nickdacool 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Θα ηθελα την γνωμη απο καποιον εμπειρο σε αυτα τα θεματα.. Κλεινω τα 16 σε λιγες μερες και δεν εχω καταληξει πιο μηχανακι να παρω... Ειμαι λατρης της ταχυτητας στις 2 ροδες απο μικρος...(ποδηλατα κτλπ) Πιο μηχανακι μου προτινεται να παρω και να ειναι λιγο γρηγορο? Πιστευω πως μου ταιριαζει το piggio typhoon - kymco jetix- daytona sprinter 50cc.. Πιο ειναι πιο καλο κατα την γνωμη σας να παρω? Ειδα και τις επιδοσεις του καθενος αλλα δεν ειμαι ευχαριστιμενος με το typhoon γιατι ειναι και διχρονο αλλα και δεν εχει ωραια εμφανηση.. Οποτε jetix or sprinter? και τα 2 εχουν τελικη 45χιλιομετρα... αν βγαλω τον κοφτη ποσο θα πηγαινουν? Επισης θα ηθελα να μαθω μια ιστοσελιδα που μπορω να το φτιαξω εξωτερικα και εσωτερικα.. Σκεφτομαι να ξοδεψω 500-600 ευρω για αναβαθμησεις Ποιες αναβαθμησης και ποιο μηχανακι να παρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Νωμίζω δεν έχεις δίπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το παιδί ρωτάει ποιο μηχανάκι να πάρει... μόλις κλείσει τα 16 θα αρχίσει την διαδικασία για να βγάλει δίπλωμα... απλώς να ενημερώνετε από τώρα τι μηχανάκι να πάρει... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) για εμενα παρε ενα derbi senda x race 50 sm που ειχα και εγω ειναι δασκαλα και παει παρα πολυ καλα για 50αρι,,, βγαλε και κανα διπλωμα να εισαι κομπλε με ολους και ολα...ισως παρε πρωτα διπλωμα και παρε μετα κανα μοτορι...και παντα κρανος Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2010 από τον dim_gal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εσενα ποιο σαρεσει περισσοτερο, βλεπεις 50κκ δεν εχουν σημαντικη διαφορα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2010 από τον kwstasxt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickdacool 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Aythν την στιγμη δεν με ενδιαφερει το διπλωμα γιατι στις 26 αυγουστου βγαζω.. Ρωτησε ο πατερας μου εναν και με μια υπογραφη μπορω να βγαλω διπλωμα... Το θεμα ειναι να βρω ενα καλο και γρηγορο μηχανακι για να κανω και φιγουρα στις γκομενες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Εγω προτεινω να παρεις ενα μεταχειρισμενο 50αρακι με λιγα χρηματα και να παρεις κατι μεγαλυτερο στα 18.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Συμφωνω με τον απο πανω! Πρε κανα glx ή κανα c50 300-400 ευρω max. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickdacool 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Το θεμα ειναι πως... ΕΠησα τον πατερα μου για μηχανακι αλλα αυτος επιμενει αυτοματο και οχι μεταχειρισμενο διοτι λεει πως δεν ξερεις τι εχει κανει ο αλλος και πως δεν πρεπει να περνουμε μικρα κυβικα μεταχειρισμενα.... Μπορω να βρω κανα καλο παπι σκουτερ που να μην ειναι μεταχειρισμενο και να μου προτινει κανεις τι αναβαθμησης με 600$ εξωτερικα εσωτερικα να κανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Το θεμα ειναι πως... ΕΠησα τον πατερα μου για μηχανακι αλλα αυτος επιμενει αυτοματο και οχι μεταχειρισμενο διοτι λεει πως δεν ξερεις τι εχει κανει ο αλλος και πως δεν πρεπει να περνουμε μικρα κυβικα μεταχειρισμενα.... Μπορω να βρω κανα καλο παπι σκουτερ που να μην ειναι μεταχειρισμενο και να μου προτινει κανεις τι αναβαθμησης με 600$ εξωτερικα εσωτερικα να κανω? ισα ισα στα μικρά κυβικά παίρνουμε μεταχειρισμένα... γιατιί θα το βαρεθείς γρήγορα και δεν λέει να ξοδέψεις 1200 ευρώ για να πάρεις καινούριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Απ'ότι καταλαβαίνω το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι γρήγορο το μηχανάκι και να κανεις φιγούρα... Θα σου πω τη γνώμη μου και αν θες την ακούς: 1. Ότι και να πάρεις θα είναι πιο γρήγορο απο το ποδήλατο. 2. Ότι και να πάρεις θα το αλλάξεις με το που θα βγάλεις το καινούριο δίπλωμα στα 18, οπότε άντε να το κρατήσεις max 2 χρόνια. Άρα δεν αξίζει να του χώσεις λεφτά για να το αναβαθμίσεις (που ούτως ή άλλως δεν αναβαθμίζεται ένα 50άρι...). 3. Πάρε κάτι που σου αρέσει στο μάτι. 4. Να οδηγάς για να γουστάρεις εσύ και όχι για να γουστάρουν οι άλλοι. 5. Μέχρι να μάθεις να κινείσαι μέσα στην κίνηση μη βάλεις 2ό άτομο πίσω. Μη βάλεις 2ό άτομο πίσω γιατί αφενός δεν θα πηγαίνει μια το 50άρι, αφετέρου μπορεί να το πάρεις στο λαιμό σου σε καμιά στραβή. Γενικά να το αποφεύγεις μέχρι να αποκτήσεις κάποια εμπειρία (θέλει χρόνο). 7. Πάντα μα πάντα κράνος, και αν μπορείς ψήσε τον πατέρα σου για κάνα μπουφανάκι, είναι και μουράτα... Το Jetix είναι ωραίο παπί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickdacool 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Παιδια ευχαριστω αποφασησα τελικα να παρω το jetix γιατι ειναι ωραιο εμφανησιακα αλλα και καλο.. Ομως θα του βαλω μια σελα με 50$ για να ειμαι οκ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Απ'ότι καταλαβαίνω το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι γρήγορο το μηχανάκι και να κανεις φιγούρα... Θα σου πω τη γνώμη μου και αν θες την ακούς: 1. Ότι και να πάρεις θα είναι πιο γρήγορο απο το ποδήλατο. 2. Ότι και να πάρεις θα το αλλάξεις με το που θα βγάλεις το καινούριο δίπλωμα στα 18, οπότε άντε να το κρατήσεις max 2 χρόνια. Άρα δεν αξίζει να του χώσεις λεφτά για να το αναβαθμίσεις (που ούτως ή άλλως δεν αναβαθμίζεται ένα 50άρι...). 3. Πάρε κάτι που σου αρέσει στο μάτι. 4. Να οδηγάς για να γουστάρεις εσύ και όχι για να γουστάρουν οι άλλοι. 5. Μέχρι να μάθεις να κινείσαι μέσα στην κίνηση μη βάλεις 2ό άτομο πίσω. Μη βάλεις 2ό άτομο πίσω γιατί αφενός δεν θα πηγαίνει μια το 50άρι, αφετέρου μπορεί να το πάρεις στο λαιμό σου σε καμιά στραβή. Γενικά να το αποφεύγεις μέχρι να αποκτήσεις κάποια εμπειρία (θέλει χρόνο). 7. Πάντα μα πάντα κράνος, και αν μπορείς ψήσε τον πατέρα σου για κάνα μπουφανάκι, είναι και μουράτα... Το Jetix είναι ωραίο παπί... Μέχρι να πάρω μηχανάκι είχα ακριβώς την ίδια εντύπωση μιας και ό,τι είχα οδηγήσει ήταν από 125cc και πάνω... Πριν κάνα μήνα πήρα το Typhoon 50άρι (το περσινό μοντέλο όμως, όχι τα παλιά...) και σε διαβεβαιώ ότι για 50άρι παίρνει υποδειγματικά δικάβαλο, και δεν μιλάω μόνο για γκόμενα που είναι 50-60 κιλά... Πριν καμιά βδομάδα ανέβασα τον κολλητό μου και τραβούσε ωραία και άνετα και στην ευθεία αλλά εκεί που έπαθα πλάκα είναι ότι σε ψιλοζόρικη ανηφόρα τραβούσε καλά και συνέχιζε να ανεβάζει... :0 Να σημειώσω ότι εγώ είμαι 1,81 - 89 κιλά και το κολλητάρι μου 1,74 - 80 κιλά!!! Δηλαδή δεν μιλάμε για κάνα εύκολο δικάβαλο αλλά για περίπου 170 κιλά στο 50άρι σε ανηφόρα και ανέβαινε επιταχύνοντας!!!!! Φυσικά παίζει ρόλο το ότι το δικό μου είναι δίχρονο ... Οπότε φίλε αν θες τη γνώμη μου προσανατολίσου σε κάνα 50άρι scooterάκι να μπορείς να είσαι άνετος, και όσο για τη μόστρα υπάρχουν πολλά όμορφα σκουτεράκια ;) Χώρια που καλή η μόστρα στην γκόμενα, αλλά είναι κρίμα να σου ζητήσει βόλτα και να κωλώνεις να την πας από μια ανηφόρα μην σας πάρει πίσω... :P ;) (Το είπα λίγο υπερβολικά αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις ενα μεταχειρω παπι/σκουτερ, ή ενα καινουργιο που να ειναι σχετικα φτηνο, οχι οπως Derbi Senda DRD 50, Aprillia κτλ, που πχ της τελευταιας το κροσακι κανει 2,700. Στο λεω γιατι, πιστεψε με οταν βγαλεις το Α1 στα 18 σου, δεν προκειται με την καμια να το κρατησεις. Προσωπικα, σου προτεινω ειτε ενα typhoon, γιατι ενας φιλος που το εχει 80αρι malossi παει πολυ καλα, ή καποιο παπακι τυπου kymco jetix, daytona sprinter, κτλ κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto jx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 Aythν την στιγμη δεν με ενδιαφερει το διπλωμα γιατι στις 26 αυγουστου βγαζω.. Ρωτησε ο πατερας μου εναν και με μια υπογραφη μπορω να βγαλω διπλωμα... Το θεμα ειναι να βρω ενα καλο και γρηγορο μηχανακι για να κανω και φιγουρα στις γκομενες.. παρε το jetix !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 Παρε αυτο γιατι ειναι κυριολεκτικα σχολείο : http://www.derbi.com/int/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=229 :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες