσθητοι.......εγώ δεν έχω πρόβλημα, στο στρατό ήμουν σε έναν θάλαμο με άλλους 60 και κοιμόμουν τσακ μπαμ.....οι άλλοι βέβαια δεν ξέρω..... χοχοχοχο Ταξιδευω για καλη μου τυχη ΠΑΝΤΑ με ωτοασπιδες..οποτε το εχουμε το θεμα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 gks με θες συγκατοικο? ρωτα τον ducpilot μονο τα ποδια μου βρομανε μεσα κι εγω με οποιο συγκατoικο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 gks με θες συγκατοικο? ρωτα τον ducpilot μονο τα ποδια μου βρομανε μεσα κι εγω με οποιο συγκατoικο :) Μα φυσικά Άγγελε, δεν υπάρχει θέμα......περιμένω να μου εξηγήσεις κιόλας, πως τελικά από πιγκουίνος κατάντησες γάτος!..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Αλεξ, Χρηστος Γιαννης μεσα και εμεις. Μα φυσικά Άγγελε, δεν υπάρχει θέμα......περιμένω να μου εξηγήσεις κιόλας, πως τελικά από πιγκουίνος κατάντησες γάτος!..... Πλακα σου κανει ο Αγγελος για να τρομαξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μέσα κι εγώ. Δεν έχω πρόβλημα με ποιον ή ποιους θα μοιραστούμε το δωμάτιο. Θα περάσουμε καταπληκτικά.Αντικαταθλιπτικά!! :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 από τον Stomu Yamashta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Ενα δικλινο και απο δω παρακαλω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Μέσα κι εγώ. Δεν έχω πρόβλημα με ποιον ή ποιους θα μοιραστούμε το δωμάτιο. Θα περάσουμε καταπληκτικά.Αντικαταθλιπτικά!! :D Άντε τυχεράκια Σταύρο. Θ' αναστενάξουνε οι σούβλες πάλι. Ενα δικλινο και απο δω παρακαλω.. " Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη". :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες