innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Όχι καίμε σιγά σιγά τη γιαγιά που πέθανε πέρσι αλλά δεν το λέμε για να πέρνουμε τη σύνταξη... Kάηκε η γιαγιά ή ακόμη ? :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Kάηκε η γιαγιά ή ακόμη ? :mB_kalo_e: Η γιαγιά κάηκε αλλά ακόμα δεν το λέμε για τη σύνταξη...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Φιλαρακι εχω ακουσει για ενα F-16 του '09 stock αν ενδιαφερεσαι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Λοιπόν με λένε Περτόδουλο και είμαι 16,5 χρονών και μόλις πήρα δίπλομα, θέλω να πάρω μία 1000άρα turbo intercooler nitro με 300+ άλογα που βρήκα σε τιμή ευκερίας, δεν έχω πρόβλημα με τα λεφτά αφού θα μαζέψω από τα κάλαντα τα Χριστούγεννα, ούτε με αστυνομία έχω πρόβλημα γιατί μένω τέρμα ψηλά στον Όλυμπο και εδώ δεν έχει μπάτσους. Τι λέτε θα είναι ευκολοδήγητο για να πηγένω και τα πρόβατα για βοσκή, η εμπειρία που έχω από μηχανές είναι αρκετά μεγάλη, καβάλαγα για πολύ καιρό τα αλογάκια στο καρουσελ του λούνα πάρκ στην πλατεία. Ακούω γνώμες... Φίλε Πετρόδουλε καλησπέρα, παρατηρώ οτι το θέμα το ειχες ανοίξει τον Σεπτέμβρη του 2010 και ήσουν μόλις 16+(1/2) χρονών, θα σε συμβούλευα (σαν μεγαλύτερος και πιο έμπειρος) τώρα που θα είσαι πια 2*3^2 χρονών + περίπου 2^3 μηνών να βγάλεις το δίπλωμα των 25KW και να πάρεις μια μηχανή που σε καλύπτει για να μην έχεις προβλήματα (νομικά κλπ) στο μέλλον Φιλικά, Αμπίστευτος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 +ΑCAΛΙWTHN ΚΑΙ ΑCYMΠΛΕΚΤΑΡΙCTHN ΤΡΙΤΗΝ ΚΑΡΦWCE ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΝ CHMATOΔΟΤΗΝ. ΤΟ CACMAN COY ΚΥΡΙΕ EΥΛΟΓΗCON+ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 +ΑCAΛΙWTHN ΚΑΙ ΑCYMΠΛΕΚΤΑΡΙCTHN ΤΡΙΤΗΝ ΚΑΡΦWCE ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΝ CHMATOΔΟΤΗΝ. ΤΟ CACMAN COY ΚΥΡΙΕ EΥΛΟΓΗCON+ :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Φιλαρακι εχω ακουσει για ενα F-16 του '09 stock αν ενδιαφερεσαι! Μην εμπιστεύεσαι Αμερικάνικα φιλαράκι.. :) Σου έχω ετοιμοπαράδοτο Mirage 2000-5 Mk2, full extra, turbo cabrio energizer με έι μπι ε και αερόσακο (χάρρυ κλύνν power)! Σε τιμή σοκ λόγω περικοπών στο budget της Αεροπορίας..! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Μην εμπιστεύεσαι Αμερικάνικα φιλαράκι.. :) Σου έχω ετοιμοπαράδοτο Mirage 2000-5 Mk2, full extra, turbo cabrio energizer με έι μπι ε και αερόσακο (χάρρυ κλύνν power)! Σε τιμή σοκ λόγω περικοπών στο budget της Αεροπορίας..! :P Εχω ακουσει βγαζουν προβλημα με τα ηλεκτρικα αυτα τα μιραζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όχι και πρόβλημα στα ηλεκτρικά ρε συ... Γαλλικά είναι τα κακόμοιρα, όχι Ιταλικά..! (Μερικά mirage βάρεσαν μπιστόνια, αλλά τα ανακάλεσαν.. :P ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 από τον kostmeister Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 μόλις ανακάλυψα το θέμα.....λιώνωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Να ρε παιδιά μηχανάρα.. Καθόμαστε και το ψειρίζουμε... Φιλαράκι, το δίνεις το μοτόρι της υπογραφής σου; Σκεφτείτε το... 1. Καύσιμο δεν θέλει, έχει αντιδραστήρα.. 2. Πρακτικότατο γιατί μεταμορφώνεται και χωράει στην τσέπη -> No parking 3. Δε φοβάσαι μη στο φορτώσουν την ώρα που κοιμάσαι, ή σου φάνε καμιά εξάτμιση.. 4. Είναι οικολογικό, άρα -> όχι πια τέλη κυκλοφορίας (πως λέμε ρε παιδί μου, όχι πια δάκρυα?) 5. Καινούριο κοστίζει γύρω στο 1 νεφρό (ΜΕ τις πέτρες, αν υπάρχουν), 1/2 συκώτι, 12cm παχύ έντερο, και παίρνεις και ένα @ ρέστα.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 ROAD KILL ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ !!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες