-mitsos- 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Ρε παιδιά έχω ακούσει πως υπάρχει μια αντιστοιχιά για τα mm και τα cc. Εγώ νομίζω πως ισχύει. Αν κάποιος τη γνωρίζει ας την γράψει. Π.χ: xx mm=xxx cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Ρε παιδιά έχω ακούσει πως υπάρχει μια αντιστοιχιά για τα mm και τα cc. Εγώ νομίζω πως ισχύει. Αν κάποιος τη γνωρίζει ας την γράψει. Π.χ: xx mm=xxx cc Καλησπερα, Πραγματι, υπαρχει καποιος τυπος με βαση τον οποιο υπολογιζονται τα κυβικα εκατοστα. Εχουν δημιουργηθει και δυο θεματα, τα οποια καλο θα ηταν να διαβασεις για περαιτερω πληροφοριες. Θα τα βρεις ΕΔΩ αλλα και ΕΔΩ Περα απο αυτο, ο HLIAS ειχε πει γραψει το παρακατω, το οποιο αξιζει να δεις. για να βρεις τον κυβισμο δεν σε ενδιαφερει μονο το μεγεθος του κυλινδρου αλλα και η διαδρομη του στροφαλου... εχουμε: διαδρομη *διαμετρος (στην 2α)* 3.14/4= .....cc ο τυπος ειναι V=(π*d*d/4)*l ή V= l*d*d*π/4 οπου π=3,14 d= διαμετρος κυλινδρου (στο τετραγωνο) l = διαδρομη στροφαλου ΑΝΣ-ΚΝΣ και αναλογως τους κυλινδρους κανουμε τον αντισττοιχο υπολογισμο Ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-mitsos- 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Ευχαριστώ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) χοντρικά χοντρικά αν το μηχανάκι έχει 54mm διαδρομή αντιστοιχεί σε... ( 54mm είναι το Crypton R 105, 115 ) 51mm = 110cc 52mm = 115cc 53mm = 120cc 54mm = 125cc και γενικά κάθε 1mm είναι 5cc όλα αυτά είναι στο περίπου... όταν λέμε είναι 59mm εννοούμε 150 κυβικά αλλά στην πραγματικότητα είναι 147,6... αλλά εμείς το φωνάζουμε 150 κυβικά. ( στρογγυλοποιημένα ) αν θες για C-50 που έχουν 41,4 διαδρομή είναι... περίπου 2,5 κυβικά ανά mm δηλαδή όταν λέμε 39mm = 50cc 40mm = 52.5cc 41mm = 55cc άμα δεν καταλαβαίνεις τίποτα πες το... :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2010 από τον nikosm1993 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-mitsos- 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Για το δικό μου υπάρχει άλλη κλίμακα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiros 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Για το δικό μου υπάρχει άλλη κλίμακα; ανάλογα την διαδρομή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CaptainMarkos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Απλά δεν υπάρχει απ' ευθείας αντιστοιχία επειδή πάντα παίζει ρόλο και η διαδρομή. Κάνεις τις πράξεις και τελειώνεις...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες