Jump to content

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΙΚΕΛΟ....

ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.....ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χαραλάμπης Χρωμιόπούλος

2103345118

Θησέως 43 , Κέντρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ονομα και πραγμα ο απο πανω..

Ο κυριος Χρωμιοπουλος, χρωμιωνει οτι αντικειμενο επιθυμειτε να χρωμιωσετε, σε τιμες κοστους. Χρωμιομενα αντικειμενα με χρωμιο μονο απο τον κυριο Χρωμιοπουλο. :uglystupid2: :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι καλος αυτος ???

εγω που θελω να βουτιξω το καπακι της καμπανας, το ταμπουρο , τη δαγκανα , τα μπροστινα και τα πατακια τα μαμισια(τις βασεις) ποσα περιπου θα μου παρει ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 100άρικο το βλεπω σιγουρο...

και βαλε....ξερω οτι θα δωσω πανω απο 120++ αλλα θελω να γινει και δουλεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω τα κανω μονος μου με βουρτσα. και το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο.

κανω ακριβως το ιδιο που κανουν αυτοι. αλα χωρις ναχω πολυ καλα σαπουνια.θα σας δειξω φωτο το πως το εννοω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω τα κανω μονος μου με βουρτσα. και το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο.

κανω ακριβως το ιδιο που κανουν αυτοι. αλα χωρις ναχω πολυ καλα σαπουνια.θα σας δειξω φωτο το πως το εννοω

Τα έχεις μπερδέψει!Το νικέλιο είναι μέταλλο επιστρώνετε με βούτηγμα σε κατάλληλη δεξαμενή,ενώ το γυάλισμα γίνετε με βούρτσα και την κατάλληλη αλοιφή δίνωντας γυαλιστερή όψη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έχεις μπερδέψει!Το νικέλιο είναι μέταλλο επιστρώνετε με βούτηγμα σε κατάλληλη δεξαμενή,ενώ το γυάλισμα γίνετε με βούρτσα και την κατάλληλη αλοιφή δίνωντας γυαλιστερή όψη :_thumbsup:

αυτος εισαι....βουτα μεσα στο ΚΑΖΑΝΙ ΘΕΛΩ :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι ιδια δουλεια ρε φιλε.

εγω ξηνω το χρομα,και μενει το μαμα του,π ειναι παρομοιο με το νικελ.

γιατι απ τη μανα τους,νικελ ειναι τα μεταλα.

και σι τι νομιζεις? οτι ειναι καζανι και τοσο απλα γινετε? το αυθεντικο το νικελ ειναι αυτο π ειναι οι σωληνες,σε μια υψηλη θερμοκρασια βαζεις μεσα το μεταλλο,και εκεινο το χρωμιο ονομαζετε νικελ. αυθεντικο αυθεντικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει διαφορά , αλλο το να ξυνεις/γυαλιζεις το ανοξοιδωτο κι αλλο η επινικελοση , η επινικελωση θα κρατησει τη γιαλαδα της για πολη πιο πολη καιρο απ'οτι το βουρτσισμα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι ιδια δουλεια ρε φιλε.

εγω ξηνω το χρομα,και μενει το μαμα του,π ειναι παρομοιο με το νικελ.

γιατι απ τη μανα τους,νικελ ειναι τα μεταλα.

και σι τι νομιζεις? οτι ειναι καζανι και τοσο απλα γινετε? το αυθεντικο το νικελ ειναι αυτο π ειναι οι σωληνες,σε μια υψηλη θερμοκρασια βαζεις μεσα το μεταλλο,και εκεινο το χρωμιο ονομαζετε νικελ. αυθεντικο αυθεντικο

ετσι οπως λες φιλε εχω κανει και εγω το καπακι της καμπανας ... οπως εσυ ξυσιμο κ διαφορα αλλα.... το καπακι του βολαν μου ομως ειναι βουτιχτο στο μαργαριτουλη.... καμια σχεση δεν εχουν...μα καμια .... και καπου ειχα βρει κ site απο εναν στη αθηνα που βουταει και λεει και τη διαδικασια

Εχει διαφορά , αλλο το να ξυνεις/γυαλιζεις το ανοξοιδωτο κι αλλο η επινικελοση , η επινικελωση θα κρατησει τη γιαλαδα της για πολη πιο πολη καιρο απ'οτι το βουρτσισμα :_thumbsup:

οπως τα λεει τ παιδι....το δικο μου το παπι ηταν παρατημενο 5 μηνες πριν το παρω και το βουτιχτο ηταν λες και το ειχε νικελωσει τωρα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ειναι το μονο σιγουρο :rolleyes::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εχει και ποιο πολυ γιαλαδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε φιλε. αφου ειναι το κανονικο του.

ρε φιλε αλεξ ,αυτην την εικονα που εχεις μπορουμε να την βρουμε πουθενα σε ποιο καλη αναλυση ? την θελω.με καυλωνει φουλ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε φιλε. αφου ειναι το κανονικο του.

ρε φιλε αλεξ ,αυτην την εικονα που εχεις μπορουμε να την βρουμε πουθενα σε ποιο καλη αναλυση ? την θελω.με καυλωνει φουλ :P

απο αλλον απο το φορουμ την εκανα αντιγραφη κ εγω :_thumbsup: ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ κάνει γυαλίσματα και μάλιστα με επιτυχία,ειναι μια φθηνή και καλή λυση πιστευω με 30€ κανεις γυαλίζεις ολο το μηχανάκι :whistling:

http://www.bikepics.com/pictures/1829533/

http://www.bikepics.com/pictures/1806937/

http://www.bikepics.com/pictures/1780584/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

powerman ,πιστευω κανεις ενα λαθος.αν ειχες την βουρτσα και το τρυπανι ,οπως εχω εγω,θα γινοταν καθρεπτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συρματοβουρτσα?? δειξε καμια φωτο ρε να ιδουμε πως!! :)

Τροποποιήθηκε από τον alexone

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι τα έκανε και ο ξάδελφος μου... όλα τα αλουμινένια κομμάτια δεν πάθανε τίποτα ( γυαλίζουν ακόμα )

αλλά το έκανε αυτό και στις τάπες τον αναρτήσεων που είναι σιδερένιες και του σκουριάσανε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα