Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) ....ο παρακατω κυριος σου θυμιζει τιποτα; Απο τεστ στο Misano χθες, 7/7/2010. . . . . . . . . . . . . . . http://www.crash.net/motogp/news/161332/1/recovering_rossi_to_test_superbike.html 30 λεπτα στη πιστα-ο 9 φορες παγκοσμιος πρωταθλητης εφτασε στο σιρκουι με τις πατεριτσες και,αφου τις εδωσε στους συνεργατες του,ξεκινησε το προσωπικο δοκιμαστικο σεσιον.Με απομειναρια απο το σπασιμο κνημης-περονης,ο πιλοτος της yamaha εκανε ενα δοκιμαστικο για 30 λεπτα.ο ''γιατρος'' στην σελα μιας yamaha yzf-r1 της ομαδας world superbike ξεκινησε να γυρναει στις 18.24 και τελειωσε το σεσιον λιγο πριν τις 7.Το τεστ δεν διερκεσε πολυ,γιατι η μηχανη που χρησημοποιησε επρεπε να μεταφερθει στην δημοκρατια της Τσεχιας για τον επομενο γυρο των αγωνων Superbike στο Brno. Αγνωστη η (ημερομηνια) επαναφορα-ο πρωταθλητης απο την Tavullia εδειξε να ειναι ο δαμαστης της μηχανης και οτι δεν πηγε για μια ''βολτα'' στην πιστα.Με αυτην την δοκιμη ειδαμε εναν Valentino Rossi σε αριστη σωματικη και ψυχικη κατασταση. Θετικο Τεστ "Καναμε αυτο το τεστ για να καταλαβουμε προς πρεπει να δουλεψουμε απο εδω και μπρος και για να δουμε περιπου πως μπορω να οδηγησω την μηχανη>>.Αυτες ειναι οι λεξεις με μια επισυμανση.<<Το τεστ ηταν θετικο-συνεχεισε ο Rossi-γιατι μπορω εστω να οδηγησω,αλλα εχουμε ακομα πολυ δουλεια μεχρι να φτασουμε να αντιμετωπησουμε εναν αγωνα motogp σε συγκριση με την σημερινη δοκιμη.Εχω καποιον πονο στον αστραγαλο,στο γονατο και στον ωμο*,μα ιδιως μου ελειπε η δυναμη στον ωμο και λιγο η κινηση του αστραγαλου>>.<<θα μου αρεσε πολυτ να γυρισω στο Sachenring-ειπε ακομα ο Rossi-μα ειναι πολυ νωρις για να το λεμε.Εχουμε ακομα 12 μερες και πρεπει να περιμενουμε να δουμε ποσο θα μπορεσουμε να βελτιωσουμε την κατασταση μου τις επομενες μερες.Η Superbike σημερα ηταν ωραια και διασκεδαστικη στην οδηγηση.Θα μου αρεσε πολυ να πηγαινα στο Sachenring ,αλλα πρεπει να περιμενουμε αλη μια εβδομαδα για να παρουμε μια αποφαση" Πηγη: http://www.corriere.it/sport/10_luglio_07/rossi-torna-in-pista_609ca4da-89f5-11df-9331-00144f02aabe.shtml Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2010 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 :stunned: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Στραααατα στρατουυυυλα....σαν τα μωρακια Αν και πολυ νωρις μπραβο του εστω που καβαλησε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα μας τρελάνει για μια άλλη φορά ο γιατρός. Η φόρμα του και η αριστερή μπότα είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να χωρά το πρησμένο του πόδι! Ο καλύτερος χρόνος που έκανε ήταν 1,5'' πάνω απο το γρηγορότερο του περσινού αγώνα SBK, και μάλιστα όταν δηλώνει οτι απλώς οδηγούσε χαλαρά για να δει πως αντιδρά το σώμα του..... Απίστευτο καθώς βάλτε και την παράμετρο οτι 1η φορά οδηγεί και SBK μοτοσυκλέτα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2010 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Ρε τι ρισκαρει ο κοσμος, στο βωμο των συμβολαιων.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Ο γιατρούλης μπορεί να πάει να βρει καμιά νοσοκόμα να τον φροντίσει, γιατί κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως ο Giacomo Agostini δοκίμασε την Μ1 του '11 και τρέλανε ανθρώπους και χρονόμετρα στην ανάβαση Pikes Peak την προηγούμενη εβδομάδα! FORZA GIACOMO!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Ρε τι ρισκαρει ο κοσμος, στο βωμο των συμβολαιων.. :/ νταξ.. τουλαχιστον δεν επαθε τιποτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alx255 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 αλευρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Γεια σου ρε Γιατρέ Παλήκαρε!!! :bruce_h4h: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Εδώ νομίζω ότι κολλάει το "Έναν γιατρό για τον γιατρό..." . Δεν είναι καλά ο άνθρωπος ... σίγουρα ! Απορώ με τόσα κιλά τρέλα που κουβαλάει πάνω του πως τον αντέχει το μηχανάκι !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 .............τι θέλει να αποδείξει μ' αυτά δε ξέρω ............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αντε να γινει καλα ο γιατρος ωστε να μπει δυναμικα γιατι δεν μπορω να βλεπω αυτο το κωλοπαιδο να σουλατσαρει πρωτο στην πιστα.... Τωρα που λειπει η γατα χορευει ο παντικος Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2010 από τον iced Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Ρε τι ρισκαρει ο κοσμος, στο βωμο των συμβολαιων.. :/ Εγω φιλε μαυρογερακα αυτο που βλεπω ειναι εναν τρελλαμενο τυπο, που θα μπορουσε καλλιστα να καθεται αραχτος στις δαφνες του και παλι ολοι θα ελεγαν οτι ειναι ο καλυτερος. Αντι για αυτο δεν λεει να κατσει ησυχος και 2 μηνες αφου διελυσε το ποδι του ειναι ξανα σε 2 ροδες να πηγαινει τεζα και να γραφει χρονους πρωταθλητισμου με το καλημερα! Και ολα αυτα απο εναν "παππου" για τα μετρα του αθληματος! Για εμενα αυτη η λυσσα και μονο με κανει να του βγαζω το καπελο! Respect! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 .............τι θέλει να αποδείξει μ' αυτά δε ξέρω ............... ότι αξίζει να τον περιμένει η DUCATI..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 ότι αξίζει να τον περιμένει η DUCATI..... συγνώμη δε κατάλαβα την αξία του, δεν έχει αποδείξει τόσα χρόνια στους αγώνες με τόσα πρωταθλήματα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 συγνώμη δε κατάλαβα την αξία του, δεν έχει αποδείξει τόσα χρόνια στους αγώνες με τόσα πρωταθλήματα; μετά από ένα τόσο σοβαρό ατύχημα όλοι έχουν τις αμφιβολίες τους...αλλα εγώ να σου πω την αλήθεια ήθελα να ανάψω λίγο τα αίματα στους rossifuns εδώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Ο Ρόσης από μόνος του δεν είναι μαλάκας και ούτε θέλει να μείνει σακάτης για μιά δήθεν δοκιμή, ενώ και η yamaha καθόλου δεν ποντάρει πάνω του πια για να έχει όρεξη για δοκιμές-ανέκδοτα. Τα "τηλεοπτικά δικαιώματα" και οι διαφημιζόμενες πολυεθνικές πιέζουν τον Rossi να ανεβαίνει στο μηχανάκι με ένα πόδι ρισκάροντας μόνιμη αναπηρία σε περίπτωση πτώσης. Η "κρεατομηχανή" είναι το θέμα κι όχι το πάθος για τους αγώνες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 μετά από ένα τόσο σοβαρό ατύχημα όλοι έχουν τις αμφιβολίες τους...αλλα εγώ να σου πω την αλήθεια ήθελα να ανάψω λίγο τα αίματα στους rossifuns εδώ... χε χε έτσι ε; ....... κοίτα το ατύχημα ήταν σοβαρό στην αρχή , στη συνέχεια αν δεν υπάρχει καμιά επιπλοκή όλα είναι θέμα χρόνου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 'Τα συμβολαια' 'Η κρεατομηχανη' 'Τα τηλεοπτικα δικαιωματα' 'Μονιμη αναπηρια' Ωραια ολα αυτα, μπορει να ειναι ετσι. Το πιθανοτερο βεβαια ειναι να τον ζοριζει η Dorna γιατι η τηλεθεαση εχει πεσει κατακορυφα. Αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο μαζι με ολα αυτα, ο ιδιος να γουσταρει τοσο πολυ τους αγωνες και τις μηχανες και να θελει να οδηγησει, ισως περισσοτερο απ οσο του καταλογιζουν μερικοι. Ρισκο? Ναι ρισκο. Πρωτη φορα δηλαδη βλεπετε αναβατη motogp η SBK να ανεβαινει να οδηγησει με σπασμενο ποδι, χερι, ωμο, κλειδα κλπ? Γιατι εγω στα λιγα χρονια που παρακολουθω εχω δει δεκαδες, πρωταθλητες και μη 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 'Τα συμβολαια' 'Η κρεατομηχανη' 'Τα τηλεοπτικα δικαιωματα' 'Μονιμη αναπηρια' Ωραια ολα αυτα, μπορει να ειναι ετσι. Το πιθανοτερο βεβαια ειναι να τον ζοριζει η Dorna γιατι η τηλεθεαση εχει πεσει κατακορυφα. Αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο μαζι με ολα αυτα, ο ιδιος να γουσταρει τοσο πολυ τους αγωνες και τις μηχανες και να θελει να οδηγησει, ισως περισσοτερο απ οσο του καταλογιζουν μερικοι. Ρισκο? Ναι ρισκο. Πρωτη φορα δηλαδη βλεπετε αναβατη motogp η SBK να ανεβαινει να οδηγησει με σπασμενο ποδι, χερι, ωμο, κλειδα κλπ? Γιατι εγω στα λιγα χρονια που παρακολουθω εχω δει δεκαδες, πρωταθλητες και μη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 'Τα συμβολαια' 'Η κρεατομηχανη' 'Τα τηλεοπτικα δικαιωματα' 'Μονιμη αναπηρια' Ωραια ολα αυτα, μπορει να ειναι ετσι. Το πιθανοτερο βεβαια ειναι να τον ζοριζει η Dorna γιατι η τηλεθεαση εχει πεσει κατακορυφα. Αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο μαζι με ολα αυτα, ο ιδιος να γουσταρει τοσο πολυ τους αγωνες και τις μηχανες και να θελει να οδηγησει, ισως περισσοτερο απ οσο του καταλογιζουν μερικοι. Ρισκο? Ναι ρισκο. Πρωτη φορα δηλαδη βλεπετε αναβατη motogp η SBK να ανεβαινει να οδηγησει με σπασμενο ποδι, χερι, ωμο, κλειδα κλπ? Γιατι εγω στα λιγα χρονια που παρακολουθω εχω δει δεκαδες, πρωταθλητες και μη εγώ μαζί του είμαι ......... ακόμη και αν ήταν φίλος μου συγγενής πάλι τα ίδια θα έλεγα (μη βιάζεσαι ρε παλικάρι μου ένας μήνας δεν είναι τίπτα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Έτσι ακριβώς. Είναι σίγουρο οτι πολλοί θα πιέζουν για όσο γίνεται πιο γρήγορη επιστροφή του, αλλά είμαι σίγουρος οτι το ίδιο επιθυμεί και ο Vale. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Εγω φιλε μαυρογερακα αυτο που βλεπω ειναι εναν τρελλαμενο τυπο, που θα μπορουσε καλλιστα να καθεται αραχτος στις δαφνες του και παλι ολοι θα ελεγαν οτι ειναι ο καλυτερος. Αντι για αυτο δεν λεει να κατσει ησυχος και 2 μηνες αφου διελυσε το ποδι του ειναι ξανα σε 2 ροδες να πηγαινει τεζα και να γραφει χρονους πρωταθλητισμου με το καλημερα! Και ολα αυτα απο εναν "παππου" για τα μετρα του αθληματος! Για εμενα αυτη η λυσσα και μονο με κανει να του βγαζω το καπελο! Respect! έτσι....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες