Jump to content
Viper4

Αστυνομική αυθαιρεσία

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια απορία και παρακαλώ όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει...

Τις προάλλες ένας φίλος με ένα R1 σταμάτησε στο φανάρι. Το κράνος το είχε στο χέρι... τεσπα, εκεί που περίμενε ξαφνικά πετάγεται μπροστά του ένας τύπος με πολιτικά και με μια αστραπιαία κίνηση του παίρνει τα κλειδιά από την μίζα... Ο φίλος με αυτήν την απότομη κίνηση του άλλου τρόμαξε νομίζοντας προς στιγμήν ότι ο άλλος πήγαινε να τον μαχαιρώσει, και κάνοντας μια σπασμωδική κίνηση κόντεψε να πέσει με την μηχανή.

Ο αστυνομικός μετά του ζήτησε τα χαρτιά του δείχνοντάς του την ταυτότητά του.

Η απορία μου είναι η εξής: Έχει το νομικό δικαίωμα ο αστυνομικός να αρπάξει τα κλειδιά από την μίζα σε αυτήν την περίπτωση;

Διαφωτίστε με παρακαλώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχήν πρώτα δείχνεις αστυνομική ταυτότητα και μετά προβαίνεις σε πράξεις.Εφόσον ο φίλος σου ήταν σε φανάρι και ειδικά για κράνος δεν νωμίζω να μπορούσε.

Μπάτσος με πολιτικά να σταματάει μηχανές σε φανάρια?Έλεος ωρές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει και μπατσους που ειναι εν ωρα υπηρεσιας αλλα με πολιτικα ρουχα για να μην τραβανε τα βλεμματα.

Μιχαλη ισως ενας δικηγορος να σου απαντησει πιο σωστα. Περιμενε να το δει ο Αιγαιοπλοος και τα αλλα παιδια που ξερουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα του έπιανε το χέρι και του γύριζε κανέναν καρπό θα έφταιγε;...

Μερικοί έχουν φοβερά αντανακλαστικά, κανένας τέτοιος τους χρειάζεται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ρε παιδία από που και ως που του παίρνει τα κλειδιά από την μίζα? και πόσο μάλλον επειδή δεν φορούσε κράνος...εντάξει κάπου έλεος δλδ.

Εγώ ξέρω ότι πρώτα σου δείχνει ο άλλος ταυτότητα και γενικά σου λέει ότι είναι αστυνομικός και μετά πας στην άκρη,για τα υπόλοιπα.Αν το παλικάρι με το R1 του έριχνε κανένα μπουκέτο?θα του έλεγε κανείς τπτ?ο άλλος μπορεί να πάει να σου κλέψει την μηχανή ή να σε μαχαιρώσει.Τόσα ακούμε κάθε μέρα.Αυτά είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!

Εγώ θα του την έσκαγα χαλαρά..

Κανονικά έπρεπε επί τόπου να κάνει φασαρία...τι πάει να πει του πάρνει τα κλειδιά από την μίζα?δικά του είναι?Εντάξει την είδε μάγκας ο μπάτσος,αστυνομική εξουσία και έτσι :mB_faskelo: ....κλάι μάιν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο αστυνομικός ήταν μέλος μια ομάδας της αστυνομίας με πολιτικά. Τελικά τον έγραψε μόνο για την πινακίδα που δεν φαινόταν και όχι για το κράνος γιατί ο φίλος μου είναι στρατιωτικός και ξέρετε τώρα πως πάνε αυτά...

Αλλά παρόλα αυτά θέλω να μάθω αν είναι νόμιμη η ενέργεια του αστυνομικού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νόμινο δεν είναι σίγουρα το να πάει να σου πάρει τα κλειδιά από την μίζα.Τώρα όπως είπαν και άλλα άτομα,είναι μερικοί που κυκλοφορούν με πολιτικά,αν είχε υπηρεσία τότε ναι,έχει το δικάιωμα να το κάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε τότε ναι,είχε το "δικαίωμα" να τον γράψει,αλλά όχι και να του πάρει τα κλειδιά από την μίζα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια απορία και παρακαλώ όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει...

ξαφνικά πετάγεται μπροστά του ένας τύπος με πολιτικά και με μια αστραπιαία κίνηση του παίρνει τα κλειδιά από την μίζα...

Ο αστυνομικός μετά του ζήτησε τα χαρτιά του δείχνοντάς του την ταυτότητά του.

Η απορία μου είναι η εξής: Έχει το νομικό δικαίωμα ο αστυνομικός να αρπάξει τα κλειδιά από την μίζα σε αυτήν την περίπτωση;

Διαφωτίστε με παρακαλώ!

ήταν εν ώρα υπηρεσίας ναι. και έψαχναν ξεκράνωτους.

δεν ξέρω αν θα σε διαφωτίσω, αλλά η σειρά με την οποία έγιναν, μου φαίνεται πάει ανάποδα....

Αρχικά, αυτο με τα κλειδιά, πάει πολύς καιρός που έχω να το δώ. Στην Αθήνα, βέβαια . Δεν ξέρω αν νομιμοποιείται το όργανο, να προβεί σε αφαίρεση κλειδιών.

έχω την αίσθηση ότι, όχι.

αν ναί, όμως, τότε θα έπρεπε να γνωστοποιήσει στον ελεγχόμενο πολίτη, την ιδιότητα του δείχνοντας ταυτότητα

πριν απ'οτιδήποτε. Οι ένστολοι φέρουν αριθμό στις επωμίδες, αυτός τί είναι?

αυτό το ''εν ώρα υπηρεσίας'' είναι η γνωστή τους καραμέλα, τους απεμπλέκει απο ''διάφορα'', εκεί πατάνε....gr.gif

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες ψυχραιμία !

Δεν έχω ξαναδιαβάσει/ακούσει τόσα άσχετα (και σόρρυ για το χαρακτηρισμό)

Λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά:

1. Αν είναι με πολιτικά, ΠΡΩΤΑ δηλώνει την ιδιότητα του και μετά προβαίνει σε έλεγχο.

2. ΟΧΙ δεν έχει δικαίωμα να σου πάρει τα κλειδιά από τη μίζα, εκτός αν έχεις τελέσει αδίκημα και υπάρξει προσπάθεια διαφυγής.

3. Αν ο R1 του έσκαγε μπουκέτο θα ήταν δικαιολογημενος (απόπειρα κλοπής).

4. Τα κλιμάκια/ομάδες ελέγχου δεν είναι ποτέ ένας ξέμπαρκος, αλλά σε ζεύγη τουλάχιστον.

5. Οι ομάδες ελέγχου της Τροχαίας ΔΕΝ είναι με πολιτικά.

6. Με πολιτικά είναι Ασφάλεια και ψάχνει για άλλα πιό σοβαρά (οπότε δεν σου κόβει κλήση για κράνος).

7. Επειδή του έδειξε ταυτότητα δεν σημαίνει οτι είναι Εν Υπηρεσία

8. Επέμβαση (αυτεπάγγελτο) σε συμβάν Εκτός Υπηρεσίας γίνεται όταν τελείται ποινικό αδίκημα (αυτόφορο) ή απειλείται ανθρώπινη ζωή

Όπως περιγράφεις το συμβάν, το φιλαράκι έπεσε σε άτομο με παράκρουση εξουσίας (δε μου έρχεται εμένα κανένα τέτοιο τσογλάνι να το κάνω να πάθει περίοδο;;; )

Εκτός, αν τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με λιγα λογια και χωρις νομικους ορους και μπερδευουμε τον κοσμο , δεν εχει δικαιωμα σε καμια περιπτωση να παρει τα κλειδια αν πρωτιτερα δεν του εχει κανει γνωστη την ιδιοτητα του και στην περιπτωση βεβαια που ο ελεγχομενος ειναι απολυτα συνεργασιμος και δεν προσπαθει να απομακρυνθει , σε αυτη την περιπτωση(να προσπαθει να διαφυγει) αλλαζει το πραγμα και στα πλαισια του αστυνομικου ελεγχου και στην προληψη καποιας εκνομης ενεργειας τοτε αυτο δικαιολογειται απο την ιδια την Υπηρεσια (το υψιλον με κεφαλαιο γιατι εννοω την αστυνομια γενικοτερα και οχι εκει που υπηρετει ο οποιοσδηποτε αστυνομικος).επισης εχουν συσταθει ομαδες αστυνομικων με πολιτικα ρουχα για την πραγματοποιηση ελεγχων...παντως φιλε μου χωρις να θελω να δημιουργηθει καποια παρεξηγηση και να φανει οτι κατηγορω τον φιλο σου για κατι , καλο ειναι αν δεν ειμαστε μπροστα να μην υποστηριζουμε κανεναν αν δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι για το ατομο του (σε σημειο να βαζουμε γιαυτον το χερι μας στην φωτια) γιατι πολυ απλα δεν ξερουμε τι ειχε προηγηθει(το εχω παθει με φιλο μου και στο τελος εγινα εγω ρομπα...αστα να πανε!!!!).παντως να γνωριζετε οτι ο αστυνομικος και εκτος υπηρεσιας μπορει να επεμβει εαν αντιληφθει(αλλο θεμα αυτο :uglystupid2: )καποια εκνομη ενεργεια....χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον ελπιζω να βοηθησα και να σε καλυψα...αν ξεχασα κατι και μου διεφυγε θα το προσθεσω με νεο ποστ :cheers::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με λιγα λογια και χωρις νομικους ορους και μπερδευουμε τον κοσμο , δεν εχει δικαιωμα σε καμια περιπτωση να παρει τα κλειδια αν πρωτιτερα δεν του εχει κανει γνωστη την ιδιοτητα του και στην περιπτωση βεβαια που ο ελεγχομενος ειναι απολυτα συνεργασιμος και δεν προσπαθει να απομακρυνθει , σε αυτη την περιπτωση(να προσπαθει να διαφυγει) αλλαζει το πραγμα και στα πλαισια του αστυνομικου ελεγχου και στην προληψη καποιας εκνομης ενεργειας τοτε αυτο δικαιολογειται απο την ιδια την Υπηρεσια (το υψιλον με κεφαλαιο γιατι εννοω την αστυνομια γενικοτερα και οχι εκει που υπηρετει ο οποιοσδηποτε αστυνομικος).επισης εχουν συσταθει ομαδες αστυνομικων με πολιτικα ρουχα για την πραγματοποιηση ελεγχων...παντως φιλε μου χωρις να θελω να δημιουργηθει καποια παρεξηγηση και να φανει οτι κατηγορω τον φιλο σου για κατι , καλο ειναι αν δεν ειμαστε μπροστα να μην υποστηριζουμε κανεναν αν δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι για το ατομο του (σε σημειο να βαζουμε γιαυτον το χερι μας στην φωτια) γιατι πολυ απλα δεν ξερουμε τι ειχε προηγηθει(το εχω παθει με φιλο μου και στο τελος εγινα εγω ρομπα...αστα να πανε!!!!).παντως να γνωριζετε οτι ο αστυνομικος και εκτος υπηρεσιας μπορει να επεμβει εαν αντιληφθει(αλλο θεμα αυτο :uglystupid2: )καποια εκνομη ενεργεια....χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον ελπιζω να βοηθησα και να σε καλυψα...αν ξεχασα κατι και μου διεφυγε θα το προσθεσω με νεο ποστ :cheers::_thumbsup:

έτσι ακριβώς είναι... Thanks man... σύμπνοια απόψεων (αυτό είπα κι εγώ παραπάνω)

Υ.Γ. Οι Ομάδες με πολιτικά, δεν έιναι για να κόβουν κλήση για κράνος, ε??? ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι ακριβώς είναι... Thanks man... σύμπνοια απόψεων (αυτό είπα κι εγώ παραπάνω)

Υ.Γ. Οι Ομάδες με πολιτικά, δεν έιναι για να κόβουν κλήση για κράνος, ε??? ;)

γραφαμε φαινεται το ποστ ταυτοχρονα... :winking:

αν οι αστυνομικοι ειναι της τροχαιας , οπου υπαρχει τμημα τροχαιας , στην αθηνα υπαρχει παντου ξεχωριστη υπηρεσια τροχαιας ειτε ειναι απο μεικτο αστυνομικο τμημα , κυριως στην επαρχια , και ειναι εξουσιοδοτημενοι απο την υπηρεσια που υπηρετουν και τους εχει χρεωθει και το σχετικο μπλοκ κλησεων , ναι και βεβαια μπορουν να βεβαιωσουν κληση Κ.Ο.Κ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλιες αγαπημενες τακτικες μας την πεφταν στα φαναρια με πολιτικα θυμαμαι την εκφραση ενος οταν πηγε να μου παρει τα κλειδια απο ενα monza(ειχαν τον διακοπτη στο πλαι :tease: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο που εκανε δεν δικαιολογειται.κανονικα επρεπε να του ριξει και καμια μπουνια να συνελθει γιατι μαλλον απτην ζεστη επαθε κοκομπλοκο ο ταρζαν της ασφαλειας.χωρια οτι εγινε ρεζιλι στον συναδελφο στρατιωτικο αφου ειναι προφανες οτι δεν ηξερε την διαδικασια σ'αυτα τα πραματα(καταδιωξη,προσπαθεια παρεμποδισης διαφυγης κλπ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν επιτρεπεται ή οχι η κινηση του αστυνομικου, αλλα αν προσεξετε καλυτερα τα λεγομενα του Μικε ο φιλος με το R1 ειχε την πινακιδα σε μερος που δε φαινοταν καλα. :yeahright:

Για παμε να φαντασιωθουμε και κατι.... Παει λοιπον ο αστυνομικος (που δεν ξερει αν ειναι ο στρατιωτικος φιλος του Μικε ή ο παλαιοκωστας) και του λεει "γεια σας κυριε, οριστε η ταυτοτητα μου, ειμαι αστυνομικος. Μπορειτε να κανετε στην ακρη, να μου δωσετε τα χαρτια σας να κοψουμε και μια κληση γιατι δε φορατε κρανος κι η πινακιδα σας δεν ειναι τοποθετημενη σε σημειο που να φαινεται?" :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala:

Γνωμη μου μην το παραχεζουμε και προσπαθουμε σωνει και ντε να αποδειξουμε τι κακοι που ειναι οι αστυνομικοι. Ελεος. :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν επιτρεπεται ή οχι η κινηση του αστυνομικου, αλλα αν προσεξετε καλυτερα τα λεγομενα του Μικε ο φιλος με το R1 ειχε την πινακιδα σε μερος που δε φαινοταν καλα. :yeahright:

Για παμε να φαντασιωθουμε και κατι.... Παει λοιπον ο αστυνομικος (που δεν ξερει αν ειναι ο στρατιωτικος φιλος του Μικε ή ο παλαιοκωστας) και του λεει "γεια σας κυριε, οριστε η ταυτοτητα μου, ειμαι αστυνομικος. Μπορειτε να κανετε στην ακρη, να μου δωσετε τα χαρτια σας να κοψουμε και μια κληση γιατι δε φορατε κρανος κι η πινακιδα σας δεν ειναι τοποθετημενη σε σημειο που να φαινεται?" :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala:

Γνωμη μου μην το παραχεζουμε και προσπαθουμε σωνει και ντε να αποδειξουμε τι κακοι που ειναι οι αστυνομικοι. Ελεος. :closedeyes:

Λές δηλαδή ότι ούτε απο κάμερες θα τον έβρισκε(λόγω πινακίδας) και λόγω R1 oύτε με ελικόπτερο... :_stinker:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα στο πω αλλιως. Σου κανει νοημα ο αστυνομικος και δε σταματας στον ελεγχο, στη μια περιπτωση εισαι στην Ελλαδα και στην αλλη εισαι στην Αμερικη.

Εδω ο αστυνομικος δε θα σε κυνηγησει (δεν εχει τα μεσα, τη διαθεση και την εξουσια) ενω στην αμερικη οχι μονο θα σε κυνηγησει, αν κρινει θα σε σκοτωσει κιολας.

Στην αμερικη στους ελεγχους ερχεται ο αστυνομικος με το χερι στο οπλο ετοιμος να το χρησιμοποιησει κι εδω τον δερνουν και δεν εχει το δικαιωμα να το χρησιμοποιησει.

Δε προσπαθω να πεισω κανεναν οτι καλα εκανε και πηρε τα κλειδια, λεω οτι με τα μεσα που διαθετουν πρεπει και τη δουλεια τους να κανουν και να μην σκοτωθουν. Εκρινε οτι επρεπε να σταματησει το φιλο του Μικε με αυτον τον τροπο κι ετσι επραξε. Αν θεωρειται καταχρηση εξουσιας, ας γινει η καταγγελια απο το συντροχο (ας αναφερει οτι του εκανε και "σκοντο" στην κληση) να ακολουθηθει η νομιμη οδος. Γνωμη μου παντως, καλα εκανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα στο πω αλλιως. Σου κανει νοημα ο αστυνομικος και δε σταματας στον ελεγχο, στη μια περιπτωση εισαι στην Ελλαδα και στην αλλη εισαι στην Αμερικη.

Εδω ο αστυνομικος δε θα σε κυνηγησει (δεν εχει τα μεσα, τη διαθεση και την εξουσια) ενω στην αμερικη οχι μονο θα σε κυνηγησει, αν κρινει θα σε σκοτωσει κιολας.

Στην αμερικη στους ελεγχους ερχεται ο αστυνομικος με το χερι στο οπλο ετοιμος να το χρησιμοποιησει κι εδω τον δερνουν και δεν εχει το δικαιωμα να το χρησιμοποιησει.

Δε προσπαθω να πεισω κανεναν οτι καλα εκανε και πηρε τα κλειδια, λεω οτι με τα μεσα που διαθετουν πρεπει και τη δουλεια τους να κανουν και να μην σκοτωθουν. Εκρινε οτι επρεπε να σταματησει το φιλο του Μικε με αυτον τον τροπο κι ετσι επραξε. Αν θεωρειται καταχρηση εξουσιας, ας γινει η καταγγελια απο το συντροχο (ας αναφερει οτι του εκανε και "σκοντο" στην κληση) να ακολουθηθει η νομιμη οδος. Γνωμη μου παντως, καλα εκανε.

και οι ομαδες με τις μηχανες της αστυνομιας τοτε τι κανουνε?ας προσπαθουσε πρωτα να τον σταματησει με τον νομιμο τροπο και αν ο τυπος με το r1 το εσκαγε τοτε να εστελνε σημα για καταδιωξη.το πεταγομαι σαν τον ζαν-κλοντ-βαν-νταμ απο το πουθενα και σου παιρνω τα κλειδια τι ειναι? :kaaaala:

και στην αμερικη οι αστυνομικοι σου πεταγονται με τα οπλα για να σε σταματησουν προφανως το κανουν γιατι η οπλοφορια των πολιτων εκει σε ορισμενες πολιτειες ειναι νομιμη αρα το κανουν για να φυλαγονται απο τον καθε τρελαμενο αμερικανο πιστολερο ετσι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει ρε παίδες μα λέτε τα προφανή :uglystupid2:

Αν του έκανε νόημα,δήλωσε ότι είναι ασυτνομικός και αυτός κατάλαβε ότι δεν θα σταματούσε τότε καλά έκανε και του πήρε τα κλειδιά.

Αν πήγε χωρίς να δηλώσει πρώτα ότι είναι ασυτνομικός και του παίρνει με το έτσι θέλω τα κλειδιά,αυτό είναι παράνομο.

Βέβαια αυτός προφανώς ήρθε από πίσω του,εγώ αν είμουν στην θέση του και δεν έβλεπα ή είμουν αφηρημένος ρε παιδάκι μου.....έναν να μου παίρνει τα κλειδιά χωρίς μα και μου θα του την έσκαγα χαλαρά :aggressive::boxing: .Πολύ θέλει να στην πέσουν στο φανάρι και να σου πα΄ρουν την μηχανή?τεσπα.

Αν δεν ακούσουμε και τις δυο πλευρές δεν θα βγει τπτ...μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως θα του εσκαγα μπουκετο...οχι γιατι ειμαι ''μανγκας'' αλλα το πρωτο πραγμα που θα μου περναγε απο το μυαλο ειναι οτι ηθελε να μου παρει τα κλειδια για πλακα και καλα ή για να βγαλει αντιγραφο,και μετα θα τον κυνηγαγα για να τα παρω πισω...δηλαδη Ε-Λ-Ε-Ο-Σ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες ψυχραιμία !

Δεν έχω ξαναδιαβάσει/ακούσει τόσα άσχετα (και σόρρυ για το χαρακτηρισμό)

Λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά:

1. Αν είναι με πολιτικά, ΠΡΩΤΑ δηλώνει την ιδιότητα του και μετά προβαίνει σε έλεγχο.

2. ΟΧΙ δεν έχει δικαίωμα να σου πάρει τα κλειδιά από τη μίζα, εκτός αν έχεις τελέσει αδίκημα και υπάρξει προσπάθεια διαφυγής.

3. Αν ο R1 του έσκαγε μπουκέτο θα ήταν δικαιολογημενος (απόπειρα κλοπής).

4. Τα κλιμάκια/ομάδες ελέγχου δεν είναι ποτέ ένας ξέμπαρκος, αλλά σε ζεύγη τουλάχιστον.

5. Οι ομάδες ελέγχου της Τροχαίας ΔΕΝ είναι με πολιτικά.

6. Με πολιτικά είναι Ασφάλεια και ψάχνει για άλλα πιό σοβαρά (οπότε δεν σου κόβει κλήση για κράνος).

7. Επειδή του έδειξε ταυτότητα δεν σημαίνει οτι είναι Εν Υπηρεσία

8. Επέμβαση (αυτεπάγγελτο) σε συμβάν Εκτός Υπηρεσίας γίνεται όταν τελείται ποινικό αδίκημα (αυτόφορο) ή απειλείται ανθρώπινη ζωή

Όπως περιγράφεις το συμβάν, το φιλαράκι έπεσε σε άτομο με παράκρουση εξουσίας (δε μου έρχεται εμένα κανένα τέτοιο τσογλάνι να το κάνω να πάθει περίοδο;;; )

Εκτός, αν τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι...

τα ειπες ολα δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω!

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα