Jump to content
MELETIS45

BΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΗSUN

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗSUN 125CC ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΑ Κ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ 500 ΔΙΝΩ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗSUN 125CC ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΑ Κ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ 500 ΔΙΝΩ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

Εγω σου προτινω να παρεις αλλο παπι..

ΥΓ.Ανεβασε μια photo για να μαθουμε με ποιον κινεζο εχουμε να κανουμε..:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ FORUM ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.

Τροποποιήθηκε από τον MELETIS45

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχανικη βελτιωση σε ΑΓΝΩΣΤΟ μοτερ/μηχανακι ποιος και ΤΙ να σου πει να κανεις/βαλεις βρε φιλος??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.hsun-motor.com/EN/Product/Product.asp?SortPath=56 οσο και να εψαξα ελληνικο αντιπροσωπο δεν βρηκα ,απο οτι ειδα παπι δεν βγαζουν μονο scooter και διαφορα αλλα μηχανακια,μην κανεις κανα αστειο και ριξεις λεφτα οσο παει και μετα πεταμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.hsun-motor.com/EN/Product/ProductView.asp?Id=104&Title=HS100-A%20%28EEC%20certificate%29

Νατο 100αρι ειναι.

Σε συνεργασια με Fuji heavy industries λεει.

Και επισης συμφωνω με τους προγραψαντες.

Μην του ριξεις λεφτα γιατι κατ'αναλογια με τα λεφτα που θελεις να διαθεσεις δεν θα εχεις το αντιστοιχο αποτελεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πουλα το οσο οσο και βαλε και τα 500 που εχεις για το φτιαξιμο και παρε ενα honda supra ή astrea grand.(και αυτα 100αρια ειναι αλλα καμια σχεση με τα κινεζικα :_zeppelin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ. ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΝΟ 65 ΧΛΜ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ Η ΦΤΗΝΑ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρατα το να κανεις τη δουλεια σου, εκτος αν σου βγαζι προβληματα. Εγω παντως με το δικο μου κινεζο ειναι πολυ ευχαριστημενος :thumbsup:

:tomato:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρατα το να κανεις τη δουλεια σου, εκτος αν σου βγαζι προβληματα. Εγω παντως με το δικο μου κινεζο ειναι πολυ ευχαριστημενος :thumbsup:

:tomato:

πες μας αν θελεις μαρκα μοντελο απο ποιον αντιπροσωπευεται αν υπαρχει επαρκεια ανταλακτικων ποσα χλμ εχεις κανει και καθε ποσα χλμ οριζει σερβις η αντιπροσωπεια για να σε καλυπτει εγγυηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη το σκεφτομουν εδω και πολλες μερες να το πουλησω και να παρω ενα παπι yamaha ή honda το εβαλα σε αγγελια. Γυρω στα 700ευρω το εχω βαλει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη το σκεφτομουν εδω και πολλες μερες να το πουλησω και να παρω ενα παπι yamaha ή honda το εβαλα σε αγγελια. Γυρω στα 700ευρω το εχω βαλει

Χμμμ..Γιατι μου φαινονται παρα πολλα τα 700??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα