janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Από την άλλη μπορεί απλά να μην αντέχει την πεθερά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να πει αλεύρι ο Γιώργκη (όπως τον λέει ο Vale :lol: ) αλλά ξέρω πως δεν τον νοιάζει να το πει με 104 βαθμούς διαφορά και ερχόμενος ο Vale "σακάτης"! Όλη του η δεξιά πλευρά είναι γτπ. Ώμος,κνήμη,αστράγαλος! Κι άλλα θέτε? Για το γμτο και μόνο θέλει να επιστρέψει σύντομα και σε καμιά περίπτωση δεν θα πιέσει καταστάσεις. Δηλαδή αν γυρίσει στο Sachsenring ή στο Brno, μπορεί να τον δούμε και 5ο και 6ο και ακόμα παρακάτω. (εκτός κι αν... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Αν τον πίεζαν λέτε να είχε ορέξεις να γράφει χρόνους?Ή θα χαλούσαν συμβόλαιο επειδή ήταν ημυσακατεμένος και δεν έγραψε καλό χρόνο?Νταξ καλή η συνωμοσία αλλά δεν γίνεσαι εύκολα θρίλος αν δεν το χεις στο αίμα σου, και αν το έχεις τότε δεν σε νοιάζει.Αυτό το συμπέρασμα βγάζω. Εξάλλου πιστεύω με τα λεφτά που έχει μπορεί να ζήσει και τα τρεισέγγονά του οπότε δεν έχει ανάγκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Παντως ρε παιδια εγω εχω να πω και κατι ακομα, λιγο πιο γενικο... Βλεποντας το υπεροχο καρτουνακι στην υπογραφη του Αλεξ, δεν μπορω παρα να χαμογελαω σαν χαζος! Ο γιατρος ειναι απιθανο τυπακι ρε γμτ μου! :respect: Ακομα και στις πιο στραβες του φασεις βγαζει τα πιο απιθανα λογοτυπακια και σλογκαν, γεματα χιουμορ, αυτοσαρκασμο, και γενικα ΧΑΒΑΛΕ ρε γμτ! Ειναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ ανθρωπος ο Βαλε και οταν τελικα αποφασισει να φυγει απο το χωρο πραγματικα θα φτωχυνουμε κατα πολυ... Μακαρι αυτη η μερα να αργησει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Παντως ρε παιδια εγω εχω να πω και κατι ακομα, λιγο πιο γενικο... Βλεποντας το υπεροχο καρτουνακι στην υπογραφη του Αλεξ, δεν μπορω παρα να χαμογελαω σαν χαζος! Ο γιατρος ειναι απιθανο τυπακι ρε γμτ μου! :respect: Ακομα και στις πιο στραβες του φασεις βγαζει τα πιο απιθανα λογοτυπακια και σλογκαν, γεματα χιουμορ, αυτοσαρκασμο, και γενικα ΧΑΒΑΛΕ ρε γμτ! Ειναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ ανθρωπος ο Βαλε και οταν τελικα αποφασισει να φυγει απο το χωρο πραγματικα θα φτωχυνουμε κατα πολυ... Μακαρι αυτη η μερα να αργησει! +1137 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Παντως ρε παιδια εγω εχω να πω και κατι ακομα, λιγο πιο γενικο... Βλεποντας το υπεροχο καρτουνακι στην υπογραφη του Αλεξ, δεν μπορω παρα να χαμογελαω σαν χαζος! Ο γιατρος ειναι απιθανο τυπακι ρε γμτ μου! :respect: Ακομα και στις πιο στραβες του φασεις βγαζει τα πιο απιθανα λογοτυπακια και σλογκαν, γεματα χιουμορ, αυτοσαρκασμο, και γενικα ΧΑΒΑΛΕ ρε γμτ! Ειναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ ανθρωπος ο Βαλε και οταν τελικα αποφασισει να φυγει απο το χωρο πραγματικα θα φτωχυνουμε κατα πολυ... Μακαρι αυτη η μερα να αργησει! Δεν λες τίποτα!!! Εδώ έχω κολλήσει και το λέω συνέχεια στη δουλειά μου. Πάω να φτιάξω κάτι και μου λείπει ξέρω εγώ ένα εργαλείο, και φεύγοντας για να πάω να το πάρω, τους λέω torno subito :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Παντως ρε παιδια εγω εχω να πω και κατι ακομα, λιγο πιο γενικο... Βλεποντας το υπεροχο καρτουνακι στην υπογραφη του Αλεξ, δεν μπορω παρα να χαμογελαω σαν χαζος! Ο γιατρος ειναι απιθανο τυπακι ρε γμτ μου! :respect: Ακομα και στις πιο στραβες του φασεις βγαζει τα πιο απιθανα λογοτυπακια και σλογκαν, γεματα χιουμορ, αυτοσαρκασμο, και γενικα ΧΑΒΑΛΕ ρε γμτ! Ειναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ ανθρωπος ο Βαλε και οταν τελικα αποφασισει να φυγει απο το χωρο πραγματικα θα φτωχυνουμε κατα πολυ... Μακαρι αυτη η μερα να αργησει! Χωρίς να θέλω να στο χαλάσω, ο τύπος έχει απο πίσω του ομάδα image makers, εταιρίες δημοσίων σχέσεων κτλ... Τις ίδιες "χαριτωμενιές" βάζουν οι σπόνσορες τον Lorenzo να κάνει για να ανεβάσει τα έσοδα (και γίνεται καραγκιόζης γιατί δεν του πάνε). Η εποχή που ο ρόσης ήταν αυθεντικός (;) ήταν πριν καμιά 15αριά χρόνια στα 125 που όντως είχε πλάκα (ειδικά όταν κορόιδευε τον μπιάτζι)! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Χωρίς να θέλω να στο χαλάσω, ο τύπος έχει απο πίσω του ομάδα image makers, εταιρίες δημοσίων σχέσεων κτλ... Τις ίδιες "χαριτωμενιές" βάζουν οι σπόνσορες τον Lorenzo να κάνει για να ανεβάσει τα έσοδα (και γίνεται καραγκιόζης γιατί δεν του πάνε). Η εποχή που ο ρόσης ήταν αυθεντικός (;) ήταν πριν καμιά 15αριά χρόνια στα 125 που όντως είχε πλάκα (ειδικά όταν κορόιδευε τον μπιάτζι)! Έτσι ακριβώς είναι. Διασταυρωμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Δεν μου αρεσε αυτο που εκανε ο Rossi. Με σπασμενο ποδι και χτυπημενο ώμο που πας??? Μια μ@λ@κια να γινει μετα θα κανει 2 χρονια να γυρισει. Γιατρε θελουμε να σε ξαναδουμε, οχι να σε χασουμε προωρα απο τους αγωνες του moto gp. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Χωρίς να θέλω να στο χαλάσω, ο τύπος έχει απο πίσω του ομάδα image makers, εταιρίες δημοσίων σχέσεων κτλ... Τις ίδιες "χαριτωμενιές" βάζουν οι σπόνσορες τον Lorenzo να κάνει για να ανεβάσει τα έσοδα (και γίνεται καραγκιόζης γιατί δεν του πάνε). Η εποχή που ο ρόσης ήταν αυθεντικός (;) ήταν πριν καμιά 15αριά χρόνια στα 125 που όντως είχε πλάκα (ειδικά όταν κορόιδευε τον μπιάτζι)! Και γω δε θελω να στο χαλασω αλλα τα σκετσακια του τα σκεφτονται ενα ματσο ανθρωποι πισω στο χωριο του. Ναι ειναι το επισημο fan-club του και πες τους εσυ οπως θελεις. Image makers? Image makers. Τα κρανη και τις στολες του τα σκεφτεται ο aldo drudi με τη συνδρομη του ιδιου. Εκει που μπλεκονται οι εταιριες δημοσιων σχεσεων και οι image-makers κατα κυριολεξια ειναι στα event που κανει (οπως πχ περσι που εκανε βολτα με R1 στο παρισι). Παλια δεν ηταν πιο αυθεντικος. Παλια ηταν πιο αυθορμητος. Μη ξεχναμε οτι τοτε ηταν και 12 χρονια νεοτερος δηλ στα 17-18 του. Σιγουρα εκεινη η εποχη ηταν πιο διασκεδαστικη για τους οπαδους του. Ηταν ο ανθρωπος που ελαφρυνε το κλιμα στα GP. Ολοι ηταν σοβαροι και μετρημενοι επαγγελματιες. Και ο τοτε πιτσιρικας τους εκανε ανω κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 θεωρω τουλαχιστον οτι η παθημενη περιοχη του ποδιου του , ηταν θωρακισμενη περαν του φυσιολογικου απο την μποτα αφου εγραψε τετοιο χρονο o " θεος " , δειχνει οτι την καλη ψυχολογια την εχει, ας ελπιζουμε οτι και oi γιατροι του + η dorna να λαμβανουν τα μεγιστα μετρα για τον " ανθρωπο rossi ". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 παιδιά ο Γιατρός είναι αθλητής με α...@@.... χμ χμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Κελαιδαει το γ@μημενο το cross-plain big-bang Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Ρε παιδια, βλεποντας τις σουζες που τραβαγε στο τελος του βιντεο ετσι γιατι γουσταρε, ε ΤΕΛΟΣ! Ο ανθρωπος ειναι 110% αληθινος και αγιατρευτα ταυλωμενος μηχανοβιος! Ουτε μαρκετινγκ, ουτε ντορνες, μορνες κορνες, ουτε συμβολαια ουτε τιποτα! Απλα Κ Α Ρ Α Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ε Ι ! Και αμα σκεφτει κανεις οτι κατι αλλα τσουτσεκια που τωρα το παιζουν αρχιμαμικοι του συμπαντος πριν κανα χρονο ειχαν δηλωσει οτι δεν ειχαν καν διπλωμα μηχανης για το δρομο (βλεπε Λορενθο).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Πειτε μου οτι δεν συγκινειστε απο το παρακατω βιντεακι.... http://www.youtube.com/watch?v=kIVRLviFtkw ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ και υπεροχος λεμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 :P :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Χμμμ... επιστροφή στην πίστα μέσα σε 33 ημέρες μετά από ανοιχτό κάταγμα κνήμης!!! Μωρέ καλά λέω εγώ ότι είναι βιονικός αυτός ο τύπος Στην αρχή όλοι έλεγαν για 4-5 μήνες κι αυτός θα προλάβει και το Sachsenring! Για μένα βέβαια, βιάζεται και δεν ξέρω τον λόγο. Αυτός όμως νομίζω ξέρει καλύτερα από όλους μας τι κάνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Κοίτα την έκφρασή του στις παραπάνω φωτό. Κοίτα χαρά τον άτιμο που ξανανέβηκε σε μοτοσυκλέτα :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Όλα καλά, εκτός απο τις "παπαριές" ότι έκανε χρόνους! Μια βόλτα έκανε να δει την φυσική του κατάσταση! Μην τρελαθούμε τώρα, είπαμε! Το βιντεάκι με την συνάντηση στο αεροδρόμιο είναι ανατριχίλα!!! :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Απλά επειδή ο άνθρωπος είναι αλλού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Χμμμ... επιστροφή στην πίστα μέσα σε 33 ημέρες μετά από ανοιχτό κάταγμα κνήμης!!! Μωρέ καλά λέω εγώ ότι είναι βιονικός αυτός ο τύπος Στην αρχή όλοι έλεγαν για 4-5 μήνες κι αυτός θα προλάβει και το Sachsenring! Για μένα βέβαια, βιάζεται και δεν ξέρω τον λόγο. Αυτός όμως νομίζω ξέρει καλύτερα από όλους μας τι κάνει αντως αυτος ειναι τρελος.. υπεροχα τα βιντεο και ο ηχος του R1 αν και φοραει πιο ελευθερες εξατμες... να πω κατι αλλα μην ριξετε ντοματες.... μηπως αυτο το εκανε ετσι για να την μπει λιγακι στους υπολοιπους;; οτι ΄΄μαγκες μην παιρνεται θαρρος εγω εδω ειμαι και θα επιστερψω να σας γαμ γαμ γαααααμμμμμμ.....΄΄ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 ελπιζω να ξερει τι κανει. δεν υπαρχει το video με την κοπελα και τον rossi...τεζα συγκινητικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Ο team manager του Rossi σε συνέντευξη που έδωσε μετά το τεστ στο Misano, είπε για τις πιθανότητες που έχει ο Rossi να επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση. Μετά από 26 γύρους που έκανε με την R1 των superbikes ο Rossi, βοήθησε την ομάδα του να καταλάβει σε τι φυσική κατάσταση είναι. Ο Brivio ανέλυσε πως πήγε στο τεστ και γενικώς περιέγραψε την συνολική εικόνα του Rossi που ξανακαβάλησε μοτοσυκλέτα μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στις 5 Ιουνίου. "Το τεστ ήταν πολύ σημαντικό, επειδή βοήθησε τον Rossi να καταλάβει αν υπάρχουν προβλήματα και πόνοι την ώρα της οδήγησης. Το πόδι πηγαίνει καλά, αλλά παραμένουν κάποιοι πόνοι στον ώμο τους οποίους όμως περίμενε ο Valentino. Aυτό το τεστ μας δείχνει το είδος της προετοιμασίας που χρειάζεται να ακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες" Για την πιθανότητα να αγωνιστεί ο Rossi στο γκραντ πρι της Γερμανίας. "To αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι στην Γερμανία ο Rossi, θα το ξέρουμε την Τρίτη ή την Τετάρτη της επόμενης εβδομάδας (σ.σ. αύριο-μεθαύριο δηλαδή) Αυτό θα εξαρτηθεί, από το πως θα νιώθει και το πως θα δουλέψει τις επόμενες ημέρες ώστε να δούμε κι εμείς ότι μπορεί να αγωνιστεί ή όχι." Συνεχίζοντας είπε: "Είναι δύσκολο να κανονίσουμε ένα ακόμα τέστ πριν τον αγώνα της Γερμανίας, επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμη μοτοσυκλέτα. Αυτή που χρησιμοποίησε ο Rossi στο Misano, θα πρέπει να πάει στο Brno αυτό το ΣΚ (σ.σ που μας πέρασε) Αν δουλέψει καλά στο γυμναστήριο και η προετοιμασία γενικώς πάει καλά, τότε μάλλον θα δοκιμάσει απευθείας στην M1 του στη Γερμανία" Ο Βrivio εξέφρασε το πόσο ενθαρρυντικό είναι να βλέπει πάλι τον Rossi πάνω σε μοτοσυκλέτα (στο YZF R1) και παρόλο που είχε κάποιους πόνους ο Ιταλός, σαφέστατα απόλαυσαν αυτή την εμπειρία. "Έδειξε να είναι εξαιρετικά ευτυχισμένος που επέστρεψε ξανά κι καβάλησε μοτοσυκλέτα και μου έδωσε την εντύπωση πως του είχε λείψει πολύ που όλο αυτό το διάστημα δεν καβαλούσε! Μίλησε για την μοτοσυκλέτα (το YZF R1) και έκανε τις παρατηρήσεις του, όπως στα δοκιμαστικά των αγώνων. Πραγματικά είδα πόση μεγάλη χαρά πήρε που μπόρεσε να οδηγήσει ξανά μοτοσυκλέτα" "Ο στόχος του τεστ, δεν ήταν να κάνει χρόνους και γι' αυτό η μοτοσυκλέτα δεν τροποποιήθηκε(ρυθμίστηκε) ανάλογα, αλλά παρόλα αυτά, ακόμα και σε αυτό το θέμα, δεν τα πήγε καθόλου άσχημα!" Σαν παιδάκι που του επέστρεψες το παιχνίδι του! Όταν ζεις κι αναπνέεις γι' αυτό που αγαπάς, οτιδήποτε άλλο είναι ιστορίες για αγρίους και πράσσειν άλογα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες