worshipper_jesus 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Φιλαρακι σε γουσταρω.Ψαλτης με Harley!!Xa xa!!!!Ωραιος,με αρεσεις.Σε φανταζομαι,κυριακη πρω 10 00,εχει σχολασει η εκκλησια,ο παππας εχει το αμαξι συνεργειο κ τον φορτωνεις δικαβαλο να τον πεταξεις σπιτι.Ειστε με καμια 80 κ ανεμιζει το ρασο του!!Ελπιζω να πηγαινεις εκκλησια με το αστικο γιατι θα σε λενε οι θεουσες αυτα τα πραγματα του σατανα ειναι!! Τρελό άγχος αυτό... να μην μπλεχτεί στην αλυσίδα το ράσο, να μην καεί όταν ακουμπήσει στο μοτέρ, απελπισία. Έβγαλα το κάθισμα του συνοδηγού και ησύχασα. Δεν έχω αντιμετωπίσει αρνητικά σχόλια για τη μηχανή... Γιατί άλλωστε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Τρελό άγχος αυτό... να μην μπλεχτεί στην αλυσίδα το ράσο, να μην καεί όταν ακουμπήσει στο μοτέρ, απελπισία. Έβγαλα το κάθισμα του συνοδηγού και ησύχασα. Δεν έχω αντιμετωπίσει αρνητικά σχόλια για τη μηχανή... Γιατί άλλωστε. ..Μααααλιστα.... :bye: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Τρελό άγχος αυτό... να μην μπλεχτεί στην αλυσίδα το ράσο, να μην καεί όταν ακουμπήσει στο μοτέρ, απελπισία. Έβγαλα το κάθισμα του συνοδηγού και ησύχασα. Δεν έχω αντιμετωπίσει αρνητικά σχόλια για τη μηχανή... Γιατί άλλωστε. Στο χωριο μου παντως στην Φουστανη Ν.Πελλης ο παππας εχει παπακι GLX.Με αυτο τριγυρναει,με αυτο παει καφενειο,με αυτο παει εκκλησια,με αυτο παει στο μπακαλικο.Οταν παμε με τον ξαδερφο του αλλαζουμε κανενα λαδι,κανενα μπουζι γιατι δεν εχει πιτσιρικαδες στο χωριο.Δεν πιστευω στον χριστο εγω ρε φιλαρακι,αλλα τρελο σεβασμο στον πατερα-Γεωργιο.Δασκαλος,παππας κ αγροτης!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) νομιζω αδερφια...καταντησε αηδια!!!! πειτε του δεξιου......ψαλτη..... οτι το κρανος....το φοραμε....για να μην παμε....στον παραδεισο....ουτε στην κολαση ....ουτε πουθενα σχετικα....συντομα... αλλα ο καθενας....την μακακια του...θα πει.... ουτε να συνεχιζει να ξεφτιλιζει το θεμα του κρανους.... αντε με τον καθε αγ@μητο.... αντε για κανα ευχελαιο!!!! :lock: :lock: -00 απο εμενα..... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2010 από τον indi Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tralali 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 γιατι να μην ειναι αληθινο το ποστ, γιατι;; να γελασουμε με ολη μας την ανεση;; οχι οτι δεν υπαρχουν αναλογοι ψυχακηδες εκει εξω αλλα....αλλα ρε φιλε βγηκες καρτα κατευθειαν.... γιατι;;;....... :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Δεν ειχε τιποτα καλο η τηλεοραση σημερα μαλλον :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα, και πες στο μπ@υρδέλο των ανθρώπων; που αντιπροσωπεύεις, να γίνουν λιγάκι πιο Άνθρωποι με το Α κεφαλαίο: Εκτός τα αίσχη που κάνουνε, άκουσα χτες για μια 47χρονη που αυτοκτόνησε και δεν την κηδεύουν οι τράγοι από το συγκεκριμμένο μπ@υρδέλο πάλι που αντιπροσωπεύεις. Με πιο δικαίωμα ρε ξεφτιλισμένοι δεν κηδεύετε την γυναίκα; είσασταν ή είσαστε εσείς καλύτεροι από αυτήν; Ο Χριστός, ΑΝ πιστεύεις σε Αυτόν, αν καβάλαγε δίκυκλο, θα ήτανε χωρίς κράνος και θα το υποστήριζε αυτό! Επίσης, το κράνος που έχεις βάλει ότι φοράς, είναι πιο επικίνδυνο από το να μην φοράς! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2010 από τον ZZR1400 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Τρελό άγχος αυτό... να μην μπλεχτεί στην αλυσίδα το ράσο, να μην καεί όταν ακουμπήσει στο μοτέρ, απελπισία. Έβγαλα το κάθισμα του συνοδηγού και ησύχασα. Δεν έχω αντιμετωπίσει αρνητικά σχόλια για τη μηχανή... Γιατί άλλωστε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα: 1ον Το προφίλ είναι ψεύτικο, κάποιος μας κάνει πλάκα και τσιμπάμε... Έχει χιούμορ όμως γιατί επινόησε ένα οξύμωρο σχήμα ΡΑΣΟ - Harley Davidson... 2ον Το προφίλ είναι αληθινό και κάποιος μας κάνει κήρυγμα χρησιμοποιώντας επικίνδυνο κράνος... Ξέρεις τί παθαίνουν όσοι τρακάρουν μετωπικά φορώντας jet κρανάκι; Όπως και να'χει το θέμα μάλλον έχει πάρει τροπή φαρσοκωμωδίας και ψοφάω να δω που θα καταλήξει... Η συνέχεια στις οθόνες σας... Εεε, φέρε κι από 'δω τα ποπκόρν ρε μονοφαγά! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Καλά, κάθεστε και τον παίρνετε στα σοβαρά; Είναι όλοφάνερο ότι ο άνθρωπος άνοιξε το τόπικ για να παίξει!... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Τελικα εγω καλα εκανα και φορουσα κρανος ή οχι? Για μπουφαν-γαντια-κλπ τι λενε τα κιταπια σου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Κάποια μέρα όλοι θα πάμε στον άλλο κόσμο, τουλάχιστον ας μην είμαστε με σπασμένο κεφάλι. Μην μασάς από τους άπιστους και τους δύσπιστους αδερφέ μου, ορθώς άνοιξες το θέμα. Ο Χριστός cώζει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Βρε τι χάνει κανείς όταν κοιμάται... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες