MELETIS45 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2010 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗSUN 125CC ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΑ Κ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ 500 ΔΙΝΩ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2010 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗSUN 125CC ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΑ Κ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ 500 ΔΙΝΩ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? Εγω σου προτινω να παρεις αλλο παπι.. ΥΓ.Ανεβασε μια photo για να μαθουμε με ποιον κινεζο εχουμε να κανουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MELETIS45 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ FORUM ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2010 από τον MELETIS45 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2010 Μηχανικη βελτιωση σε ΑΓΝΩΣΤΟ μοτερ/μηχανακι ποιος και ΤΙ να σου πει να κανεις/βαλεις βρε φιλος?? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 πετα το και παρε ενα νορμαλ παπι.που πατε και τα βρισκετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 http://www.hsun-motor.com/EN/Product/Product.asp?SortPath=56 οσο και να εψαξα ελληνικο αντιπροσωπο δεν βρηκα ,απο οτι ειδα παπι δεν βγαζουν μονο scooter και διαφορα αλλα μηχανακια,μην κανεις κανα αστειο και ριξεις λεφτα οσο παει και μετα πεταμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 http://www.hsun-motor.com/EN/Product/ProductView.asp?Id=104&Title=HS100-A%20%28EEC%20certificate%29 Νατο 100αρι ειναι. Σε συνεργασια με Fuji heavy industries λεει. Και επισης συμφωνω με τους προγραψαντες. Μην του ριξεις λεφτα γιατι κατ'αναλογια με τα λεφτα που θελεις να διαθεσεις δεν θα εχεις το αντιστοιχο αποτελεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 πουλα το οσο οσο και βαλε και τα 500 που εχεις για το φτιαξιμο και παρε ενα honda supra ή astrea grand.(και αυτα 100αρια ειναι αλλα καμια σχεση με τα κινεζικα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MELETIS45 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ. ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΝΟ 65 ΧΛΜ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ Η ΦΤΗΝΑ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 Καινουριο ποσο εχει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MELETIS45 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 900 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 Καλοπουλητο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 κρατησε το λιγο ακομα μεχρι τελος καλοκαιριου και μετα πουλατο κανα 500 αρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 Κρατα το να κανεις τη δουλεια σου, εκτος αν σου βγαζι προβληματα. Εγω παντως με το δικο μου κινεζο ειναι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 Κρατα το να κανεις τη δουλεια σου, εκτος αν σου βγαζι προβληματα. Εγω παντως με το δικο μου κινεζο ειναι πολυ ευχαριστημενος πες μας αν θελεις μαρκα μοντελο απο ποιον αντιπροσωπευεται αν υπαρχει επαρκεια ανταλακτικων ποσα χλμ εχεις κανει και καθε ποσα χλμ οριζει σερβις η αντιπροσωπεια για να σε καλυπτει εγγυηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MELETIS45 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 Επειδη το σκεφτομουν εδω και πολλες μερες να το πουλησω και να παρω ενα παπι yamaha ή honda το εβαλα σε αγγελια. Γυρω στα 700ευρω το εχω βαλει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 Επειδη το σκεφτομουν εδω και πολλες μερες να το πουλησω και να παρω ενα παπι yamaha ή honda το εβαλα σε αγγελια. Γυρω στα 700ευρω το εχω βαλει Χμμμ..Γιατι μου φαινονται παρα πολλα τα 700?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες