G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Καλησπερα παιδια, ειχα ενα 50αρι κινεζικο παπι κ επειδη δεν την παλεβε αλλο το πηγα χτες στο μαστορα να του βαλει μοτερ lifan 110 και αυριο το μεσσημερι θα το εχω, αυτο που με απασχολει ομως ειναι οτι αφου το μηχανακι ητανε 50αρι εχει τα γραναζια του 50αριου και σιγουρα θα θελει καινουργιο γραναζομα. Εδω εχω 2 αποριες : 1ον: Τι γραναζια να του βαλω; εννοω μεγεθος... 2ον: Ποσο θα μου κοστισουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Καλησπερα παιδια, ειχα ενα 50αρι κινεζικο παπι κ επειδη δεν την παλεβε αλλο το πηγα χτες στο μαστορα να του βαλει μοτερ lifan 110 και αυριο το μεσσημερι θα το εχω, αυτο που με απασχολει ομως ειναι οτι αφου το μηχανακι ητανε 50αρι εχει τα γραναζια του 50αριου και σιγουρα θα θελει καινουργιο γραναζομα. Εδω εχω 2 αποριες : 1ον: Τι γραναζια να του βαλω; εννοω μεγεθος... 2ον: Ποσο θα μου κοστισουν; γνισια yamaha κανουν 25 ευρω... υπολογιζε κανενα 15νταρι να σου πιασουν τα αλυσιδογραναζα... ψαξε λιγο στο φορουμ και θα βρεις διαφορα θεματα για γραναζομα... αλλα λογικα το παλιο μοτερ θα ειχε κοντο σασμαν κι οχι κοντο γραναζομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 ναι ομως αν βαλω yamaha θα κανουν για τον κινεζο; ειδα στο φορουμ οτι καποιοι εχουν βαλει 14 - 36 ή 37 αυτα καλα θα ειναι για το δικο μου; αλυσιδα την ειχα αλλαξει προσφατα πριν απο κανα 2 - 3 βδομαδες δηλαδη οποτε δεν νομιζω να χρειαζομαι και αλυσιδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 καταλαβα εννοουσες οτι του yamaha εχουν τοσο οποτε αυτα για το δικο μου πανε γυρω στο 15αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Εγω σου προτεινω 14-36.Για κυβικα απο 100-110 ειναι οτι πρεπει! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Εγω σου προτεινω 14-36.Για κυβικα απο 100-110 ειναι οτι πρεπει! :_thumbsup: Σωστος ο παιχτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Οκ παιδια, ευχαριστω πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες