HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Ωραια..:) θα το κοιταξουμε μια μερα. Παντως εγω ξανατονιζω οτι εχω δει το ιδιο ουρανο που πριν ηταν πεντακαθαρος μετα απο πτηση αερσκαφους και το ''συννεφο'' να δημιουργται απο την γραμμη του αεροσκαφους μετα απο 30-60 λεπτα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Δεν αποκλείω τίποτα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Λοιπόν κατ'αρχάς συγνώμη για τον όλο χαβαλέ. Ήμουν σχεδόν βέβαιος πως είχα ανεβάσει το link και πίστευα πως το αγνοείτε άρα συνέχισα να πετάω ακυρότητες. Λοιπόν, από το Skeptic Project, ένα λινκ που καταπιάνεται με όλα. http://conspiracies....les/chemtrails/ ρίχτε του μια ματιά όσοι διαβάζετε Αγγλικά. Και ξαναθέτω τις ερωτήσεις απλής λογικής που δεν απαιτούν κανένα πτυχίο. 1 - Για ποιόν λόγο ψεκάζουν 1α - Γιατί επέλεξαν αυτή την μέθοδο? 1β - Γιατί ψεκάζουν και δεν το βάζουν απλά στο νερό μας? 1γ - Πως προστατεύονται οι ίδιοι (ενώ εάν το έβαζαν στο νερό θα ήταν παιχνιδάκι. Μην πίνεις από την βρύση και είσαι τζι-τζι) 2 - Γιατί είναι τόσο δύσκολη η δουλεία του πιλότου των πυροσβεστικών Canadair? (προφανώς για 1002 λόγους, ένας εκ των οποίων εφάπτεται του θέματος μας) Όταν απαντήσετε το 2, ξανα-αναρωτηθείτε. Γιατί επέλεξαν τη μέθοδο του αεροψεκασμού? 3 - Όσοι πιστεύετε πως ψεκάζουν. Θα λέγατε πως η επίδραση των χημικών στον μέσο άνθρωπο (ως προς το πως τον επηρρεάζει και τον κάνει πειθήνιο) είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη στην κάθε περίπτωση από τα παρακάτω: a - Τηλεόραση b - Τύπος c - Νομοθεσία d - Κοινωνικός περίγυρος Ευχαριστώ, και πάλι συγνώμη που δεν προσέφερα τίποτα στην συζήτηση μέχρι τώρα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 H πίστη και η θέληση κινεί βουνά, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι για να "πολέμησεις" κάτι, το οτιδήποτε, το πολεμάς βελτιώνοντας εσένα, τον ψυχισμό σου. Δεν πιστεύω ότι είναι ανώτερος μου, προσωπικά, πιστεύω ότι είναι πιο "διαβασμένος", η γνώση=δύναμη που λέμε, έχει γνώση του αντιπάλου του εάν μπορείς να το πεις έτσι, ξέρει τις αδυναμίες του και πράτει αναλόγος για να πετύχει αυτό που θέλει, αυτό μπορεί να αντιστραφεί πιο εύκολα απ' όσο πιστεύουμε, γιατί η μάζα όταν ενωθεί μπορεί να καταλύσει οτιδήποτε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε ως άνθρωποι είναι να μάθουμε... να πάρουμε γνώσεις για το τι είμαστε και τι δυνατότες έχουμε, βλέπε διαλογισμό, ξύπνημα των τσάκρα κτλ. η δύναμή μας βρίσκεται στο νου μας, δε χρειάζεται να φοβόμαστε τίποτα, είτε ψεκάζουν, είτε δηλητιριάζουν τα τρόφιμα, είτε όλα αυτά που λένε που κατά κύριο λόγο ισχύουν αλλά δεν πρέπει να εστίαζουμε εκεί, αυτό θέλουν, να δημιουργηθεί ανυσηχία, αναταραχή και το χειρότερο συναίσθημα που από αυτό παράγωνται όλα τα αρνητικά συναισθήμαρα και που μπορεί να ελέγξει εκατατομμύρια ανθρώπων... ο φόβος... εμείς πρέπει να βελτιώνουμε εμάς, ας γνωρίζουμε το τι κάνουν ή δεν κάνουν, εμάς ο στόχος μας πρέπει να είναι η ανάπτυξή μας. Αυτά από εμένα. Ας μη λέμε πολλά, ας κάνουμε. Καλή συνέχεια σε όλους. Τώρα εξηγείται αποτυγχάνω να βάλω λογική σε ορισμένες ιδέες. Είσαι πέραν των δυνατοτήτων μου ρε ανθρωπε.Αυτό το thread μου βάζει σοβαρές ιδέες να assholηθώ με το βουλευτιλίκι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Τώρα εξηγείται αποτυγχάνω να βάλω λογική σε ορισμένες ιδέες. Είσαι πέραν των δυνατοτήτων μου ρε ανθρωπε. Αυτό το thread μου βάζει σοβαρές ιδέες να assholηθώ με το βουλευτιλίκι. Σε άλλη χώρα όμως... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Ρε παιδια ενα περιεργο πραμα ουτε στη νικαια αλλα ουτε και στον ασπροπυργο που περναω 13 ωρες της ημερας λογω δουλειας εχω δει περιεργους σχηματισμους σαν αυτους που περιγραφεται σε προηγουμενες σελιδες....που συμβαινει αυτο το φαινομενο να το δω κι εγω? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Ρε παιδια ενα περιεργο πραμα ουτε στη νικαια αλλα ουτε και στον ασπροπυργο που περναω 13 ωρες της ημερας λογω δουλειας εχω δει περιεργους σχηματισμους σαν αυτους που περιγραφεται σε προηγουμενες σελιδες....που συμβαινει αυτο το φαινομενο να το δω κι εγω? Σε όλη τη χώρα. Ιδιαίτερα όμως στα μεγάλα αστικά κέντρα, εκεί δηλαδή που υπάρχει πληθισμός. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Διαβασα το κειμενο που παρεθεσε ο ''Φλωρ'' και οκ μπορω να πω οτι εμαθα πολλα πραγματα που δεν ηξερα και δεν ειχα σκεφτει. Ολα οσα γραφει ειναι πολυ βασιμα και λογικα. Απο την αλλη ομως... ποιον να πιστεψεις; που ξερουμε οτι ο αρθρογραφος τα γραφει ''σωστα;'' Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια ενα περιεργο πραμα ουτε στη νικαια αλλα ουτε και στον ασπροπυργο που περναω 13 ωρες της ημερας λογω δουλειας εχω δει περιεργους σχηματισμους σαν αυτους που περιγραφεται σε προηγουμενες σελιδες....που συμβαινει αυτο το φαινομενο να το δω κι εγω? 3 ημερες τωρα δεν εχω δει ουτε ενα εξαφανιστηκαν, καποιος απο δαυτους διαβαζει εδω μεσα και επεσε συρμα.... :P Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Διαβασα το κειμενο που παρεθεσε ο ''Φλωρ'' Το θέμα είναι ότι κανείς κ.Φλώρ δεν έχει αποδείξεις. Φωνάζει ότι είμαστε πρόβατα και γραφικοί, μας βγάζει Λιακόπουλους και Χαρδαβέλλες αλλά πέραν τούτου ουδέν. Ούτε εμείς φυσικά μπορούμε να του φέρουμε αποδείξεις. Κάποιες ενδείξεις υπάρχουν μόνο. Αλλά δεν αρνούμαι τίποτα. Συνεχίζω να το ψάχνω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Το θέμα είναι ότι κανείς κ.Φλώρ δεν έχει αποδείξεις. Φωνάζει ότι είμαστε πρόβατα και γραφικοί, μας βγάζει Λιακόπουλους και Χαρδαβέλλες αλλά πέραν τούτου ουδέν. Ούτε εμείς φυσικά μπορούμε να του φέρουμε αποδείξεις. Κάποιες ενδείξεις υπάρχουν μόνο. Αλλά δεν αρνούμαι τίποτα. Συνεχίζω να το ψάχνω... Εγώ κάνω αυτό που λέει ένα ρητό... Πίστευε και μη, ερεύνα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Το θέμα είναι ότι κανείς κ.Φλώρ δεν έχει αποδείξεις. Φωνάζει ότι είμαστε πρόβατα και γραφικοί, μας βγάζει Λιακόπουλους και Χαρδαβέλλες αλλά πέραν τούτου ουδέν. Ούτε εμείς φυσικά μπορούμε να του φέρουμε αποδείξεις. Κάποιες ενδείξεις υπάρχουν μόνο. Αλλά δεν αρνούμαι τίποτα. Συνεχίζω να το ψάχνω... Κατ'αρχάς απολογήθηκα για τον χλευασμό και σας παρέθεσα στοιχεία. Επί του θέματος. ΚΑΠΟΤΕ πρέπει να δεχτούμε ΚΑΤΙ ως έγκυρη πηγή και αυθεντία, αλλιώς είναι όλα στον αέρα. Το να δηλώνουμε δυσπιστία προς τα πάντα δεν είναι ανοικτό μυαλό, είναι όσο πιο κλειστό γίνεται επειδή στρεφόμαστε στο προσωπικό ένστικτό και τις προκαταλήψεις μας οι οποίες συχνότατα μας προδίδουν. Που ξέρεις πως ο ήλιος είναι άστρο? Είσαι αστροφυσικός? Που ξέρεις πως δεν είμαστε το μοναδικό ηλιακό σύστημα στον κόσμο και όλα αυτά τα φωτάκια που λέμε αστέρια δεν εξηγούνται αλλιώς? Επειδή κάποιοι επιστήμονες το είπανε, συμφώνησε η τεράστια πλειοψηφία τους και να'μαστε. Πιστεύεις πως το κάπνισμα κάνει κακό? Πριν από 50 χρόνια ήταν στον αέρα το πόρισμα, σήμερα θεωρείται κοινή γνώση. Γιατί? Επειδή επιστήμη και έρευνα. Και προφανώς όταν δεν υπάρχει εύκαιρη απάντηση, είναι ασύλληπτο να καταφεύγουμε στο "άρα συνομωσία" καθώς είναι μια ΤΕΛΕΙΩΣ αυθαίρετη εικασία. Αντιστοίχως θα μπορούσα να πω "άρα εξωγήινοι. Προφανώς". Όταν λείπει μια απάντηση δεν είναι πρόσκληση για να χώσουμε οτιδήποτε στην θέση της. Πέραν των -ίσως χονδροειδών- αστείων μου, δεν καταλαβαίνω γιατί η εμπιστοσύνη στην επιστήμη (που μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε ως ανθρωπότητα) προκαλεί τέτοιο μένος. Δεν λέω να θεοποιούμε και να παρερμηνεύουμε κάθε έρευνα ή αποτέλεσμα, αλλά ειλικρινά τώρα συζητάμε εάν όλοι οι μετεωρολόγοι παγκοσμίως πλην ενός 0.0x% είναι μπλεγμένοι σε αυτή την συνωμοσία?! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επί του θέματος. ΚΑΠΟΤΕ πρέπει να δεχτούμε ΚΑΤΙ ως έγκυρη πηγή και αυθεντία, αλλιώς είναι όλα στον αέρα. Αυτή τη στιγμή, που όλα είναι στον αέρα, τι πρέπει να δεχτούμε? Το να δηλώνουμε δυσπιστία προς τα πάντα δεν είναι ανοικτό μυαλό, είναι όσο πιο κλειστό γίνεται επειδή στρεφόμαστε στο προσωπικό ένστικτό και τις προκαταλήψεις μας οι οποίες συχνότατα μας προδίδουν. Αυτό καλά το γράφεις, άραγε το έχεις εμπεδώσει? Εσύ είσαι ο δύσπιστος σε όλα. Που ξέρεις πως ο ήλιος είναι άστρο? Είσαι αστροφυσικός? Εσύ πού ξέρεις ότι έχεις λογική? την έχεις δει ποτέ? Και προφανώς όταν δεν υπάρχει εύκαιρη απάντηση, είναι ασύλληπτο να καταφεύγουμε στο "άρα συνομωσία" καθώς είναι μια ΤΕΛΕΙΩΣ αυθαίρετη εικασία. Προφανώς θα συμφωνήσω. Θα παρατηρήσω μόνο πως η συνομωσία είναι κατά κάποιο τρόπο η αγαπημένη σου λέξη. Εσύ τη χρησιμοποιείς κατά κόρον. Και στο τέλος θα σου συμβεί αυτό που έγινε με τον Πέτρο και τον Λύκο. Πέντε φορές έδωσε ψεύτικο sos, και την έκτη φορά, που κινδύνευε αληθινά, δεν πήγε κανείς να τον σώσει. δεν καταλαβαίνω γιατί η εμπιστοσύνη στην επιστήμη (που μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε ως ανθρωπότητα) προκαλεί τέτοιο μένος. Η κακή χρήση της επιστήμης μάς έχει φτάσει εδώ που είμαστε ως ανθρωπότητα. Κανένα μένος προς την επιστήμη, αλλά και καμιά λατρεία ή θεοποίησή της. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ «ΕΡΓΑΛΕΙΟ». Δεν λέω να θεοποιούμε και να παρερμηνεύουμε κάθε έρευνα ή αποτέλεσμα, αλλά ειλικρινά τώρα συζητάμε εάν όλοι οι μετεωρολόγοι παγκοσμίως πλην ενός 0.0x% είναι μπλεγμένοι σε αυτή την συνωμοσία? (Πάλι αυτή η λεξούλα...) Τι δουλειά έχουν οι μετεορολόγοι? Οι ψεκασμοί τους εμποδίζουν να κάνουν πρόγνωση καιρού? Φιλικά όλα αυτά, και σε περιμένω στον αγωγό. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον Μενιδιάτης Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Το ρητό καλά το ξέρεις, αλλά μου φαίνεται πως είσαι και λίγο-πολύ «σίγουρος» ότι μας ψεκάζουν. Με βάση αυτά που ψάχνω είμαι μπορώ να πω φίλε μου, αλλά πάντα αφήνω ένα ποσοστό ανοιχτό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Κατ'αρχάς απολογήθηκα για τον χλευασμό και σας παρέθεσα στοιχεία. Επί του θέματος. ΚΑΠΟΤΕ πρέπει να δεχτούμε ΚΑΤΙ ως έγκυρη πηγή και αυθεντία, αλλιώς είναι όλα στον αέρα. Το να δηλώνουμε δυσπιστία προς τα πάντα δεν είναι ανοικτό μυαλό, είναι όσο πιο κλειστό γίνεται επειδή στρεφόμαστε στο προσωπικό ένστικτό και τις προκαταλήψεις μας οι οποίες συχνότατα μας προδίδουν. Που ξέρεις πως ο ήλιος είναι άστρο? Είσαι αστροφυσικός? Που ξέρεις πως δεν είμαστε το μοναδικό ηλιακό σύστημα στον κόσμο και όλα αυτά τα φωτάκια που λέμε αστέρια δεν εξηγούνται αλλιώς? Επειδή κάποιοι επιστήμονες το είπανε, συμφώνησε η τεράστια πλειοψηφία τους και να'μαστε. Πιστεύεις πως το κάπνισμα κάνει κακό? Πριν από 50 χρόνια ήταν στον αέρα το πόρισμα, σήμερα θεωρείται κοινή γνώση. Γιατί? Επειδή επιστήμη και έρευνα. Και προφανώς όταν δεν υπάρχει εύκαιρη απάντηση, είναι ασύλληπτο να καταφεύγουμε στο "άρα συνομωσία" καθώς είναι μια ΤΕΛΕΙΩΣ αυθαίρετη εικασία. Αντιστοίχως θα μπορούσα να πω "άρα εξωγήινοι. Προφανώς". Όταν λείπει μια απάντηση δεν είναι πρόσκληση για να χώσουμε οτιδήποτε στην θέση της. Πέραν των -ίσως χονδροειδών- αστείων μου, δεν καταλαβαίνω γιατί η εμπιστοσύνη στην επιστήμη (που μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε ως ανθρωπότητα) προκαλεί τέτοιο μένος. Δεν λέω να θεοποιούμε και να παρερμηνεύουμε κάθε έρευνα ή αποτέλεσμα, αλλά ειλικρινά τώρα συζητάμε εάν όλοι οι μετεωρολόγοι παγκοσμίως πλην ενός 0.0x% είναι μπλεγμένοι σε αυτή την συνωμοσία?! Έχεις δίκιο. Δε μπορούμε να αρκούμαστε σε αυτά που λένε οι "ειδικοί" γιατί δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύουν, απλά μπορούμε να το ψάχνουμε μόνοι μας όσο γίνεται, έχοντας και στο μυαλό μας αυτό που λένε οι "ειδικοί" για να μπορούμε να συγκρίνουμε κάτι σε περίπτωση που χρειαστεί. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Φιλικά όλα αυτά, και σε περιμένω στον αγωγό. ΟΚ κάτι έχεις μαζί μου ή έχεις επενδύσει προσωπικά σε αυτό το θέμα. Περιληπτικά, οι μετεωρολόγοι ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ LINK γενικά παρατηρούν τον ουρανό και τα καιρικά φαινόμενα. Τι διάολο, τους διέφυγε? Επίσης οι μετεωρολόγοι εξηγούν επιστημονικά (πάλι στο link) τα φαινόμενα αυτά. Και συνεπώς δεν είμαστε στον αερα, υπάρχει ένα σώμα εξειδικευμένων επιστημόνων που λένε "ναι οκ απλά αυτό είναι φυσιολογικό φαινόμενο". Δεν είμαι δύσπιστος σε όλα εφ όσον υπάρχουν επιστημονικά επιβεβαιωμένα στοιχεία και λογικά επιχειρήματα. Γι'αυτό και με έπεισε το link. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως έχω λογική ή πως υπάρχει οτιδήποτε αλλά άμα είναι να το ρίξουμε στον σολιψισμό θα χρειαστεί νέο thread και θα πρέπει να ανοίξω και κανα βιβλίο επειδή δεν το έχω. "Συνωμοσία" είναι η μόνη λέξη που περιγράφει την πίστη σε ύπαρξη αόριστων σκοτεινών δυνάμεων οι οποίες κάνουν αόριστα "κακά πράγματα" για να μας ελέγξουν. Επιπλέον, δεν είναι βρώμικη λέξη. Υπάρχουν συνομωσίες που απορρίπτονται όπως υπάρχουν και συνομωσίες που ισχύουν επιβεβαιωμένα, στανταράκι, γεγονός ανα τον κόσμο. Όσο για το παράδειγμα με τον λύκο και τον βοσκό περισσότερο υπέρ παρά κατά της θέσης μου μου ακούγεται. Αυτά είναι τα ψεύτικα SOS. Το να αντιδράς 100% στα πάντα είναι που οδηγεί στον κορεσμό. Τέλος, ναι. Η επιστήμη μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε ως ανθρωπότητα. Ισχυρότερο επιχείρημα υπέρ της δεν μπορώ να σκεφτώ. Συγνώμη εάν ακούγομαι απότομος, τα γράφω τροχάδην πριν πέσω για ύπνο. Τα λέμε στον αγωγό, όποιος προλάβει κρύβεται στους θάμνους και περιμένει. :D 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Οταν υπάρχουν θυσανοι-θυσανοστρώματα οι γραμμές μένουν και απλώνουν απ'άκρου σ'άκρο του ουρανού. Οταν ο ουρανός είναι ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟΣ (βαθύ μπλέ) οι γραμμές δεν μένουν. Καταλαβαίνει κανείς ότι η δημιουργία νεφών είναι ζήτημα ατμοσφαιρικής πίεσης. Εστω και λίγα μιλι-μπαρ κάνουν τη διαφορά. Δυστιχως επρεπε εκεινη την μερα να τραβηξω βιντεο.....πως μου εξηγεις οτι το ΙΔΙΟ αεροπλανακι την ΙΔΙΑ μερα με τις ΙΔΙΕΣ συνθηκες πιεσης-ατμοσφαιρας κτλ πετουσε και αφηνε την ''γραμμη'' που απλωνει και οταν αλλαζε πορεια και εκανε στροφη για να ξαναγυρισει ΔΕΝ αφηνε τιποτα! Καθως και οταν τελειωσε η δουλεια τους φυγανε και δεν εμενε απο πισω τπτ.... Αν δεν ειχα δει το παραπανω φαινομενο που σου περιγραφω με τα ιδια μου τα ματια τωρα πολυ πιθανον να ελεγα ισχυει αυτο που λες και ισως επερνα και καποιες απαντησεις...για την ωρα ομως προσωπικα δεν ειμαι καλυμενος... Οπως ποσταρε και ο flwr, υπαρχουν θεωριες και θεωριες, αλλοι λενε οτι μας ψεκαζουν για κακο, αλλοι για καλο και για να τσεκαρουν περιβαλοντολογικα φαινομενα... μακαρι εστω και απο εδω μεσα να καταφερουμε να μαθουμε τι πραγματικα παιζει....πολυ θα το ηθελα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 «Σήμερον, έγχρωμον» Περίπου 10.30 με 11.00 το πρωί. Αυτοί είναι θύσανοι... ...κι αυτή είναι η γραμμή που αφήνει το αεροπλάνο. Οταν στον ουρανό υπάρχουν σύννεφα θύσανοι, υπάρχει και η τάση, τα καυσαέρια των αεροπλάνων να ψύχονται, να κρυσταλλοποιούνται και να παραμένουν για αρκετή ώρα. (αυτή είναι η... θεωρία μου) Εδώ η γραμμή διατρέχει όλη τη διαγώνιο της φωτό. Εκεί που έβαλα τα βέλη φαίνονται ακόμα κάποια μικρά σημάδια. Κι εδώ η γραμμή φαίνεται σχεδόν σε όλη τη διαγώνιο. Παράλληλα φαίνονται καθαρά και τα σύννεφα θύσανοι. Βέβαια, σήμερα δεν γινόταν... πάρτι. Αυτό που κατέγραψα στις φωτογραφίες είναι η πορεία ενός μόνο αεροπλάνου. Λίγο αργότερα, προς το μεσημέρι, οι θύσανοι ανακατεύτηκαν με μερικούς σωρείτες (cummulus) και μπερδεύτηκε η κατάσταση. Κανά δυο αεροπλάνα που διέκρινα δεν άφηναν πια τόσο μεγάλη γραμμή. Πιθανή αιτία γι'άυτό ίσως είναι τα νέφη της παρακάτω φωτογραφίας, που δείχνουν ότι... ...φυσάει. Υπάρχει έντονος άνεμος εκεί πάνω και τα σύννεφα χάνουν τη συνοχή τους. Οι παλιοί θαλασσινοί όταν βλέπανε τέτοια σύννεφα έβγαιναν στη στεριά, γιατί ήξεραν ότι επίκειται φουρτούνα. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται πάντα. Εξαρτάται από το πόσες «τούφες» και σε ποιά έκταση εμφανίζονται στον ουρανό. Οταν λοιπόν φυσάει εκεί πάνω, θεωρώ πιθανό ότι παρασύρονται και διαλύονται πιο εύκολα τα κρυσταλλοποιημένα καυσαέρια των αεροσκαφών. *** ΟΚ κάτι έχεις μαζί μου ή έχεις επενδύσει προσωπικά σε αυτό το θέμα. Οχι Ιάσωνα, δεν ισχύει τίποτα από τα δύο. Το λινκ που έδωσες δεν το διάβασα γιατί τα λίγα αγγλικά μου δεν μου το επιτρέπουν. Ομως, έχω μία απορία: Το «σώμα εξειδικευμένων επιστημόνων» είναι αυτό το Skeptic Project, ένα λινκ που καταπιάνεται με όλα» ??? *** Τα λέμε στον αγωγό, όποιος προλάβει κρύβεται στους θάμνους και περιμένει. :D Οπου θα μου αναλύσεις και τι λέει το λινκ... Δυστιχως επρεπε εκεινη την μερα να τραβηξω βιντεο.....πως μου εξηγεις οτι το ΙΔΙΟ αεροπλανακι την ΙΔΙΑ μερα με τις ΙΔΙΕΣ συνθηκες πιεσης-ατμοσφαιρας κτλ πετουσε και αφηνε την ''γραμμη'' που απλωνει και οταν αλλαζε πορεια και εκανε στροφη για να ξαναγυρισει ΔΕΝ αφηνε τιποτα! Το ίδιο αεροπλάνο? Είσαι σίγουρος; Εβλεπες και τη διαδικασία αναστροφής? Αυτό που περιγράφεις σίγουρα δεν είναι το φαινόμενο που περιγράφω εγώ. Κάτι άλλο είναι. *** 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Όχι το σώμα επιστημόνων είναι αυτό που παρέχει την βιβλιογραφία η οποία παρατίθεται σε αντίστοιχα sites. Το Skeptic Project όπως και το Debunkatron κ.α. είναι απλά sites που τα συλλέγουν όλα μαζί για εύκολο αναζήτηση και παρουσίαση. Και επαναλαμβάνω, οι μετεωρολόγοι έχουν ως δουλειά τους την παρατήρηση της ατμόσφαιρας και του καιρού. Προφανώς θα ήταν οι πρώτοι που θα το πετύχαιναν αυτό και ακριβώς επειδή δεν υπάρχει καμία πλειοψηφία μετεωρολόγων που να λέει "παιδιά chemtrails" αυτό από μόνο του είναι τεράστιο στοιχείο κατά της θεωρίας. ΑΥΤΟ είναι το σώμα εξειδικευμένων επιστημόνων, δεν καταλαβαίνω πόσο λάθος το εκφράζω και δεν γίνεται κατανοητό. Εκτός εάν είναι όλοι στο κόλπο. Όσα βίντεο και θεωρίες έχω δει υπερ των chemtrails αρκούνται στο "να κοίτα το βίντεο" το οποίο μπορεί να δείχνει ό,τι ναναι, από ασκήσεις, μέχρι ξεφόρτωμα καυσίμων μέχρι φυσιολογικά contrails ή παραθέτουν επιχειρήματα όπως " Δεν ξέρω, άρα chemtrails". Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και επαναλαμβάνω, οι μετεωρολόγοι έχουν ως δουλειά τους την παρατήρηση της ατμόσφαιρας και του καιρού. Προφανώς θα ήταν οι πρώτοι που θα το πετύχαιναν αυτό και ακριβώς επειδή δεν υπάρχει καμία πλειοψηφία μετεωρολόγων που να λέει "παιδιά chemtrails" αυτό από μόνο του είναι τεράστιο στοιχείο κατά της θεωρίας. Δεν είσαι αφελής, γιατί παρουσιάζεις αυτό ως επιχείρημα? Μήπως δεν ξέρεις πώς εργάζονται οι μετεωρολόγοι? 'Η φαντάζεσαι πως ανεβαίνουν στην Πεντέλη και παρατηρούν τον ουρανό κάθε μέρα για να βγάλουν τις προγνώσεις τους? Κι εγώ επαναλαμβάνω (κάτι που σου ξαναέγραψα): Οι χημικοί ψεκασμοί (αν συμβαίνουν) πώς πιστεύεις ότι επηρεάζουν την εργασία των μετεωρολόγων? Τους χαλάνε τις προγνώσεις? Αν ένα από τα κύρια επιχειρήματά σου είναι το: «αν συνέβαινε, θα μας το έλεγαν οι επιστήμονες (μετεωρολόγοι, φυσικοί κλπ)», τότε απατάσαι, αγαπητέ. Δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις κάτι τέτοιο, που να έχει μορφή μαζικής απάντησης - διαφώτισης του κοινού και να εκφράζει πλειοψηφίες επιστημονικών ομάδων. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 από τον Μενιδιάτης Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Δεν είσαι αφελής, γιατί παρουσιάζεις αυτό ως επιχείρημα? Μήπως δεν ξέρεις πώς εργάζονται οι μετεωρολόγοι? 'Η φαντάζεσαι πως ανεβαίνουν στην Πεντέλη και παρατηρούν τον ουρανό κάθε μέρα για να βγάλουν τις προγνώσεις τους? Κι εγώ επαναλαμβάνω (κάτι που σου ξαναέγραψα): Οι χημικοί ψεκασμοί (αν συμβαίνουν) πώς πιστεύεις ότι επηρεάζουν την εργασία των μετεωρολόγων? Τους χαλάνε τις προγνώσεις? Αν ένα από τα κύρια επιχειρήματά σου είναι το: «αν συνέβαινε, θα μας το έλεγαν οι επιστήμονες (μετεωρολόγοι, φυσικοί κλπ)», τότε απατάσαι, αγαπητέ. Δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις κάτι τέτοιο, που να έχει μορφή μαζικής απάντησης - διαφώτισης του κοινού και να εκφράζει πλειοψηφίες επιστημονικών ομάδων. Εάν αύριο έβγαινε κάποιος άσχετος και έλεγε "το συκώτι μας δίνει τηλεπαθητικές ιδιότητες" θα πίστευα τον ιατρό και χειρούργο που είναι δουλειά του το ανθρώπινο σώμα και το ανοίγει/παρακολουθεί κάθε μέρα. Όπως και πρόσφατα που είπανε "ουουουου UFO κοντά στην Αφροδίτη κοιτάχτε" εμπιστεύομαι τους επιστήμονες που είναι δουλειά τους να παρακολουθούν και να ερμηνεύουν αυτά τα φαινόμενα δεν παίρνω το κουμπούρι μου και βουρ στην ταράτσα. Δηλαδή πράγματι λες πως είναι μπλεγμένοι στην συνωμοσία, ή πιστεύεις πως δεν υπάρχουν μετεωρολόγοι που πράγματι κάνουν έρευνα και πρωτογεννή συλλογή στοιχείων και δεδομένων? Πιστεύεις πως αυτό που παρατηρείτε εσείς ΔΕΝ το έχουν παρατηρήσει αυτοί που έχουν ως αντικείμενο τα καιρικά και ατμοσφαιρικά φαινόμενα? Δεν υπάρχουν επιστημονικές ανακοινώσεις για διαφώτιση του κοινού?! Αυτό μου είναι νέο καθώς θυμάμαι να έχω δει αρκετές τόσο από την NASA όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για ένα σωρό θέματα και υποθέτω πως αντίστοιχες οργανώσεις προβαίνουν σε αντίστοιχες ανακοινώσεις. Τέλος, δεν βλέπω καμία μα καμία απάντηση στα λογικά ερωτήματα που έθεσα πόσες σελίδες νωρίτερα και αρχίζω να πιστεύω πως με δουλεύετε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Ρε συ Ιάσωνα, εντάξει, δεν βγάζουμε άκρη, γιατί συνεχίζεις? Ποιά είναι τα «λογικά ερωτήματα » που έθεσες? Να σου πούμε εμείς τώρα εδώ, πως ψεκάζουν, γιατί ψεκάζουν και τι περιέχουν οι ψεκασμοί? Αυτά ρώτησες, μεταξύ άλων. Ελεος, υπάρχουν κι άλλα τόπικ. Επίσης, τα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρο - μαύρο. Οι μετεωρολόγοι δεν είπα ότι είναι μπλεγμένοι, αλλά δεν είναι δουλειά τους. Μπορεί (λέω μπορεί) να παρατηρούν κάτι που δεν τους φαίνεται φυσιολογικό, αλλά μέχρι να το εξακριβώσουν δεν έχουν αρμοδιότητα να βγουν ούτε στο... skai ούτε στη NASA και να προειδοποιήσουν για ό,τιδήποτε. ΟΚ με αυτό? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Ο ελεγχος της τροφης μεσω των σπόρων μιας χρησης ειναι φαντασια συνομοσιολογων. Ο ιος του AIDS δεν ειναι εργαστηριακα μεταδιδομενος ιός και ειναι φαντασια συνομοσιολογων Η 11η σεπτεμβρη,που χειραγωγησε την ανθρωποτητα ειναι φαντασια συνομοσιολογων Η ανεξελεκτη μεταναστευση για την αλλοιωση των πληθυσμων ειναι φαντασια συνομοσιολογων. Ο ελεγχος του νού και ο ελεγχος της ενημερωσης ειναι φαντασια συνομοσιολογων. Alles klar.................... :vv: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για δειτε αυτα τα 2 βιντεακια .. Παλευουν να κοψουν την ορατοτητα προς τον ήλιο. Δειτε τι τραβηξε ενας τυπος, σε ενα κομματι της αμερικης που αφησαν για λιγο αψεκαστο... http://www.youtube.com/watch?v=Lu5asV8HNeI&feature=player_embedded και εδω αλλο ενα .. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Ρε συ Ιάσονα, εντάξει, δεν βγάζουμε άκρη, γιατί συνεχίζεις? Ποιά είναι τα «λογικά ερωτήματα » που έθεσες? Να σου πούμε εμείς τώρα εδώ, πως ψεκάζουν, γιατί ψεκάζουν και τι περιέχουν οι ψεκασμοί? Αυτά ρώτησες, μεταξύ άλων. Ελεος, υπάρχουν κι άλλα τόπικ. Επίσης, τα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρο - μαύρο. Οι μετεωρολόγοι δεν είπα ότι είναι μπλεγμένοι, αλλά δεν είναι δουλειά τους. Μπορεί (λέω μπορεί) να παρατηρούν κάτι που δεν τους φαίνεται φυσιολογικό, αλλά μέχρι να το εξακριβώσουν δεν έχουν αρμοδιότητα να βγουν ούτε στο... skai ούτε στη NASA και να προειδοποιήσουν για ό,τιδήποτε. ΟΚ με αυτό? Δεν ρώτησα πως ψεκάζουν ούτε τι ψεκάζουν. Ρώτησα γιατί ψεκάζουν (και δεν κάνουν κάτι άλλο εμφανώς αποτελεσματικότερο), περιμένοντας έστω μια θεωρία ως απάντηση σε εύλογο ερώτημα. Προσωπικά η θέση "δεν ξέρω πως ή γιατί ή με ποιά λογική, πάντως το κάνουν" δεν με καλύπτει. Συνεχίζω επειδή νόμιζα πως κάνουμε διάλογο. Τέσπα σταματάω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες