makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Μάλλον παλαια εθνική Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την ελευσίνα. Η άλλη με τα ιστιοπλοικά που είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δεν ξερω που ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Βολος... Και γαμώ τις φωτογραφίες. Πως την τράβηξες αυτή? Τρίποδο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Οχι... Απλα την ακουμπησα σε ενα μαρμαρινο μνημιο που εχει εκει :) Ειναι το πανεπιστημιο Θεσσαλιας. Χωρις καμια επεξεργασια. πρεπει να εχει 5δευτ. ληψη αν θυμαμαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Τραβηγμενη μεσα απο τηλεσκοπιο!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Όλυμπος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με την ταπεινή μου Canon 1000d μέσα από ένα 6ιντσο νευτώνιο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον karellen 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Έλα τα 6ιντσάκια ... Σημαδεύοντας τον Ωρίωνα. Μια ωραία συνάντηση Επάνω ο Δίας πιο κάτω η Αφροδίτη και τελευταία η Σελήνη , πάνω από το Αλεποχώρι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Με την ταπεινή μου Canon 1000d μέσα από ένα 6ιντσο νευτώνιο. Καθόλου ταπεινή φίλε μου έχει πολλές δυνατότητες για ξεκίνημα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Ζάκυνθος, Ναυάγιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έλα τα 6ιντσάκια ... Σημαδεύοντας τον Ωρίωνα. Δεν τη πιστεύω τέτοια σύμπτωση! Ήθελα να βάλω τον Ωρίωνα και τις Πλειάδες αλλά είχανε trail. Any way τις βάζω για πάρτη σου. Την επόμενη θα προσπαθήσω σε κατασκότεινο ουρανό. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Ζάκυνθος, Ναυάγιο Σαν το Ιόνιο Δεν Εχει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Σημαδεύοντας τον Ωρίωνα. Δεν τη πιστεύω τέτοια σύμπτωση! Ήθελα να βάλω τον Ωρίωνα και τις Πλειάδες αλλά είχανε trail. Εμένα να δεις trail που έχει σε μεγάλο μέγεθος γιατί είχα τη φωτογραφική εκτός βάσης 30sec, στη δική σου φαίνεται μια ιδέα και το νεφέλωμα. Ωραίος . Κάππου έχω και 'γω μια καλή , πάω για ψάξιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Δεν ξερω αν αυτη η φωτο χαρακτηριζετε σαν αγωνιστικη ή καλητεχνικη!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Ένα αεροπλάνο αραγμένο σε ένα λιμάνι!!! :shock: Μου πήρε χρόνο να καταλάβω πως προσγειώθηκε εκεί, αλλά ντεν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 το πρωην "στημμενο" αμαξακι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 RAVEN FR καλυτερα αυτο που ρωτησες, ρωτα το με πμ. Με αυτο τον τροπο δινουμε πληροφοριες σε διαφορα ''κορακια'' και σταμπαρουν τα μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 δε το ειχα σκεφτει....σορρυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Δεν ξερω αν αυτη η φωτο χαρακτηριζετε σαν αγωνιστικη ή καλητεχνικη!!!!! Εμενα παλι μου βρωμαει photoshop εδω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 από που τραβηγμένη αυτή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) @xamogelo canadair ειναι δεν ειναι και κανα mirage :P Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες