black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 H αδεια δεν γραφει τιποτα!!Η δικια μου τουλαχιστον!Ετσι εχω παντα το χαρτι που πηρα απο την Yamaha με E-mail και εχω το κεφαλι μου ησυχο!Οσο για τους δασκαλους οδηγησης, πεταμενα λεφτα, εμενα με εβαλε και εδωσα με παπι και μετα "εμαθε" λεει οτι ειχαν γινει δυο κατηγοριες!Την ημερα της εξετασης μου τα ειπε αυτα! Οι καινουριες γραφουν! (Ακριβως γι'αυτο το λογο! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 yamaha wr250x? 30,7 ps!(στροφαλο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Οι καινουριες γραφουν! (Ακριβως γι'αυτο το λογο! ) Oταν λες καινουριες;;Εμενα πχ μηχανακι 10 ετων κοντα δεν γραφει!Θα βρεις ΧΤ 500Ε αρκετα καινουριο ωστε να γραφει;; Αν μιλας γενικα, παω πασο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 45, το 600-αρι, και 40 το 500-αρι..(Το τελευταιο "παιζει" παντως.. Πρεπει να δω την αδεια πρωτα..) αυτο δεν παιζει με τιποτα ,42 αλογα στροφαλο ειχε το ttr που το μισο μοτερ και βαλε ειναι διαφορετικο απο το xt ,λαθος ειναι σιγουρα το site ,οσο για την αγγελια με το 500αρι ,εκει ο καθενας γραφει οτι του ερθει στο κεφαλι και ενας που πουλαγε το xr που ειχα εγω ειχε βαλει 52 αλογα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 yamaha wr250x? 30,7 ps!(στροφαλο) Καλο, αλλα αντε να το βρεις!.. Oταν λες καινουριες;;Εμενα πχ μηχανακι 10 ετων κοντα δεν γραφει!Θα βρεις ΧΤ 500Ε αρκετα καινουριο ωστε να γραφει;; Αν μιλας γενικα, παω πασο! Εχουν αλλαξει τα εντυπα των αδειων κυκλοφοριας, απο το 2005-6 (νομιζω) και αναγραφονται αναλυτικα τα στοιχεια (οσο αναφορα kW και βαρος, ακριβως γι'αυτο το λογο...Τωρα το τι θα βρω, με τι αδεια κλπ δεν το ξερω.. Παντα ομως υπαρχει η περιπτωση, ακομα και αν ειναι παλια η αδεια κυκλοφοριας, να πεσεις σε "κάλο"!..Και ειδικα, αν παιξει ατυχημα, φτου-φτου!!- "την κατσαμε"..) αυτο δεν παιζει με τιποτα ,42 αλογα στροφαλο ειχε το ttr που το μισο μοτερ και βαλε ειναι διαφορετικο απο το xt ,λαθος ειναι σιγουρα το site ,οσο για την αγγελια με το 500αρι ,εκει ο καθενας γραφει οτι του ερθει στο κεφαλι και ενας που πουλαγε το xr που ειχα εγω ειχε βαλει 52 αλογα Ναι, το οτι γραφει ο καθενας στις εγγελιες οτι θελει, ειναι αληθεια, αλλα κοιτα και την παραπανω μου απαντηση.. :/ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Καλο, αλλα αντε να το βρεις!.. Και να το βρεις 30.7 / 136κιλα(γεματο) = 0,2257352941176471 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Θαναση αν παρετε τελικα το ΧΤ εχω χαρτι απο την Yamaha (την εγκριση τυπου δηλαδη) που αναφερει τα στεγνα κιλα της και την ισχυ σε Kilowatt. Οποτε και σε στραβοξυλο να πεσετε και σε (φτου φτου) ατυχημα και σε δικαστηριο, εισαι καλυμμενος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Και να το βρεις 30.7 / 136κιλα(γεματο) = 0,2257352941176471 Aκυρο λοιπον.. Θαναση αν παρετε τελικα το ΧΤ εχω χαρτι απο την Yamaha (την εγκριση τυπου δηλαδη) που αναφερει τα στεγνα κιλα της και την ισχυ σε Kilowatt. Οποτε και σε στραβοξυλο να πεσετε και σε (φτου φτου) ατυχημα και σε δικαστηριο, εισαι καλυμμενος! ΕΛΠΙΖΩ! να σε "χρειαστω"! (Να μου το στειλεις, δλδ..) Thanks, any way! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Ρε Γιωργητεσσερα(:P) και μονο οτι ειναι κατω απο 33HP(25Kw) καλυπτεται απο το διπλωμα!Ασε που η διαιρεση που εκανες ειναι ατοπη μιας και ειναι Kw/Kg και οχι HP/Kg.. Εκτως και αν ειναι 30.7Kw και οχι HP Οπως ειπωθηκε! Θαναση, αν το αγορασετε εδω ειμαι!Δεν θα σε αφησω ξεκρεμαστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Ρε Γιωργητεσσερα(:P) και μονο οτι ειναι κατω απο 33HP(25Kw) καλυπτεται απο το διπλωμα!Ασε που η διαιρεση που εκανες ειναι ατοπη μιας και ειναι Kw/Kg και οχι HP/Kg.. Εκτως και αν ειναι 30.7Kw και οχι HP Οπως ειπωθηκε! Θαναση, αν το αγορασετε εδω ειμαι!Δεν θα σε αφησω ξεκρεμαστο! ΩΠΑ....σωστοΣΤ HP εβαλα αρα οντος το καλυπτει 22,6 kW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 ουφφ.. δηλαδη μπορεις να οδηγησεις το wr250x με το α1??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Οτιδίποτε κάτω από 33 ίππους μπορείς να το οδηγήσεις.Σε βαριές μηχανές πάει στα 35 λόγο της αναλογίας.Απλά και εύκολα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες