Jump to content

Recommended Posts

Παιδιά Μία ερώτηση ... Στο innova I μαζί με την μπαταρία υπάρχει δίπλα ένα μαραφέτι που καλύπτεται με ένα έξτρα πλαστικό και από πάνω του έχει κάλυμμα για τους πόλους του και έχει και Μία ασφάλεια 10αρα .. Τι είναι αυτό ρε παιδιά ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά Μία ερώτηση ... Στο innova I μαζί με την μπαταρία υπάρχει δίπλα ένα μαραφέτι που καλύπτεται με ένα έξτρα πλαστικό και από πάνω του έχει κάλυμμα για τους πόλους του και έχει και Μία ασφάλεια 10αρα .. Τι είναι αυτό ρε παιδιά ?

Ο ηλεκτρονόμος.

Ή ρελέ, όπως το ξέρουμε. Αυτό παίρνει εντολή απο το μπουτόν της μίζας + δίνει το απαιτούμενο ρεύμα στη μίζα.

Η 10άρα, είναι η δική του ασφάλεια. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

( δεν είχα δει ότι είχες φτιάξει τοπικ για το I , τυχαία το βρήκα ).. Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Χτες λοιπόν ενώ είχα πάρει απόφαση να αλλάξω την μίζα γιατί άκουγα τακ τακ , έχοντας παρατηρήσει ότι αυτό ακούγεται κάτω από την σέλα , ανοίγω και βλέπω ότι ακούγεται από αυτό το αντικείμενο , αλλάζω ασφάλεια και κάνει πάλι τα ίδια , το κουνάω και μέσα κάνει σαν σπασμένο , σαν να κάηκε κάτι .... Είναι ακριβό αυτό το ανταλλακτικό ? ( συγνώμη που ποσταρα και στα δύο θέματα για το innova αλλά μπήκα από κινητό και είχα μπερδευτεί λίγο )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

( δεν είχα δει ότι είχες φτιάξει τοπικ για το I , τυχαία το βρήκα ).. Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Χτες λοιπόν ενώ είχα πάρει απόφαση να αλλάξω την μίζα γιατί άκουγα τακ τακ , έχοντας παρατηρήσει ότι αυτό ακούγεται κάτω από την σέλα , ανοίγω και βλέπω ότι ακούγεται από αυτό το αντικείμενο , αλλάζω ασφάλεια και κάνει πάλι τα ίδια , το κουνάω και μέσα κάνει σαν σπασμένο , σαν να κάηκε κάτι .... Είναι ακριβό αυτό το ανταλλακτικό ? ( συγνώμη που ποσταρα και στα δύο θέματα για το innova αλλά μπήκα από κινητό και είχα μπερδευτεί λίγο )

Δεν τρεχει τιποτε, απλά εχουν διαχωριστεί τα τοπικ, γιατι ειναι διαφορετικά τα παπιά.

99% φταίει η μίζα.

Το ρελέ ''βαράει'' φυσιολογικά.

ΑΝ η μπαταρία σου ειναι οκ, τοτε προσανατολίσου για αγορά μιας ιμιτασιόν μίζας με 25-30 ε.

Σε εναν ηλεκτρολόγο ή μόνος σου, δοκιμάστε να δωσετε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ρευμα στη μιζα, ωστε να δεις αν γυρνά.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να συνδέσω την μίζα αμέσως με ρεύμα , μπορώ να συνδέσω τον φορτιστή με την μπαταρία και να επιχειρήσω να το βάλω μπροστά ? Αν το κάνω αυτό και πάλι ακούω τακ τακ φταίει το ρελε η η μίζα .? O ήχος ακούγεται σίγουρα από το ρελε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να συνδέσω την μίζα αμέσως με ρεύμα , μπορώ να συνδέσω τον φορτιστή με την μπαταρία και να επιχειρήσω να το βάλω μπροστά ? Αν το κάνω αυτό και πάλι ακούω τακ τακ φταίει το ρελε η η μίζα .? O ήχος ακούγεται σίγουρα από το ρελε

Οχι.

Μην πειραματίζεσαι.

Διαβασε τι εγραψα πριν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από αλλαγή λαδιών από 10w 40 σε 10w 30 παρατηρώ μια μυρωδιά στο μηχανάκι μετά από μια μικρή σχετικά βόλτα! Είναι ανησυχητικό...;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από αλλαγή λαδιών από 10w 40 σε 10w 30 παρατηρώ μια μυρωδιά στο μηχανάκι μετά από μια μικρή σχετικά βόλτα! Είναι ανησυχητικό...;

Ποιά μαρκα ειναι τα λάδια ?

Λινκ ή φωτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα παντως πανω λεω scooter .. λογικα θα λειτουργουν και σε εσενα αλλα θα λειτουργουν πιο σωστα σε ενα scooter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα παντως πανω λεω scooter .. λογικα θα λειτουργουν και σε εσενα αλλα θα λειτουργουν πιο σωστα σε ενα scooter

Σκέφτομαι να βάλω την μάρκα που είχα βασικά... Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι λάθος το λάδι! Και γιατί! Τι σημασία έχει που γράφει για scooter;

Ακόμη ξέρει κανείς που μπορώ να βρω set βίδες για όλο το παπί; Σε κάτι μαγαζάκια που πήγα μου έδωσαν μόνο για την μάσκα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απέφευγε να βάζεις λάδια για σκούτερ.

Δεν ξερω σίγουρα, αν ειναι σωστα και για το παπί, μιας και δεν υπάρχει κιβωτιο ταχυτητων στο σκούτερ...

Αν ηθελα να βαλω 10/30, θα έπαιρνα τα δικά του λάδια honda, ή Agip να΄μαι ήσυχος.

Το 30άρι πάντως είναι το προτεινόμενο απο το βιβλίο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απέφευγε να βάζεις λάδια για σκούτερ.

Δεν ξερω σίγουρα, αν ειναι σωστα και για το παπί, μιας και δεν υπάρχει κιβωτιο ταχυτητων στο σκούτερ...

Αν ηθελα να βαλω 10/30, θα έπαιρνα τα δικά του λάδια honda, ή Agip να΄μαι ήσυχος.

Το 30άρι πάντως είναι το προτεινόμενο απο το βιβλίο.

Πάω για αλλαγή, είχα μια υποψία αλλά δεν βλέπω να σταματάει αυτήν η "μυρωδιά" βέβαια όταν άνοιξα την στάθμη του λαδιού και μύρισα το λάδι είχε την κανονική οσμή λαδιού και όχι αυτήν την μυστήρια μυρωδιά... Τι να πω έχω μπερδευτεί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία ερώτηση , κάθε πότε προτείνει o κατασκευαστής αλλαγή λαδιών ( εγώ τα αλλάζω κάθε 2500 αλλά το έχω απορία ) .... Όλες αυτές τις λεπτομέρειες θα της βρω στο service manual η στο owners ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία ερώτηση , κάθε πότε προτείνει o κατασκευαστής αλλαγή λαδιών ( εγώ τα αλλάζω κάθε 2500 αλλά το έχω απορία ) .... Όλες αυτές τις λεπτομέρειες θα της βρω στο service manual η στο owners ?

Κάθε 4Κ / αλλαγή λαδιού δινει η Χονδα.

Ναι, εχει το εγχειρίδιο κατόχου, πίνακα συντηρησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια φιλλερ σε τι μαγαζια μπορω να βρω? ... περασα απο τα πρακτικερ και δεν ειχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σαββατοκύριακο έχω προγραμματίσει να ρυθμίσω βαλβίδες .. Δύο ερωτήσεις έχω .. Στην μεγάλη τάπα στον στρόφαλο για να γυρίσει θέλει 17 καρύδι ? Και κάτι ακόμα , αφού γίνουν όλα και πάνε όλα καλά , πριν βάλουμε μπροστά το μηχανάκι , τον στρόφαλο πρέπει να τον βγάλουμε από το σημείο ισορροπίας ? .. Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει δοκιμάσει κανείς σας διαφορετική μάρκα τακάκια από αυτά της Honda?

Βρήκα τα Faito με 15ευρώ και τα newfren με ένα 10άρικο αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν.

Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με τα μαμά. Απλά έτσι για αλλαγή είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Και κάτι άλλο... Έχει κανείς από εδώ λευκή λάμπα στο φανάρι μπροστά?

Θέλω να αλλάξω το κλασσικό κιτρινέξ αλλά δεν βρίσκω επώνυμη και λευκή(Κάτι σε nightbreaker δηλαδή)

Βρήκα μια λάμπα ονόματι trifa made in germany λέει αλλά θα είναι καλή ή trixes? :afro1:

Κάποια άλλη πρόταση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκα τα Faito με 15ευρώ και τα newfren με ένα 10άρικο αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν.

Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με τα μαμά. Απλά έτσι για αλλαγή είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Θέλω να αλλάξω το κλασσικό κιτρινέξ αλλά δεν βρίσκω επώνυμη και λευκή(Κάτι σε nightbreaker δηλαδή)

Βρήκα μια λάμπα ονόματι trifa made in germany λέει αλλά θα είναι καλή ή trixes? :afro1:

Κάποια άλλη πρόταση?

Νικο, άλλαξες νικ ?

Τακάκια Χονδα = 12ε.

Φοβαμαι ότι τα αφτερ μαρκετ, χαράζουν δίσκο.....

Οι Τρίφα ειναι οκ.

Ψεκαστό έχεις ε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο, άλλαξες νικ ?

Τακάκια Χονδα = 12ε.

Φοβαμαι ότι τα αφτερ μαρκετ, χαράζουν δίσκο.....

Οι Τρίφα ειναι οκ.

Ψεκαστό έχεις ε ?

Γεια σου Θανάση,

ναι, άλλαξα νικ :_thumbsup:

Οι faito είναι, λέει, σχεδιασμένοι για να μην χαράζουν δίσκο

Να εδώ το λέει.

Το stelpet είναι αξιόπιστο μαγαζί έτσι? Θέλω να πάρω λάμπα και τακάκια από εκεί για να συμπληρώσω για την ελάχιστη παραγγελία.

Και ναι, το injection έχω :D

Thanks Θανάση!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το stelpet είναι αξιόπιστο μαγαζί έτσι? Θέλω να πάρω λάμπα και τακάκια από εκεί για να συμπληρώσω για την ελάχιστη παραγγελία.

Και ναι, το injection έχω :D

Thanks Θανάση!!! :_thumbsup:

Ναι, ειναι οκ το μαγαζί.

Αλλου ''σκαλώνω''....

Τα ανταλλακτικα που θες, ειναι εύκολο να βρεθουν και στην Πάτρα. Χωρις να πληρωνεις μεταφορικά....

Η λάμπα σου ειναι Η4.

ΔΕΝ ειναι ίδια με το Ιννοβα στο...........τόπικ ! :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ μαζί σου, θα πάω να ρωτήσω αύριο και εδώ.

Είναι βλακεία να τα πάρω από Αθήνα από την οποία θα μου πάει +8ευρώ(κανά 3άρι δεν είναι η αντικαταβολή μόνο?)

Σε έναν που ρώτησα εδώ δεν είχε trifa παρά μόνο κάτι "καλές" κινέζικες όπως μου είπε.

Θα πάω και σε κανά δύο ακόμα να ρωτήσω μήπως βρω την συγκεκριμένη λάμπα. Έτσι και αλλιώς, περιμένω κάτι led ψειρίτσες από ebay οπότε δεν βιάζομαι και ιδιαίτερα απλά είμαι λίγο ανυπόμονος :lac:

Θα λυθεί μια και καλή η μάσκα όταν έρθουν τα led για να αλλαχτούν όλα μαζί. Δεν έχω καμία διάθεση για συχνά λύσε-δέσε.

Η αιτία που μπήκα σε όλο αυτό το τριπάκι είναι η βαλβίδα ενεργοποίησης του πίσω φρένου η οποία κάηκε αλλιώς δεν θα τα πείραζα τα φώτα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποια άλλη πρόταση?

φιλε νομιζω βγαζει και η osram την ασπρη λαμπα που θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε νομιζω βγαζει και η osram την ασπρη λαμπα που θες

Αυτή που βγάζει η osram είναι 60/55w

Εμείς θέλουμε 35αρες τις οποίες δεν έχει στην γκάμα της :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα