MidNight 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 Εβαλα καινουρια σελιτσα στο Modenas και θελω γνωμες. Λοιπον? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 Εβαλα καινουρια σελιτσα στο Modenas και θελω γνωμες. Λοιπον? Πολυ ωραια η σελα και ολο το παπι... :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 μεγια η καινουργια σου σελα !!! και γενικα ολο το παπι το εχεις πολυ κουκλα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 φιλε μεγια και να ξερεις το εργαλειο σου τα σπαει απεριοριστα....μακαρι να ειχα και εγω ενα...!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Όντως..Πανέμορφο το εργαλείο σου. Ωραία και η σέλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Να χαίρεσαι το μηχανάκι σου παλίκαρε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MidNight 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 ευχαριστω παιδια. αξιζε τελικα η σελιτσα παρολο που ηρθε απο θεσσαλονικι με courier και περιμενα να ηταν αποτυχια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Aπό τον Ραμα ειναι ε???Πηρες ολη την σελα η μονο το κάλυμα?Ποσο σου στοιχησε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MidNight 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 Ναι απο αυτον. Με ξεσκισε να πω ευγενικα στην τιμη. 50 euro μονο καλυμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 E Toni mpatzio και luxus εχουν πάνω κάτω τις ιδιες τιμές στις σέλες.Αλλά σαν συνολο γενικό,ενα καλυμα δεν πρεπει με τιποτα να κανει πάνω από 30€.Εδώ πέρα,ολοι περνουν καλύματα ταπετσαρίας απλα,σκαβουν την σελα με ενα τροχο και περνάνε το κάλυμα.Και με 10€ εχουμε σκαμμένη σέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 το χρώμα το έχει αν έχεις και κοντά θάλασσα τότε όλα κομπλέ sorry αλλά... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 τα σπαει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 ωραιο ειναι αλλα... ρε φιλε ειναι διαφορετικο μπλε η σελα και δε κολλαει πουθενα! αλλα δικο σου ειναι και το κανεις οπως θελεις εσυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MidNight 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 το χρώμα το έχει αν έχεις και κοντά θάλασσα τότε όλα κομπλέ sorry αλλά... Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 Μια χαρα φεναιται και στη πένα με ολα του πλαστικα :D +125 Το γυαλιστερο μου φενεται καπως αλλα μπορει απο κοντα να λέει ! Το νικελ παντως πισω η λαβη ειναι γ**ματη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ζήτησες γνώμες έτσι δεν είναι ; περιμένεις να ακούσεις από όλους καλά λόγια δλδ ; να σου πούμε αυτό που θες να ακούσεις η αυτό που πιστεύουμε ; βάλε μια σέλα νορμάλ πάνω στο μηχανάκι και θα είναι άψογο ( πραγματικά ) τώρα έτσι όπως είναι μου θυμίζει κάτι αργόσχολους 27χρονους όταν έμενα στον Περισσό που δεν είχαν τι να κάνουν όταν εγώ ήμουν 14 και έβαζαν πάνω στα παπάκια τους τα άπαντα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 μια χαρά δείχνει....αλλά έχω απορία..........ο πίσω κάθεται στην σέλα ή πάει όπου φυσάει ο άνεμος από το γλίστρημα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MidNight 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 ζήτησες γνώμες έτσι δεν είναι ; περιμένεις να ακούσεις από όλους καλά λόγια δλδ ; να σου πούμε αυτό που θες να ακούσεις η αυτό που πιστεύουμε ; βάλε μια σέλα νορμάλ πάνω στο μηχανάκι και θα είναι άψογο ( πραγματικά ) τώρα έτσι όπως είναι μου θυμίζει κάτι αργόσχολους 27χρονους όταν έμενα στον Περισσό που δεν είχαν τι να κάνουν όταν εγώ ήμουν 14 και έβαζαν πάνω στα παπάκια τους τα άπαντα Απλα θα προτιμουσα μια απαντηση οπως : Εμενα δεν μου αρεσει, φαινεται ασχημο, πολυ καγκουρια κτπ. Οχι και ειρωνια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Μηπως για να ρωτας δε σου αρεσει κάτι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 μια χαρά δείχνει....αλλά έχω απορία..........ο πίσω κάθεται στην σέλα ή πάει όπου φυσάει ο άνεμος από το γλίστρημα ? και εγω που εχω πλαστικοποιημενη δεν εχω κανενα απολιτος προβλημα... ισα ισα ο πισω κολαει στο πλαστικο και δεν πιγενει πουθενα... το μονο κακο ειναι οταν αφισεις το μηχανακι στον ηλειο η σελα πιρονει σε βαθμο που ψινεις αυγο... :/ Μηπως για να ρωτας δε σου αρεσει κάτι; γιατι το λες αυτο...? απλος το παιδι εβαλε σελα στο μηχανακι του και το postαρε εδω να του πειτε την γνωμη σας...Υ.Γ. ωρεο το logo που εχει η σελα ;) τι σχεδιο ειναι??? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MidNight 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 τι σχεδιο ειναι??? :D Παρε ματι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orck 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Ειμαι και εγω της αποψης οτι ειναι καγκουρικο. Ειναι νεο στυλ σελας αυτο; Απο πλαστικο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παρε ματι :P γ@μει τον χάρο το σχέδιο!!!!!!!!!! φοβερό... τι εννοείτε ρε παιδιά ότι είναι κανγκούρικο...??? κοπέλι έχει το μηχανάκι δεν το έχει κανένας γέρος για να βάλει μια απλή σέλα.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες