fullthrotle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Καλημερα σε ολους.. Ειμαι καινουργιος στον χωρο των μοτοσυκλετων μαλλον θα γινω ευελπιστω σε καμια βδομαδα και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο παπια... εχουν μια διαφορα τιμης 300 ευρω σκεφτομαι πιο πολυ το kawasaki απο θεμα αξιοπιστιας γιατι γενικα εχω διαβασει καλες κριτικες και για τα δυο... να επισημανω οτι δεν μπορω να διαθεσω παραπανω απο 1700 που κανει το joy-r... Εχετε να μου προτεινετε κατι πανω σε αυτα? Τελος επειδη ειναι το πρωτο μου μηχανακι σκεφτηκα να παρω κατι μικρο να μαθω να κινουμε και μετα θα μαζευψω καπια χρηματα θα πουλησω και αυτο και παω για κατι πιο μεγαλο και κατα την γνωμη μου ασφαλες... Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλησπερα!! το suzuki address το εχεις δει ειναι πολυ σκυλι αλλα και φτηνο 1695 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Αν βρίσκεις adress καινούριο με 1700 αξίζει μόνο και μόνο για τον ψεκασμό. Πάντως αν είναι δεδομένο ότι θα το πουλήσεις, μπορείς να βρεις πολλά μεταχειρισμένα ybr, cbr, xr, κτλ 125 αλλά και παπιά γύρω στα 1000 που και εσύ μετά κάπου εκει θα το πουλήσεις. και κρατάς τη διαφορα για εξοπλισμό. Πάντως γενικά καλό είναι να πάρεις κάτι που θα το κρατήσεις. Θα δεις και σε άλλα θέματα ότι όσοι πουλήσαν το μικρό μηχανάκι για μεγαλύτερο το μετάνιωσαν και λένε καλύτερα να πιεζόμουν λίγο ακόμη να κράταγα και τα δύο. Για το nexxon υπάρχει και αυτό: Υποκειμενικά από τα δύο δε θα έπαιρνα το joy-r αν και νομίζω έχει το πλεονέκτημα των τριών χρόνων εγγύησης αντί για δύο. Ισως πήγαινα σε zx135, αλλα μετα σε αυτά τα λεφτα παίζει το cbf125, αν και είναι ήδη αρκετά παραπάνω από τα 1700 που λες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fullthrotle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Α ξεχασα να προσθεσω οτι εχω μεχρι 1700 απο την αποψη οτι θα το παρω με δοσεις και 100 το πολυ 130 ευρω το μηνα μπορω να τα διαθεσω... και απο εξοπλισμο υπαρχουν τα δωρα που δινουν τα μαγαζια.. Το joy-r γιατι οχι ομως? δεν λεω εχουν βγει πολλα 130 και 135 αλλα δεν σημαινει οτι δεν κανεισ και την δουλεια σου με τα αλλα.. δεν θελω να τρεχω ετσι και αλλιως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 δεν θελω να τρεχω ετσι και αλλιως.. Ε ναι και εγω αυτο λεω, για αυτο εχεις dream bike το Adventure 990 της ΚΤΜ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterboy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Ε ναι και εγω αυτο λεω, για αυτο εχεις dream bike το Adventure 990 της ΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Οχι κυμκο παλληκαρι μου.Το εχουν δυο φιλοι μου με σχολες οδηγων,και βλαστημανε την ωρα που τα πηρανε.... Χτυπα το σουζουκακι αν θελεις αριστη σχεση κοστους-αξιας.Θα το καταευχαριστηθεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αν εισαι μεγαλος τοτε μεταξυ νεχχον και joy παρε το joy . Το νεχχον εχει ελλειψη ευχρηστιας ειναι πιο νεανικο και εκει βασιζεται η kymco , θα σε κουρασει το πλαινο σταντ το οποιο μαζεβεται μονο του με ελατηριο , καθως και το κεντρικο το οποιο πρεπει να βαλεις δυναμη για να το σηκωσεις (ειναι λιγο υποκειμενικο αυτο αλλα τεσπα) τουλαχιστον σε οσα μηχανακια εχω δει το δικο μου το βαζω στο κεντρικο σταν με μεγαλυτερη δυσκολια . Επεισης εχει πολλη κοντο γραναζωμα που ισως σημαινει οτι θα κοφτιαζει και η 4 Αν κοιτας οικονομια δες και suzuki address , honda innova i που κυμαινονται στο budget soy Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2010 από τον kwstasxt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fullthrotle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) λοιπον καλημερα... αλλαξανε τα δεδομενα... πηγα και ρωτησα σημερα... Το address ανεβηκε στα 1950 αρα ειναι off limit οσο για το nexxon εχω διαβασε καπια ασχημα πραγματα και ειπα μακρια... σημερα που ρωτησα κατεληξα σε δυο με καλο διακανονισμο πιστευω... (Modenas 125 90x24 ή Daytona sprinter 125 63x24) +δωρα Ειδικα για το κρις δεν εχω ακουσει κανεναν να παραπονιεται... Γνωμες Δεκτες... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2010 από τον fullthrotle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 τοτε παρε το kriss ειναι σκυλι μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fullthrotle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Προς τα κει κλινω και εγω... Μπορει να ζοριστω λιγο αλλα τουλαχιστον θα αξιζει τα λεφτα... Θα κανω καμια γυρα αυριο να κανω μια ερευνα αγορας καλυτερη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fullthrotle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Ξερει κανεις αν ο γκοργκολης δινει τιποτα δωρα με το ειδικο επιδοτουμενο προγραμμα για το κρις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Ασυζητητι τοτε πας Modenas kriss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) μη κανεις καμια πατατα και πας σε sprinter αντι για kriss... Καλο και χρυσο το sprinter αλλα το modenas πολυ ποιο ποιοτικό και σε μενα παροτι ο προκατοχος εχει σπασει καποια σημεια στα πλαστικα δε τριζει ΤΙΠΟΤΑ.... ενω στο sprinter που ειχα τριζαν ολα... ηξερα απο που ηταν το τριξιμο αλλα βαριομουν να τα φτιαξω... Γενικα ψαξου σε πολλά μαγαζια οχι μονο στο γκοργκολη! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2010 από τον Parhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto jx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 καλησπερα!! το suzuki address το εχεις δει ειναι πολυ σκυλι αλλα και φτηνο 1695 καλημερα!!! το suzuki address υπαρχει και σε 50????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto jx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 Καλημερα σε ολους.. Ειμαι καινουργιος στον χωρο των μοτοσυκλετων μαλλον θα γινω ευελπιστω σε καμια βδομαδα και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο παπια... εχουν μια διαφορα τιμης 300 ευρω σκεφτομαι πιο πολυ το kawasaki απο θεμα αξιοπιστιας γιατι γενικα εχω διαβασει καλες κριτικες και για τα δυο... να επισημανω οτι δεν μπορω να διαθεσω παραπανω απο 1700 που κανει το joy-r... Εχετε να μου προτεινετε κατι πανω σε αυτα? Τελος επειδη ειναι το πρωτο μου μηχανακι σκεφτηκα να παρω κατι μικρο να μαθω να κινουμε και μετα θα μαζευψω καπια χρηματα θα πουλησω και αυτο και παω για κατι πιο μεγαλο και κατα την γνωμη μου ασφαλες... Ευχαριστω γιατι δεν ριχνρισ μια ματια και στο kymco jetix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες