Jump to content
Sign in to follow this  
kost4s

βοηθεια για 125cc

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα.. είμαι καινούργιος εδω αλλα ελπίζω μα γίνω παλιός γρήγορα :rolleyes: Λοιπον στο θεμα μας... σε λιγο καιρο γινομαι 18, και αρα θελω να παρω ενα μηχανακι καινουργιο.. εχω ηδη ενα dayang "50" :lipssealed: ας πουμε.. τεσπα θα ηθελα τωρα να παρω ενα κροσακι.. αφου εκανα μια ερευνα ειδα οτι δεν βγαινω οικονομικα :ranting3::wallbash: ξερετε αν υπαρχει κανενα καλο site (εκτος χε) να ψαξω μπας και βρω κανα μεταχειρισμενο?? επειδη ομως δεν το κοβω, σκεφτηκα να παρω ενα παπακι.. αλλα τι?? ηθελα crypton x αλλα ειδα οτι μετατροπες δεν μπορουν να γινουν πολλες αφου ειναι ηλεκτρονικο.. ειμαι λοιπον αναμεσα στα: crypton r115, innova(οχι injection), η κανα αστρακι.. επειδη ομως ειμαι και λιγο κανγκουρακι :bruce_h4h: θελω να φτιαξω ενα εργαλιο.. με χιλιοστα και λοιπα να το κανω περιπου 180cc με 200cc.. ποιο λετε να ειναι το πιο καλο παπακι ωστε να μην μου τη βγαινει κανεις? :P θελω πολλες αποψεις!!!

υγ.1 σας μπερδεψα αλλα ειμαι και εγω πολυ μπερδεμενος :/

υγ.2 περιπου θελω ενα παπι να ΜΗΝ κοστισουν αρκετα οι μετατροπες που θα του ριξω, ΝΑ τις αντεξει!!, και να εχει ΤΡΟΜΕΡΗ ροπη γιατι με το δικο μου με περνανε λογω ροπης οπως μπαινουν οι ταχυτητες!!

υγ.3 μενω Αθηνα!

ευχαριστω προκαταβολικα!!

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ouaooooooooooooo!!!!!!!!! αυτο ηταν με πορωσες για κροσακι παλι!! 1000 ευχαριστω που ασχολεισαι μεγαλε :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια αξιζει να παρω κανα yamaha z125? Αν αρχισω να το φτιαχνω συμφερει αυτο(dinamik απεκλεισα λογο σασμαν κλ) η να παρω κανα κρυπτον ρ? τι λετε? περιπου να το κανω 180 με 200 με ανοιγμα χιλιοστων το ζ δεν αντεχει περισσοτερο απο τα αλλα?? και ποιο ειναι το πιο φτηνο για μετατροπες?? ΒΟΗΘΕΙΑ :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υγ.2 περιπου θελω ενα παπι να ΜΗΝ κοστισουν αρκετα οι μετατροπες που θα του ριξω, ΝΑ τις αντεξει!!, και να εχει ΤΡΟΜΕΡΗ ροπη γιατι με το δικο μου με περνανε λογω ροπης οπως μπαινουν οι ταχυτητες!!

Λοιπόν να πω και εγώ κάτι,για να κάνεις ένα μηχανάκι που είναι 125 και να το φέρεις σιγά-σιγά στα 200 θέλει να ξέρεις αρκετά πράγματα από μηχανολογία.Αυτό σημαίνει αν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά με τέτοιο πράμα,ότι θα κάνεις και λάθη και μάλιστα θα τα πληρώσεις ακριβά.Αυτά τα μηχανάκια είναι 125 για έναν λόγο,γιατί τόσο αντέχουν.Τώρα όσο πιο πάνω το πας,τόσο αυξάνεται και ο κίνδυνος να σου συμβεί κατι.

Εγώ λέω να πάρεις ένα cross ή ότι παπί θέλεις,αλλά να μην το πειράξεις.Με αυτά τα λεφτά που θα του έριχνες,θα μπορούσες να έπαιρνες μια κανονική μηχανή.Τι κερδίζεις με αυτό τον τρόπο?εμπειρία,χρήμα και μια ομαλή μετάβαση στα cc :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια αξιζει να παρω κανα yamaha z125? Αν αρχισω να το φτιαχνω συμφερει αυτο(dinamik απεκλεισα λογο σασμαν κλ) η να παρω κανα κρυπτον ρ? τι λετε? περιπου να το κανω 180 με 200 με ανοιγμα χιλιοστων το ζ δεν αντεχει περισσοτερο απο τα αλλα?? και ποιο ειναι το πιο φτηνο για μετατροπες?? ΒΟΗΘΕΙΑ :wallbash:

Αποτι βλεπουμε εδω θες ενα μηχανακι, οχι για την βολτα σου αλλα για να σε κλαιμε. Εγω θα σου προτεινα ενα τετραχρονο και οχι πολυ πειραγμα τουλαχιστον για αρχη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλοι μου ευχαριστω για τις συμβουλες.. ΑΛΛΑ.. τετραχρονο εχω ηδη, 125 μαλιστα.. Το θεμα ειναι οτι θελω να μαθω με συμπλεκτη.. απ'οτι σκεφτηκα ομως ενα κρος δεν ξερω αν θα μπορω να το κουμανταρω μιας και θα ειμαι 18 χρονων και γυρω στα 70+ κιλα... αρα σκεφτομαι να παρω ενα παππι διχρονο, με συμπλεχτη( z-ετακι) και να το ανεβασω λιγο-πολυ.. το θεμα ειναι αξιζει να παρω ζετακι η ενα dinamik, η ειναι οτι να ναι? γιατι διαβασα οτι αντεχει μεχρι 72 χιλιοστα ανοιγμα το ζετακι δεν θα τα ανοιξω τοσο βεβαια ;) (το μοντενας λεει πολλα προβληματα)..αλλα γενικα τι λετε? αξιζει να ασχοληθω?? η δεν ειναι αξιοπιστα σαν παπακια??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στην θεση σου θα έπερνα fx. Τετραχρονο,δυο εκεντροφορους,συμπλεκτη στο χερι με έξι ταχυτητες. Στα πηραγματα για να αλαζεις μοτερ είναι το καλυτερο. Δες στο youtube βιντεακια που του βαζουν μηχανη απο 650.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στην θεση σου θα έπερνα fx. Τετραχρονο,δυο εκεντροφορους,συμπλεκτη στο χερι με έξι ταχυτητες. Στα πηραγματα για να αλαζεις μοτερ είναι το καλυτερο. Δες στο youtube βιντεακια που του βαζουν μηχανη απο 650.

:_innocent: παω να τσεκαρω!! :surrender:

λοιπον τσεκαρα, αλλα ψιλοξενερωσα.. δεν βλεπω κανα πειραγμενο.. ειναι τετραχρονο, καλο αυτο, αλλα γιατι δεν τα πουλανε "πειραγμενα"?? μηπως δεν αντεχουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε, αν ειναι δυνατον :surrender: . Θα πας να αγορασεις ενα 125αρι με σκοπο και μονο να το πειραξεις ωστε να το κανεις 200αρι? Με τα χρηματα που θα δωσεις για να αγορασεις το 125, συν τα εξοδα για μετατροπες (που προκειται για πολλες απο τα λεγομενα σου), μαζεψε και κανα ακομα χιλιαρικο και παρε κατι που τουλαχιστον, θα σου προσφερει αξιοπιστια. Ομως να ξερεις, ολα ειναι θεμα μυαλου, αν ειναι ακατοικητο, και λεωφορειο να παρεις θα σε κλαιμε.

Α και ξεχασα, ενα μηχανακι που ειναι πχ 125, ειναι για 125. Αντε να το ανεβασεις λιγο, αλλα 200αρι? Αμα καμια ωρα κυνηγας καμια ροδα, δεν θα φταιει ουτε ο κατασκευαστης, ουτε ο μηχανικος...το κεφαλι σου θα φταιει :bruce_h4h::thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε, αν ειναι δυνατον :surrender: . Θα πας να αγορασεις ενα 125αρι με σκοπο και μονο να το πειραξεις ωστε να το κανεις 200αρι? Με τα χρηματα που θα δωσεις για να αγορασεις το 125, συν τα εξοδα για μετατροπες (που προκειται για πολλες απο τα λεγομενα σου), μαζεψε και κανα ακομα χιλιαρικο και παρε κατι που τουλαχιστον, θα σου προσφερει αξιοπιστια. Ομως να ξερεις, ολα ειναι θεμα μυαλου, αν ειναι ακατοικητο, και λεωφορειο να παρεις θα σε κλαιμε.

Α και ξεχασα, ενα μηχανακι που ειναι πχ 125, ειναι για 125. Αντε να το ανεβασεις λιγο, αλλα 200αρι? Αμα καμια ωρα κυνηγας καμια ροδα, δεν θα φταιει ουτε ο κατασκευαστης, ουτε ο μηχανικος...το κεφαλι σου θα φταιει :bruce_h4h::thumbsdown:

βασικα εγω οσο και να μην το πιστευτε δεν τρεχω.. απλα καμια φορα αν το ανοιξω να μπορει να νυχτωσει αλλα μηχανακια.. ΚΑΜΙΑ φορα οχι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..;) αυτο ζηταω.. και βρηκα ηδη ενα suzuki fx 230cc!! το οποιο εχει μετατραπει απο σοβαρη αντιπροσωπια.. κα το παιδι του κανει τρελη συντηρηση.. με 1800ευρα το δινει.. τι λετε?? αα εχει κανει 54.000 χλμ.. μπορω να τη ριξω την τιμη θα με συμφερει ομως να το παρω? (και ειπαμε χωρις να το τρεχω καθημερινα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

17 είμαι και έγω CBR :yinyang: ...Και στο προτείνω!

Εκτός απο το ο,τι έμαθα συμπλέκτη απο την πρώτη μέρα είδα τεράστια διαφορά στην ασφάλεια.

Φρένα, αναρτήσεις!

Επίσης το σημαντικότερο το απολαμβάνεις.

Οδήγησα χθες το παπί του πατέρα μου να πάω να πάρω τσιγάρα και αναρωτήθηκα, Καλά πως μπορεί?

Φτάνω στα φανάρια να φανταστείς και έψαχνα να βρώ τον συμπλέκτη.

Αν μπείς στην κατηγορία των μηχανών Δεν θα θες να φύγεις ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ..

Τα Ζ και τα Dinamik είναι για τα 400 μέτρα.

Αν θες να πας κανενα ταξιδάκι με την παρεά σου και θέλεις να το δώσεις λίγο παραπάνω ,,

Θα πας όπου σε πάει ο αέρας!

CBR ή CBF 125 φίλε.Τσέκαρε στο car.gr Βρίσκεις με 1.400....

Επίσης αν καίγεσαι τόσο πολύ για τα καγκουριλίκια σου Υπάρχει ένα κιτάκι της Μαλόσσι που το μετατρέπει σε 166cc (επίσης του δίνει επιπλέον 20 τελικιωμένα) και ανεβάζει τα χιλιόμετρα όπως ένα σκόοτερ..Η τιμή του είναι 350..

Honda είναι! :_thumbsup:

Αλλά και πάλι..Και μαμά είναι απίθανο..

Αυτά απο μένα.......

ΥΓ.Τρα βγάζω δίπλωμα μην αρχίσουν -1! :angel_not::2funny:

Τροποποιήθηκε από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

17 είμαι και έγω CBR :yinyang: ...Και στο προτείνω!

Εκτός απο το ο,τι έμαθα συμπλέκτη απο την πρώτη μέρα είδα τεράστια διαφορά στην ασφάλεια.

Φρένα, αναρτήσεις!

Επίσης το σημαντικότερο το απολαμβάνεις.

Οδήγησα χθες το παπί του πατέρα μου να πάω να πάρω τσιγάρα και αναρωτήθηκα, Καλά πως μπορεί?

Φτάνω στα φανάρια να φανταστείς και έψαχνα να βρώ τον συμπλέκτη.

Αν μπείς στην κατηγορία των μηχανών Δεν θα θες να φύγεις ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ..

Τα Ζ και τα Dinamik είναι για τα 400 μέτρα.

Αν θες να πας κανενα ταξιδάκι με την παρεά σου και θέλεις να το δώσεις λίγο παραπάνω ,,

Θα πας όπου σε πάει ο αέρας!

CBR ή CBF 125 φίλε.Τσέκαρε στο car.gr Βρίσκεις με 1.400....

Επίσης αν καίγεσαι τόσο πολύ για τα καγκουριλίκια σου Υπάρχει ένα κιτάκι της Μαλόσσι που το μετατρέπει σε 166cc (επίσης του δίνει επιπλέον 20 τελικιωμένα) και ανεβάζει τα χιλιόμετρα όπως ένα σκόοτερ..Η τιμή του είναι 350..

Honda είναι! :_thumbsup:

Αλλά και πάλι..Και μαμά είναι απίθανο..

Αυτά απο μένα.......

ΥΓ.Τρα βγάζω δίπλωμα μην αρχίσουν -1! :angel_not::2funny:

δεν ξερω φιλε μου.. ο κολλητος μου ηθελε την cbf αλλα μολις την ειδε απο κοντα ξενερωσε.. δεν θελω να παρω κατι στου στυλ "πριονι".. επισης αποφασισα να ασχοληθω λιγο ακομη με τα παπακια επειδη μολις αρχισα να χωνομαι, να τα παρατησω?? οπως ειπε και ενα αλλο παιδι σε αλλο θεμα χρονια για μηχανη εχεις.. ζησε την καθε φαση.. γι αυτο και μονο αποφασισα προς παπι.. τωρα ομως τι.. z, dinamik, fx.. τι εχει καλες αρχικες και καλη ροπη..(και αντεχει)??

υγ. ευχαριστω για τη γνωμη σου!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το Ζ θα έχει μπόλικο γκάζι ειδικά άμα το πειράξεις απλά να είσαι προετοιμασμένος να βάλεις το χέρι βαθειά στην τσέπη (πολύ βαθεια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο με το ζησε την καθε φαση πολυ μ'άρεσε!Χαχα!Δηλαδη δεν θα την ζησεις την ηλικια σου με ενα μικρο μοτοσικλετακι 125 κυβικων που θα εχει καλυτερο στησιμο και φρενα απο το καθε παπι, αλλα θα την ζησεις με το παπι;;

Επισης λες οτι δεν θα μπορεις να κουμανταρεις το 125 endurακι αλλα ταυτοχρονα ενα 200ρι Z θα μπορεις;;Για τι ακριβως προσπαθεις να μας πεισεις;;Αλλο θελω παπι γιατι γουσταρω, και αλλο να προσπαθεις να το δικαιολογησεις με ακυρα παραδειγματα!

Η γνωμη μου ειναι να παρεις κατι σε στυλ μοτοσυκλετας!Δες απο κοντα τα cbr και cbf 125, ειναι πολυ καλα!

Εγω στην ηλικια σου περυσι αγορασα το XT 500 για πρωτη μηχανη με ελαχιστη εμπειρια(το 125 παπακι που λες οτι εχεις αρκει) και με λιγη συνεση μπορεσα απο την πρωτη μερα και το ελεγχω!

Και επειδη εισαι και καγκουρακος απο ο,τι βλεπω, απο γκαζι, οσο να πεις κατι παραπανω θα εχει απο 125 ε;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το Ζ θα έχει μπόλικο γκάζι ειδικά άμα το πειράξεις απλά να είσαι προετοιμασμένος να βάλεις το χέρι βαθειά στην τσέπη (πολύ βαθεια)

απο προβληματα η για να το φτιαξω?? :shades:

Aυτο με το ζησε την καθε φαση πολυ μ'άρεσε!Χαχα!Δηλαδη δεν θα την ζησεις την ηλικια σου με ενα μικρο μοτοσικλετακι 125 κυβικων που θα εχει καλυτερο στησιμο και φρενα απο το καθε παπι, αλλα θα την ζησεις με το παπι;;

Επισης λες οτι δεν θα μπορεις να κουμανταρεις το 125 endurακι αλλα ταυτοχρονα ενα 200ρι Z θα μπορεις;;Για τι ακριβως προσπαθεις να μας πεισεις;;Αλλο θελω παπι γιατι γουσταρω, και αλλο να προσπαθεις να το δικαιολογησεις με ακυρα παραδειγματα!

Η γνωμη μου ειναι να παρεις κατι σε στυλ μοτοσυκλετας!Δες απο κοντα τα cbr και cbf 125, ειναι πολυ καλα!

Εγω στην ηλικια σου περυσι αγορασα το XT 500 για πρωτη μηχανη με ελαχιστη εμπειρια(το 125 παπακι που λες οτι εχεις αρκει) και με λιγη συνεση μπορεσα απο την πρωτη μερα και το ελεγχω!

Και επειδη εισαι και καγκουρακος απο ο,τι βλεπω, απο γκαζι, οσο να πεις κατι παραπανω θα εχει απο 125 ε;;

ενα παιδι μου ειπε οτι αν τελικα παρω κανα διχρονο κροσακι θα φευγει πρωτα αυτο και μετα το εγω:P τεσπα δεν κρυβομαι απλα η σκεψη μου ειναι τοοοσο μπερδεμενη.. συγνωμη αν φαινεται χαζη.. απλα τα χω χασει στ΄αληθεια!!! :/ τεσπα βρηκα οπως ειπα ενα fx suzuki 1800 ευροπουλα.. να το τσιμπησω λετε? 230cc, συμπλεχτιες, κοντριτσες με καναν μια στο τοσο :_innocent: .. αυτα θελω να ζησω.. και ισως τελικα το παππι αυτο να τρωει ενα 125 κρος!??!!!.. χιχι

υγ. προβληματα με αστυνομια-τροχαια δεν ειχες ποτε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε δεν ξέρω τι φταίει φταίει η συντήρηση φταίει το ότι είναι δίχρονο ξερω γω τι αλλά από τότε που το πήρα το Ζ μου βγήκε το παρατσούκλι τσιγκούνης από τους φίλους μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε δεν ξέρω τι φταίει φταίει η συντήρηση φταίει το ότι είναι δίχρονο ξερω γω τι αλλά από τότε που το πήρα το Ζ μου βγήκε το παρατσούκλι τσιγκούνης από τους φίλους μου

xD για το fx ποια η γνωμη σου?? βασικα θελω να φαω εναν με lifan 180cc 61mm.. που με κοροιδευε κι ολας φετος.. στο χωριο που πηγα διακοπεσ.. αα στο fx πως γινεται να το κανω να πεταει φλογες η εξατμηση(dragon ειναι νομιζω)??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη το Ζ που ειναι και αυτο διχρονο θα σε περιμενει νομιζεις;;Τεσπα βλεπω οτι τα προβληματα πυ σε απασχολουν ειναι πως να περασεις λιφαν 180 και πως να πεταει φλογες η εξατμιση!Οποτε τσαμπα κοπος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη το Ζ που ειναι και αυτο διχρονο θα σε περιμενει νομιζεις;;Τεσπα βλεπω οτι τα προβληματα πυ σε απασχολουν ειναι πως να περασεις λιφαν 180 και πως να πεταει φλογες η εξατμιση!Οποτε τσαμπα κοπος!

γιατι νομιζεις οτι επελεξα fx? φυσικα και δεν θα με περιμενει το z.. γι αυτο κατεληξα "προς το παρων" στο τετραχρονο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_innocent: παω να τσεκαρω!! :surrender:

λοιπον τσεκαρα, αλλα ψιλοξενερωσα.. δεν βλεπω κανα πειραγμενο.. ειναι τετραχρονο, καλο αυτο, αλλα γιατι δεν τα πουλανε "πειραγμενα"?? μηπως δεν αντεχουν?

Μα καλά θές να νοήσε κάγκουρας και δεν ξέρεις αν τα Fx τα πειράζουν και αν αντέχουν::: Προτού πάρεις το παπί-πύραυλος για περάσεις το Lifan 180 και του κάνεις τη μούρη κρέας σου προτείνω να μάθεις τη συμπεριφορά ενός πραγματικού κάγκουρα, όλα τα μοντέλα απο μηχανάκια, οτιδήποτε έχει σχέση με μπιέλες, στροφάλους, κεφαλές, θυριδόματα, ζιγκλέρομα, πιστόνια, κύλινδρους, κεφαλές, βαλβίδες και ελατήρια. Αν δεν ξέρεις αυτά, απλά θα σε κοροϊδεύουν.

Μου θυμίζεις μια ιστορία που διάβασα προ ημερών στο forum, όπου ένας τύπος σαν εσένα πείρε ένα ΧΤ για να την πεί στον τώτε γρήγορο κάγκουρα του χωριού που είχε παπί. Σκάει μύτη λοιπόν ο τύπος με το ΧΤ (δεν είχε ξαναδεί άνθρωπος στο χωριό XT) και όλοι το θαύμαζαν. Σηκώνετε λοιπόν ο αρχικάγκουρας του χωριού, πάει δίπλα του, του κατεβάζει το παντελόνι και του λέει δε πα'να έρθεις και με αεροπλάνο τέτοια @@ρια δε θα αποκτήσεις ποτέ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xD για το fx ποια η γνωμη σου?? βασικα θελω να φαω εναν με lifan 180cc 61mm.. που με κοροιδευε κι ολας φετος.. στο χωριο που πηγα διακοπεσ.. αα στο fx πως γινεται να το κανω να πεταει φλογες η εξατμηση(dragon ειναι νομιζω)??

ρε αυτός και με 54αρι Ζ κόβετε αρκεί να ανοίξεις θυρίδες να βάλεις άλλο καρμπυλατέρ εξάτμιση και ριντόφυλλα τον αφήνεις να μετράει κολόνες...

για το φχ δεν ξέρω αλλά έχω δεί αρκετά είναι καλό μηχανάκι και γρήγορο και αξιόπιστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα καλά θές να νοήσε κάγκουρας και δεν ξέρεις αν τα Fx τα πειράζουν και αν αντέχουν::: Προτού πάρεις το παπί-πύραυλος για περάσεις το Lifan 180 και του κάνεις τη μούρη κρέας σου προτείνω να μάθεις τη συμπεριφορά ενός πραγματικού κάγκουρα, όλα τα μοντέλα απο μηχανάκια, οτιδήποτε έχει σχέση με μπιέλες, στροφάλους, κεφαλές, θυριδόματα, ζιγκλέρομα, πιστόνια, κύλινδρους, κεφαλές, βαλβίδες και ελατήρια. Αν δεν ξέρεις αυτά, απλά θα σε κοροϊδεύουν.

Μου θυμίζεις μια ιστορία που διάβασα προ ημερών στο forum, όπου ένας τύπος σαν εσένα πείρε ένα ΧΤ για να την πεί στον τώτε γρήγορο κάγκουρα του χωριού που είχε παπί. Σκάει μύτη λοιπόν ο τύπος με το ΧΤ (δεν είχε ξαναδεί άνθρωπος στο χωριό XT) και όλοι το θαύμαζαν. Σηκώνετε λοιπόν ο αρχικάγκουρας του χωριού, πάει δίπλα του, του κατεβάζει το παντελόνι και του λέει δε πα'να έρθεις και με αεροπλάνο τέτοια @@ρια δε θα αποκτήσεις ποτέ...

φιλε τωρα αρχιζω να ασχολουμαι.. αρα λογικο να μην ξερω πολλα.. μην νομιζεις οτι δεν ψαχνομαι... και καλη η ιδεα σου με το παντελονι:P

ρε αυτός και με 54αρι Ζ κόβετε αρκεί να ανοίξεις θυρίδες να βάλεις άλλο καρμπυλατέρ εξάτμιση και ριντόφυλλα τον αφήνεις να μετράει κολόνες...

για το φχ δεν ξέρω αλλά έχω δεί αρκετά είναι καλό μηχανάκι και γρήγορο και αξιόπιστο

αυτο που θελω εχει φτιαχτει σε μαγαζι με εξειδικευση στα φχ.. πιστονι 72mm wossner, 33καρμπιρατερ fcr, ανοιγμενη φουλ η κεφαλη, ροηκη εξελιξη, dragon εξτμση κλπ.... δεν αξιζει?? μεσα απο αυτο το παπι ετσι οπως ειναι στημενο θα μαθω πολλαααα πιστευω... και ας μην ειμαι καγκουρας ακομα.. οπως ειπα δεν θελω να γινω και τρελοκαγκουρι.. ισα ισα να το ανοιγω που κ που..

παντα φιλικα, και με οχι πολυ γνωση απο παππια..

υγ. οταν λες θυριδες ενοεις την κεφαλη φιλε μου??

υγ.2 and what about ριντοφυλλα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα