panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 οχι δεν θα ακυρωσω...Εστειλα email και πηρα απαντησεις... 1η απαντηση στο email μου,περι αποδοχης τής αγορας: "Dear mathosalas, Dear buyer I'm very sorry project has been delivered mail, parcels are on their way to .10-25 days arrive at your home, please wait patiently, to bring you the inconvenience, please forgive me. Thank you." Και 2η απαντηση εαν δεν τον ενδιαφερει η αγορα να μου στειλει ακυρωση(το εστειλα επειδη ειχε αργησει στο 1ο) "Dear buyer: All projects will receive payment and will be transported 48 business hours inside. Be transported by the airmail of the international standard (besides Saturday and Sunday), it will usually take 10-25 days, Please the understanding the national customs about you. If you still do not receive item please contact me I will as soon as possible for you to solve Your satisfaction is guaranteed Apologize for the trouble you bring Have any questions please contact me Thank you" Οπότε θα περιμενω εως 25 μερες το πολυ και μετα θα προχωρησω τη διαδικασια ακυρωσης και επιστροφης χρηματων...Δεν ακυρωνω ετσι για το γ@μωτο και απο περιεργεια... :) Θα ενημερωνω για οτι νεωτερο! Αν ερθει και ολα οκ την αγοραζω 50 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Αν ερθει και ολα οκ την αγοραζω 50 ευρω Καλα μην εισαι και τοοοοσο αισιοδοξος...(οχι για τα 50 ευρω...για το αν ερθει λεω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Καλα μην εισαι και τοοοοσο αισιοδοξος...(οχι για τα 50 ευρω...για το αν ερθει λεω) πολυ αμφιβαλλω (αν θα ερθει)...παντως εγω 50 ευρω δεν θα την πουλουσα και αχρηστη να μου ηταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τσιμπα μια gopro να κ@υλωσεις τη ζωαρα σου ...εγω εχω τη hero 2 και ειμαι fuuuuuuuulllll ικανοποιημενος...και δεν δεσμευεσαι μονο για το κρανος μπαινει οπουδηποτε... (οι πονηροι μην σχολιασουν παρακαλω... ) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον LefteGrimdeath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Χλωμό αλλά αν έρθει κάνε δημοπρασία στο φόρουμ :P. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
almeros 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 παρηγγειλα κι εγω. από άλλον πωλητη βεβαια αλλά αφού μπαίνει στην μέση το paypal μην φοβαστε τιποτα. αυτο που σκεφτηκα εγώ είναι ότι ως πιθανότερος λόγος της χαμηλής τιμής να είναι το γεγονός ότι μπορεί αν είναι στο κουφαρι όπως η go pro αλλά από μέσα να έχει από τίποτα μέχρι καμμιά καμερούλα τύπου jumbo. και σ' αυτήν την περίπτωση όμως να ξέρετε ότι το paypal καλύπτει τον αγοραστή. στην περίπτωση δηλαδή που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που παρουσιαζόταν στην πώληση 'ιδωμεν........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Τσιμπα μια gopro να κ@υλωσεις τη ζωαρα σου ...εγω εχω τη hero 2 και ειμαι fuuuuuuuulllll ικανοποιημενος...και δεν δεσμευεσαι μονο για το κρανος πμπαινει οπουδηποτε... (οι πονηροι μην σχολιασουν παρακαλω... ) εχω ψηθει ασχημα φιλε , τα λεφτα που ειναι?αλλα που θα παει κουτστα-στραβα θα τα βρω παλι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Μάθο ακούς? Δίνω 51 εγώ ! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Μάθο ακούς? Δίνω 51 εγώ ! :tooth: Ωπ! τι εχουμε εδω? δημοπρασια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Ωπ! τι εχουμε εδω? δημοπρασια? Όστις πρόλαβε τον Κύριον είδε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και να μην δει κάποιος τα σχόλια από τις ήδη υπάρχουσες πωλήσεις, βλέπει το σύνολο των πωλήσεων (λίγες), το ποσοστό (πολύ μικρό για ebay) και τέλος αν διαβάσετε το description αναφέρει από μόνος του οτι δεν υπάρχει εγγύηση από την GoPro αναφέροντας οτι το θεωρεί περιττό :shock: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Και να μην δει κάποιος τα σχόλια από τις ήδη υπάρχουσες πωλήσεις, βλέπει το σύνολο των πωλήσεων (λίγες), το ποσοστό (πολύ μικρό για ebay) και τέλος αν διαβάσετε το description αναφέρει από μόνος του οτι δεν υπάρχει εγγύηση από την GoPro αναφέροντας οτι το θεωρεί περιττό :shock: επισης τα αρνητικα σχολια του πωλητη ειναι ολα σημερινα! τυχαιο? δε νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Ναι βρε παιδιά, δεν γίνεται τώρα είναι απίθανο και παράλογο αλλά θα πέσει μεγάλο γέλιο με αυτό που έκανε ο Μάθος ! Καλά τούκανε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Aν κανετε μια αναζητηση στον γουγλη με τους ορους GoPro HD Ebay Scam , θα δειτε για τι μεγεθους απατη προκειται! Too good, to be true.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Άν είναι όμως εγώ ειπα 51 ευρώ δίνω και έχω πλειοψηφίσει, μη ξεχνιόμαστε ε Μαθουσαλίξ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Aν κανετε μια αναζητηση στον γουγλη με τους ορους GoPro HD Ebay Scam , θα δειτε για τι μεγεθους απατη προκειται! Too good, to be true.... Μα δεν είναι και λογικό για μια κάμερα που κοστίζει 200+ ευρώ να πωλείται 20€. Και κλεμμένη να ήταν ή ακόμα και μούφα. Να πω ότι ήταν ρούχα και είναι ψεύτικα οκ αλλά σε ηλεκτρονικά τέτοια πράγματα μυρίζουν απάτη. Τσάμπα διαδικασίες με το PayPal.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Άν είναι όμως εγώ ειπα 51 ευρώ δίνω και έχω πλειοψηφίσει, μη ξεχνιόμαστε ε Μαθουσαλίξ ? 52 γιουρα! ξεκιναει πολεμος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 52 γιουρα! ξεκιναει πολεμος!!! Τα βλέπω........ 53 ευραίους ανεβαίνω ! Αλλά θα τη βάλω δίπλα σε αυτή πούχω και άμα δεν είναι ίδια δε θα την πάρω υπόψη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Τα βλέπω........ 53 ευραίους ανεβαίνω ! Αλλά θα τη βάλω δίπλα σε αυτή πούχω και άμα δεν είναι ίδια δε θα την πάρω υπόψη ! Η επομενη προσφορα μου θα γινει οταν ερθει η GoPro.... και οποιος καταλαβε, καταλαβε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Μακάρι νάναι έτσι τα πράγματα να σωθούμε. Έχω προσωπικά αλλά θα παραγγείλω και δεύτερη αλλά σε αυτή τη ζωή τα θαύματα είναι δύσκολα δυστυχώς ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 ... τέτοια πράγματα μυρίζουν απάτη. Τσάμπα διαδικασίες με το PayPal.... Δεν θα διαφωνησω οτι σχεδον κατα 99,9% ειναι απατη...αλλά για τις τζαμπα διαδικασιες δεν μού κανει κανεναν κοπο.Οχι μονο για να παρω τα δικα μου χρηματα πισω,αλλά για να βρω κι εναν πολυ καλο λογο,να τον καταγγειλω στο PayPal και να απαιτησω την διαγραφη του ως πωλητη...So simple :)... τέτοια πράγματα μυρίζουν απάτη. Τσάμπα διαδικασίες με το PayPal.... Δεν θα διαφωνησω οτι σχεδον κατα 99,9% ειναι απατη...αλλά για τις τζαμπα διαδικασιες δεν μού κανει κανεναν κοπο.Οχι μονο για να παρω τα δικα μου χρηματα πισω,αλλά για να βρω κι εναν πολυ καλο λογο,να τον καταγγειλω στο PayPal και να απαιτησω την διαγραφη του ως πωλητη...So simple :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Συνεχεις επι του εργου...σημερα ηρθε επιβεβαιωση αποστολης Here's your order update Hi mathosalas, To help you keep track of your purchases, we're sending you this order update. You can also view the latest order updates and details in My eBay. Thanks again for shopping on eBay! Εσταλη(υποτιθεται...)σημερα η camera..ταξιδευει για το σπιτι γιουπιιιι(λολ) Για να δουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 52 ευρώ ! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
almeros 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 εμένα μου ήρθε e-mail απο τον πωλητη ότι η συγκεκριμμένη καταχώρηση αποσύρθηκε από το e-bay επειδή δεν ήταν σύμφωνο με τους κανονισμούς. άνοιξα επιτόπου dispute στο paypal και ο πωλητής απάντησε ότι το έχει ήδη στείλει θα πέσει πολύ γέλιο, είμαι σίγουρος για να δούμε τι θα δούμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 άνοιξα επιτόπου dispute στο paypal και ο πωλητής απάντησε ότι το έχει ήδη στείλει Μη μασας...εχει τυχει πολλες φορες η ιδια "δικαιολογια"...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες