katath 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Ως αρχάριος οδηγός μηχανών μεγάλου κυβισμού και έχοντας αποφασίσει πως θα πάρω hayabusa, παρόλο τις αρνητικές απόψεις που ακούω για αυτή μου την επιλογή, είπα να οδηγήσω για πρώτη φορά στην ζωή μου, κάτι μεγαλύτερο από παπί. Έτσι, οδήγησα την gsxr 1000 K8 ενός φίλου μου, βελτιωμένη με τα βασικά (πρόγραμμα, ολόσωμη yoshimura carbon, αντικόφτη, φίλτρο, κτλ. Ξεκίνησα κανονικά και σκέφτηκα μιας που ήταν αργά το βράδυ, επειδή δεν ήθελα να οδηγήσω σε δρόμο χωρίς φώτα, να βγω στον αυτοκινητόδρομο και να οδηγήσω αρκετά χιλιόμετρα, μέχρι να βρω έξοδο, ώστε να επιστρέψω πάλι από τον αυτοκινητόδρομο. Ως αρχάριος, αυτό που με "ενόχλησε" ήταν ότι το κοντέρ έδειχνε πως είχα συνέχεια 5η σχέση και στα κατεβάσματα δεν ήξερα τι ταχύτητα είχα μέσα. Οδήγησα πάρα πολύ συντηρητικά, έχοντας συνέχεια στο κιβώτιο μεγάλες σχέσεις (5η, 6η) και λίγα χιλιόμετρα (80, 90). Ο αυτοκινητόδρομος ήταν άδειος πραγματικά και κάποια στιγμή άνοιξα το γκάζι με 6η σχέση, όχι τέρμα όμως το γκάζι και είδα 200 μέσα σε ελάχιστες στιγμές. Εκεί έκοψα και επέστρεψα πάλι στην ταχύτητα των 90 περίπου χιλιομέτρων. Λόγω ύψους (1.74) μάλλον και βάρους (75 κιλών), στα 200, αυτό το 1 δευτερόλεπτο που έμεινα δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση από τον αέρα, παρόλο που δεν είχα "κρυφτεί" πίσω από το φέρινγκ. Αν δεν έβλεπα το κοντέρ, δεν θα έλεγα πως πήγαινα πάνω από 130-140. Με το βάρος της μηχανής σε εξόδους και σε διασταυρώσεις μετά τον αυτοκινητόδρομο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ακόμα και όταν προσπάθησα στην αρχή να την μετακινήσω με τα πόδια, ενώ ήμουν πάνω της, δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Εκεί που μπορώ να πω πως φοβόμουν κάπως ήταν όταν ξεκινούσα από την ακινησία με πρώτη, όπου πάρα πολύ γρήγορα έβαζα δευτέρα με πολύ λίγες στροφές, ώστε να μην σπινιάρει ο πίσω τροχός. Αυτή την στιγμή που μιλάμε το gsxr βρίσκεται στην αποθήκη του σπιτιού μου και επί 5 μέρες θα το έχω εγώ και θα προσπαθώ να συνηθίσω την νέα πραγματικότητα που αποφάσισα να φέρω στην ζωή μου. Φαντάζομαι πως η hayabusa δεν θα διαφέρει εν κινήση πολύ από το gsxr 1000. Το βάρος της θα φαίνεται κυρίως όταν θα προσπαθώ να την μετακινήσω με τα πόδια και σε αργές, κλειστές στροφές. Το σίγουρο είναι πως σκέφτομαι αρκετά όντας πάνω στο 1000 και δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να "ξεφύγει" αυτές τις μέρες που θα την έχω στα χέρια μου. Μην αρχίσετε πάλι να λέτε πως ένα 1000 δεν κάνει για αρχάριο και πόσο μάλλον μία hayabusa. Το ξέρω πολύ καλά και καταλαβαίνω και το γιατί. Παρ' όλα αυτά έχω κατασταλάξει πως το haya θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι. Να 'στε καλά όλοι σας και προσοχή στους δρόμους. Καλημέρα σε όλους! Εννοείται πως φορούσα κράνος. Το μηχανάκι δεν είχε καθρέφτες και αυτό ήταν κάπως ενοχλητικό, γιατί επειδή πήγαινα αργά, κοιτούσα συχνά πίσω, ώστε να μην έρχεται κανένας με πολλά. Εννοείται ότι με προσπέρασαν νταλίκες, λεωφορεία και πάρα πολλά αυτοκίνητα. Όταν βγήκα από τον αυτοκινητόδρομο με προσπέρασε και μία vespa. Το μηχανάκι επίσης φοράει ανάρτηση ohlins των 1500 ευρώ, αλλά εγώ όπως ήταν φυσικό δεν κατάλαβα καμία διαφορά. Τα φρένα μπροστά έχουν αλλαγμένα σωληνάκια (δεν ξέρω πως λέγονται). Το πίσω φρένο δεν το χρησιμοποίησα καθόλου και μια, δύο φορές που το πάτησα, δοκίμασα να δω αν κοντράρει τον τροχό, τόσο εύκολα, όσο λένε. Τα φώτα της μηχανής, όταν βγήκα από τον αυτοκινητόδρομο και οδήγησα για λίγο σε δρόμο χωρίς καθόλου φωτισμό, μια χαρά μου φάνηκαν, αλλά σκεφτείτε πως πήγαινα με 60, 70. Συμπέρασμα μετά την πρώτη μου βόλτα με μηχανή. Όλα είναι στο μυαλό μας και το μυαλό μας ορίζει τον δεξί καρπό μας. Αν εγώ αποφασίσω αύριο να μην ξεπεράσω τα 80 χιλιόμετρα, τότε ένα gsxr 1000 δεν είναι πιο επικίνδυνο από ένα παπί. Αν εγώ οδηγάω στην αρχή το haya, όπως θα το οδηγούσε ο πατέρας μου, αν του το έδινα αύριο, δεν είμαι επικίνδυνος. Τα πάντα είναι στο μυαλό μας, στο τι αυτοσυγκράτηση έχουμε και στο πόσες κ@ύλες έχουμε. Το σίγουρο είναι πως το 1000 είναι όπλο. Το haya φαντάζομαι πως δεν θα διαφέρει σε πολύ από αυτό. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 εχω διαβασει αρκετα απο τα ποστ-threads που εχεις γραψει.... συμβουλη...μην παρεις μηχανη κ ειδικα μεγαλου κυβισμου... δεν κανεις ακομη για μηχανη...στο λεω οσο πιο ωμα γινεται για να το εμπεδωσεις... δεν κανεις για μηχανη...ακομη...ισως εαν αλλαξεις νοοτροπια μετα απο καποιο διαστημα αλλα προς το παρον δε..... φιλικα :bye: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) :2funny: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2010 από τον radd Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν σε ξερω αλλα εστω και αυτον τον ενα χρονο που εχω το ninjaki εχω δει και εχω ακουσει πολλα. Γιατι να παρεις ενα hayabusa??? Τοσο ασχημος εισαι??? Γιατι δεν υπαρχει αλλος λογος να ξεκινησεις απο αυτην την μηχανη περαν του "Πως φαινομαι κοριτσια??? Γουσταρεται??? Εχω και busa παμε μια βολτα???" Σιγουρα αυτο γουσταρεις και οτι αλλο και να παρεις δεν θα σε πληρει και μεχρι να φτασεις εκει θα εχεις χασει λεφτα οκ... Ολοι θελουμε την δικη μας επιχειρηση αλλα πρεπει να ξεκινησουμε απο το να καθαριζουμε τις τουαλετες.... Το να οδηγησεις αυτο το ¨πραγμα¨ θελει εμπειριες τουλαχιστον 8-10 χρόνων γιατι ειναι ¨πολυ¨. Δεν ειναι μονο η ευθεια η πως θα παρεις μια στροφη με 50-60... Ειναι πολλα παραπανω πραγματα... Μπορεις να κρατας τον καρπο σου με μια μηχανη που παει μεχρι 330 και με πρωτη σχεση μπορει να φτασει τα 180 χιλιομετρα σε κλασματα του δευτερολεπτου.... Οσο χαλαρα και να περνεις οτι θα προσεχω κτλ που πιστευω οτι τα πιστευεις απλα δεν θα μπορεις να τα κανεις.... Ειναι πολυ η γλυκα του γκαζιου, του αερα και του ηχου.... Οσο και τα μυαλα στα καγκελα να εχει καποιος δεν μπορει για πρωτη μηχανη... Και στο λεει ενας παιδι που εχει μια μηχανη που για να φτασει τα 180 θελει, εκτος του να χασει καποια κιλα, και στην καλυτερη 3-4 λεπτα και κ@υλωνει... Υπαρχουν πολλοι πιο εμπειροι εδω μεσα που θα πουν και την γνωμη τους.... Και μην σκεφτεσαι οτι ολος ο κοσμος ειναι εναντιον σου, να σκεφτεσαι το γιατι ειναι ετσι.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2010 από τον Joker Myrddin Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Συμπέρασμα μετά την πρώτη μου βόλτα με μηχανή. Όλα είναι στο μυαλό μας και το μυαλό μας ορίζει τον δεξί καρπό μας. Αν εγώ αποφασίσω αύριο να μην ξεπεράσω τα 80 χιλιόμετρα, τότε ένα gsxr 1000 δεν είναι πιο επικίνδυνο από ένα παπί. Μοτοσυκλετα μπορεις να εχεις απο τα 16 σου.Εμπειρια ομως οχι!Και πανε μαζι αυτα τα δυο.Φροντισε να τα συνδιασεις και απολαυσε τον κοσμο,απολαυσε τη ζωη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Δεν ξέρω τι μόδα είναι αυτή,από παπί σε busa αλλά μόνο που διάβασα το ποστ σου έχω δαγκώσει τη γλώσσα μου.Τι να πω.Καλή τύχη....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Δεν ξέρω τι μόδα είναι αυτή,από παπί σε busa.. Αλμα επι κοντω.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Δεν ξέρω ρε Φίλε τι σκέφτεσαι αλλά βλέπω ότι λες ότι η εμπειρία σου σε δίτροχα είναι μέχρι τώρα ΠΑΠΙ!!!!!Δηλαδή μηχανή δεν έχεις οδηγήσει!!!! Και λες ότι θες να πάρεις το SUZUKI το HAYABUSA!!!!!!! Εγώ θα σου πώ να μην την πάρεις και οι λόγοι είναι πολλοί, 1) Δεν έχεις οδηγήσει μηχανή ποτέ (το παπί δεν θεωρήται μηχανή), 2) Είσαι νέος σε ηλικία, 3) Δεν πρέπει να έχεις ούτε καν δίπλωμα (από ότι κατάλαβα!!). Φίλε μου καλέ εγώ προσωπικά μετά από πολλές αλλαγές μηχανών μέχρι τα 23 μου, θα σου πώ ότι για να οδηγήσεις αυτό το τέρας όπως είπε παραπάνω φίλος πρέπει τουλάχιστών να έχεις εμπειρία 10 ετών σε ΜΗΧΑΝΕΣ (ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ), επέιδή στα 34 μου τώρα είμαι 36 το οδήγησα θα σου πώ ότι έτσι και τύχει και φταρνιστείς πάνω σε αυτήν ξαφνικά θα βρεθείς να κάνεις τούμπες στον αέρα εσύ και το εργαλείο από ΧΑΙ ΣΑΙΤ!!! Ακόμα και να το πάρεις δεν θα μπορέσεις να το απολάυσεις!!!! επειδή είσαι μικρός και η αδρεναλίνη σου καθώς και τυχόν γκομενικά που έχεις σε σπρώχνουν να κάνεις αυτό το ατόπημα σε παρακαλώ πολύ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ για το καλό το δικό σου και των άλλων που θα βρεθούν στο δρόμο σου!!!!! Πάρε ένα μοτοσυκλετάκι σιγα - σιγά να μπαίνεις στο πνεύμα και μετά το ζυγίζεις το πράγμα και, προχωράς μετά, για μένα αυτό σημαίνει πάνω από τα 28 έτη σου!!! Το νίντζα που λέει ο φίλος παραπάνω θα το ευχαριστηθείς καλύτερα αν και νομίζω ότι και αυτό πολύ είναι... Φιλικά Νώντας!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Απλά δεν μπορώ να διαβάσω αυτή τη παράγραφο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Μοτοσυκλετα μπορεις να εχεις απο τα 16 σου.Εμπειρια ομως οχι!Και πανε μαζι αυτα τα δυο.Φροντισε να τα συνδιασεις και απολαυσε τον κοσμο,απολαυσε τη ζωη έτσι!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα συμφωνησω με αυτα που σου εγραψαν τα υπολοιπα παιδια,αλλα και εγω οταν ημουν μικρος οτι μηχανη οδηγουσα αυτη ελεγα μου ταιριαζει γαντι,και ενα πιο μικρο σε κυβικα να οδηγησεις ετσι παλι θα λες,δεν ειναι το ιδιο να τρεχεις με 60 αποτι με 200+ ενα λαθος μπορει να αποβει μοιραιο βαλε τον εαυτο σου να ξανασκεφτει αυτα που τυπωσε μεσα στο μυαλο σου, και κατεβα λιγο πιο χαμηλα απο τον ουρανο που πετας και βαλε την λογικη να δουλεψει..αυτα σου ξαναλεω τα εχουμε περασει ολοι.. φιλικα βαγγελης... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2010 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 είναι λίγο ανόητο να πάρεις τέτοια μηχανή και δεν θα έχει καμία σχέση με το Κ8 που οδήγησες.. Και τώρα έισαι ψαρωμένος, μετά απ λίγο θα δεις που θα νομίζεις ό,τι έμαθες που στην πραγματικότητα θες πολλά χρόνια εμπειρίας.! τι να πω, επειδή λογικά δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη καλή τύχη και τα μυαλά μέσα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Γιατι βιαζεσαι? :( Γιατι το αναρτησες εδω μεσα το συγκεκριμενο θεμα, για να μας στεναχωρησεις ολους? Το πιο τραγικο ειναι οτι ηξερες τις απαντησεις που θα δεις! Αν αυτα που εγραψες εχεις αποκομησει απο εδω μεσα υπαρχει μεγαλο προβλημα, που μονο ειδηκος μπορει να το λυσει! Τοτε γιατι μας το ανακοινωνεις ομως? Αν δεν θες να ακουσεις μια συγκεκριμενη αποψη που ξερεις πια ειναι μην το αναρτεις δημοσια! Στην ιδια ηλικια ειμαστε, αντρες, αν θελεις να κανεις κατι καντο και δεν μεταπειθεσαι με λογικα επειχηρηματα! Μαλλον ομως δεν εισαι λογικος για να μην επιστρατευεις την λογικη σου! Σωστα? Αρα και μη ωρημος για καθε ειδος μηχανοκινητων! Δυστυχως. Αλλα μετα μην κλαις σαν γυναικουλα αν σου τυχει καποια στραβη(αναπηρια, η σοβαρος τραυματισμος στην πιο καλη που θα σου αφησει καποιο κουσουρι και μετα δεν θα σεθελει καμια γκομενα να εισαι σιγουρος, μιλαμε για hayabusa ενα απο τα πιο γρηγορα οχηματα στον κοσμο οχι για 125αρι παπι). Ποιος εισαι ρε μαγκα που με 0 εμπειρια θα κουμανταρεις τετοιο εργαλειο? Ο valentino rossi! Οι συνεπειες που μπορεις να αντιμετωπισεις ειναι τεραστιες! Τεσπα δεν θα προσπαθησω να σε μεταπεισω, αφου ξερεις το κηριγμα μου! Το μονο που μπορω να κανω ειναι ενα μεγαλο σταυρο για εσενα και οσους βρεθουν διπλα σου με το hayabusa! Αμην! Ολο το κειμενο σου οπως το ειδα εγω ηταν μια προσπαθεια να καθησηχασεις τον ιδιο σου τον εαυτο και να τον πησεις οτι εχεις δικιο, και οτι το εχεις! Τον επεισες ενταξει? Αν τα καταφερες υπαρχει προβλημα και ισως θα ηταν φρονιμο μια επισκεψη σε εναν ψυχιατρο! Αν παλι οχι εχεις ελπιδες, αν και μονο η αναρτηση τετοιων σκεψεων σε καθιστα ψυχολογικα αρρωστο! Οχι δεν ειμαι ψυχιατρος, ψυχαναλητης κτλ κτλ, απλως ενας ταπεινος ανθρωπος που δεν σκεφτεται μονο τον εαυτο του αλλα και τους δικους του ανθρωπους συγγενεις, και τους αλλους στον δρομο! Ελπιζω να μν τα πουμε πουθενα με το hayabusa για το καλο μου! Γεια σου! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2010 από τον streetakias 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω αν κανω καλα που βαζω το εν λογω λινκ αλλα σε παρακαλω, κατσε και διαβασε το! ΟΛΟ Αν θες να μαθεις τι εγινε στο τελος, αν την πηρε και πως κατεληξε το λυπηρο θεμα κανε μια αναζητηση στο ducatisti.gr Φιλε μακρυα! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2010 από τον r3negade 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Τα πραγματα ειναι απλα. Ο στοχος ολων μας και φανταζομαι και του δικου σου ειναι να γινεις οσο το δυνατον καλυτερος οδηγος και κατα συνεπεια να μπορεις να χαρεις τη μηχανη σου και την οδηγηση. Ξεκινωντας με οτι πιο γρηγορο υπαρχει αυτη τη στιγμη ειναι σιγουρο οτι δεν θα γινεις ποτε καλος οδηγος. Δεν βελτιωνεσαι ως οδηγος. Αυτος ειναι και ο λογος που κανενας οδηγος δε παει απευθειας στα motogp και ξεκινουν απο πολυ πολυ χαμηλα. Εκτος φυσικα αν εισαι μεταξυ των valentino rossi της καφετεριας, με τα τουμπανιασμενα r1 που τα λαστιχα τους ειναι πατημενα μονο στο κεντρο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Φιλαράκι εντάξει τώρα εδώ που τα λέμε δεν το οδήγησες , το τσούλησες , άλλο πράγμα σημαίνει ''οδήγησα'' δηλαδή ότι κατάλαβες λίγα πράγματα από το μηχανάκι. Κοίτα να δεις αν το Busa το θέλεις για μούρη στην καφετέρια πάρ' το , αλλά μέχρι εκεί. Αν θέλεις όμως μηχανάκι για να μάθεις καλύτερα να οδηγείς , να στρίβεις , να φρενάρεις κτλ καλό θα είναι να πάρεις ένα μικρότερο 250 θες; 400 ; άντε 600 το πολύ να δεις μερικά πράγματα που τώρα μάλλον ούτε τα φαντάζεσαι και αργότερα παίρνεις το Busa και το οδηγείς πραγματικά . Όλα θέλουν το χρόνο τους. Φιλικά έτσι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liago86 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Δεν εχει σημασια τι μηχανη οδηγεις, αλλα πως την οδηγεις. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, δεν ειναι ολα τα μυαλα ιδια. Για μενενα πορεις να οδηγησεις οποιαδηποτε μηχανη, αρκει να εχει μια ιδεα απο 2 τροχους. Και η μετακινηση με το παπι για κανα χρονο σου δινει μια καλη ιδεα. Δηλαδη ειναι επιστημη το να καταλαβεις οτι αν μπεις με πολλα σε μια στροφη δεν θα την παρεις, ή αν ανοιξεις το γκαζι αποτομα θα φυγεις φετα? Δεν λεω οτι καλο ειναι να πηγαινει κανεις κατευθειαν σε μεγαλη μηχανη, απλα λεω οτι γινεται. Και το να υποστηριζετε τοσο ενθερμα οτι ειναι τοσο επικινδυνο και τελος, δειχνει ενα πραγμα: ορισμενοι εδω μεσα ζηλευετε. Χωρις παρεξηγηση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Δεν εχω κατι μαζι σου φιλε, απλα με το θεμα μου δημιουργηθηκε μια απορια. Αμα θες να μαθεις να οδηγας καλα μηχανη και οχι ''απλα την παω στο περιπτερο'' πιστευεις πως με 1300 κυβικα θα γινει αυτο? Ενας γνωστος μου (αρχικουλαδη μεχρι αηδιας) ηθελε να μαθει χωμα και πηγε και πηρε kawasaki kxf450, δηλαδη ενα μηχανακι 50 αλογα για να μαθει να οδηγαει χωμα, περιτο να σου πω πως δεν εχει μαθει τιποτα ακομα γιατι πολυ απλα η μηχανη τον κανει οτι θελει. Ειναι πολυ επικινδυνο αλλα και μεγαλο προβλημα να σε κανει η μηχανη οτι θελει,γιατι στην δυσκολη στιγμη δεν θα μπορεις να κανεις αυτο που πρεπει να το σωσεις. Φιλικα. :) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 .... Οδήγησα πάρα πολύ συντηρητικά, έχοντας συνέχεια στο κιβώτιο μεγάλες σχέσεις (5η, 6η) και λίγα χιλιόμετρα (80, 90). Ο αυτοκινητόδρομος ήταν άδειος πραγματικά και κάποια στιγμή άνοιξα το γκάζι με 6η σχέση, όχι τέρμα όμως το γκάζι και είδα 200 μέσα σε ελάχιστες στιγμές. Εκεί έκοψα και επέστρεψα πάλι στην ταχύτητα των 90 περίπου χιλιομέτρων. Λόγω ύψους (1.74) μάλλον και βάρους (75 κιλών), στα 200, αυτό το 1 δευτερόλεπτο που έμεινα δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση από τον αέρα, παρόλο που δεν είχα "κρυφτεί" πίσω από το φέρινγκ. Αν δεν έβλεπα το κοντέρ, δεν θα έλεγα πως πήγαινα πάνω από 130-140. .............. Μην αρχίσετε πάλι να λέτε πως ένα 1000 δεν κάνει για αρχάριο και πόσο μάλλον μία hayabusa. Το ξέρω πολύ καλά και καταλαβαίνω και το γιατί. Παρ' όλα αυτά έχω κατασταλάξει πως το haya θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι. Να 'στε καλά όλοι σας και προσοχή στους δρόμους. Καλημέρα σε όλους! Συμπέρασμα μετά την πρώτη μου βόλτα με μηχανή. Όλα είναι στο μυαλό μας και το μυαλό μας ορίζει τον δεξί καρπό μας. Αν εγώ αποφασίσω αύριο να μην ξεπεράσω τα 80 χιλιόμετρα, τότε ένα gsxr 1000 δεν είναι πιο επικίνδυνο από ένα παπί. Αν εγώ οδηγάω στην αρχή το haya, όπως θα το οδηγούσε ο πατέρας μου, αν του το έδινα αύριο, δεν είμαι επικίνδυνος. Τα πάντα είναι στο μυαλό μας, στο τι αυτοσυγκράτηση έχουμε και στο πόσες κ@ύλες έχουμε. Το σίγουρο είναι πως το 1000 είναι όπλο. Το haya φαντάζομαι πως δεν θα διαφέρει σε πολύ από αυτό. Συγνώμη ρε παλικάρι μασ δουλεύεις? Τι αυτοσυγκράτηση και πίτσες μπλέ? Εδώ μια φορά πήρες το GSXR και 200άρισες, και μας λές οτι είσαι συνετός, με αυτοσυγκράτηση, ευγενικά αισθήματα και μετριοπάθεια...Δουλευόμαστε? Θα πάρεις το Haya και θα είσαι συνετός?? Όταν θα σε τσιγκλάνε οι άλλοι στα φανάρια τί θα κάνεις? Όταν θα σε πειράζουν οι φίλοι σου και θα σε λένε κουλό και χέστη γιατί (Θεωρητικά πάντα...) δεν θα το ανοίγεις, τί θα κάνεις?? Και τί θα το κάνεις τότε αμα είναι να πηγαίνεις με 50-90-130? Πάνε πάρε ένα Transalp, TDM,CBF600, Fazer, CBR 600, R6, τόσα υπάρχουν..Εκτός και αν έχεις λεφτά για πέταμα και ανάγκη για πουλ-μουρ.. Ανάγκη να πετάξεις τη ζωή σου δεν νομίζω να έχεις, όχι για εσένα, γιατί προφανώς δεν σε απασχολεί, αλλά για τους δικούς σου που θα σε περιμένουν... Φιλικά πάντα, Δημήτρης@Liago86 : -1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Δεν εχει σημασια τι μηχανη οδηγεις, αλλα πως την οδηγεις. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, δεν ειναι ολα τα μυαλα ιδια. Για μενενα πορεις να οδηγησεις οποιαδηποτε μηχανη, αρκει να εχει μια ιδεα απο 2 τροχους. Και η μετακινηση με το παπι για κανα χρονο σου δινει μια καλη ιδεα. Δηλαδη ειναι επιστημη το να καταλαβεις οτι αν μπεις με πολλα σε μια στροφη δεν θα την παρεις, ή αν ανοιξεις το γκαζι αποτομα θα φυγεις φετα? Δεν λεω οτι καλο ειναι να πηγαινει κανεις κατευθειαν σε μεγαλη μηχανη, απλα λεω οτι γινεται. Και το να υποστηριζετε τοσο ενθερμα οτι ειναι τοσο επικινδυνο και τελος, δειχνει ενα πραγμα: ορισμενοι εδω μεσα ζηλευετε. Χωρις παρεξηγηση. Ναι σωστα και εγω απο το 50αρακι μου, μπορω να παω στην kawasaki zzr1400? Τι λες το εχω? Περριτο να σου πω οτι με το 50αρακι εξινα, τα παντα ομως, την πλατη μου οταν με ετρωγε! Μιλαμε ειχα και μια φαγουρα στο δεξι χερι, και αυτο αρπαζε σαν τρελλο! Μιλαμε για τρελλο γκαζι! Πως πηγαινε ετσι το ατιμο! Οι στιγμες αδρεναλινης που μου ειχε χαρησει ειναι απιστευτες! Ασε δεν θελω να τις θυμαμαι γιατι ρηγη με ποιανουν. Δεν προχωρω γιατι θα γινω soking και δεν το θελω! Αλλωστε ειμαι καλο και ταπεινο και θεοσεβουμενο παιδι! Δεν ξερω πως εμπλεξα με αυτες τις ακολασιες. Αυτα τα μηχανηματα του Σατανα! Παω για εξομολογηση! Αλλα τωρα που το σκεφτομαι, γιατι να μην παω κατευθειαν σε φαντομ, αφου εχω αποκτησει την αντιλληψη? Αλλο πραγμα παντως να σου λεω για το 50αρακι μου και αλλο να το βλεπεις! Μιλαμε για πολυ κα@λογκαζο! Του ειχα χωσει και yosimuria και αλλα νικελα! Τι λες το εχω? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Bασικα θελει σκοτωμα αυτος που σου εδωσε το 1000 να το κανεις βολτα. 17 χρονια εχω οδηγησει και ειχα στην κατοχη μου απο 50-1100 κυβικα και σε μπουσα δεν θα ανεβαινα. Και τα 200 τα ειδα μολις δυο χρονια πριν με το R6 για κλασματα του δευτερολεπτου. Μετα εκλασα μεντες και πηγαινα με 120 Και ακομα μια φορα πριν απο κανενα μηνα με το 900. Και μετα απο δυο δευτερολεπτα ξαναεπεσα στα 160. Το γκαζι ειναι γλυκο αλλα ταυτοχρονα και φαρμακερο. Και μονο η εμπειρια μπορει να το κουμανταρει. Οχι το μυαλο. Παρε κατι ηρεμο να μαθεις να οδηγας και ασε τα υπεροπλα για πολλα χρονια αργοτερα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 αντε ρε katath...μπες να μας τα χωσεις.... :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Tραγουδια του Σατανα! Ακολαστοι μηχανοβιοι! Καταραμενη φαρα! ΑΛΗΤΕΣ! ΑΛΗΤΕΣ! ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ! ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ! Οξω απο εδω! Οξω! :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες