DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 Την Παρασκευη το βραδυ το glx παρεδοσε πνευμα και υστερα απο την φρικη που εφαγα οταν ακουσα το ποσο θελει για να φτιαχτει (250€) το μονο που μου εμεινε ηταν να ψαξω για καινουργιο μοτερ .Υστερα απο ψαξιμο βρηκα ενα ( κινεζικο 110cc) στα 130€ το παιδι το δινει μαζι με πλεξουδα και ανορθοτη ..Εγω τωρα τι πρεπει να προσεξω οταν θα το βαλω επανω στο glx ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) κριμα στο μοτερ τωρα με αυτο που πηρες μολις το βαλεις πανω καλο θα ηταν να κανεις μια αλλαγη στα λαδακια του και αν εχεις τις γνωσεις ριξε και μια ματια στις βαλβιδες γνωριζεις μηπως ποσα χλμ εχει το μοτερ? και οταν λες κινεζικο για ποια μαρκα αναφερεσαι?(χωρις θεμα παρεξηγησεις) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2010 από τον DDjimakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 κριμα στο μοτερ τωρα με αυτο που πηρες μολις το βαλεις πανω καλο θα ηταν να κανεις μια αλλαγη στα λαδακια του και αν εχεις τις γνωσεις ριξε και μια ματια στις βαλβιδες γνωριζεις μηπως ποσα χλμ εχει το μοτερ? και οταν λες κινεζικο για ποια μαρκα αναφερεσαι?(χωρις θεμα παρεξηγησεις) Kaisar χαχαχαχα 2,500 χλμ εχει περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 αν εχει 2500 δε πρεπει να εχει ανοιχτει.. αν δε μπορεις να το ακουσεις βαζοντας μπρος. ελεγξε μια προς μια τις βιδες αν εχουν ανοιχτει μια φορα να μπει κλειδι πανω φτανει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 μου ειναι εντελος αγνωστη αλλα δεν πειραζει.παντος 2.500χλμ ειναι μια χαρα φρεσκοστρωμενο,απλα κανε αυτα που αναφερα πιο πανω και εισαι ετοιμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 αν εχει 2500 δε πρεπει να εχει ανοιχτει.. αν δε μπορεις να το ακουσεις βαζοντας μπρος. ελεγξε μια προς μια τις βιδες αν εχουν ανοιχτει μια φορα να μπει κλειδι πανω φτανει.. το μοτερ δεν το εχει πειραξει και το ειχε το μηχανακι για να κανει τις δουλειες του και απο οτι μου ειπε τρακαρε και το μηχανακι διαληθηκε και πουλαει το μοτερ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 τσεκαρε εσυ τις βιδες και ασε τι λεει για να εισαι σιγουρος. τωρα καποια καπακια απο την κεφαλη ισως να εχουν βγει μια φορα για ρυθμιση βαλβιδων αν χρειαστηκε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 ιεροσυλια !! να φτιάξεις το δικο του μοτέρ !! εαν το έβλεπε αυτό ο παρακάτο τυπάκος... θα έκανε χαρακίρι !! ο τυπάκος... ευχαριστώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 kaisar με 130 ευρω μεταχειρισμενο? Lifan 110cc καινουργιο κανει γυρω στα 150 ευρω! κοιτα και αυτα Honda Astrea μοτερ κομπλε ΜΑΜΑ honda supra 140cc honda astra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 εγώ στα κινέζικα μοτέρ δεν έχω εμπιστοσύνη...γιατί μια φορά είχε πάρει ένας φίλος μου για το παπί του...και είχε μέσα διάφορα ρινίσματα.Μέσα σε 3 μήνες το είχε πετάξει..αν μπορείς να το τσεκάρεις και αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 Και γιατι δεν πειρες ενα Lifan 110cc καινουργιο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 Κι εγώ ψηφίζω Lifan. Το αδερφάκι μου το έχει βάλει σε GLX δύο χρόνια τώρα και δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 ειμαι σε πολυ μεγαλυτερο δηλημα να φτιαξω ξανα του glx μου το μοτερ στροφαλος και μπιελα απο 90 και ολα τα αλλα 110 ??? η να παρω ενα λιφαν και να τελειωνω ( αλλα δεν θα τον στρωσω γιατι βαριεμαι ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
solitary 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 ειμαι σε πολυ μεγαλυτερο δηλημα να φτιαξω ξανα του glx μου το μοτερ στροφαλος και μπιελα απο 90 και ολα τα αλλα 110 ??? η να παρω ενα λιφαν και να τελειωνω ( αλλα δεν θα τον στρωσω γιατι βαριεμαι ) Πάρε εναν Lifan 110 να κάνεις τη δουλειά σου To Honda μοτέρ στη θέση σου θα το έκανα πάλι γνήσιο και όλο το παπί όπως βγήκε απο το εργοστάσιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 ειμαι σε πολυ μεγαλυτερο δηλημα να φτιαξω ξανα του glx μου το μοτερ στροφαλος και μπιελα απο 90 και ολα τα αλλα 110 ??? η να παρω ενα λιφαν και να τελειωνω ( αλλα δεν θα τον στρωσω γιατι βαριεμαι ) Αν ειναι να μην το στρωσεις, καλυτερα μην περνεις Lifan, φτιαξε τον Honda.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 εγω εβαλα λιφαν και το εχω 3 μηνες και μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι. απλα βαλε αλλα γραναζακια.εγω με 14-36 εχω τελικη 100.εσενα που το glx ειναι πουπουλο τα 110 τα εχεις στο νερο αν το στρωσεις καλα(σημαντικο) και του βαζεις τα λαδακια του καθε 1000 χιλιομετρα δεν θα σε προδωσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες