Jump to content
Sign in to follow this  
black_hawk

Ζητειται "on-off" κατηγοριας Α1!

Recommended Posts

H αδεια δεν γραφει τιποτα!!Η δικια μου τουλαχιστον!Ετσι εχω παντα το χαρτι που πηρα απο την Yamaha με E-mail και εχω το κεφαλι μου ησυχο!Οσο για τους δασκαλους οδηγησης, πεταμενα λεφτα, εμενα με εβαλε και εδωσα με παπι και μετα "εμαθε" λεει οτι ειχαν γινει δυο κατηγοριες!Την ημερα της εξετασης μου τα ειπε αυτα!

Οι καινουριες γραφουν! (Ακριβως γι'αυτο το λογο! :winking: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οι καινουριες γραφουν! (Ακριβως γι'αυτο το λογο! :winking: )

Oταν λες καινουριες;;Εμενα πχ μηχανακι 10 ετων κοντα δεν γραφει!Θα βρεις ΧΤ 500Ε αρκετα καινουριο ωστε να γραφει;;

Αν μιλας γενικα, παω πασο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

45, το 600-αρι, και 40 το 500-αρι..(Το τελευταιο "παιζει" παντως.. Πρεπει να δω την αδεια πρωτα..)

αυτο δεν παιζει με τιποτα ,42 αλογα στροφαλο ειχε το ttr που το μισο μοτερ και βαλε ειναι διαφορετικο απο το xt ,λαθος ειναι σιγουρα το site ,οσο για την αγγελια με το 500αρι ,εκει ο καθενας γραφει οτι του ερθει στο κεφαλι

και ενας που πουλαγε το xr που ειχα εγω ειχε βαλει 52 αλογα :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

yamaha wr250x?

photo.jpg

:dribble::dribble: 30,7 ps!(στροφαλο)

Καλο, αλλα αντε να το βρεις!..

Oταν λες καινουριες;;Εμενα πχ μηχανακι 10 ετων κοντα δεν γραφει!Θα βρεις ΧΤ 500Ε αρκετα καινουριο ωστε να γραφει;;

Αν μιλας γενικα, παω πασο!

Εχουν αλλαξει τα εντυπα των αδειων κυκλοφοριας, απο το 2005-6 (νομιζω) και αναγραφονται αναλυτικα τα στοιχεια (οσο αναφορα kW και βαρος, ακριβως γι'αυτο το λογο...Τωρα το τι θα βρω, με τι αδεια κλπ δεν το ξερω.. Παντα ομως υπαρχει η περιπτωση, ακομα και αν ειναι παλια η αδεια κυκλοφοριας, να πεσεις σε "κάλο"!..Και ειδικα, αν παιξει ατυχημα, φτου-φτου!!- "την κατσαμε"..)

αυτο δεν παιζει με τιποτα ,42 αλογα στροφαλο ειχε το ttr που το μισο μοτερ και βαλε ειναι διαφορετικο απο το xt ,λαθος ειναι σιγουρα το site ,οσο για την αγγελια με το 500αρι ,εκει ο καθενας γραφει οτι του ερθει στο κεφαλι

και ενας που πουλαγε το xr που ειχα εγω ειχε βαλει 52 αλογα :uglystupid2:

Ναι, το οτι γραφει ο καθενας στις εγγελιες οτι θελει, ειναι αληθεια, αλλα κοιτα και την παραπανω μου απαντηση.. :/ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θαναση αν παρετε τελικα το ΧΤ εχω χαρτι απο την Yamaha (την εγκριση τυπου δηλαδη) που αναφερει τα στεγνα κιλα της και την ισχυ σε Kilowatt. Οποτε και σε στραβοξυλο να πεσετε και σε (φτου φτου) ατυχημα και σε δικαστηριο, εισαι καλυμμενος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να το βρεις 30.7 / 136κιλα(γεματο) = 0,2257352941176471 :blush2:

Aκυρο λοιπον..

Θαναση αν παρετε τελικα το ΧΤ εχω χαρτι απο την Yamaha (την εγκριση τυπου δηλαδη) που αναφερει τα στεγνα κιλα της και την ισχυ σε Kilowatt. Οποτε και σε στραβοξυλο να πεσετε και σε (φτου φτου) ατυχημα και σε δικαστηριο, εισαι καλυμμενος!

ΕΛΠΙΖΩ! να σε "χρειαστω"! (Να μου το στειλεις, δλδ..) Thanks, any way! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Γιωργητεσσερα(:P) και μονο οτι ειναι κατω απο 33HP(25Kw) καλυπτεται απο το διπλωμα!Ασε που η διαιρεση που εκανες ειναι ατοπη μιας και ειναι Kw/Kg και οχι HP/Kg..

Εκτως και αν ειναι 30.7Kw και οχι HP Οπως ειπωθηκε!

Θαναση, αν το αγορασετε εδω ειμαι!Δεν θα σε αφησω ξεκρεμαστο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Γιωργητεσσερα(:P) και μονο οτι ειναι κατω απο 33HP(25Kw) καλυπτεται απο το διπλωμα!Ασε που η διαιρεση που εκανες ειναι ατοπη μιας και ειναι Kw/Kg και οχι HP/Kg..

Εκτως και αν ειναι 30.7Kw και οχι HP Οπως ειπωθηκε!

Θαναση, αν το αγορασετε εδω ειμαι!Δεν θα σε αφησω ξεκρεμαστο!

ΩΠΑ....σωστοΣΤ

HP εβαλα αρα οντος το καλυπτει 22,6 kW :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτιδίποτε κάτω από 33 ίππους μπορείς να το οδηγήσεις.Σε βαριές μηχανές πάει στα 35 λόγο της αναλογίας.Απλά και εύκολα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα