Jump to content
Sign in to follow this  
err

δεν παίρνει μπροστά

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους, για όσους είχαν παρακολουθήσει το προηγούμενο θεματάκι μου τελικά πήρα το fazer s2 2008..;όλα πολύ καλά αλλά έχω δύο προβλήματα:

1) και βασικότερον ήμουν στο γκαράζ μόλις τη γύρισα από βόλτα την κλείνω και μετά ήθελα να την ξανανοίξω για να δω την βενζίνη κ να την ακούσω λίγο..Ε δεν ανοίγει με τπτ!!γυρνάω το κλειδί κάνει το check αλλά έχει κολλημένη τη θερμοκρασία στο τέρμα πάω να την ανάψω κ μου ανάβει το λαμπάκι του abs και κάνει επανεκκίνηση σαν να άνοιξα το κλειδί κ δεν παίρνει εμπρός μετά από πολλές προσπάθεις..μόνο κάνει ένα ήχο όπως χτυπούσαν να παλιά κουδούνια γρήγορο κ διακεκομένο,τι να κάνω?πάλι καλα΄που ήμουν στο γκαράζ...

2) μου κολλάνε λίγο οι ταχύτητες από δευτέρα σταματημένος με συμπλέκτη για να βάλω νεκρά ή πρώτη εν στάσει, κ πρεπει να αφήσω λίγο τον συμπλέκτη για να ξεμπλοκάρει!!

ρίξτε καμιά ιδέα ειδικά για το πρώτο γιατι δε μπορώ να κανω τπτ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα αν έχει κάποιος κάτι να προσθέσει..

http://www.fz6-forum.com/forum/fz6-technical/2178-fault-code-er-1-problems-ecu.html

Τροποποιήθηκε από τον err

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις βενζινη?

ναι φουλ ήταν το ντεπόζιτο, αργησα να απαντήσω αλλά είχα φύγει μια βδομάδα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Μαλλον θελει φορτιση η πεταμα η μπαταρια. Αυτον τον ηχο εκανε και το δικο μου fazer (2003) και ηταν η μπαταρια. Δε ξερω στην περιπτωση σου αν ειναι η μπαταρια αλλα καλο ειναι να ξεκινησεις απο εκει μιας και ειναι και το πιο απλο (να τη μετρησεις με ενα πολυμετρο). Αν βγαζει λιγα volts, οταν πατας μιζα τραβαει ολο το ρευμα και η ecu μενει απο ρευμα και δε παιρνει μπρος αφου δε δινει καν σπινθιρα. Το ιδιο εκανε και το suzuki οταν ξεχασα τα park αναμενα για ωρες

2. Αυτο το εχω συναντησει σε ολα τα μηχανακια μου μεχρι τωρα και το θεωρω εν μερει 'φυσιολογικο'

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά καλησπέρα, επανέρχομαι στο θέμα σήμερα γιατί όπως βλέπετε ένα μήνα μετά και ξανάμεινα από μπαταρία. Τη μηχανή τη χρησιμοποίησα για την πόλη καθημερινά κ δύο ταξίδια μέχρι κόρινθο με μια ενδιάμεση διακοπή 5 μέρες για άδεια.Τι τρέχει?μπορείτε να φανταστείτε κάτι γιατί ανησυχώ μήπως υπάρχει βλάβη με τα ηλεκτρικά..Παίζει να είναι κ το γκαράζ?αν κ δεν έχει πολύ υγρασία..:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξες μπαταρία ή φόρτισες την υπάρχουσα?

Αν φόρτισες αυτην που είχες τοτε ειναι φυσιολογικό να σου ξανατελιωσε, πήγαινε παρε μια καινούρια να βρεις την υγεια σου.

Αν έβαλες καινούρια δες μην εχεις πουθενά διαρροή ρεύματος, πηγενε σε εναν ηλεκτρολόγο μηχανών να στο δει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ξέχασα να το γράψω στις 15 Ιουλίου περίπου το πήγα σε εξουσιοδοτημένο κ αφού μου έβαλε καινούργια μπαταρία παρατήρησε ότι η κανούργια ήταν στα 12,4 v και μου είπε να το αφήσω να το δεί γιατί δε κρατάει τάση κ δε φορτίζει με μηχανή αναμμένη όπως πρέπει.οπότε η μπαταρία είναι ολοκαίνουργια!!δεν θέλω να πάω στον ίδιο αλλά αφού είναι εξουσιοδοτημένος θα απαιτήσω να μου την αλλάξει..τώρα για τη διαρροή τι να πω ξέρετε κάποιον καλό? αν ναι στείλτε μου κανα πμ.Η μλκ είναι ότι όταν το πήγα σε αυτόν ήταν εντός εγγύησης ενώ τώρα εκτός..αντε να δούμε.Επίσης να πω ότι ο προηγούμενος που μου την πούλησε είχε κάνει την πατέντα με τα δύο φώτα αναμμένα.Λέτε να έχει διαρροή από εκεί?

Τροποποιήθηκε από τον err

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά αυτός μου φόρτισε τη μπαταρία και μου είπε ότι στη γέφυρα(με τα δυο φώτα πάντα) είναι η διαρροή, αν κ νομίζω ότι δεν το έψαξε κ πολύ ίσως κανα δεκάλεπτο..ελπίζω να λύθηκε κ να μην έχω τπτ άλλο..α κ μου ζήτησε κ 20 ευρω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το πρωτο ισως οντως να υπηρχε διαροη απο την γεφυρα που ειχαν κανει.... και αν ειναι αυτο τοτε εισαι μια χαρα

για το δευτερο... μηπως πλησιαζει η ωρα του service; επισεις μην εχεις πολυ τεντωμενη την ντιζα του συμπλεκτη...(συχνο σχετικα φαινομενο)

_thumbsup.gif

οσο για το ΄΄κουδουνισμα ΄΄ που γραφεις στο πρωτο ποστ, ο messer τα ειπε ολα +1

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά αυτός μου φόρτισε τη μπαταρία και μου είπε ότι στη γέφυρα(με τα δυο φώτα πάντα) είναι η διαρροή, αν κ νομίζω ότι δεν το έψαξε κ πολύ ίσως κανα δεκάλεπτο..ελπίζω να λύθηκε κ να μην έχω τπτ άλλο..α κ μου ζήτησε κ 20 ευρω..

Και καλα εκανε. Αφου ειναι καινουργια η μπαταρια ειναι λογικη κινηση. Τωρα για τη γεφυρα, ναι παιζει να εχει προβλημα απο εκει, αλλα ειλικρινα πρεπει να ηταν πολυ ερασιτενχης οποιος την εκανε για να εχει απωλειες απο 'κει. Anyway αφου το πηγες σε ηλ/γο και τσεκαρε οτι το δυναμο δινει ρευμα σωστο και φορτιζει τη μπαταρια σωστα, ελπιζω να ηταν η γεφυρα και να ησυχασεις

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και καλα εκανε. Αφου ειναι καινουργια η μπαταρια ειναι λογικη κινηση. Τωρα για τη γεφυρα, ναι παιζει να εχει προβλημα απο εκει, αλλα ειλικρινα πρεπει να ηταν πολυ ερασιτενχης οποιος την εκανε για να εχει απωλειες απο 'κει. Anyway αφου το πηγες σε ηλ/γο και τσεκαρε οτι το δυναμο δινει ρευμα σωστο και φορτιζει τη μπαταρια σωστα, ελπιζω να ηταν η γεφυρα και να ησυχασεις

δεν ξέρω αν είναι ηλεκτρολόγος, είναι εξουσιοδοτημένος που θα έχει κ ηλεκτρολόγο φαντάζομαι,το ίδιο το συνεργείο είχε κάνει την πατέντα στον προηγούμενο ιδιοκτήτη, τι να πω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ανοίγω νεο θέμα,ξεθάβω ένα παλιότερο με σχεδόν αντιπροσωπευτικό τίτλο.

Εδώ και τρεις μέρες το tiger έχει μια δυσκολία/καθυστέρηση στην εκκίνηση.Βάζοντας το κλειδί,''διαβάζει'' κανονικά κάνοντας αυτό το χαρακτηριστικό ήχο για 3-4 δευτερόλεπτα και μου δείχνει κανονικά στον πίνακα τις ενδείξεις με τα εναπομείνατα χιλιόμετρα και τις υπόλοιπες ενδείξεις.Μέχρι εδώ όλα καλά,όταν όμως πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει ο κινητήρας δεν ακούγεται τίποτα...σαν να μην το πατάω το κουμπί.Και μετά από πολλές απόπειρες μετά από 10-20 λεπτά ξεκινάει κάποια στιγμη.Μου είπε ένας γνωστός ότι ίσως οφείλεται στη βαλβίδα του συμπλέκτη.Πάει κάπου το μυαλό σας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα