Artemhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 καλησπερα ειμαι αναμεσα σε 2 παπακια 50αρια. το Dayang Limited Edition και το Daytona Sprinter.πιο προτεινετε και γιατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Artemhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 α και ακομα μηπως μπορω να μαθω την χωρα προελευσης του dayang?το daytona αποτι εχω ακουσει ειναι με μηχανη γιαπωνεζικη.το dayang einai to idio? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 το dayang ειναι κινεζικο,το daytona εχει κινεζικα πλαστικα και σκελετο και ο κινητήρας εχει και κομματια γιαπωνεζικα και συναρμολογείται στην Ελλαδα(Τρικαλα). παντως το daytona ειναι καλυτερο απο το dayang! *επισης η daytona βγαζει και το DY50 που ειναι ιδιο με το dayang! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Artemhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 αν γινεται καπιος που τα ξερει καλα και τα 2 να μου πει τους λογους που το ενα ειναι καλυτερο απ το αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 Το μόνο που ξέρω είναι οτι ποιοτικά τα Daytona είναι ελαφρώς ανώτερα απο τα Dayang χωρίς ωστόσο τα δεύτερα να είναι χάλια. Πάρε όποιο θες, εγώ θα πρότεινα daytona μιας και έχω οδηγήσει αρκετά και το sprinter και το DY50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 DAYTONA! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Daytona και απο εμένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto jx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 DAYTONA! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες