vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Γεια σας παιδια Σας γραφω απο το κρεβατι του πονου Μερα πεμπτη 29 απριλιου 2010 ωρα 9.15 βραδυ, γυρνουσα απο βολο και εμπαινα λαρισα ( απο τον παλιο δρομο ) και στην διασταυρωση με πλατυκαμπο μια κυρια με ιχ με κατευθυνση προσ θεσ/κη ( κλειστα τα τεμπη ), με βγηκε καθετα μπροστα μου, χωρις να σταματησει στο stop που ειχε. Ολα γινανε στο μισο μετρο δεν προλαβα να κανω τιποτα, η ταχυτητα μου γυρω στα 60 και ειμουνα με το μικρο μωρο cpf 600. Αποτελεσμα να σκαση η μηχανη στον προστινο τροχο της κυριας και εγω να κανω τον superman χωρις την μπερντα αλλα με full εξοπλεισμο και να βρεθω μπρουμητα στα 10 μετρα μετα απο εναεριες τουμπες. Το μωρο καταστραφηκε, βγηκε 100% off. Απο τον εξοπλισμο μου μονο το τζαμακι του κρανους μου εσπασε, ολα τα αλλα αθικτα. Εγω καταγμα της λεκανης ( open book ) ευτηχως χωρις εσωτερικη αιμοραγεια, μπηκα αμεσως χειρουργιο και με βαλανε σιδερια στην λεκανη ( εξωτερικη οστεοσυνθεση ). Απο εκεινη την ρομαντικη βραδια ειμαι ανασκελα και ακουνητος φυσικα και αν ολα πανε καλα με τα λογια του γιατρου, θα μεινω ετσι μεχρι της 27 ιουλιου, οπου θα αφαιρεθει η σιδερια. Μετα θα αρχισω φυσικοθεραπειες, υπολογιζω οκτωμβριο να περπατησω ( στρατα στρατουλα ). Αχ για δες καιρο που διαλεξαι.......και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια Κατα τα αλλα εχει παραδεχθει οτι φταιη και εχω βαλη δικηγορο για τα ....... Προσοχη παιδια εξω γινεται πολεμος.....δεν με ειδε καν με ειπε @#&^#*$@&. Προτωγνορη εμπειρια μετα 20 μοτοχρονια και ελπιζω τελευταια. Φυσικα θα ξανακαβαλησω η αρρωστεια δεν φευγει, περιμενει στον σταυλο ( το busa )το μεγαλο μωρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Περαστικά φίλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φιλε σου ευχομαι ολοψυχα καλη αναρρωση! Ηθελα να σε ρωτησω κατι... Μετα το ατυχημα τι σκεψεις εχεις περι προστατευτικου εξοπλισμου? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2010 από τον iced Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 καλή και γρήγορη ανάρρωση και πάντα όρθιος από εδώ και πέρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 αδερφε σου ευχομαι μεσα απο την καρδια να ειναι ολα περαστικα κ αγυριστα..... απο οτι καταλαβαινω εισαι αισιοδοξος ανθρωπος οποτε ολα θα φτιαξουν πιο γρηγορα κοιτα να γινεισ καλα κ οταν με το καλο(το συντομοτερο δλδ...) παρε το μεγαλο μωρο....κ να το χαρεισ οσο δν παει.... ειναι η μονη γκομενα που δν θα σε αφησει ποτε περαστικα κ παλι κ καλο κουραγιο αδερφε Υ.Γ.οσο για την αλλη...1 θα πω....φταστο....ως το κοκκαλο...κ αυτα που δν εχει να της παρεις..... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ....ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Φιλε σου ευχομαι ολοψυχα καλη αναρρωση! Ηθελα να σε ρωτησω κατι... Μετα το ατυχημα τι σκεψεις εχεις περι προστατευτικου εξοπλισμου? Ευχαριστω φιλε μου Εξοπλισμο παντα, εστω και για καφε γιατι τα περισοτερα ατυχηματα γινονται εντος της πολης. Εγω την ζημια την επαθα απο το ντεποζιτο και το τιμονι της μηχανης, τα στραβωσα και τα δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Πως σε καταλαβαινω φιλαρακο...και εγω ετσι την πατησα...Λιγο πιο ανωδυνα..(σημαδι απο 30 ραματα στα μουτρα :P αλλα τπτ σπασμενο)+ η πρωτη μου μηχανη βιδες.... Υπομονη να στρωσεις και μετα παλι στους δρομους :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Περαστικα σου μεγαλε κουραγιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φιλε μου, περαστικα και καλη αναρρωση!.. ..Προτωγνορη εμπειρια μετα 20 μοτοχρονια και ελπιζω τελευταια. Φυσικα θα ξανακαβαλησω η αρρωστεια δεν φευγει, περιμενει στον σταυλο ( το busa )το μεγαλο μωρο. ..Kαι πολυ καλα το βλεπεις ετσι αισιοδοξα! Οσα και αν εμαθες να αποφευγεις τα τοσα χρονια,παντα θα υπαρχει καποιο απροβλεπτο! (Μιας και η μ@λ@κι@ ειναι ΑΝΙΚΗΤΗ!) Εμαθες πια, να προφυλασσεσαι και απο τετοιες περιπτωσεις, αν και με επωδυνο τροπο! (Ελπιζω, η τελευταια φορα και ολες οι αλλες να ειναι ανωδυνες! ) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Ναστε καλα ρε παιδια Τη αλλο υπομονη , εχω μαθει ολα τα προγραματα της tv και ευτηχως εχω μαζι μου και το laptop ΥΣ ( ειμαι σε ιδιωτικο κεντρο αποκαταστασης ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 ειμαι σε ιδιωτικο κεντρο αποκαταστασης Α, τωρα καταλαβα γιατι εισαι τοσο αισιοδοξος! Εχεις ολες τι μουνιτσες να σε φροντιζουν εκει περα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Περαστικά κι αγύριστα σου εύχομαι από καρδιάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 ouch ! φιλε περαστικα καταρχην... εχω σπασει κι εγω λεκανη σε τροχαιο, σε 4 σημεια μαλιστα και ειχε τρυπησει η ουροδοχος απο καποιο ατιθασο χαχα κοκκαλο... το αριστερο μου ποδι ηταν για κοψιμο αλλα το γλυτωσα. οστεοσυνθεση και εγω και ακινησια... εμενα ηταν 30 απριλιου το '97 οταν συνεβη και σημερα 13 χρονια μετα ενα εχω να πω... οπλισου με υπομονη κατα την αποθεραπεια σου και αφου γινεις εντελως καλα, ουτε που θα θυμασαι οτι καποτε χτυπησες... ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος στο φιναλε και ειμαστε απο την φυση μας ξεχασιαρηδες οσον αφορα επωδυνα περιστατικα. δεν θα μπορεσεις ποτε να βιωσεις την ενταση του πονου που περασες, οταν θα λες την ιστορια σου στο μελλον. θυμαμαι που μου ελεγαν ''σιδερενιος'' και μαλλον το εννοουσαν οπως ειμουν. σιδερενιος λοιπον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Α, τωρα καταλαβα γιατι εισαι τοσο αισιοδοξος! Εχεις ολες τι μουνιτσες να σε φροντιζουν εκει περα! Ετσι ετσι.......τυχαιο? Δεν νομιζω Το παιρνω λιγο στην πλακα γιατι αλλιως θα σαλταρω και οσο σκεφτομαι οτι φετος γιοκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 τι να πεις ρε φίλε...περαστικά και αγύριστα και να πάνε στον διάολο!! κουράγιο και έτσι,αισιόδοξα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 ouch ! φιλε περαστικα καταρχην... εχω σπασει κι εγω λεκανη σε τροχαιο, σε 4 σημεια μαλιστα και ειχε τρυπησει η ουροδοχος απο καποιο ατιθασο χαχα κοκκαλο... το αριστερο μου ποδι ηταν για κοψιμο αλλα το γλυτωσα. οστεοσυνθεση και εγω και ακινησια... εμενα ηταν 30 απριλιου το '97 οταν συνεβη και σημερα 13 χρονια μετα ενα εχω να πω... οπλισου με υπομονη κατα την αποθεραπεια σου και αφου γινεις εντελως καλα, ουτε που θα θυμασαι οτι καποτε χτυπησες... ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος στο φιναλε και ειμαστε απο την φυση μας ξεχασιαρηδες οσον αφορα επωδυνα περιστατικα. δεν θα μπορεσεις ποτε να βιωσεις την ενταση του πονου που περασες, οταν θα λες την ιστορια σου στο μελλον. θυμαμαι που μου ελεγαν ''σιδερενιος'' και μαλλον το εννοουσαν οπως ειμουν. σιδερενιος λοιπον Τα ξερεις φιλε μου καλα αφου τα'χεις βιωσει και εσυ. Καταγμα εχω σε ενα σημιο, αλλα ευτηχως χωρις εσωτερικη αιμοραγεια γιατι σε τετοιες περιπτωσεις ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Φιλε μου καλη αναρρωση και αλλο κακο να μην σε βρεις. Ξερω πως ειναι να κανεις το superman και να καταστρεφεται το μωρο σου. Καλη συναμη τωρα που θα εισαι στο κρεβατι του πονου και γ@μ@ τη σκροφα που εκανε τη ζημια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Περαστικά καλή ανάρρωση και σίδερένιος πάλι σαν τον Σούπερμαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 περαστικά !!! καλή ανάρρωση ;) ποτέ ξανά τα ίδια !!!!! με το καλό να ξανά περπατήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 περαστικά φίλε και ποτέ ξανά. αν δεν έχεις πρόβλημα, θα σου έρθει το θεσσαλικό κλιμάκιο για επίσκεψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 περαστικά φίλε και ποτέ ξανά. αν δεν έχεις πρόβλημα, θα σου έρθει το θεσσαλικό κλιμάκιο για επίσκεψη Ευχαριστω πολυ ρε παιδια Προς το παρον ο γιατρος απαγορευει της επισκεψεις, γιατι φοβαται για λοιμοξη στο τραυμα Μολις βγαλω την σκαλωσια απο την λεκανη γιατι οχι, θα χαρω πολυ να τα πουμε Πιειτε καμια πυριτσα και για μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) πω ρε φιλε ,κριμα και περαστικα ,μακαρι να γινεις γρηγορα σαν καινουριος καλα κ αυτη η κυρια σε εκεινο το σημειο πηγε και πεταχτηκε?πολυ κουλο μου αρεσει το στυλ σου παντως ,πολυ αισιοδοξος και με χιουμορ ,μπραβο σου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2010 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Φιλε μου, περαστικα και καλη αναρρωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 περαστικα man να πανε ολα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Περαστικά και σύντομα φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες