Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 και παμε..... Την επιστροφή στη δραχμή αναγνωρίζει ως λύση για την Ελλάδα ο Γερμανός οικονομολόγος Γιοακίμ Σταρμπάτι, ο οποίος ηγείται της προσφυγής στο Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας του κατά του πακέτου βοηθείας προς την Ελλάδα... «Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η Ελλάδα είναι να γίνει ανταγωνιστική και για να το καταφέρει αυτό θεωρεί ότι πρέπει η χώρα να επιστρέψει στη δραχμή και να την υποτιμήσει», τονίζει ο Σταρμπάτι και φέρνει το παράδειγμα του τουρισμού. «Εφ’ όσον είναι άδεια τα ξενοδοχεία, είναι σημαντικό να τα γεμίσουν ξένοι τουρίστες, κάτι που θα γινόταν πιο εύκολα αν η Ελλάδα επέστρεφε στη δραχμή και την υποτιμούσε», εξηγεί και εκφράζει την πεποίθησή του ότι «η Ελλάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να δώσει πίσω τα χρήματα από το πακέτο βοήθειας». «Η Ελλάδα δεν ακολουθεί πια δική της πολιτική. Ακολουθεί την πολιτική που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες και η Ουάσιγκτον, μέσω της Κομισιόν και του ΔΝΤ. Εγώ λατρεύω τους Έλληνες, είναι περήφανοι, ειλικρινείς και δεν θέλω πια οι Έλληνες απλά να ακολουθούν, αλλά να ορθώσουν πάλι το ανάστημά τους», σημειώνει. αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Ευρώ. Να είμαστε άξιοι να τα καταφέρνουμε χωρίς υποτιμισεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 ή απλώς κατεβάζουν της τιμές οι ξενοδόχοι και είμαστε οκ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Να κατεβει το φπα , να γινει επιτελους ενα ξεκαθαρισμα στα διαφορα καρτελ που κουμανταρουν διαφορα προϊντα και φυσικα να κλεβουν λιγοτερο οι 300+οι φιλοι τους..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Ευρώ. Γιατί και με τη δραχμή μπουρδέλο είχαμε για χώρα. Δεν μας φταίει το νόμισμα, η νοοτροπία μας έχει πρόβλημα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Ευρώ. Να είμαστε άξιοι να τα καταφέρνουμε χωρίς υποτιμισεις... Ευρώ. Γιατί και με τη δραχμή μπουρδέλο είχαμε για χώρα. Δεν μας φταίει το νόμισμα, η νοοτροπία μας έχει πρόβλημα... αυτα τα δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Πλεον δεν υπαρχει δρομος επιστροφης που να συνδεεται με την αναπτυξη και την αξιοπρεπεια. Μονοδρομος το ευρω ασχετα αν νοσταλγουμε τη δραχμη. Δεν φταινε τα νομισματα αλλά οι κακιστοι διαχειριστες τους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man-x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Δραχμή και πάλι δραχμή. Και υποτίμηση 30% έναντι του ευρώ Θα έρθουν αυτομάτως: - Μείωση εισαγωγών - Αύξηση εξαγωγών - Δημιουργία εγχώριας βιοτεχνίας-βιομηχανίας - Κατακόρυφη άυξηση του τουρισμού - Κομμένα τα τσαμπουκαλίκια των Γερμανών και λοιπών "εταίρων" - Α και μη το ξεχάσω: δεν παίρνει κανένας ... δραχμή ε! (απο αυτούς που μας κάνουνε τώρα κουμάντο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Δραχμή και πάλι δραχμή. Και υποτίμηση 30% έναντι του ευρώ Θα έρθουν αυτομάτως: - Μείωση εισαγωγών - Αύξηση εξαγωγών - Δημιουργία εγχώριας βιοτεχνίας-βιομηχανίας - Κατακόρυφη άυξηση του τουρισμού - Κομμένα τα τσαμπουκαλίκια των Γερμανών και λοιπών "εταίρων" - Α και μη το ξεχάσω: δεν παίρνει κανένας ... δραχμή ε! (απο αυτούς που μας κάνουνε τώρα κουμάντο) τι παραγουμε για να μην εισαγουμε; τι παραγουμε για να εξαγουμε; δημιουργια βιομηχανοβιοτεχνιας με τι; Με δανεικα βεβαια παλι απο την ΕΟΚ οι τουριστες θελουν σκετες διακοπες,οχι να τους βγει η πιστη οταν ερχωνται για διακοπες οταν χρωστας της Μιχαλους και τσαμπουκαλικια θα σου κανουν οι εταιροι και εσυ θα κανεις υποκλησεις ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΡΑΧΜΗ;;χαχαχαχαχαχαχα αυτο ηταν το πιο ωραιο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 και παμε..... Την επιστροφή στη δραχμή αναγνωρίζει ως λύση για την Ελλάδα ο Γερμανός οικονομολόγος Γιοακίμ Σταρμπάτι, ο οποίος ηγείται της προσφυγής στο Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας του κατά του πακέτου βοηθείας προς την Ελλάδα... «Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η Ελλάδα είναι να γίνει ανταγωνιστική και για να το καταφέρει αυτό θεωρεί ότι πρέπει η χώρα να επιστρέψει στη δραχμή και να την υποτιμήσει», τονίζει ο Σταρμπάτι και φέρνει το παράδειγμα του τουρισμού. «Εφ’ όσον είναι άδεια τα ξενοδοχεία, είναι σημαντικό να τα γεμίσουν ξένοι τουρίστες, κάτι που θα γινόταν πιο εύκολα αν η Ελλάδα επέστρεφε στη δραχμή και την υποτιμούσε», εξηγεί και εκφράζει την πεποίθησή του ότι «η Ελλάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να δώσει πίσω τα χρήματα από το πακέτο βοήθειας». «Η Ελλάδα δεν ακολουθεί πια δική της πολιτική. Ακολουθεί την πολιτική που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες και η Ουάσιγκτον, μέσω της Κομισιόν και του ΔΝΤ. Εγώ λατρεύω τους Έλληνες, είναι περήφανοι, ειλικρινείς και δεν θέλω πια οι Έλληνες απλά να ακολουθούν, αλλά να ορθώσουν πάλι το ανάστημά τους», σημειώνει. αυτα και όλα αυτά τα λέει ο Γιοακίμ ............. που μας λατρεύει κιόλας τι είμαστε λέει γι' αυτόν; περήφανοι και ειλικρινείς ; που είναι τα υπόλοιπα κοσμητικά επίθετα που ακούγαμε πρίν λίγους μήνες; φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Δραχμή και πάλι δραχμή. Και υποτίμηση 30% έναντι του ευρώ Θα έρθουν αυτομάτως: - Μείωση εισαγωγών - Αύξηση εξαγωγών - Δημιουργία εγχώριας βιοτεχνίας-βιομηχανίας - Κατακόρυφη άυξηση του τουρισμού - Κομμένα τα τσαμπουκαλίκια των Γερμανών και λοιπών "εταίρων" - Α και μη το ξεχάσω: δεν παίρνει κανένας ... δραχμή ε! (απο αυτούς που μας κάνουνε τώρα κουμάντο) Εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλά σκεψου οτι θα γινουμε Χωρα τριτης ταχυτητας.Με πολίτες φτηνο μεροκαματο οπως Πακισταν Ινδια Ρουμανια ας πουμε και η δυναμη των πολλων αγοραστικα και βιοποριστικα θα ειναι εξευτελισμενη.Κανεις δεν θα μπορει να αγορασει κατι εισαγωμενο(σκεψου ποσα αγαθα ερχονται απεξω)με δεδομενη την μειωση της οικονομικης δυναμης(απολαβές)του μεσου Πολιτη.Κατι σαν κατασταση οι Πλουσιοι Πλουσιοτεροι και οι Φτωχοι φτωχοτεροι.Και μαλιστα με τρομερη αδυναμια των φτωχων να αναπτυχθουν και ευημερησουν επι ισοις οροις με εναν Ευρωπαιο Πολιτη Α'ταχυτητας....Δραματικο πιστευω και θελει τεραστια αποθεματα δυναμης,ψυχικης και συλλογικης για να ξεφυγουμε απο την συνεχη φτωχεια μετα.Ασε που θα αρπαξουν την ευκαιρια καθε λογης κορακια-επενδυτες και καλα και θα τα ξεπουλησουν ολα στο βωμο "της αναπτυξης" και προοδου.Μια ζωη υποδουλοι θα ειμαστε και μαλιστα με τη δικη μας εγκριση. Καλυτερη λυση για μενα η σημερινη,δυσκολη αλλά επιβιωνουμε και κυριως ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ οντας στο ιδιο τραινο με τους υπολοιπους Ευρωπαιους "της προκοπης"...Αλλά ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!Να κοψουνε τον κωλο τους οι γ@μωυπευθυνοι να βρουν τα χρηματα που χαθηκαν και εκλαπησαν απο λιγους και φτασαμε ΓΙΑΥΤΟΥΣ εδω σημερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man-x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Μα ούτως ή άλλως θα επιστρέψουμε κάποια στιγμή στη Δραχμή, είναι απλά θέμα χρόνου πιστεύω. Όσο πιο σύντομα γίνει τόσο καλύτερα για όλους μας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Μα ούτως ή άλλως θα επιστρέψουμε κάποια στιγμή στη Δραχμή, είναι απλά θέμα χρόνου πιστεύω. Όσο πιο σύντομα γίνει τόσο καλύτερα για όλους μας.... εγω την δραχη την εζησα μονο μεχρει τα 6 μου .... τωρα ειμαι 15 ........ παντος δεν τη εχω μαθει την δραχμη καθολου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγω την δραχη την εζησα μονο μεχρει τα 6 μου .... τωρα ειμαι 15 ........ παντος δεν τη εχω μαθει την δραχμη καθολου Ενδιαφέρουσα προσσέγγιση... Εγώ εξακολουθώ να αισθάνομαι σαν "πυξίδα" την δραχμή επειδή την έζησα περισσότερο...δηλ αν μου πει κάποιος ένα ποσόν σε δραχμές μου έρχεται η αντιστοιχία του σε προϊόντα . Δεν θεωρώ ότι είναι λύση η επιστροφή της όμως. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2010 από τον ypopsifios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CaptainMarkos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλά σκεψου οτι θα γινουμε Χωρα τριτης ταχυτητας.Με πολίτες φτηνο μεροκαματο οπως Πακισταν Ινδια Ρουμανια ας πουμε και η δυναμη των πολλων αγοραστικα και βιοποριστικα θα ειναι εξευτελισμενη.Κανεις δεν θα μπορει να αγορασει κατι εισαγωμενο(σκεψου ποσα αγαθα ερχονται απεξω)με δεδομενη την μειωση της οικονομικης δυναμης(απολαβές)του μεσου Πολιτη.Κατι σαν κατασταση οι Πλουσιοι Πλουσιοτεροι και οι Φτωχοι φτωχοτεροι.Και μαλιστα με τρομερη αδυναμια των φτωχων να αναπτυχθουν και ευημερησουν επι ισοις οροις με εναν Ευρωπαιο Πολιτη Α'ταχυτητας....Δραματικο πιστευω και θελει τεραστια αποθεματα δυναμης,ψυχικης και συλλογικης για να ξεφυγουμε απο την συνεχη φτωχεια μετα.Ασε που θα αρπαξουν την ευκαιρια καθε λογης κορακια-επενδυτες και καλα και θα τα ξεπουλησουν ολα στο βωμο "της αναπτυξης" και προοδου.Μια ζωη υποδουλοι θα ειμαστε και μαλιστα με τη δικη μας εγκριση. Καλυτερη λυση για μενα η σημερινη,δυσκολη αλλά επιβιωνουμε και κυριως ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ οντας στο ιδιο τραινο με τους υπολοιπους Ευρωπαιους "της προκοπης"...Αλλά ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!Να κοψουνε τον κωλο τους οι γ@μωυπευθυνοι να βρουν τα χρηματα που χαθηκαν και εκλαπησαν απο λιγους και φτασαμε ΓΙΑΥΤΟΥΣ εδω σημερα... Καλοοοοοοοοοοοοοοοό το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Καλησπέρα σε όλους, καταρχήν είναι πολύ ενθαρρυντικό να ανοίγουν τέτοια θέματα οι μικροί μας φίλοι! Μπράβο και πάλι μπράβο! Είναι η μόνη μας ελπίδα για να αλλάξει αυτός ο τόπος προς το καλύτερο.. Οι νέοι μας και μερικοί τρελλοί, ασυμβίβαστοι (ελπίζω να ανήκω και εγώ σε αυτούς!) θα φέρουμε το άρωμα της αλλαγής σε αυτή την Χώρα. Οι υπόλοιποι, τόσο οι πολιτικοί όσο και εμείς οι πολίτες, οι πατεράδες μας, οι μανάδες μας, δυστυχώς έδωσαν εξετάσεις και τα έκαναν μαντάρα! Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, αλλά εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας.. Όταν οι άλλοι ψυχωραγούν εμείς θα είμαστε δυνατοί! Για να έρθω στο θέμα μας τώρα και συγνώμη για τον πρόλογο.... Έχω κάνει πολλές αναζητήσεις σε μεγάλους οικονομολόγους με βραβεία και αναγνωρίσεις στο ενεργητικό τους. Έχω ψάξει για λαμπρά μυαλά έξω απο συστήματα και συμφέροντα που λένε την γνώμη τους ελεύθερα. Έχω καταλήξει πως, δεδομένων των συνθηκών, όχι μόνο χρειάζεται να γυρίσουμε στην Δραχμή, επιβάλλεται να το κάνουμε και το γρηγορότερο δυνατόν! Εμείς οι ίδιοι θα στηρίξουμε το νόμισμά μας με πολλή δουλειά, αφού πρώτα αποτινάξουμε απο πάνω μας όλη την σαπίλα που μας κάνει κακό. Αναφέρομαι για τα 300 ξεπουλημένα τομάρια, για τα καλοπληρωμένα λιβανιστήρια-δημοσιογράφους, για τα τεμπελόσκυλα τους ΔΥ, για τους εργατοπατέρες και γενικά όλους τους βολεμένους, τους τσάμπα μάγκες! Την Δραχμή μπορούμε και πρέπει να την υποστηρίξουμε, αδέλφια μου! Μήν τρώτε το κουτόχορτο που σας πουλάνε τα ΜΜΕ που φτιάχνουν πλαστές πραγματικότητες! Δέν είναι όπως τα παρουσιάζουν, αυτοί δημιουργούν τα καθημερινά μας άγχη γιατί θέλουν να μας ελέγχουν! ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX! ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Δραχμη...γιατι αν ειχα 10.000 εβγαινα μπουζουκια... Τωρα αν εχω 30 ευρω δε βγαινω ουτε για καφε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Δραχμη κ παλι δραχμη!!Μεχρι τα 15 μου τη προλαβα αλλα θυμαμαι πολλα σκηνικα απο το 2000.Καφες 800,πιτα γυρο απ ολα 400,διχρονολαδο για το Ζ125 2000 το λιτρο,μπυρα 1000,πιτσες 2500 οι 3,τυροπιτα στο σχολειο 150,Deep purple στο ΟΑΚΑ ειχαμε δει με 10,000, Iron maiden στον Αγ.Κοσμα με 10,000, Rob Halford(τραγουδιστης των Judas Priest) στο Ροδον με 8,000, χυμο πορτοκαλι "Φλωρινα" 100,κουλουρι 100 δραχμες,με σταφιδα 120. Ωραια χρονια.Χα χα.Επιστροφη στη δραχμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 κουλουρι 1δρχ μεροκαματο 40 δρχ honda 750 four 45000 δρχ γυρω στα 1975 αν θυμαμαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Timmy 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ωραία όλα αυτά αλλά συγκρίνετε τη δραχμή του 2000 με το ευρώ του 2010. Λίγο άστοχο νομίζω. Ναι, ξέρω ότι το ευρώ αντικατέστησε το 100ρικο μόλις ήρθε, όμως τελικά μακροπρόθεσμα τις ίδιες γ...μένες τιμές θα είχαμε σε όλα, ίσως και χειρότερες στα εισαγώμενα λόγω ισοτιμίας. Όσο για την πολλή δουλειά και την αποτίναξη της σαπίλας; Είμαστε έλληνες, με ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2010 από τον Timmy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Ευρώ. Γιατί και με τη δραχμή μπουρδέλο είχαμε για χώρα. Δεν μας φταίει το νόμισμα, η νοοτροπία μας έχει πρόβλημα... +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas_x 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Ευρώ. Γιατί και με τη δραχμή μπουρδέλο είχαμε για χώρα. Δεν μας φταίει το νόμισμα, η νοοτροπία μας έχει πρόβλημα... Τα είπες όλα με μια λέξη. συμφωνω απόλυτα. και επειδή σε αυτή τη χώρα η νοοτροπία δεν θα αλλάξει ποτέ, πάντα μπ...δελο χώρα θα είμαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Για φανταστιτε ολες τις χωρες , πολλοις κ.τ.λ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...... ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ.... οταν λεω ολα, ολα μηχανες, σπιτια , φαει ΟΛΑ....... θα ημασταν καλυτερα απο τωρα που εχουμε λεφτα ( ρωταω εγω τωρα ) ----τελικα ωραιο θεματακι εκανα----- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Για φανταστιτε ολες τις χωρες , πολλοις κ.τ.λ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...... ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ.... οταν λεω ολα, ολα μηχανες, σπιτια , φαει ΟΛΑ....... θα ημασταν καλυτερα απο τωρα που εχουμε λεφτα ( ρωταω εγω τωρα ) Λιγο δυσκολο να ο φανταστω... Αυτος που θα παρηγαγε το φαγητο ή τις μηχανες κτλ τι θα δεχοταν για ανταλαγμα? Ποσους τενεκεδες ελαιολαδο θα ηθελε ο Σουζουκι-σαν για να μου δωσει ενα DRZsm π.χ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Αυτο που κανεις δεν καταλαβε (ουτε ο συγραφεας του τοπικ προφανως) ειναι οτι ενα τετοιο διλλημα μεταξυ δραχμης -ευρω δεν αφορα ρομαντικες η νοσταλγικες αποψεις αλλα καθαρα οικονομολογικες.Η δραχμη σαν ισοτιμια εναντι του ευρω δεν θα ειταν βιωσιμη ουτε μια εβδομαδα.Μεσα σε 3-4 μηνες θα ειχε χρεοκοπησει το κρατος με επισημη πτωχευση εναντι οιασδηποτε αγορας βαζωντας παγο σε ολες τις νομισματικες συναλαγες στην χωρα. Αφηστε τα ρομαντικα και αντιληφτειτε την πραγματικοτητα επιτελους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες