Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΙΚΕΛΟ.... ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.....ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 Χαραλάμπης Χρωμιόπούλος 2103345118 Θησέως 43 , Κέντρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 ονομα και πραγμα ο απο πανω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 ονομα και πραγμα ο απο πανω.. Ο κυριος Χρωμιοπουλος, χρωμιωνει οτι αντικειμενο επιθυμειτε να χρωμιωσετε, σε τιμες κοστους. Χρωμιομενα αντικειμενα με χρωμιο μονο απο τον κυριο Χρωμιοπουλο. :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 ειναι καλος αυτος ??? εγω που θελω να βουτιξω το καπακι της καμπανας, το ταμπουρο , τη δαγκανα , τα μπροστινα και τα πατακια τα μαμισια(τις βασεις) ποσα περιπου θα μου παρει ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 Το 100άρικο το βλεπω σιγουρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 Το 100άρικο το βλεπω σιγουρο... και βαλε....ξερω οτι θα δωσω πανω απο 120++ αλλα θελω να γινει και δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ?????// Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ?????// ΚΑΝΕΙΣ ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 εγω τα κανω μονος μου με βουρτσα. και το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο. κανω ακριβως το ιδιο που κανουν αυτοι. αλα χωρις ναχω πολυ καλα σαπουνια.θα σας δειξω φωτο το πως το εννοω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
solitary 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 εγω τα κανω μονος μου με βουρτσα. και το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο. κανω ακριβως το ιδιο που κανουν αυτοι. αλα χωρις ναχω πολυ καλα σαπουνια.θα σας δειξω φωτο το πως το εννοω Τα έχεις μπερδέψει!Το νικέλιο είναι μέταλλο επιστρώνετε με βούτηγμα σε κατάλληλη δεξαμενή,ενώ το γυάλισμα γίνετε με βούρτσα και την κατάλληλη αλοιφή δίνωντας γυαλιστερή όψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Τα έχεις μπερδέψει!Το νικέλιο είναι μέταλλο επιστρώνετε με βούτηγμα σε κατάλληλη δεξαμενή,ενώ το γυάλισμα γίνετε με βούρτσα και την κατάλληλη αλοιφή δίνωντας γυαλιστερή όψη αυτος εισαι....βουτα μεσα στο ΚΑΖΑΝΙ ΘΕΛΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 ειναι ιδια δουλεια ρε φιλε. εγω ξηνω το χρομα,και μενει το μαμα του,π ειναι παρομοιο με το νικελ. γιατι απ τη μανα τους,νικελ ειναι τα μεταλα. και σι τι νομιζεις? οτι ειναι καζανι και τοσο απλα γινετε? το αυθεντικο το νικελ ειναι αυτο π ειναι οι σωληνες,σε μια υψηλη θερμοκρασια βαζεις μεσα το μεταλλο,και εκεινο το χρωμιο ονομαζετε νικελ. αυθεντικο αυθεντικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Εχει διαφορά , αλλο το να ξυνεις/γυαλιζεις το ανοξοιδωτο κι αλλο η επινικελοση , η επινικελωση θα κρατησει τη γιαλαδα της για πολη πιο πολη καιρο απ'οτι το βουρτσισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 ειναι ιδια δουλεια ρε φιλε. εγω ξηνω το χρομα,και μενει το μαμα του,π ειναι παρομοιο με το νικελ. γιατι απ τη μανα τους,νικελ ειναι τα μεταλα. και σι τι νομιζεις? οτι ειναι καζανι και τοσο απλα γινετε? το αυθεντικο το νικελ ειναι αυτο π ειναι οι σωληνες,σε μια υψηλη θερμοκρασια βαζεις μεσα το μεταλλο,και εκεινο το χρωμιο ονομαζετε νικελ. αυθεντικο αυθεντικο ετσι οπως λες φιλε εχω κανει και εγω το καπακι της καμπανας ... οπως εσυ ξυσιμο κ διαφορα αλλα.... το καπακι του βολαν μου ομως ειναι βουτιχτο στο μαργαριτουλη.... καμια σχεση δεν εχουν...μα καμια .... και καπου ειχα βρει κ site απο εναν στη αθηνα που βουταει και λεει και τη διαδικασια Εχει διαφορά , αλλο το να ξυνεις/γυαλιζεις το ανοξοιδωτο κι αλλο η επινικελοση , η επινικελωση θα κρατησει τη γιαλαδα της για πολη πιο πολη καιρο απ'οτι το βουρτσισμα οπως τα λεει τ παιδι....το δικο μου το παπι ηταν παρατημενο 5 μηνες πριν το παρω και το βουτιχτο ηταν λες και το ειχε νικελωσει τωρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Εχει διαφορά , αλλο το να ξυνεις/γυαλιζεις το ανοξοιδωτο κι αλλο η επινικελοση , η επινικελωση θα κρατησει τη γιαλαδα της για πολη πιο πολη καιρο απ'οτι το βουρτσισμα αυτο ειναι το μονο σιγουρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Εχει διαφορά , αλλο το να ξυνεις/γυαλιζεις το ανοξοιδωτο κι αλλο η επινικελοση , η επινικελωση θα κρατησει τη γιαλαδα της για πολη πιο πολη καιρο απ'οτι το βουρτσισμα και εχει και ποιο πολυ γιαλαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 ναι ρε φιλε. αφου ειναι το κανονικο του. ρε φιλε αλεξ ,αυτην την εικονα που εχεις μπορουμε να την βρουμε πουθενα σε ποιο καλη αναλυση ? την θελω.με καυλωνει φουλ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 ναι ρε φιλε. αφου ειναι το κανονικο του. ρε φιλε αλεξ ,αυτην την εικονα που εχεις μπορουμε να την βρουμε πουθενα σε ποιο καλη αναλυση ? την θελω.με καυλωνει φουλ :P απο αλλον απο το φορουμ την εκανα αντιγραφη κ εγω .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 βρες και ενα σε σχημα V8 κινητηρα να τρελαθουμε τελειος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 Και εγώ κάνει γυαλίσματα και μάλιστα με επιτυχία,ειναι μια φθηνή και καλή λυση πιστευω με 30€ κανεις γυαλίζεις ολο το μηχανάκι http://www.bikepics.com/pictures/1829533/ http://www.bikepics.com/pictures/1806937/ http://www.bikepics.com/pictures/1780584/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 powerman ,πιστευω κανεις ενα λαθος.αν ειχες την βουρτσα και το τρυπανι ,οπως εχω εγω,θα γινοταν καθρεπτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) συρματοβουρτσα?? δειξε καμια φωτο ρε να ιδουμε πως!! :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2010 από τον alexone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 θα βγαλω φωτο κ θα στ δειξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 έτσι τα έκανε και ο ξάδελφος μου... όλα τα αλουμινένια κομμάτια δεν πάθανε τίποτα ( γυαλίζουν ακόμα ) αλλά το έκανε αυτό και στις τάπες τον αναρτήσεων που είναι σιδερένιες και του σκουριάσανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες