ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 ...με το που αλλαζει το φαναρι απο κοκκινο σε πρασινο (την ιδια στιγμη ακριβως)...ο απο πισω σου σου παταει εντονα την κορνα για να "ξυπνησεις" και να ξεκινησεις. Καθημερινο φαινομενο στους Αθηναικους δρομους που η εξηγηση του ειναι δυσκολη. Το αγχος του καθενος....? Η βιασυνη του...? Ο χαρακτηρας του? Η οδηγικη του παιδεια? Περιπτωση 1η)Εχει αργησει στην δουλεια του....(τι κλασσικοτερο)...κι αν κερδισει 1 κλασμα του δευτερολεπτου σε καθε φαναρι πιστευει πως θα φτασει εγκαιρα.(Αντε ρε μαλακα...ξεκινα...δεν το βλεπεις το πρασινο?Αντε ρε και θα τ ακουσω παλι απο τον διευθηντη...) Περιπτωση 2η) Θεωρει οτι εσυ "κοιμασαι"/δεν εχεις καρφωμενα τα ματια σου πανω στο φαναρι ωσαν σε εκκινηση MotoGP μην μεινεις πισω στην εκκινηση...(τι θελεις κι οδηγας ρε κακομοιοιοιοιοιρι?.....στο χωριο σου εισαι?...εδω ειναι Αθηνα ρεεεεε κτλ σχολια φωναχτα ή απο μεσα του) Περιπτωση 3η)Σε θεωρει μαλακα και αχρηστο οδηγο...(αντε ρε αχρηστε...ρε που πανε και δινουν τα διπλωματα...νυχτα το πηρες ρεεεε.....με μεσον το εβγαλες?...στο στειλανε στο σπιτι το διπλωμα?...) Περιπτωση 4η) Εχει τσατιστει γιατι ενω αυτος ηταν πρωτος κι ειχε νιωσει τοσο μεγαλη ικανοποιηση που οτι και να γινει αυτος θα προλαβει να περασει το φαναρι,βρεθηκε ξαφνικα δευτερος γιατι εσυ με την μοτοσυκλετα ηρθες αναμεσα απο τα αυτοκινητα και σταματησες μπροστα του...(σσ (απο μεσα του) αντε γαμησου τσογλανε που ηρθες και μπηκες μπροστα μου αφου εγω ημουνα πρωτος....(σκεφτεται: τα κωλοπαιδα με τα μηχανακια παντα πρωτα φευγουν αλλα σκοτωνονται σαν τις μυγες...ενω εγω...μπορει να κολλαω στα φαναρια αλλα ειμαι ασφαλης με την μουσικουλα μου και τον κλιματισμο μου...(σκεψεις για να το καταπιει ευκολοτερα το οτι δεν ειναι πια πρωτος)) Περιπτωση 5η)Θεωρει οτι εισαι υπερβολικα αργος στις αντιδρασεις σου....μεχρι να δεις το φαναρι...μεχρι να βαλεις 1η...μεχρι να αφησεις συμπλεκτη,θα τον εχει ξαναπιασει το φαναρι...(τα ζωα μου αργα......ξυπνα ρεεεεεε!!!) Περιπτωση 6η) Αν εχει καυσωνα και δεν εχει κλιματισμο,θελει να ξεκινησει οσο ποιο γρηγορα γινεται για να τον χτυπησει λιγος αερας....(αντε γαμ#%^$&%&&**(*(()!$$&^^&(* κι εσκασα!!!)..κι ο ιδρωτας ποταμι Περιπτωση 7η) Τσακωνεται ή εχει τσακωθει πριν απο λιγο με την γυναικα του...(και ξεσπαει στο αυτοκινητο και σε οποιον "εχει το θρασος" να μπαινει μπροστα του ή να τον κλεινει αφου στην γυναικα του δεν μπορει να πει τιποτα γιατι τον κοιταει με κεινο το βλεμμα που τον ειχε κοιταξει καποτε πριν του ερθει στο κεφαλι εκεινη η απομιμηση αρχαιου αμφορεα που ειχαν αγορασει απο τα souvenir stores στους Δελφους.) Περιπτωση 8η) Τον εχει πιασει "κοψιμο" και τρεχει να προλαβει μπας και φτασει σπιτι με καθαρο σωβρακο...(ΑΑΑΑντε(αγκομαχητο απο σφιξημο) ρεεεε αχμφγκκ (κι αλλο σφιξημο)...θα χεστω απανω μου ρε αχμφγκαχφχχ (σφιξημο που συνοδευεται απο κρυο ιδρωτα)...πρπρπρρρρπρρρρρρ...τα τελευταια αερια του "ηφαιστειου" πριν βγει η "λαβα".... Κατι απ ολα αυτα θα συμβαινει..... Εσεις περα απο την πλακα...πως αντιδρατε οταν ακουσετε το κορναρισμα του? Εχει διαφορα η αντιδραση σας αν πισω απο το τιμονι βρισκεται: Μια πανεμορφη κοπελα (Θεα)? Μια κακασχημη κοπελα (Βασειλιαδου)? Μια "θειά" καποιας ηλικιας με φουσκωμενα στο κωμμωτηριο μαλλια.(Σαν την θειά σας την Κλεονικη)? Μια "ΕΥΣΩΜΗ" κυρια (σαν την διευθηντρια του Σ.Ψαλτη στο "Καμικαζι αγαπη μου")? Ενας συνηθισμενος νεος αντρας? Ενας συνηθισμενος ηλικιωμενος αντρας? Ο μιστερ Ελλας? Ο Σουγκλακος? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 Φιλε εγω απλα ξεκιναω και δεν δινω σημασια ... συνηθως αλλωστε ειμαι και πιο μπροστα απο το φαναρι και περιμενω να ακουσω "ζωη" απο πισω για να ξεκινησω ... Αλλα δεν ειναι αυτος ο κυριος λογος ... επειδη περναω καθημερινα 2-3 ωρες κεντρο με το σκουτερ και δεν την παλευω, αν τυχον με κλισει κανενα αμαξι και δεν ειμαι 1ος στο φαναρι, εγω κορναρω μολις δω οτι αναψε ο "Γρηγορης" στον διασταυρωμενο δρομο, και ας ειναι ακομα κοκκινο το δικο μας ... καφριλες ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 Τα ιδια με τον javanese - δεν δινω σημασια - για την ακριβεια δεν θυμαμαι καν ποτε μου ετυχε τελευταια φορά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 Στην καθημερινή μου διαδρομή, που ξερω τα φάναρια, φεύγω κάποια δέκατα πριν καν κορνάρουν!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 Κατά κύριο λόγο πάντα κοιτάω το φανάρι. Σε περίπτωση που δεν τότε ανοίγω τέρμα το γκάζι και γειά σας Σε περίπτωση που δω κανένα καλό γκομενάκι πηγαίνω λίγο αργά για να περάσει και να την δώ. Μετά πατάω γκάζι και φεύγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 Εδω εχουν φτασει στο σημειο...να ειναι πρωτοι στο φαναρι,κανενας μπροστα τους και....να κορναρουν.Σε ποιον κορναρεισ ρε .Ξυπναααααααααααααααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 Προσοχή πάντως παίδες. Πως την έπαθε ο γιος φίλου του πατέρα μου: Καθόταν πρωτος στο φανάρι και μάλιστα πιο μπροστά, ώστε να μη το βλέπει, και περίμενε να ακούσει κόρνα από πίσω για να φύγει (κλασσικά). Ο ταρίφας από πίσω όμως με ανεπτυγμένο το αίσθημα του χιούμορ, είπε να κορνάρει ενώ το φανάρι ήταν ακόμα κόκκινο. Κι έτσι κι έκανε. Ο άλλος έφυγε σφαίρα και πέθανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 Ο ταρίφας από πίσω όμως με ανεπτυγμένο το αίσθημα του χιούμορ, είπε να κορνάρει ενώ το φανάρι ήταν ακόμα κόκκινο. Κι έτσι κι έκανε. Ο άλλος έφυγε σφαίρα και πέθανε... Ti ειπες τωρα...????? καλα οι ταριφες γνωστοι μαλ*κες και ρατσιστες του δρομου... κιτρινη φυλη... (ξερω και ο παππους μου ηταν) Αλλα για το παλικαρι αστειευεσαι ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 egw na sou pw akribws ti kanw... etsi kai kanei kaneis ilithios to lathos na kornarei (se 1msec afou anapsei to prasino... gia tous logous pou eipe o alx... xaxax treli perigrafi!! xaxaxa!! to kopsimo ola ta lefta!!) egw loipon akou ti kanw: koitaw pisw, kai meta bazw prwti, kai ksekinaw OSO POIO ARGA KAI EKNEURISTIKA MPORW!! safws synexizw me 1i kai 10km tin wra gia ta epomena 200metra, frontizontas na ton klinw me maestria kathws prospathei na allaksei lwrida kai na me perasei.. kai koitwntas deksia kai aristera, taxa oti eimai touristas!!! :D KANTO KAI SY KAI THA ME THYMITHEIS!! btw... stin agglia to prasino anoigei meta to portokali... dldi eisai me kokkino fanari, anoigei ena portokali, (bazeis prwti kai etoimazesai na ksekiniseis, kai meta prasino kai efyges poly poio eksypno... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 Γνωστο το συστημα της Αγγλιας - οπως θυμαμαι τα φαναρια που εχουμε (siemens) εχουν την δυνατοτητα αυτη αλλα το εχουν "κοψει" γιατι τοτε στην Ελλαδα οι περισσοτεροι θα ξεκινουσαν με πορτοκαλί..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 Πάντως στην Θεσσαλονίκη αυτό το φαινόμενο δεν είναι ιδιαίτερα συνηθησμένο! Εδώ οι ρυθμοί είναι εντελώς διαφορετικοί από της Αθήνας. Έζησα και στην Αθήνα 4 χρόνια και καταλαβαίνω τι λέτε! Γενικά η ιδιοσυγκρασία των Θεσσαλονικιών είναι πολύ πιο χαλλλλλαρή από των Αθηναίων. Όταν όμως συμβεί κάτι τέτοιο η πινακίδα του αυτοκινήτου περιέχει το γράμμα Υ ή Ζ ή Ι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 egw na sou pw akribws ti kanw... etsi kai kanei kaneis ilithios to lathos na kornarei (se 1msec afou anapsei to prasino... gia tous logous pou eipe o alx... xaxax treli perigrafi!! xaxaxa!! to kopsimo ola ta lefta!!) egw loipon akou ti kanw: koitaw pisw, kai meta bazw prwti, kai ksekinaw OSO POIO ARGA KAI EKNEURISTIKA MPORW!! safws synexizw me 1i kai 10km tin wra gia ta epomena 200metra, frontizontas na ton klinw me maestria kathws prospathei na allaksei lwrida kai na me perasei.. kai koitwntas deksia kai aristera, taxa oti eimai touristas!!! :D KANTO KAI SY KAI THA ME THYMITHEIS!! btw... stin agglia to prasino anoigei meta to portokali... dldi eisai me kokkino fanari, anoigei ena portokali, (bazeis prwti kai etoimazesai na ksekiniseis, kai meta prasino kai efyges poly poio eksypno... Χεχε, επίσης να επιβεβαιώσω οτι και στη Γερμανία (Βερολίνο τουλάχιστον) είναι έτσι τα φανάρια, και μάλιστα κάτω από τα κανονικά full size φανάρια, έχει και κάτι μικρότερα για τα ποδήλατα (τίγκα στο ποδήλατο το Βερολίνο). 'Ενα -απίστευτο- τέστ που είχαμε κάνει μια φορά στην Αγγλία που είχαμε νοικιάσει αυτοκίνητο: είμασταν πρώτοι στο κόκκινο και πίσω μας 2-3 άλλα αμάξια. 'Αλλαξε κανονικά σε πορτοκαλί, μετά σε πράσινο, μετά πάλι σε πορτοκαλί (όχι κάνα πολύ γρήγορο φανάρι, κανονικό θα έλεγα), και τέλος πάλι σε κόκκινο. Εμείς δε ξεκινήσαμε καθόλου, μείναμε εκεί στο φανάρι, καθ' όλον τον κύκλο, σταθερά πρώτοι με τα ίδια 2-3 αυτοκίνητα πίσω μας. Ε, όχι απλώς δεν κόρναραν, καρφίτσα δεν έπεσε! Περίμεναν απλώς υπομονετικά το επόμενο πράσινο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 'Ενα -απίστευτο- τέστ που είχαμε κάνει μια φορά στην Αγγλία που είχαμε νοικιάσει αυτοκίνητο: είμασταν πρώτοι στο κόκκινο και πίσω μας 2-3 άλλα αμάξια. 'Αλλαξε κανονικά σε πορτοκαλί, μετά σε πράσινο, μετά πάλι σε πορτοκαλί (όχι κάνα πολύ γρήγορο φανάρι, κανονικό θα έλεγα), και τέλος πάλι σε κόκκινο. Εμείς δε ξεκινήσαμε καθόλου, μείναμε εκεί στο φανάρι, καθ' όλον τον κύκλο, σταθερά πρώτοι με τα ίδια 2-3 αυτοκίνητα πίσω μας. Ε, όχι απλώς δεν κόρναραν, καρφίτσα δεν έπεσε! Περίμεναν απλώς υπομονετικά το επόμενο πράσινο! <{POST_SNAPBACK}> Αυτο ξεπερναει τα ορια της υπομονης και ελλειψης αγχους, και ονομαζεται γαιδουριά. και δεν μιλαω για εσας, αλλα για τους αλλους πισω... Αλλα τι περιμενεις ρε φιλε... και οι 2 χωρες που αναφερατε, στους 30 βαθμους κελσιου κυρητουν τη μερα αργια ... κρυοι.. κρυοκωλοι... Αποκλιεται να μην παιζει και αυτο το ρολο του στην ιδιοσυγκρασια ... εδω με 37 υπο σκια καθε μερα για 2 μηνες το ελαχιστο, πως να κρατηθεις στο φαναρι χωρις κορνα, ειδικα στο κεντρο ... απλα ΔΕΝ γινεται ... αν εφερνες τους συγκεκριμενους αγγλους οδηγους για μια μερα στο κεντρο τησ αθηνας, θα προχωρουσαν σε χαρακιρι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pirate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 ego nomizo oti tis perisoteres fores ine protos o tipas me tin mercede ke perimeni na adiasi o dromos 2 xiliometra prin min er8i kanis ke tou gratzounisi to saravalo i kapios pou molis exi pari ena kouti kenourio ke to pigeni me prosoxi gia tous idious logous me ton mercentakia ego me tin mixani an ime piso me mia mikri kornarisia tous anxono ke ksekinane pio grigora ala ke me to amaksi to idio kano protou anapsi to prasino :lol: mou aresi na tous anxono ke fevgoun ke pio grigora ex8es imoun egklovismenos anamesa se aftokinita ke patao mia korna na ksekolisoume giati imastan poli ora se ena steno xoris fanari ke anigi tin porta o mprostinos na pi kati anxomenos ala molis me ide psiloteras pano stin terastia mixani tin katapie eklise porta ke figane pantos ego exo ipopsin mou oti kikloforane pola zoa ston dromo ke prepi ke na prosexis ke na vazis xeri sinexia ke na min empistevese kanena idika an ine gineka mpori na kani opisten stin vouliagmenis giati afirimeni perase to fanari... :D to exo di afto ke oxi mono korna ke mpistoli an ixa 8a tous erixna Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris xj 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 οταν μου κορναρουν κορναρω και εγω... bip bip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Οταν ειμαι πρωτος και για καποιο λόγο ΦΤΑΙΩ πχ να αφησω καποιο πεζο να περασει γρηγορα ή να αργησω να δω το φαναρι , να κανω κατι με τα γαντια και διαφορα τετοια αν μου κορναρει ο πισω ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ανοιγω να παω αρκετα μπροστα και σηκωνω το χερι σε ενδειξη συγγνωμης γιατι προφανως και τον καθυστερησα ετσι? Μου εχει τυχει να με κορναρουν ενω ειναι πορτοκαλι και σταματαω γιατι ΜΠΟΡΩ και αυτο οριζει ο ΚΟΚ , και να με κορναρει απο πισω καποιος( πχ ταριφας). Εκει η θα τον κοιταξω και αν μου πει κατι μπορει να του κανω το ψυχικο, ή να τον αγνοησω και ας λεει οτι θελει. Προσωπικα νιωθω ηδονη να την σπαω σε ταριφες μου πιασαν αρκετα το κωλο οσο δεν ειχα μεσο μεταφορας, ας περιμενουν σε πορτοκαλακι δεν θα παθουν τιποτα. Εξαιρεση οταν κουβαλανε πελατη που κανω τα παντα για να μην τους πιασει πορτοκαλι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Αν τύχει, που στη Θεσσαλονίκη δεν τυχαίνει τόσο συχνά, απλά σταματάω και περιμένω να ανάψει το επόμενο.... Και αν, ξανά απ την αρχή... Τώρα με το αμάξι ειδικά μπορεί να κάνω και λίγο αριστερά για να μη μπορεί να φύγει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Συνηθως κανω εξασκηση στις εκινησεις αλλα motogp, αλλα κανα δυο φορες που αφαιρεθηκα που μου κορναρε ενας λεγοντας μου μ@μω την παναγια σου, δεν ξεκινησα γυρισα πισω κανοντας μια ευγενικοτατη χειρονομια, και περιμενα 5-6 δευτερολεπτα για να τον τσαντισω λιγο. Καφριλα, ξερω, και εγω που το σκεφτομουν μετα το μετανιωσα, γιατι ετσι και αλλιως δεν ηταν σωστη οδηγικη συμπεριφορα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 πραγματικα την επομενη φορα που θα μου βαρεσει καποιος κορνα στο φαναρι θα τον καρυδωσω.δεν υπαρχει πιο σπαστικο πραγμα απο ασκοπη χρηση κορνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) i give them the finger που λένε και οι αμερικλανοι ! και αν τα θέλει ο κώλος του έχει τύχει να τον πάω καρότσα για 2-3 km και να γαμιέται στις κόρνες ! για κάποιο λόγο όταν είναι καλοκαίρι και φαίνονται τα μανίκια δεν μου μιλάει κανένας στο δρόμο το χειμώνα είναι λίγο πιο άντρες όλοι και στα @@ μου αν δεν είναι σωστή συμπεριφορά από μέρους μου να πάει να γα το κάθε ζώο ας ξεκίναγε 20 λεπτά πιο νωρίς να πάει εκεί που θέλει ! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2011 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Ασκοπη χρήση κόρνας: Δεν είναι λίγες οι φορές (και ειδικά στην Σαλάμινα -στην Αθήνα, δεν δίνω σημασία στην κόρνα τόσο-) όπου ένας γεροντάκος επειδή είδε τον κυρ Μήτσο κορνάρει ασύστολα, και εγώ ψάχνομαι να δω τι μαλακία έκανα! Στην Αθήνα: Αν και συνήθως πάω μπροστα από το φανάρι (και δεν βλέπω), δεν ξεκινάω ποτέ αμμέσως μόλις ανάψει το πράσινο. ειδικά σε μεγάλες διασταυρώσεις! Και ασ γίνεται πίσω μου πανικός. όλο και κάποιος μαλθακός θα περάσει με Κόκκινο... γιατί να το ρισκάρω;PS: Μπράβο στο παιδί που το ξέθαψε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 αμα μου κορναρουν ξεκιναω αργα και μετα πηγαινω τοσο αργα σαν να ψαχνω να βρω το πορτοφολι που εχασα.. φυσικα μες τη μεση μπλοκαροντας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 αμα μου κορναρουν ξεκιναω αργα και μετα πηγαινω τοσο αργα σαν να ψαχνω να βρω το πορτοφολι που εχασα.. φυσικα μες τη μεση μπλοκαροντας.. αχαχαχαχα την ιδια μαλακια κανω και εγω και τα πεφτουν βροχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 αχαχαχαχα την ιδια μαλακια κανω και εγω και τα πεφτουν βροχη. και σε αυτη τη φαση λεω πες καμια μπαρουφα τωρα και αμα δεις το ABUS να πεταγεται σε κανα κεφαλι μην απορεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Brake check μετα το φαναρι, αν ειμαι με αμαξι. Brake check και με μηχανη πολυ πιο προσεκτικα, αλλα σπανια, τις περισσοτερες φορες παω με 5χλμ/ω για καμποσα μετρα τραινακι και τον αφηνω στο επομενο φαναρι με κοκκινο. Δεν εχει κανενα λογο να κορναρει οσο και να βιαζεται, δεν εχει κανενα λογο να με πιεζει, ουτε να βγαζει τα ψυχολογικα του στον απο μπροστα. Αν θελει να οδηγαει με τον τροπο ΤΟΥ, ο καθενας, ας παει σε κανα ερημο χωριο η στην Αλασκα. Αρκετα με τον καθε πικραμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες